2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ALPPİNCİM canım okuyunca şok olduğum ve çok sevindim Rabbim sana ve bebeğine sağlık uzun ömür versin ne güzel kavuştun meleğine.biraz daha anlatsana nasıl bir duygu bebişini kucağına alınca tuhaf hissettin mi kendini nasıldı ayyy çok heyecan yaptım bende yaaa.
bu arada kabız oldum kızlar ne yapıyorsam geçmiyor çok kötü durumdayım yaa acil çözümü olan var mı acabaa

Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa :KK16::KK16::KK16::KK16:

ay canım benim çok sevindim bebişininde seninde sağlıklı olduğuna gözün aydın rabbim hepimize bu güzel duyguyu hayırlı bişekilde yaşatsın içim bi tuhaf oldu bende oğluşumu sağ salim almak istiyorum kollarıma maşallah bebişin kilosuda çok iyiymiş haftasına göre rabbim nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar::nazar:

ALPPİNCİM canım okuyunca şok olduğum ve çok sevindim Rabbim sana ve bebeğine sağlık uzun ömür versin ne güzel kavuştun meleğine.biraz daha anlatsana nasıl bir duygu bebişini kucağına alınca tuhaf hissettin mi kendini nasıldı ayyy çok heyecan yaptım bende yaaa.
bu arada kabız oldum kızlar ne yapıyorsam geçmiyor çok kötü durumdayım yaa acil çözümü olan var mı acabaa

Canım sabahları ac karnına kuru incir yiyorum ben cevizle, bana cok iyi geldi tavsiye ederim mutlaka dene.

Ilık bal şerbetini dene canım

Kizlar cepten yazmk Cok zor kizimin solunumda kucuk bir problem var o yuzden kuvezde benimde agrim var bir kac dikis atildi..dogum hikayemi en kisa zamnda anlatacagim benim kiz cok aceleci cikti doktorun norml oldugunu soyledi..simdilik hersey yolunda melegimi kucagima alamdim daha ama onun aglayisi kokusu dunyaya bedel..annemi simdi daha cok anliyorum melegim bna yardimci oldu ilk bagirdigim kelime anne oldu :KK14::KK14: allah en kisa zamnda sizlerinde dogum haverlerini alirimmmmm

Salsa akademide yaptim cigdem ucucunun yaninda....

Fadiyez 35 haftalik dogurdum kizimi....

Darisiiiii basinizaaaaaaaaaaaaa:KK16::KK16::KK16:

Tatlımmmmmm cok sevindim ikinizinde saglık duumunun iyi olmasına ilk bebeğimiz hayırlı uğurlu olsunnnnn.... Heyecan mutluluk hepsi vardır sende şimdi inşallah kuvez de de herşey yolunda gider bir araya geliriniz kızınla....gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün...

Kizlar cepten yazmk Cok zor kizimin solunumda kucuk bir problem var o yuzden kuvezde benimde agrim var bir kac dikis atildi..dogum hikayemi en kisa zamnda anlatacagim benim kiz cok aceleci cikti doktorun norml oldugunu soyledi..simdilik hersey yolunda melegimi kucagima alamdim daha ama onun aglayisi kokusu dunyaya bedel..annemi simdi daha cok anliyorum melegim bna yardimci oldu ilk bagirdigim kelime anne oldu :KK14::KK14: allah en kisa zamnda sizlerinde dogum haverlerini alirimmmmm

Salsa akademide yaptim cigdem ucucunun yaninda....

Fadiyez 35 haftalik dogurdum kizimi....

Darisiiiii basinizaaaaaaaaaaaaa:KK16::KK16::KK16:

canım tebrik ederim çok sevindim senin adına , öpüyorum sizi :KK54:

Kizlar bu magnezyum ilacini gunde 2 kez alan varmi ben bi kez aliyom ama faydasi cok az ya.sol ayagimin uzerine basarken belime bicak saplaniyor 2 3 adimdan sonra aciliyor ama o adimlar cok aciyo

kızlar kontrolümüze gittik geldik biz bu akşam

satıma göre 34+1im ultrasona göre 35+2yim
oğluşumun kilosuna 2600 dedi doktorumuz boyumuzda 48 cmmiş:nazar::nazar:

geçen gittiğimiz de nöbetçi olan doktorda bebeğimi 2600 diye ölçmüştü bir hafta kadar önce hemde, ultrasonda 37 haftalık gözüküyor demişti, bende iri bebek olur sezeryana zorunlu kalırım diye korkuyordum neyse ki ihtimaller azaldı..
kendi doktorum yanlış ölçmüş olabileceğini söyledi şu anda da önden gidiyor ama şeker riskimiz yok dedi zaten yapılan tahlillerde de birşey çıkmamıştı..
çatı muaynesi olacak mıyım diye sordum en sonunda ama dediki çatı muaynesi erken yapılırsa bi anlamı yokmuş doğum zamanı bakılmalıymış, şartların olgunlaşması lazımmış yani
yalnız bir sonraki muayne gününe 12 ağustos dedi 3 hafta çok gibi geldi
alppini söyledim doktora kulakların çınlasın alppin :KK3::KK3: nişan geliyormuş dedim oda evet dedi bu arada kanaman olursa, sancın olursa, suyun gelirse beklemeden gel dedi
şimdi 5 hafta mı kaldı yani bebişimi öğrendiğim de o kadardı geçen zaman çabuk geçmişte bakalım kalan zaman nasıl geçecek :KK52::KK52:

Kizlar bu magnezyum ilacini gunde 2 kez alan varmi ben bi kez aliyom ama faydasi cok az ya.sol ayagimin uzerine basarken belime bicak saplaniyor 2 3 adimdan sonra aciliyor ama o adimlar cok aciyo

canım geçmiş olsun ben bugün doktordaydım ne magnezyum ne de kalsiyum içmiyorum dedim kan hapını iç gerisine gerek yok dedi
eksikliği ölçebiliyorlarsa bir testle ölçseler aslında boşuna da yüklenmemiş olursun vitaminlere
ben belli bir süre oturunca yürüyemiyorum mesela ilk başta kemik erimesi sandılar sonra mr çekildi kemik erimesi değil kas tutulması dediler magnezyumları içtim bana mısın demedi terleyince hele daha fena et kesiyor sanki
kas şikayeti olduğuna eminsen muz ye bakalım o daha saf sonuçta inşallah şifa olur
bu arada herkesler facete
sende gel hesabın varsa

allpin canım hayırlı ugurlu olsun.inşallah tez zamanda bebegını kucagına alıp çıkacaksın hastaneden.darısı bızım başımıza artık.her gece hepimiz için dua edıyorum.zamanlı zamansız orasını allah bilir ama hayırlısıyla kucagıumıza saglıcaklı şekilde almayı nasip etsin.bende mugladan ankaraya geldim yirmi gün oldu babama mide kanseri teşhısı konuldu hastanede yatıyor aile paramparça oldu borç harç kapıya dayandı ama allahtan ümidimi kesmedim bebegimden ümidimi kesmedim adını ateş koyacaktım değiştirdim umut yaptım ki umut olsun hepimize diye.eşim muglada kaldı 20 gundur ayrıyız dogumda ne olur ne yaparıs nereye gideriz her şey o kadar belirsiz ki ama allahım
güç veriyor kuvvet veriyor dayanıyoruz bi şekilde.benimde kramplarım çok fazlalaştı magnezyum kalsiyum içiyoruz ama banamısın demiyor.bugunde sabah kalçamda bı agrıyla uyandım hala devam ediyor.ama inanıyorum ki allah tum darda olanlara yardım edecek dualarım sizlerle babamla ailemle sizlerde dualarınızı eksik etmeyin..bebişlerinize iyi bakın dunyanın saçma sapan hallerine uzulup kendinize dert yapmayın neler neler yaşanıyor bu hayatta.içinizi ferah tutun.herşey olacagına varıyor nihayetinde yazmasamda hergun okuyorum takıp edıyorum allah hepinizı korusun yarabbım...

canım allah yardımcınız olsun , okudukça bende üzülüyorum sana ama elden gelen bişey yok malesef

günaydın kızlar, bugün her tarafım ağrıyor ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Taşınma işimiz var ve biraz fazla ayakta kalmışım sanırım her yeri tutuldu, acaba bugünde akşam olurda iş biter mi evime gideblir miyim :KK43:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkesçiklere öpüyorum sizi koskocamanda sarıp sarmalıyorum ihihi :)

..........

Herkese günaydın arkadaşlar güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle... Bu gece hiç uyuyamadım mide ağrısından herhalde mide mi üşüttüm akşam soğuk süt içtim senmisin içen ne kötüymüş mide ağrısı, şikayetlerimiz çoğalıyor Allah'ım en yakın zamanda bizleri kurtarsın en zor döneme girdik hepimiz çok dikkatli olmalıyız...

evet canımcım artık hepimiz ağırlaştık
son zamanlar böyle oluyomuş
hiç dinlenemiyorum o ayrı uyku yok
çabuk yoruluyorum halsizim
bir sürü şikayet ama ufak tefek bunlar yine şükür ki çok büyük dert sıkıntı yok
bi an önce tamamlasınlar haftalarınıda gelsinler artık ben paşamı çok merak ediyorum :):KK53:

Hayırlı. Sabahlar arkadaşlar umarım dertsiz tasasız bir gün olur.

canım geçmiş olsun ben bugün doktordaydım ne magnezyum ne de kalsiyum içmiyorum dedim kan hapını iç gerisine gerek yok dedi
eksikliği ölçebiliyorlarsa bir testle ölçseler aslında boşuna da yüklenmemiş olursun vitaminlere
ben belli bir süre oturunca yürüyemiyorum mesela ilk başta kemik erimesi sandılar sonra mr çekildi kemik erimesi değil kas tutulması dediler magnezyumları içtim bana mısın demedi terleyince hele daha fena et kesiyor sanki
kas şikayeti olduğuna eminsen muz ye bakalım o daha saf sonuçta inşallah şifa olur
bu arada herkesler facete
sende gel hesabın varsa

Canım akşam bakayım dedim face grubuna kapalı grup diyor ve yeni üyelik kabul etmiyor neden ki?

herkese güzel ağrısız sızısız bir gün geçirmesi dileğiyle....

egelgec maşallah paşana bayagı büyümüş kilosu felan iyi....benimde randevum 12 ağustos bayramdan sonra....çabucak geçer inş...bu üşütmekten dolayı bebişlerimiz gazlı olacak valla...annem öyle diyor dikkat et şimdiden diye...

X