2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

allpin canım hayırlı olsun kızını sağlıkla büyüt inş inanılmaz dercede şaşırdım sabah sabah hatta eşimi aradım söyledim forumdaki arkadaşalrdan biri doğum yapmış diye ama benim kızım daha küçük en son gittiğimde 1550 di şimdi bu cuma kontrolüm bakalım kaç olmuş görcez

canım karman çorman oldum doğum haberini aldığımdan beri.. hem çok sevindim ikinizde iyisiniz diye hemde stres oldum..

senin cimcime hızlı çıktı baya, ablası oldu bizimkilerin.. sende ilk annemizsin..

çok sancı çekmeden kısa sürede kurtulmuşsun darısı vakti zamanında, sağlıkla bizlerin başına inş. şu 3 günde hızlıca geçer ve bebeğin kucağında evine dönersin inşallah.. Allah kızına uzun uzun sağlıklı, şanslı ömürler versin, annesiyle babasıyla inş.

Tsk ederim hErkese tek tek alinti yapamiyorum...cepten yazmk cok zor hepiniz gayirlisiyla kucaginiza alursiniz bebislerinizi...hepinizin yazisi tek tek okudum canlarimmmmmmmmmmmm

maşallah kızınada sanada
bu haftalarda solunum problemi çok normal çabuk toparlar
hemencik kavuşursunuz inşallah
sanada şimdiden bol sütlü günler
hiç bir şey için üzme kendini bol bol sıvı al

ALLPIN Şoktayım şuan. bütün tedirginlikleri yaşıyorum. Senin adına çok mutluyum. Yani her an aynını yaşayabiliriz. tetikte olmalıyız desene Allahım sen yardım et. Hayırlı evlat olsun inşallah

Arkadaşlar son bir kaç gündür ellerim parmaklarım ve ayaklarım acaip şişiyor ellerimi sabah uyanırken zor açıyorum kıtır kıtır ses geliyor ellerimdem ayak numaram da 38 den 40 numara oldu magnezyum verdi doktor 2 aydır içiyorum ama banamısın demiyor

alppin canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah çok şaşırdım bende herkes gibi inşallah 3 gün biran önce geçerde meleğin kucağında evinize dönersiniz

Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa

Sennasılsın halin nasıl. Bebeğin boyu kilosu ne alemde. Bilgi ver nolur ölcem heyecandan :)

cnm şoklardayım.....naz iremin babasını beklemiş demekki...çok sevindim atlattın minik kızına kavuştun...inş. 3 gün çok çabuk geçerde kucağına alırsın hemencik...maşallah eylül anneleri topiğinin ilk prensesine......bol su iç hurma ye tatlım bol bol sütün olsun....

ilk lafın anne oldu demekki hem ağladım hem sevindim sende tattın anneliği...

canım dr görüş bence.. birde tansiyon takibi ve idrarda protein testi yaptır, gerçi yüzünde şişlik olduğunu yazmamışsın ama gebelik zehirlenmesi için kontrolünü yaptırmış olursun

OPSİGATE cnm kızının odası çok hoş olmuş..hele halıya bayıldım nerden ve ne kadara aldın paylaşırsan sevinirim...güzel güzel büyüsün inş....eylülün....

kızlar afedersiniz ama bir şey soracam ben tuvalete her çıktığımda ishalmişim gibi...karnımda ağrılar felan günde 2 kere felan çıkıyorum ama ishal gibi üşütüyormuyum acaba yoksa ilaçlardanmı anlamadım gitti eşimde diyorki daha niye istiyorsun kabız olmaktan iyidir...

ayyy benim hiçbirşeyim hazır değil daha kzıımın bir beşiği bile yok...korktum şimdi bu hafta hemen çıkıp almak lazım...birde iftara misafir çağıracakmısınız....kayınvalidem ilk pazar günü çağırdı eltimde dün çağırdı....şimdi sıra bende ama ben iki kişiye yemek yaparken bile zorlanıyorum...birde çalışan olunca çok zor bir pazara hem temizlik hem yemek yetişmiyor...ne yapsam acaba...

canım dr görüş bence.. birde tansiyon takibi ve idrarda protein testi yaptır, gerçi yüzünde şişlik olduğunu yazmamışsın ama gebelik zehirlenmesi için kontrolünü yaptırmış olursun

Canım tansiyonum normal ben sürekli günde 2 kez ölçüyorum yüzümde de sadece burnum ve dudaklarım zaman zaman şişiyor ama haftaya pazartesi kontrolüm var doktora mutlaka sorucam...

