2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı. Sabahlar arkadaşlar umarım dertsiz tasasız bir gün olur.

Canım akşam bakayım dedim face grubuna kapalı grup diyor ve yeni üyelik kabul etmiyor neden ki?

sen gel yavru kapalı grup desede sen ekle ordan kabul ediliyo :) hepimiz ordayız daha hızlı ilerliyo konular :)
daha çok paylaşım oluyo

gnaydın kızlarr bizde uyuyamadık bugün fındığımlaa yoksaa daha kalkmazdıkkk bi burası bi face de dolanıyoruzz

canım maşallah tosun paşaya.. ne kadar az kaldı ya insan duyunca inanamıyor.. zaman ne kadar hızlı geçiyor..

kızlar günaydın yememde değişiklik olmadığı halde fazla çıkıyorum hergün böyle olan var mı

ne kadar fazla çıkıyorsun bilemiyorum ama bebiş büyüyor annesi normal. ben tartıya çıkıp bakıp unutuyorum, yoksa psikolojim bozuluyor

https://www. facebook. com/groups/363245547110673/?hc_location=stream

kızlar boşluklar bıraktım çıksın diye boşlukları silin tıklayın face hesabı

2013 EYLÜL ANNELERİ

kızlar ya benim dün akşam dikkatimi çekti de sanki karnım böyle aşağıya düşmüş..önceden daha yukarıda duruyodu..acaba bebişim başaşağı döndü diye mi bu hali aldı yoksa doğumun yaklaştığının belirtisi mi? :26::26:

selam kızlar

dün kontrole gittik pazar günü çişimi 24 saat topladım bi bidon onuda götürdüm tahlile bacak ayak şişmesinden protein kaçağına ve böbrek fonksiyonlarına bakıldı neyseki bişi çıkması bebeğim hala minik 1300 gr ancak olmuş dedi doktorum ben iri yarı karıyım neden böyle oldu anlamıyorum sağlıklı olsunda ne yapalım diyoruz inş başka sorun olmaz inş...

lohusa pijamalarımı ladım pazar günü çok tatlılar yıkadım dün bu akşam ütüleyecem çantamıza koyacaz bebekimin eşylarınıda ütüleyecem bu gün evin içi misler gibi dalin kokuyor bayıldım dalinin deterjan ve yumuşatıcısına ..

şükür eksiğimzi kalmadı bu haftadan sonra bebek odamızda gelecek 15 güne kadar allahın izni ile :)

bebeğimde sağ salim büyürse deymeyin keyfime allahım inş kuzuma sağ salim kavuşurum bende bebeğini bekleyen bütün anne adaylarıda inş.

artık doktorum her p.tesi ve perşembe kontrole çağırıyor nst ye bağlıyor kalp atışı hareketlerine bakıyor şükür bu günlerde hareketli kuzucum inş böyle devam eder ama minik olması üzüyor işte soktor amcamızı

canımm bende öyle diyodum benim karnım aşağıya doğru düşmeye başladı
meğersem bebek aşağıya dönmüş :)
ama artık zamanı dönsün de sonradan geç olmasın
artık doğum pozisyonunu almış oluyo çocuk hareketler daha bi kısıtlanıyo
otururken bile rahat edemiyo insan :)

gözün aydın canım birşeyinin çıkmamasına sevindim..bende de iltihap vardı..1 gecelik tozdan kullandım..ama hala var sanırım..şikayetlerim geçmedi çünkü..haftaya kontrolüm var o zaman tekrar tahlil yapar belki..
ben de dalin alacaktım ama dalan roxy iyi dediler ben de onu aldım ama pek kokmuyo hatta tekrar başka deterjan alıp yıkasam mı diye tereddütte kaldım..

ben de pozisyonu değiştiği için olduğunu tahmin ettim ama yine de korktum açıkçası..
dediğin gibi herşey zamanınında olsun da sonra da sıkıntı yaşamayalım..bizim bi arkadaşın bebeişi dönmediği için mecbur sezeryan yaptılar..ama artık eğilmek kalkmak oturmak iyice zorlaştı..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

ay benim aldığım şampuanı ile yanı kokuyor astım ya balkona üst komşu alt komşu seslendi kız elif bebeğin şampuanımı döküldü dediler misler gibi kokuyor geçen hafta yıkadıklarım kaldırdım onları onlarda hala kokuyor şiddetle tavsiye derim hangidi olduğunu bilmiyorum ama resmini atabilirim netten bulup işine yararsa

ben de cumartesı gideceğim kontrole
ıns kılosu da ıyıdır pozisyonu da uygundur
ben daha sımdıden agrlastıgımı hıssedıyorum sırt agrısını cok yogun yasıyorum
hayrlısıyla gecsede bu gunler kavussak bebeklerımıze ınsallah

Canım kacıncı haftadAsın tam olarak
Dr dopplerde plasentadan bebege giden damarlara bakmıştı dimi
Tansiyonun nasıl ?

walla ben de hep alışmışım çamaşırlarımın mis gibi kokmasına..bebişiminkiler kokmayınca üzüldüm walla..ismini de versen olur canım..resmi varsa o daha bir iyi olur..

buda benım kızıma aldıgım dolap ve beşik
krem rengi mobılya aldım perdesı yatagın nevresımı felan beyazlı pembelı olacak
sızde krem ile beyaz uyumlu olur mu arkadaşlar?
mobılyanın orjınalında yesıl nevresm yesıl perdeler kullanılmıs oda cok hostu ama pembişler olsun ıstedgm ıcın nevreısmı perdeyı pembe secıcez

Canım kacıncı haftadAsın tam olarak
Dr dopplerde plasentadan bebege giden damarlara bakmıştı dimi
Tansiyonun nasıl ?

tansiyonum iyi buna rağmen 24 saatlik çiş verdim işte ne olur ne olmaz dedi dün bir daha baktı dopplerde kalp atışı iyi kan akışı iyi dedi ama bebek küçük geçen hafta 1200 gr ken şimdi 1280 olöuş bir haftada anca 80 gr almış neden yavaş büyüdüğünü de bilmiyor beslnemem çok iyi sütümü etimi yumurtamı eksik etmem ekmek az yemek sebze bol yiyporum ama büyümüyor minik velet şuanda 31+2 yim ama dopplerde 28 haftalık görünüyor boyu ve kilosundan dolayo ama 32. haftadaki hamişlerde ne oluyorsa banada onlar oluyor mesela kramplarım çoğaldı bacaklarımda bu haftalarda çoğalıyormuş bebek değpolarını doldurmaya başlıyomruş ya sadece küçük işte herhalde doğunca büyütürük bizde sağ salim sağlıcakla doğsunda inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…