2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

allpin canım hayırlı ugurlu olsun.inşallah tez zamanda bebegını kucagına alıp çıkacaksın hastaneden.darısı bızım başımıza artık.her gece hepimiz için dua edıyorum.zamanlı zamansız orasını allah bilir ama hayırlısıyla kucagıumıza saglıcaklı şekilde almayı nasip etsin.bende mugladan ankaraya geldim yirmi gün oldu babama mide kanseri teşhısı konuldu hastanede yatıyor aile paramparça oldu borç harç kapıya dayandı ama allahtan ümidimi kesmedim bebegimden ümidimi kesmedim adını ateş koyacaktım değiştirdim umut yaptım ki umut olsun hepimize diye.eşim muglada kaldı 20 gundur ayrıyız dogumda ne olur ne yaparıs nereye gideriz her şey o kadar belirsiz ki ama allahım
güç veriyor kuvvet veriyor dayanıyoruz bi şekilde.benimde kramplarım çok fazlalaştı magnezyum kalsiyum içiyoruz ama banamısın demiyor.bugunde sabah kalçamda bı agrıyla uyandım hala devam ediyor.ama inanıyorum ki allah tum darda olanlara yardım edecek dualarım sizlerle babamla ailemle sizlerde dualarınızı eksik etmeyin..bebişlerinize iyi bakın dunyanın saçma sapan hallerine uzulup kendinize dert yapmayın neler neler yaşanıyor bu hayatta.içinizi ferah tutun.herşey olacagına varıyor nihayetinde yazmasamda hergun okuyorum takıp edıyorum allah hepinizı korusun yarabbım...

canım çok geçmiş olsun babana acil şifa sana hayırlı doğumlar aile ne sağlık dirlik birlik huzur versin hiç bozma moralini RABBİM derdi veriyosa dermanınıda verir

allahıma sukredıyorum her zaman ama bazen bende artık doğurmak ıstıyorum. sabahları ellerımı açamıyorum 15 dk. o kadar katı oluyor kı parmaklarım acıyor.
bır de ınanılmaz bır dıs ağrım var dayanamıyorum kafamı duvara vurasım var. kan sulandırıcı kullandığım ıcın cekmıyorlarda dışımı.
yanı çekmek zorundayım doğuma kadar bu acıyı. ıyı olsun da cekerım ama ağrıdığında dayanılmaz oluyor. ağrıdan ağlamaktan ıkı buklum oldum. kendımı hamıle gıbı degıl yaslanmıs gıbı hıssedıyorum.allahım hepımızı sağlıkla kurtarsın ınsallah

canım çok geçmiş olsun babana acil şifa sana hayırlı doğumlar aile ne sağlık dirlik birlik huzur versin hiç bozma moralini RABBİM derdi veriyosa dermanınıda verir

canım çok üzüldüm ama meleğin sana gerçekten umut olur İNŞALLAH ailece yaşadığınız sıkıntılar bebeğinin müjdesiyle yoluna girer geride kalır İNŞALLAH

üzülmeyın lütfen ben hergun dua edıyorum elimden bu geliyor sadece.allah razı sızden inşallah hersey yoluna girer .izmirlı alazade allah razı olsun sagolun..

kızlar merhaba,

sizde de oluyor mu kemik ağrıları
özellikle gece yattığımda hareketsiz kalınca bacaklarım ve kollarımın içinde
sanki bişey çekiliyomuş gibi öyle rahatsız edici bi ağrı ki bu gece uyutmuyo beni :KK50:
birde mide yanmaları
normalde rennie duo şurup kullanıyordum
bu sefer doktor rennie nin çiğneme tabletinden vermiş
ama bana hiç faydası olmadı gece mide yanmasından çektim yine :KK43:

allahıma sukredıyorum her zaman ama bazen bende artık doğurmak ıstıyorum. sabahları ellerımı açamıyorum 15 dk. o kadar katı oluyor kı parmaklarım acıyor.
bır de ınanılmaz bır dıs ağrım var dayanamıyorum kafamı duvara vurasım var. kan sulandırıcı kullandığım ıcın cekmıyorlarda dışımı.
yanı çekmek zorundayım doğuma kadar bu acıyı. ıyı olsun da cekerım ama ağrıdığında dayanılmaz oluyor. ağrıdan ağlamaktan ıkı buklum oldum. kendımı hamıle gıbı degıl yaslanmıs gıbı hıssedıyorum.allahım hepımızı sağlıkla kurtarsın ınsallah[/QUOTE