Melek canım senin şu iftar işini hoş görsünler hem çalışıp hem iftaramı alacaksın yapma Allah aşkına sen onlara git devamlı bak en zor döneme girdik kendini durduk yerde strese sokma misafir ağırlamak zordur...

canım yaa valla ne güzel anlatmışsın ALLAH yavruna uzun analı babalı sağlıklı güzel bir ömür naip etsin inş annenin ismiyle yaşasın dün okuduğumdan beri aklım sende birbirmizi hiç tanımıyoruz ama duaların senin ve meleğinle

ahh resmini atabilsemde halimi görseniz( ağlardınız benimle oturup. bacaklarım kırmızı kırmızı şişiklerle dolu.kaşınmaktan sinir krizi geçiyorum. soğuk sular döküyorum bacaklarıma kollarıma. cuma acile gittim. bakmaya tenezzül etmedi hayvan( bi krem ver diyorum geçer diyor varmı böyle adilik. hafta sonunu o acı ile bitirdim. sabah geldim işyerine hemen dr hanımı aradım. Avil diye krem al hemen sür 24 saatte geçmezse yanıma gel dedi(

süperrr ilk doğum hikayemiz çok duygulandım darısı bekleyen tüm hamişlerin basına ALPPİN bebişine uzun sağlıklı ömürler diliyorum ailesiyleee

allpin canım hayırlı ugurlu olsun.inşallah tez zamanda bebegını kucagına alıp çıkacaksın hastaneden.darısı bızım başımıza artık.her gece hepimiz için dua edıyorum.zamanlı zamansız orasını allah bilir ama hayırlısıyla kucagıumıza saglıcaklı şekilde almayı nasip etsin.bende mugladan ankaraya geldim yirmi gün oldu babama mide kanseri teşhısı konuldu hastanede yatıyor aile paramparça oldu borç harç kapıya dayandı ama allahtan ümidimi kesmedim bebegimden ümidimi kesmedim adını ateş koyacaktım değiştirdim umut yaptım ki umut olsun hepimize diye.eşim muglada kaldı 20 gundur ayrıyız dogumda ne olur ne yaparıs nereye gideriz her şey o kadar belirsiz ki ama allahım
güç veriyor kuvvet veriyor dayanıyoruz bi şekilde.benimde kramplarım çok fazlalaştı magnezyum kalsiyum içiyoruz ama banamısın demiyor.bugunde sabah kalçamda bı agrıyla uyandım hala devam ediyor.ama inanıyorum ki allah tum darda olanlara yardım edecek dualarım sizlerle babamla ailemle sizlerde dualarınızı eksik etmeyin..bebişlerinize iyi bakın dunyanın saçma sapan hallerine uzulup kendinize dert yapmayın neler neler yaşanıyor bu hayatta.içinizi ferah tutun.herşey olacagına varıyor nihayetinde yazmasamda hergun okuyorum takıp edıyorum allah hepinizı korusun yarabbım...

Allpin doğurdu heyecanlandım şimdi her şey gözüme batıyo hazır değil hiçbişe evi temizlemem lazım şifonyerini yerleştirmem lazımmm off şunu yapmam lazım bunu yapmam lazım yedim bitirdim kendimi hayır bu kadar konuşmaya yapsam o da yok ilham gelmiyo bi türlü üşengeç biri oldum çıktımm

kullandığın insülin kısa etkili mi arkadaşım?

canım çok üzüldüm ama meleğin sana gerçekten umut olur İNŞALLAH ailece yaşadığınız sıkıntılar bebeğinin müjdesiyle yoluna girer geride kalır İNŞALLAH

Günaydııınnlaar iyi haftalar kızlar
Geçen haftadan bir annemiz oldu bakalım bu hafta da bir annemiz olacak mı çok çok heyecanlı

ayyy alppincim okurken gözlerim doldu ne güzel kavuştun bebişine Allah ağız tadıyla büyütmeni nasip etsin, ilk annemiz ilk bebişimiz oldunuz, prensesine sağlıklı güzel ömürler olsun inşallah hadi kavuşun da bol bol emişin kuzuşunla :))

canım özellikle sağ tarafın daha çok şişiyorsa yataktan kalkmadan bi 15 dakika soluna yat, bebekler büyüdüğü için ana damara baskı yapıyor olabilir, tuzun şişirdiğini biliyoruz tuz kullanıyorsan ona dikkat et birde bol bol su iç tabi tuvalete gittikçe ödemi atarsın inşallah, ama yine de gebelik zehirlenmesine de dikkat etmek lazım, doktoruna sorsan belki test yapar canım geçmiş olsun..

melekcii bol su içiyorsan ondan olabilir birde ben hurma yemeye başladığımdan beri öyle benim de belki yediğin bir şeyden kaynaklanıyor olabilir..
benim arkadaşlarım iftara gelmek istediler onlara bile beni bu ramazan affedin dedim, kaldı ki büyüklere hiç hazırlayamam istediğim gibi olmaz birde bu halimle koşturmak istemiyorum Allah ömür verirse seneye yine hazır eder çağırırım ama şu an bebişimi de kendimi de yormamam lazım, sen birde işe gidip geliyorsun hala yat dinlen canım benim fırsat buldukça hamile birinden beklemezler herhalde zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…