2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimnormal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa

alppin masallah size insallah saglikla kucagina alirsin.kizini sok oldum desem yeridir kizinin kilosu iyiydi hatirladigim kadariyla simdi korktum ya satlarimiz ayni gecen hafta 2 kiloya ulasmamisti bebegim ya erken dogum yaparsam normalmi dogurdun canim

cibinliğimiz tülümüz ve avizemiz haftaya kaldı :)
hepsi çok güzel olmuş güle güle kullanın

Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa
okuyunca bi garip oldum canım hayırlı olsun , güle güle büyüt yavrunu topiğin ilk annesi oldun tebrikler
kızında sende allaha emanet olun ramazanda doğdu bekleyemedi cimcime maşallah berakallah ikinizede

Bnde ne oldu anlamadim birden suyun geldi kizim
2 kilo 450 gram 42 cm...normal dogumla dunyaya ge
Ldi melegimmmmm...

Ldi melegimmmmm...

Canım yaaa gözün aydın, aramızda bir gün var. Birden korkmaya başladım bende. Psikoljik herhalde karnım ağrıdı resmen. Maşallah kızına...

Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa

Ay şaka gibi...Hiç beklemiyordum böyle bir haberi henüz bu başlıkta... Uzun güzel bir ömrü olsun inşallah kızınızın. Sizin de gözünüz aydın diyeyim :) En kısa zamanda bir doğum hikayesi yazısı bekliyoruz o zaman.

Ldi melegimmmmm...

Vay canina sok sok sok flash flash flashcanim gule gule buyut cok sasirdim ya hayirlisi boyleymis demek ki sagligi yerindedir insbebeginin due senin de masallah ya

okuyunca çığlık attım resmen Süper bi haber sağlıklı ve sorunsuz bi şekilde gelmiş ne güzel tebrik ederim sabırsız meleğin güzel bi ömrü olsun

gözün aydın canım senin bebiş bayağı aceleci çıktı desene sağ sağlim kucağına da alırsın inş.senin için 3 gün 3 dk gibi geçsin.açıkcası bende heyecan yaptım doğum tarihimiz aynı

inanamıyorummm yaa canım bu kadar erken beklemiyordum galiba doğumu ilk bebişimiz dünyaya geldi demekkk ay çokkk duygulandım vallaa şimdi canımmmm bizi fotosuz bırakmaaa darısı hayırlısı ile başımıza olsunn çok sevindim canım adına Rabbim sağlıklı anneli babalı büyütsün inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…