çok geçmiş olsun canım az kaldı biraz daha sabretmemiz lazım ama sen bir de diş ağrısı çekiyorsun bende de migren var hamile kalmaktan sırf bundan korkuyordum her türlü acıya dayanırım ama migren ağrısına dayanamam gibi geliyordu ama ne yapalım meleklerimizin gücüyle katlanıyoruz

kullandığın insülin kısa etkili mi arkadaşım?

günde üç kere
sabah aç karnına saat 8.30 3 ünite
öğlen aç karnına saat 13.30 3 ünite
akşam aç karnına saat 19.30 3 ünite

kısa etkilimi onu bilmiyorum
aynı zamanda diyet uyguluyorum dyeti kaçırdığımda şekerin yüksek çıktığıda oluyor

Günaydııınnlaar iyi haftalar kızlar :KK3::KK3:
Geçen haftadan bir annemiz oldu bakalım bu hafta da bir annemiz olacak mı çok çok heyecanlı :KK52:

ayyy alppincim okurken gözlerim doldu ne güzel kavuştun bebişine Allah ağız tadıyla büyütmeni nasip etsin, ilk annemiz ilk bebişimiz oldunuz, prensesine sağlıklı güzel ömürler olsun inşallah hadi kavuşun da bol bol emişin kuzuşunla :))

canım özellikle sağ tarafın daha çok şişiyorsa yataktan kalkmadan bi 15 dakika soluna yat, bebekler büyüdüğü için ana damara baskı yapıyor olabilir, tuzun şişirdiğini biliyoruz tuz kullanıyorsan ona dikkat et birde bol bol su iç tabi tuvalete gittikçe ödemi atarsın inşallah, ama yine de gebelik zehirlenmesine de dikkat etmek lazım, doktoruna sorsan belki test yapar canım geçmiş olsun..

melekcii bol su içiyorsan ondan olabilir birde ben hurma yemeye başladığımdan beri öyle benim de :KK9: belki yediğin bir şeyden kaynaklanıyor olabilir..
benim arkadaşlarım iftara gelmek istediler onlara bile beni bu ramazan affedin dedim, kaldı ki büyüklere hiç hazırlayamam istediğim gibi olmaz birde bu halimle koşturmak istemiyorum Allah ömür verirse seneye yine hazır eder çağırırım ama şu an bebişimi de kendimi de yormamam lazım, sen birde işe gidip geliyorsun hala yat dinlen canım benim fırsat buldukça hamile birinden beklemezler herhalde zaten..

AHH CNM keşke hamile birinden beklemeseler...bekliyorlar işte....acaba diyorum ben mi çok sorun yapıyorum hamileliği....ama elimde değil az bir fazla ayakta kalsam belim kopuyor zaten bebeğim çok aşağıda hala dönmedi ve işim masa başı acayip sıkıştırıyor tekme atıyor acaba rahatsız oluyormudur....hurmadan olabilir ama benim böyle gaz sancısı gibi geliyor doğru wc ye hiç normal yapamıyorum....üstüm hep açık yatıyorum hatta göbeğimi felan hep açıyorum ister istemez üşütüyoruz..uyuyan insan üşürmüş...biz anlamıyoruz bakma....ayy ne sorunlu olduk çıktık...:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa :KK16::KK16::KK16::KK16:

