- 27 Temmuz 2010
- 248
- 0
Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa
hadi canim saka yapiyonnn sok oldumSelammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa
Canım benimde bilgim yok bir ara tayip bahsediyordu çocuk parası diye eğer böyle bir şey varsa nasıl alıcaz acep...
Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa
Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimnormal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa
hepsi çok güzel olmuşcibinliğimiz tülümüz ve avizemiz haftaya kaldı :)
okuyunca bi garip oldum canım hayırlı olsun , güle güle büyüt yavrunu topiğin ilk annesi oldun tebriklerSelammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa
Hepinize cok tsk ederimmmmmm hepiniz hayirlisiyla kurtulursunuzxzzz
Bnde ne oldu anlamadim birden suyun geldi kizim
2 kilo 450 gram 42 cm...normal dogumla dunyaya ge
Ldi melegimmmmm...
Hepinize cok tsk ederimmmmmm hepiniz hayirlisiyla kurtulursunuzxzzz
Bnde ne oldu anlamadim birden suyun geldi kizim
2 kilo 450 gram 42 cm...normal dogumla dunyaya ge
Ldi melegimmmmm...
Arkadaşlar alppın kaç haftalık hamileydi bilen var mı aranızda?
Arkadaşlar alppın kaç haftalık hamileydi bilen var mı aranızda?