2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok duygulandım çok ama çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün meleğini allahım ikinizide sağlık versin.ilk annemiz sen oldun.

bide kendi kendime düşünüyodum ya diodum bu kordonun bi ucu benim göbeğimde bi ucuda bebeğimin göbeğindeyse plesentadan nasıl besleniyor ki ayyy valla şaştım kendime hep hamilelikten ama

aynısını bende düşünüyordm:)))) doğumda doktor bebeği çıkarttığında kordonu görünüyor ya eee bizim göbeğimizden nasıl ayrılıyor diye düşünüyordum:))))

canım harikasın unutma buraları pisikolojik midir bilmiyorum dünden beri benimde adet sancısı gibi sancılarım var hafif hafiff sen doğrunca hepmizi bir doğuM telaşı aldı sanırım bebeğimin hiçbirşeyi hazır değildi bugün hemen kıt-yafetlerini yıkamaya başladım .))

canımcım benim zaten geçmişten gelen bi mide rahatsızlığım var
ara sıra değil benim sürekli gün içindede kullanıyorum ilaçlarımı
2 yastıkla yatıyorum ama su içince aynı etkiyi bende göstermiyo mide ne kadar dolarsa o kadar
yanmalarım çoğalıyo :)
ayrıyetten çalışıyorum istediğim gibi beslenme şansımda yok
şu 2 haftada bitse izne çıksam diye bekliyorum :)

cnm çalışan insan beslenmiyor ki hele ramazan girdi başlarda yemek getiriyordum onuda bıraktım domates ekmek geçiştiriyorum hiç yoktan sahurda biraz olsun yiyorumda içim rahat ama yapacak birşeyimiz yok...sanırım sende 12 ağustos işi bırakanlardansın..ben 1 ağustosta gidecem çalışabilir raporumu alıcam ama 12 ağustosta randevum var o günden sonrada işe gitmeyecem daha...bayram yoğunluğu için bekliyorum yoksa ben doğumdan sonra gelmeyecem ne kadar erken ayrılırsam o kadar iyi ama biraz daha sabır...34.haftamda ayrılmış oluyorum ama herşeyi o zamana bıraktım daha beşiğimiz bile yok...hiçbir şeyimiz hazır değil iyice ağırlaştım ben...Rabbim yardımcımız olsun...

Geçmiş olsun arkadaşım. bende reflü tedavisi gördüğüm vakitte hamile kaldım. cehennem günleri o zaman başladı. oturarak uyumayı öğrendim. uykuda burnumdan gelen sıvıyla uyanmayı artık iyiyim ama sabahları aç karnına pulcet hapımı içiyorum. mide yanmam olduğunda da %100 faydalı olduğuna inandığım gaviscon kullanıyorum. şiddetli tavsiye ederim. Allah kolaylık versin inş . öpüyorum

selam benimde aynı şekilde sağ bacağım iptal. yürürken belime bıçak saplanıyo ve ayyağıma basamıyorum doktor muayene etti herşeyin normal olduğunu söyledi ama bildiğiniz topallayarak yürüyorum geçen gece eşim tuvalete bile tucağında götürdü hiç basamadım üstüne ozamanda sağ kasığım batıyodu ayağımın üstüne bastıkça doktorlarda bi sebep bulamıyo nasıl geçicek bu kadar vakit böyle bilmem

evet benim kinin kilosuna bile yansıdı bu
çok hızla kilo aldığı bi dönemdeyim son ay
ve ramazan girince hep tost domates salata ekmek
kendime kilo alıyorum bebeğe kilo aldıramıyorum
amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

bende seninle aynıyım tatlım tedavi sürecinde hamile olduğumu öğrendim yarım kaldı
çok zor günlerde geçirdim rennie duo şurupla yatar kalkar vaziyetteydim ki
şuruplarım bitti doktorumdan istedim oda hapını yazmış oda hiç fayda etmedi bana bide günde 2 kere diyo
2 kere bundan kaç kere şuruptan ilave içiyorum
bi zararı olucak diye korkuyorum ama onuda çekemiyorum
zaten kesinlikle yatarken içiyorum gece uyandırıyo tekrar içiyorum
hiç bişey yiyemediğim zamanda sadece köpük köpük çıkardığımı biliyorum afedersiniz ama
çok zor Rabbim kolaylığını versin bu hastalıkla uğraşanların hepsine birde üzerine hamilelik

eee ne yapacan cnm kendimize kilo aldıracak şeyleri yiyoruz...ben birde kola içmeyede başladım..emzirirken içmem diyorum bu zamana kadar tuttum kendimi ama çok fazla değil iftarda bir bardak felan...

işiniz zor valla cnm mide yanması çok kötü...benim sadece soğan salata birde pastaneden aldığım poaçalar midemi yakıyor geçen doktora gittiğimde bebeğin hala aşağıda ve çok baskı yapar ayakta çok kalamazsın dedi...zor yani işin dedi ama şu taraftan da iyi yönünü düşün mide yanması yaşamazsın dedi...gerçekten haklı...arada oda olsun reennıe içince hemen geçiyor doktorum ne kadar içersen iç sorun olmaz dedi...

Kizlarr alpinin dogum hikayesinde dikkatinizi cekti mi bilmiyorum.once ufak bi kanama fark etmis ama yanindakiler normal olabilir demisler.ama benim size soyleyecegim en ufacik kanamaniz olsa bile hemen hastaneye gidin.doktorum bu konuda beni her gidisimde uyariyor.sen onemsemezsin az dersin rengi acik dersin ama iceride cok daha fazlasi olabilir diyor.aklinizda bulunsun.bu arad GECEN HAFta yakin bi arkadasim dogum yapti onun dogumu da cok az bir kanama ile basladi...

Bir diger konu ben bu hafta cok agirlastim.5 dakika ayakta duramiyorum.gecen haftalar boyle degildim.bunu sunun icin soyluyorum eksikleriniz varsa bir an once tamamlayin haftalar gectikce hic haliniz kalmiyor...

canım alpinin nişanı gelmiş farketmemiş ardından da suyu boşalmış çok dikkat etmek lazım nişan gelir gelmez hemen hastaneye gitmeli bence :18:

canım olur mu öyle şey abartmıyorsan bile abartacaksın tabi can taşıyorsun, kolay mı hamile kaldık kolay mı büyüttük bu zamana kadar bu bebişleri kimseyi takma sen kafana canım
bak geçenler de sancım olduğunda ebe kendini çok mu yordun dedi demek ki çok yorulup iş yapınca da kasılmalar sancılar artıyor..
diğer yandan üşütüyor olabilirsin canım biz hakikaten farketmiyoruz az önce ütü yaptım mesela karşılıklı iki odanın camları açık koridorda yapıyorum hiç koruyamıyorum kendimi çok sıcak çoook

Canım dün akşam bende aynı durumdaydım boynumdan ayak parmaklarıma kadar kıpkırnızı kabarık içindeydim kaşıntı mahvetti zaten.acile gittim banada avil hapını verdi alerji iğnesi vurdu, hapı çok zor durumda olmadıkça kullanma dedi ama dayansmadım dün gece içtm, çok iyi geldi baya söndürdü.kendi doktorumu da aradm bebeğe bi zararı olmaz dedi günde 1tane.ama bugün yüzüme yayıldı kıpkırmızı oldum cildiyeye gittk karışım krem ve bi hap verdi bakalm kullanıcam.allah şifa versin inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…