Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nasılsınız bugün temizlik yaptım açıkçası bundan sonra yapmayı düşünmüyorum çok zorlayıcı oldu halıları yıkattırmaya vercem bayramdan sonra eve derin temizlik yapılcak o zamana kadarda halı falan sermicem taşları parkeleri aldırı veririm yeter
bende aynı şeyi yaptım ama emzik 0+ ondan sonrakileri saplı alırız artık
Nabersin canım benim? Uzun zamandır yoktum buralarda. Az kaldı senin de, İnşallah kolayca kavuşursun yavruna. İsim düşündünüzmü buarada ? Bende 12. Haftadayım, bi sorun yok şimdilik. Öptüm senii
Ya doktor bana magnezyum ilacı verdi
Ama korkudan içemiyorum.
Tadı çok kötü diyorlar
Haplarımın hiçbirini içemiyorum zaten midem ayağa kalkıyor
opsigate oda çok hoş bide tamamlanınca çekersin bakarız inşaallah. çok az kaldı o beşiklerin içinde görmeye:))))) bu arada yoruldum koltuklarımı sildim çok şükür az dinlenip yemek yiyeyim bari. halıları yarın silerim artık
Arkadaşlar yaa dün akşamdan beri vücudumda alerji oldu kaşınıp duruyorum.kollarmda bacaklarmda kırmısı kabarıklar oldu acile gittk alerji iğnesi vurdu gönderdi, bu sabah daha da çoğaldı belim,popom bacak aramda da çıktı başka bi hastanenin aciline gittik,kan tahlili yaptı oda iğne vurdu,serum verdi geldik,şuan ama hala dolu ensem ve koltuk altlarım özellikle.böyle bi durumda olan varmıı??
ne cikti tahlilinde nedediler.cok gecmisler olsunArkadaşlar yaa dün akşamdan beri vücudumda alerji oldu kaşınıp duruyorum.kollarmda bacaklarmda kırmısı kabarıklar oldu acile gittk alerji iğnesi vurdu gönderdi, bu sabah daha da çoğaldı belim,popom bacak aramda da çıktı başka bi hastanenin aciline gittik,kan tahlili yaptı oda iğne vurdu,serum verdi geldik,şuan ama hala dolu ensem ve koltuk altlarım özellikle.böyle bi durumda olan varmıı??
Arkadaşlar yaa dün akşamdan beri vücudumda alerji oldu kaşınıp duruyorum.kollarmda bacaklarmda kırmısı kabarıklar oldu acile gittk alerji iğnesi vurdu gönderdi, bu sabah daha da çoğaldı belim,popom bacak aramda da çıktı başka bi hastanenin aciline gittik,kan tahlili yaptı oda iğne vurdu,serum verdi geldik,şuan ama hala dolu ensem ve koltuk altlarım özellikle.böyle bi durumda olan varmıı??
arkadaşlar devletin vermiş olduğu teşvik parası diye bir şey varmış haberi olan arkadaşlar varmı acaba bu parayı nasıl alıcaz...
doğum yapan kadınlara özel bişy mi merakettim neymiş
Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa
Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa