2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun babana acil şifa sana hayırlı doğumlar aile ne sağlık dirlik birlik huzur versin hiç bozma moralini RABBİM derdi veriyosa dermanınıda verir

allahıma sukredıyorum her zaman ama bazen bende artık doğurmak ıstıyorum. sabahları ellerımı açamıyorum 15 dk. o kadar katı oluyor kı parmaklarım acıyor.
bır de ınanılmaz bır dıs ağrım var dayanamıyorum kafamı duvara vurasım var. kan sulandırıcı kullandığım ıcın cekmıyorlarda dışımı.
yanı çekmek zorundayım doğuma kadar bu acıyı. ıyı olsun da cekerım ama ağrıdığında dayanılmaz oluyor. ağrıdan ağlamaktan ıkı buklum oldum. kendımı hamıle gıbı degıl yaslanmıs gıbı hıssedıyorum.allahım hepımızı sağlıkla kurtarsın ınsallah

canım çok geçmiş olsun babana acil şifa sana hayırlı doğumlar aile ne sağlık dirlik birlik huzur versin hiç bozma moralini RABBİM derdi veriyosa dermanınıda verir

canım çok üzüldüm ama meleğin sana gerçekten umut olur İNŞALLAH ailece yaşadığınız sıkıntılar bebeğinin müjdesiyle yoluna girer geride kalır İNŞALLAH

üzülmeyın lütfen ben hergun dua edıyorum elimden bu geliyor sadece.allah razı sızden inşallah hersey yoluna girer .izmirlı alazade allah razı olsun sagolun..

kızlar merhaba,

sizde de oluyor mu kemik ağrıları
özellikle gece yattığımda hareketsiz kalınca bacaklarım ve kollarımın içinde
sanki bişey çekiliyomuş gibi öyle rahatsız edici bi ağrı ki bu gece uyutmuyo beni
birde mide yanmaları
normalde rennie duo şurup kullanıyordum
bu sefer doktor rennie nin çiğneme tabletinden vermiş
ama bana hiç faydası olmadı gece mide yanmasından çektim yine

kullandığın insülin kısa etkili mi arkadaşım?

günde üç kere
sabah aç karnına saat 8.30 3 ünite
öğlen aç karnına saat 13.30 3 ünite
akşam aç karnına saat 19.30 3 ünite

kısa etkilimi onu bilmiyorum
aynı zamanda diyet uyguluyorum dyeti kaçırdığımda şekerin yüksek çıktığıda oluyor

AHH CNM keşke hamile birinden beklemeseler...bekliyorlar işte....acaba diyorum ben mi çok sorun yapıyorum hamileliği....ama elimde değil az bir fazla ayakta kalsam belim kopuyor zaten bebeğim çok aşağıda hala dönmedi ve işim masa başı acayip sıkıştırıyor tekme atıyor acaba rahatsız oluyormudur....hurmadan olabilir ama benim böyle gaz sancısı gibi geliyor doğru wc ye hiç normal yapamıyorum....üstüm hep açık yatıyorum hatta göbeğimi felan hep açıyorum ister istemez üşütüyoruz..uyuyan insan üşürmüş...biz anlamıyoruz bakma....ayy ne sorunlu olduk çıktık...

Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa

alppincim herkes gibi bende şok oldum ve çok da sevindim bebeğine sağ salim kavuştuğun için,inşi bundan sonra da sağlıkla birbirnize sımsıkı sarılarak mutlu bi ömür geçirirsiniz,mevlam da annene hissettirir bu mutluluğunuzu inş.,güzel jhaberlerini bekliyoruz bebeğinin güzel haberlerini bizde duymak isteriz.

şimdi hepimizi bi korku sardı böyle erken doğumlar olunca inş. bizimkiler de alppiin ki gibi kolay hayırla olurr

canım allah yar ve yardımcınız olsun,mevlam babana sağlık şifa versin,sende ne kadar zor süreçten geçiyorsun ama meleğin sana en büyük duacı biiznillah.bende hamileliğim sürecinde ciddi sıkıntılar yaşadım yaşıyorum ama biliyorum ki mevlam bir dert verince dermanını da veriyor bebeğimi meleğim olarak gönderdi bana inş.,ama korkuyorum bende ona zarar vereceğim diyee,inş. sıkıntılarımızı en kısa sürede atlatırız

arkadaşlar ya ben daha 32 haftama yeni girdim ama cuma gününden beri bi garibim arasıra belimin sağ tarafın bi ağrı giriyo kasıklarıma doğru geçiyo ama gene oluyo ara ara bugunde göbek deliğimin sağ tarafındna bi sertlik var ve ağrı yapıo

canım dediğin gibi hem iş, hem ev zor oluyo zaten aynı gün hem temizlik hem misafir imkansız. ben kimseyi çağıramayacağım, uğraşacak takatim yok kimseyle. kimse kusura bakmasın, bakanda baksın umrumda değil yani.. kimse karnındaki yavrudan önemli değil.

canım inş dr verdiği krem geçirir de rahatlarsın..

aynı ben.. bende göya bu hafta sonu kızımın eşyalarını yıkayacaktım, üşengeçlikten yapamadım.. alppinin haberini duyuncada stres oldum. mecburen c.tesiye bekleyeceğiz, bu stresle cumartesi de olmaz şimdi.

canım, diş ağrısı zordur hele birde hamilelikte daha da zordur. yüzdük yüzdük sonuna geldik.. az biraz daha sabır.. bebişler vaktinde gelsin üzmesinler de bizi biz bu acıları unuturuz allahın izni ile.

zequa canım inş baban sağlığına kavuşur, bebeğini mutlulukla kucağına alırsın.. umut bebek adıyla gelir..

ya size kömik bişey söyleyeim mi arkadaşlar ben bebeğimize giden kordonun göbek deliğimize bağlı olduğunu sanıyodum yavvv ama öyle değilmiş yuh bana ya dimi

Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa

alpin canim Allah anali babali buyutsun insallah topigimizin ilk kizi dunyaya geldi sukurler olsun sanada gecmis olsun tatlim seninle 1 gun var aramizda hadi bakalim benimki nezaman gelecek

canim rahim kendini doguma hazirliyor kasilmalarin baslamis normal bir sekilde ama o sertlik zamanlarini takip et duzenli oluyorlarsa doktoruna soyle arasi duzenli degilse onemseme benimde oyle oluyor cunku

canim rahim kendini doguma hazirliyor kasilmalarin baslamis normal bir sekilde ama o sertlik zamanlarini takip et duzenli oluyorlarsa doktoruna soyle arasi duzenli degilse onemseme benimde oyle oluyor cunku

ayy biraz önce gene oldu mesela yani ilk msjımı yazarken ama şimdi geçti herkes uyurken falan zorlanyo bizde kayınvalidemlerle altlı üstlü yaşıyoz sağolsun çok yardımcı oluyo k.validem insan bi süre sonra halini anlatmayada çekiniyo nazlanıyomuş gibi oluyo hepimizin RABBİM bu mübarek ayda dualarını kabul etsin bebeklerimizi korusun

Son düzenleme:

amin insallah canim sakin telas yapma olurmu:)

1 yada 2 aydır her gece benimde bacaklarım özellikle kalçalarım feci ağrıyor. SAbah uyandığımdada ilk 5 dakika yürürken ayak topuklarım zonkluyor. sanki gece yürümüşüm yürümüşüm bacaklarım ağrıyor gibi :))))))))))))))

kollarımda ağrı yok. mide yanmam ara sıra oluyor. mide yanman olduğunda yüksek yastıkta yat tavsiye ederim.
ve bol bol su iç. ben sürekli bol bol su içiyorum. bol bolda wc'ye gidiyorum evdeyim nasıl olsa.

melekcim o karın ağrısı bende de var hatta geçen sormuştum kızlara ilaç mı yapıyor bişeymi dokunuyor diye tam ishal değil ama karın ağrısı oluyor. benim burda kimsem yok ondan dolayı iftara alamam zaten. sen bide çalışıyorsun iyice zor olur.Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…