2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiç stres yapma bende 2 aydır kilo almadım hiç ama bebeğim alıyor.Beslenmene sen yinede dikkat et.yediklerimiz yavrularımıza yarasın yeter.

inş dediğin gibi olur benimde gerçi daha 2 hafta var kontrolümüze belki o zamana kadar alırım aslında almayı hiç istemiyorum ama bebeğim alsın ben almıyım:)

canım hiç stres yapma bende 2 aydır kilo almadım hiç ama bebeğim alıyor.Beslenmene sen yinede dikkat et.yediklerimiz yavrularımıza yarasın yeter.

kızlar gerçekten çok merak ediyorum nasıl kilo almıyorsunuz yemek mi yemiyorsunuz yediğiniz haldemi almıyorsunuz ben artık kafayı yiyecem aldığım kilolardan çok tüketen biri değilim ama ne yesem kilo yapıyo 7. aydan beri hızlı kilo alışım var ve malesef bebeğim benim kadar hızlı almıyor.bana 1 günde neler tükettiğiniz söyleyebilirmisiniz

tatlım ben aslında kilo almıyor değilim 13 kilo aldım toplamda hatta doktorum kızdı alman gereken toplam kiloyu aldın dikkat et dedi sadece 2 haftadır almıyorum
ama genede neler yedigimi yazayım sana
peynirli ,patatesli,domatesli vs omlet
domates salaktalık
zeytin
1 bardak açık çay
yarın ekmekten biraz az ekmek

öğlende evde akşamdan kalma güzel bi yemek varsa ondan biraz ekmekle yiyorum saat 2:30 3:00 civarı
eger yoksa meyve falan yiyorum sütlü bi nescafe içiyorum evde varsa eger yanında biskuvi falan yiyorum

akşamda
kayınvalidem ne pişirdiyse onu işte mevsimine göre sebze yemekleri pilav çok az ekmek
eşimlede saat 22 :00 gibi karpuz yiyoruz böyle yni

sende yaz bakalım neler yiyosun:d

Azonce evdeki kedim besigimizin alt kismina girince bi anda sinirlendim ve besigi biraz fazladan sert salladim simdide karnim agriyor biliyom psikolojik ama korkuyom bebegim etkilenmez dimi bu sarsintidan

ben sabah kahvaltısını 12 1 gibi yapıyorum genelde özellikle ramazanda böyle oldu ama genele hep geçyapıyorum
kahvaltıda çeyrek ekmek genelde yumurta tüketiyorum çeşitleriyle peynir salatalık domates çok çay içerim ama şekersiz içiyorum eskiden beri
acıktıysam aralarda meyve genelde yiyorum ama iyiyerim meyveyi ama artık oda yasak:26: genelde bende kahve tüketirim ve yanında şekerli bişeyler yerim

akşamda yemeğimizden yiyorum ama bir porsiyon tabi ve ekmek tüketmem akşamları sahurda eşimle bile yemem çünkü mide yanmam çok oluyo
gel görki ben 26.haftamdan 31. haftama tam 5 kilo alarak rekor kırdım doktor çok kızdı öncesinde 6 kilo almıştım aşırı ödem oldu bende ayaklarım ve bacaklarım aşırı şişti çok sıkıntı etmeye başladım doktor karpuzu bile bir dilimin dörtte birini tüket diyo yaa

canım ben toplamda 12 aldım. doktoum toplam hamilelikte alacağın kiloyu erken almışsın dedi.şeker çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi.malum beyaz un pasta börek kek tatlı pirinç beyaz makarna bunların hepsi yasak.meyve bile kontolü yeniyor.tam buğday ekmeği esmer makarna sebze bol bol su peynir süt yoğurt yumurta et bunlarla besleniyorum.O nedenle benim kilom durdu.

Merhaba kızlar maşallah herkesin bebisler kıpır kıpır bnm kizim da cok hareketli ben de 2 gün önce kontrole gittim 33+0 da boyu 44-45cm kilosu da 2250 çıktı ben de cok kilolu olur da normal doğum yapamam diye korkuyorum

ahh ahh o asabiyeti bana sor birde akşam sofraya oturduk eşimle. Dedi seni bir durgun gördüm bişey mi var başladım ağlamaya. Hem de hüngür hüngür, tutamıyorum kendimi. Bişey mi oldu diye soruyo adam, ne olduğunu şaşırdı çünkü ben ilk kez böyle bir duygu bunalımına girdim. Sonra geçti ama şimdi yine birisi bişey dese başlarım ağlamaya :) dolup duruyo gözlerim