Birkac gundur sirt agrilarim nedeniyle haftada 2 kere doktora gidiyorduMm..nstye baglandim sancim yoktu
Doktor soguk aldigimi soyledi cunku sanciyi ona baglad kizim kendini gizlemisti:KK1::KK1::nazar:
Cumartesi gunu babamiz ve teyzemle kizimin son esyalarini almj icin carsiya gittik cok yorulmustun karnim acayip sertti..o gun cok sinirliydim lavaboya gecti iccamasirinda gafif pembemsi kan gordum panik oldum hemen teyzemi aradim normal dedi ayina girince olur dedi lavabodayken sumuksu bir akinti geldi yine panik oldum ama belli etmedim:KK1: cok aciktim yemek hazirladik gece saat 1 de yedikten sonra telefondan akintinin nedenini arastirirken lavaboya gitme ihtiyaci duydum kalktigimda suyum geldi tum kiyafetim islanmisti hemen esimle hastaneye gittik ve acilmam cardi sancimin artmasini beklediler butun bagirsagi bosalttilar 5 dakikada bir lavaboya gidiyordum sancilarim artti ve doktorumun gelmesini bekledik..bende heyecan ve korku giderek artti kizimmm geliyordu..daha hicbirseyi hazir degildi ne varsa cantaya koydu kucuk teyzesi..dogum odasina aldilar doktorumda geldi saat 3.30 gibi ebelerin yardimiyla ikinmayla saar 4:10 gece kizimi meydana getirdim cok zordu ma kizimin sesini duyunxa hersey bur anda gecti...cok guzel bir duygu allah herkese kolay dogum nasip etsin..cok zor olmadi kimse kormasin allah yardimci oluyor ve annem gokteki melegimin yanimda oldugunu hisssettim..bna guc verdi..annemin ismiyle yasatacagim kizimi...
Bizdennnn bu kadar kizlarrrrr sanmayin dogum yaptimdiye sizinle ilgilenmiyecegim her konuda yardimci olabilirimmm kendinize ve findiklariniza iyi bakin canlarimmmmm...
alppincim herkes gibi bende şok oldum ve çok da sevindim bebeğine sağ salim kavuştuğun için,inşi bundan sonra da sağlıkla birbirnize sımsıkı sarılarak mutlu bi ömür geçirirsiniz,mevlam da annene hissettirir bu mutluluğunuzu inş.,güzel jhaberlerini bekliyoruz bebeğinin güzel haberlerini bizde duymak isteriz.

şimdi hepimizi bi korku sardı böyle erken doğumlar olunca inş. bizimkiler de alppiin ki gibi kolay hayırla olurr
allpin canım hayırlı ugurlu olsun.inşallah tez zamanda bebegını kucagına alıp çıkacaksın hastaneden.darısı bızım başımıza artık.her gece hepimiz için dua edıyorum.zamanlı zamansız orasını allah bilir ama hayırlısıyla kucagıumıza saglıcaklı şekilde almayı nasip etsin.bende mugladan ankaraya geldim yirmi gün oldu babama mide kanseri teşhısı konuldu hastanede yatıyor aile paramparça oldu borç harç kapıya dayandı ama allahtan ümidimi kesmedim bebegimden ümidimi kesmedim adını ateş koyacaktım değiştirdim umut yaptım ki umut olsun hepimize diye.eşim muglada kaldı 20 gundur ayrıyız dogumda ne olur ne yaparıs nereye gideriz her şey o kadar belirsiz ki ama allahım
güç veriyor kuvvet veriyor dayanıyoruz bi şekilde.benimde kramplarım çok fazlalaştı magnezyum kalsiyum içiyoruz ama banamısın demiyor.bugunde sabah kalçamda bı agrıyla uyandım hala devam ediyor.ama inanıyorum ki allah tum darda olanlara yardım edecek dualarım sizlerle babamla ailemle sizlerde dualarınızı eksik etmeyin..bebişlerinize iyi bakın dunyanın saçma sapan hallerine uzulup kendinize dert yapmayın neler neler yaşanıyor bu hayatta.içinizi ferah tutun.herşey olacagına varıyor nihayetinde yazmasamda hergun okuyorum takıp edıyorum allah hepinizı korusun yarabbım...

canım allah yar ve yardımcınız olsun,mevlam babana sağlık şifa versin,sende ne kadar zor süreçten geçiyorsun ama meleğin sana en büyük duacı biiznillah.bende hamileliğim sürecinde ciddi sıkıntılar yaşadım yaşıyorum ama biliyorum ki mevlam bir dert verince dermanını da veriyor bebeğimi meleğim olarak gönderdi bana inş.,ama korkuyorum bende ona zarar vereceğim diyee,inş. sıkıntılarımızı en kısa sürede atlatırız

arkadaşlar ya ben daha 32 haftama yeni girdim ama cuma gününden beri bi garibim arasıra belimin sağ tarafın bi ağrı giriyo kasıklarıma doğru geçiyo ama gene oluyo ara ara bugunde göbek deliğimin sağ tarafındna bi sertlik var ve ağrı yapıo

OPSİGATE cnm kızının odası çok hoş olmuş..hele halıya bayıldım nerden ve ne kadara aldın paylaşırsan sevinirim...güzel güzel büyüsün inş....eylülün....

kızlar afedersiniz ama bir şey soracam ben tuvalete her çıktığımda ishalmişim gibi...karnımda ağrılar felan günde 2 kere felan çıkıyorum ama ishal gibi üşütüyormuyum acaba yoksa ilaçlardanmı anlamadım gitti eşimde diyorki daha niye istiyorsun kabız olmaktan iyidir...:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ayyy benim hiçbirşeyim hazır değil daha kzıımın bir beşiği bile yok...korktum şimdi bu hafta hemen çıkıp almak lazım...birde iftara misafir çağıracakmısınız....kayınvalidem ilk pazar günü çağırdı eltimde dün çağırdı....şimdi sıra bende ama ben iki kişiye yemek yaparken bile zorlanıyorum...birde çalışan olunca çok zor bir pazara hem temizlik hem yemek yetişmiyor...ne yapsam acaba...

canım dediğin gibi hem iş, hem ev zor oluyo zaten aynı gün hem temizlik hem misafir imkansız. ben kimseyi çağıramayacağım, uğraşacak takatim yok kimseyle. kimse kusura bakmasın, bakanda baksın umrumda değil yani.. kimse karnındaki yavrudan önemli değil.

ahh resmini atabilsemde halimi görseniz:KK43:( ağlardınız benimle oturup. bacaklarım kırmızı kırmızı şişiklerle dolu.kaşınmaktan sinir krizi geçiyorum. soğuk sular döküyorum bacaklarıma kollarıma. cuma acile gittim. bakmaya tenezzül etmedi hayvan:KK43:( bi krem ver diyorum geçer diyor varmı böyle adilik. hafta sonunu o acı ile bitirdim. sabah geldim işyerine hemen dr hanımı aradım. Avil diye krem al hemen sür 24 saatte geçmezse yanıma gel dedi:KK43:(

canım inş dr verdiği krem geçirir de rahatlarsın..

Allpin doğurdu heyecanlandım şimdi her şey gözüme batıyo hazır değil hiçbişe evi temizlemem lazım şifonyerini yerleştirmem lazımmm off şunu yapmam lazım bunu yapmam lazım yedim bitirdim kendimi hayır bu kadar konuşmaya yapsam o da yok ilham gelmiyo bi türlü üşengeç biri oldum çıktımm:KK9:

aynı ben.. bende göya bu hafta sonu kızımın eşyalarını yıkayacaktım, üşengeçlikten yapamadım.. alppinin haberini duyuncada stres oldum. mecburen c.tesiye bekleyeceğiz, bu stresle cumartesi de olmaz şimdi.

yanı çekmek zorundayım doğuma kadar bu acıyı. ıyı olsun da cekerım ama ağrıdığında dayanılmaz oluyor. ağrıdan ağlamaktan ıkı buklum oldum. kendımı hamıle gıbı degıl yaslanmıs gıbı hıssedıyorum.allahım hepımızı sağlıkla kurtarsın ınsallah

canım, diş ağrısı zordur hele birde hamilelikte daha da zordur. yüzdük yüzdük sonuna geldik.. az biraz daha sabır.. bebişler vaktinde gelsin üzmesinler de bizi biz bu acıları unuturuz allahın izni ile.

zequa canım inş baban sağlığına kavuşur, bebeğini mutlulukla kucağına alırsın.. umut bebek adıyla gelir..

