- 15 Ocak 2012
- 1.462
- 211
allpin canım hayırlı ugurlu olsun.inşallah tez zamanda bebegını kucagına alıp çıkacaksın hastaneden.darısı bızım başımıza artık.her gece hepimiz için dua edıyorum.zamanlı zamansız orasını allah bilir ama hayırlısıyla kucagıumıza saglıcaklı şekilde almayı nasip etsin.bende mugladan ankaraya geldim yirmi gün oldu babama mide kanseri teşhısı konuldu hastanede yatıyor aile paramparça oldu borç harç kapıya dayandı ama allahtan ümidimi kesmedim bebegimden ümidimi kesmedim adını ateş koyacaktım değiştirdim umut yaptım ki umut olsun hepimize diye.eşim muglada kaldı 20 gundur ayrıyız dogumda ne olur ne yaparıs nereye gideriz her şey o kadar belirsiz ki ama allahım
güç veriyor kuvvet veriyor dayanıyoruz bi şekilde.benimde kramplarım çok fazlalaştı magnezyum kalsiyum içiyoruz ama banamısın demiyor.bugunde sabah kalçamda bı agrıyla uyandım hala devam ediyor.ama inanıyorum ki allah tum darda olanlara yardım edecek dualarım sizlerle babamla ailemle sizlerde dualarınızı eksik etmeyin..bebişlerinize iyi bakın dunyanın saçma sapan hallerine uzulup kendinize dert yapmayın neler neler yaşanıyor bu hayatta.içinizi ferah tutun.herşey olacagına varıyor nihayetinde yazmasamda hergun okuyorum takıp edıyorum allah hepinizı korusun yarabbım...
canım çok geçmiş olsun babana acil şifa sana hayırlı doğumlar aile ne sağlık dirlik birlik huzur versin hiç bozma moralini RABBİM derdi veriyosa dermanınıda verir