bende şeker çıkmadı ama o saydıklarının hepsi banada yasak artık umarım benimde kilolarım durur canım yaa.aldığım hiç kızım 31 haftamda 1433 gr boyu da 38 di seninle haftamız aynı gibi seninki nasıl

ee çokta bişey yemiyosun aslında ama ben kahvaltımı en geç 10 da yapıorum aman tatlım napalım dünyanın sonu mu veririz hamilelikten sonra ben inanıyorum doğumda 7 kilo gitse sonra uykusuzluk süt verme ekstra bir hareketlilik gelcek eger süt olsun die ye süt olur sözleriyle gaza gelip çok yemessek veririiz die düşünüyorum
ay bizim komşu var kadını gördüm dün akşam taşınmışlardı burdan bir ay anca olmuştur doguralı görsen hiç demessin doğum yapmış gerçi pek almamıştı ama genede göbek falan kalmamış ne güzel

benim adamda öyle diyo doktorum kızınca bana kardeşim belki ben kilolu seviyorum diyo canım benim moralim yerine gelsin diye inşallah bizde o komşuna benzeriz valla

benim adamda öyle diyo doktorum kızınca bana kardeşim belki ben kilolu seviyorum diyo canım benim moralim yerine gelsin diye inşallah bizde o komşuna benzeriz valla

tribünlerden kocana kocaman bi alkışşşşşşşşşşşşş
takma kafana dediğim gibi bi mucize var içimizde keyfini çıkaralım

canım bende çok hızlı kilo alıyordum doktor dediki bebeğin iri bebek olucak istersen senide diyetisyene yönlendirelim. sonra ben ekmeği azalttım epey, bisküvi kırıntı tarzı şeyleri azalttım. işim masa başı ve çalışırken sürekli çayın yanında birşeyler yiyodum birde azıcık açlık hissettiğimde sürekli bebeğim aç zannedip bişeyler yemeye dikkat ediyordum ama yok öyle bişey aslında. doktor beni uyarınca ana öğünler ve ara öğünlerdede sadece meyve veya dondurma yani hafif şeyler yemeye başladım kilo alımım durdu önceden açlık hissedince sandviç falan yapıyodum artık yapmıyorum

durudu merak etme.bizim 10 gün önce vardı kontrolümüz 43 cm boy. 1900 kg.di.ben günde 3 ana öğün 4 ara öğün besleniyorum.bebeğine yarıcak şeyler ye canım.bol su iç ve soluna yatmaya çalış.

canım ben bide vitamin demir ve omega 3 mü hiç atlamadan mutlaka hergün alıyorum.

canım dinlendiğinde geçiyorsa bu yalancı sancı oluyormuş geçmiyorsa gerçek sancı.

ah ne güzel kavuşmussun kızına, darısı vakti zamanında bizlerin başına inş.

canım bende inanırım nazara, nas felak nazara birebir derler... sen bol bol kendini oku o kişiyle karşılaştığında.

Azonce evdeki kedim besigimizin alt kismina girince bi anda sinirlendim ve besigi biraz fazladan sert salladim simdide karnim agriyor biliyom psikolojik ama korkuyom bebegim etkilenmez dimi bu sarsintidan

:)))) ben beşiğin ve dolabın yerini tek başıma değiştirdim iş yaptım üstüne bide halının üzerine düştüm ama hiç bişey olmadı:)))))) korkma bişey olmaz

slm kızlar,
Aranızda idrar yolları enfeksiyonu geçirip ilaç kullananız varmı. daha önce monurol kullandım geçmedi, devlt hast. dr da azosillin diye bi ilaç verdi aranızda kullanan varmı? bu ilacı kullanmakta kararsızım .
enfeksiyonu nasıl geçirebilirim

Gebeligin ilk aylarinda olmustum tek icimlik bi ilac kullandiydim neden kaararsiz kaldin ilaci kullnmak icin.bol su icmelisin bide iccamasirini surekli degistir bide kizlardan biri banyo yaptiktan sonra sirkeli su ile taharetlenirdi oda yardimci olur diye dusunuyom
:)))) ben beşiğin ve dolabın yerini tek başıma değiştirdim iş yaptım üstüne bide halının üzerine düştüm ama hiç bişey olmadı:)))))) korkma bişey olmaz
sagolasin evhamli olmak icin bahane arar gibiyim dimi

ilacın içinde hamilelerde güveliği kesin değil yazıyor. antibiyotik sanırm , bunu yazanda kadın doğumcu ikinci bi dr başlamak istedim. kendi dr özelde hafataya gidicem ona da . sirkeli suya da yeni başladım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…