ya size kömik bişey söyleyeim mi arkadaşlar ben bebeğimize giden kordonun göbek deliğimize bağlı olduğunu sanıyodum yavvv ama öyle değilmiş yuh bana ya dimi :KK52::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa :KK16::KK16::KK16::KK16:

alpin canim Allah anali babali buyutsun insallah topigimizin ilk kizi dunyaya geldi sukurler olsun sanada gecmis olsun tatlim seninle 1 gun var aramizda hadi bakalim benimki nezaman gelecek :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar ya ben daha 32 haftama yeni girdim ama cuma gününden beri bi garibim arasıra belimin sağ tarafın bi ağrı giriyo kasıklarıma doğru geçiyo ama gene oluyo ara ara bugunde göbek deliğimin sağ tarafındna bi sertlik var ve ağrı yapıo

canim rahim kendini doguma hazirliyor kasilmalarin baslamis normal bir sekilde ama o sertlik zamanlarini takip et duzenli oluyorlarsa doktoruna soyle arasi duzenli degilse onemseme benimde oyle oluyor cunku

canim rahim kendini doguma hazirliyor kasilmalarin baslamis normal bir sekilde ama o sertlik zamanlarini takip et duzenli oluyorlarsa doktoruna soyle arasi duzenli degilse onemseme benimde oyle oluyor cunku

ayy biraz önce gene oldu mesela yani ilk msjımı yazarken ama şimdi geçti herkes uyurken falan zorlanyo bizde kayınvalidemlerle altlı üstlü yaşıyoz sağolsun çok yardımcı oluyo k.validem insan bi süre sonra halini anlatmayada çekiniyo nazlanıyomuş gibi oluyo hepimizin RABBİM bu mübarek ayda dualarını kabul etsin bebeklerimizi korusun

Son düzenleme:
ayy biraz önce gene oldu mesela yani ilk msjımı yazarken ama şimdi geçti herkes uyurken falan zorlanyo bizde kayınvalidemlerle altlı üstlü yaşıyoz sağolsun çok yardımcı oluyo k.validem insan bi süre sonra halini anlatmayada çekiniyo nazlanıyomuş gibi oluyo hepimizin RABBİM bu mübarek ayda dualarını kabul etsin bebeklerimizi korusun

amin insallah canim sakin telas yapma olurmu:)

kızlar merhaba,

sizde de oluyor mu kemik ağrıları
özellikle gece yattığımda hareketsiz kalınca bacaklarım ve kollarımın içinde
sanki bişey çekiliyomuş gibi öyle rahatsız edici bi ağrı ki bu gece uyutmuyo beni :KK50:
birde mide yanmaları
normalde rennie duo şurup kullanıyordum
bu sefer doktor rennie nin çiğneme tabletinden vermiş
ama bana hiç faydası olmadı gece mide yanmasından çektim yine :KK43:

1 yada 2 aydır her gece benimde bacaklarım özellikle kalçalarım feci ağrıyor. SAbah uyandığımdada ilk 5 dakika yürürken ayak topuklarım zonkluyor. sanki gece yürümüşüm yürümüşüm bacaklarım ağrıyor gibi :))))))))))))))

kollarımda ağrı yok. mide yanmam ara sıra oluyor. mide yanman olduğunda yüksek yastıkta yat tavsiye ederim.
ve bol bol su iç. ben sürekli bol bol su içiyorum. bol bolda wc'ye gidiyorum evdeyim nasıl olsa.

OPSİGATE cnm kızının odası çok hoş olmuş..hele halıya bayıldım nerden ve ne kadara aldın paylaşırsan sevinirim...güzel güzel büyüsün inş....eylülün....

kızlar afedersiniz ama bir şey soracam ben tuvalete her çıktığımda ishalmişim gibi...karnımda ağrılar felan günde 2 kere felan çıkıyorum ama ishal gibi üşütüyormuyum acaba yoksa ilaçlardanmı anlamadım gitti eşimde diyorki daha niye istiyorsun kabız olmaktan iyidir...:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ayyy benim hiçbirşeyim hazır değil daha kzıımın bir beşiği bile yok...korktum şimdi bu hafta hemen çıkıp almak lazım...birde iftara misafir çağıracakmısınız....kayınvalidem ilk pazar günü çağırdı eltimde dün çağırdı....şimdi sıra bende ama ben iki kişiye yemek yaparken bile zorlanıyorum...birde çalışan olunca çok zor bir pazara hem temizlik hem yemek yetişmiyor...ne yapsam acaba...

melekcim o karın ağrısı bende de var hatta geçen sormuştum kızlara ilaç mı yapıyor bişeymi dokunuyor diye tam ishal değil ama karın ağrısı oluyor. benim burda kimsem yok ondan dolayı iftara alamam zaten. sen bide çalışıyorsun iyice zor olur.Allah yardımcın olsun

X