- 2 Kasım 2011
- 479
- 4
kızlar biz yine doktor amcayı görmeye gittik
iftadan sonra dayanamadım böbreğimin ağrısına dün kendimi çok sıktım diye oldu sandıydım ya, ondan değilmiş
bir ateş bastı belime belime vurdu ağrı kocişe kalk dedim gidelim
gittik kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor amca baktı her iki böbrekte de genişleme olmuş dedi, sağ böbreğim de vardı solda da varmış artık o sırada benim paşa bize dil çıkardı doktor amcada oğluşuma artist şuna bak dilde çıkarıyor dedi neşem yerine geldi onu görünce pofuduk pofuduk yatıyordu
birde idrar tahlili istedi yaptırdık hemen, sonucu gösterdim, abla sen kum döküyosun birde iltihabın var dedi ağrım ondan böyleymiş ilaç yazdı ama kullanamadım verdiği antibiyotikte penisiline duyarlılığı olanlar kullanamaz türünden bir ibare var benim de penisiline alerjim var..
hala aynı sancı devam ediyor ama sebebini bilince biraz rahatladım sanırım birde oğluşumu görünce tabi
artık yarın kendi doktorumu arayıp ne yapayım diye soracağım ya da direk pazartesi yanına giderim oğluşumu bi daha göreyim
keşke çok paralarım olsaydı da eve ultrason cihazı alsaydım sabah akşam bakardım içerde napıyo diye
pet şişe değilde arabanın bagajında bebek bezleri vardı canım bagaja içerden ulaşabilseydim bezleri test edecektim :) ama açamadım sıktım dişimi
aynen canım geçen hafta bankaya gitmem gerekti rapor parası alacaktım, pazartesiden cumaya kadar erteledim sırf çıkmamak için arabayla aldılar da rahat ettim yoksa artık güven olmuyor oramıza buramıza
:)) napalım artık teyzesi altıma da yapsam bahanem var, bu paşa beni bu yaşta çişli kadın yaptı
yatakta dönmek bile işkence vallahi gözüm kapalı gidiyorum zorla kalkıp uyku bölünüyor tabi sancıdan napcaz az kaldı çekecez mecbuuur :))
opsigate güle güle kullanın canım çooook güzel olmuş odası da eşyaları da maşallah
canııııımmm sanırım en sonunda temizlik yaparken doğuracaksın
sancım tuttuğunda bende evi süpürüp çıkayım ne olur ne olmaz dediydim annem dediki kızım biz salakmıyız o kadar insanız birimiz akıl ederiz heralde evi süpürmeyi
nolcak bu içimizdeki temizlik aşkı bilmiyorum
iftadan sonra dayanamadım böbreğimin ağrısına dün kendimi çok sıktım diye oldu sandıydım ya, ondan değilmiş
bir ateş bastı belime belime vurdu ağrı kocişe kalk dedim gidelim
gittik kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor amca baktı her iki böbrekte de genişleme olmuş dedi, sağ böbreğim de vardı solda da varmış artık o sırada benim paşa bize dil çıkardı doktor amcada oğluşuma artist şuna bak dilde çıkarıyor dedi neşem yerine geldi onu görünce pofuduk pofuduk yatıyordu
birde idrar tahlili istedi yaptırdık hemen, sonucu gösterdim, abla sen kum döküyosun birde iltihabın var dedi ağrım ondan böyleymiş ilaç yazdı ama kullanamadım verdiği antibiyotikte penisiline duyarlılığı olanlar kullanamaz türünden bir ibare var benim de penisiline alerjim var..
hala aynı sancı devam ediyor ama sebebini bilince biraz rahatladım sanırım birde oğluşumu görünce tabi
artık yarın kendi doktorumu arayıp ne yapayım diye soracağım ya da direk pazartesi yanına giderim oğluşumu bi daha göreyim
keşke çok paralarım olsaydı da eve ultrason cihazı alsaydım sabah akşam bakardım
ayy 3 saat iyi dayanmışsın canım yaa, bi pet şişeyle halletseydin d,cem ama ayy neyse neysee
pet şişe değilde arabanın bagajında bebek bezleri vardı canım bagaja içerden ulaşabilseydim bezleri test edecektim :) ama açamadım sıktım dişimi
CENZEY cnm çok geçmiş olsun ihmal etme bir dr görün...
EGELGEC bende tam evden dışarı çıkarken wc ye girip çıkıyorum...yolda geliyor eşimden bir sürü laf niye evden çıkarken girmiyorsun diye bende giriyorum cnm unuttunmu ben hamileyim diyorum....erkekler hala farkında değiller hamileliğin...
aynen canım geçen hafta bankaya gitmem gerekti rapor parası alacaktım, pazartesiden cumaya kadar erteledim sırf çıkmamak için arabayla aldılar da rahat ettim yoksa artık güven olmuyor oramıza buramıza
cenzey canım çok geçmiş olsun
doktora gittiğinde bize de haber ver
egelgeç senin mesajlarına çok gülüyorum bazen =)
dediğin durumu ben de bazen yaşıyorum
en sinir olduğum şey de tuvalete koşup sonucunu alamamak
sanki çok sıkışmışım gibi geliyor ama karşılığını alamıyorum =)
:)) napalım artık teyzesi altıma da yapsam bahanem var, bu paşa beni bu yaşta çişli kadın yaptı
cenzey
canım geçmiş olsun, inşallah daha iyisindir şimdi.. geçmezse bi doktora git bencede.. bol bol su tüket aç bırakma kendini
egelgec
canım benim de çok sıkışınca böbreklerim acıyor.. bu sahurdan sonra 6,5 ta bi uyandım karnım taş gibi olmuş nasıl sıkışmışım böbrek acısıyla lavaboya koştumbende uykudan uyanıpta gidemiyorum lavaboya
yatakta dönmek bile işkence vallahi gözüm kapalı gidiyorum zorla kalkıp uyku bölünüyor tabi sancıdan napcaz az kaldı çekecez mecbuuur :))
opsigate güle güle kullanın canım çooook güzel olmuş odası da eşyaları da maşallah
Bugün çok yoruldum arkadaşlar ben temizlik yaptım ev almış başını gidiyordu temizlik yapmam gerekiyordu yaptım ama şu an belim sızlıyor yatıp dinleneyim bari
canııııımmm sanırım en sonunda temizlik yaparken doğuracaksın
sancım tuttuğunda bende evi süpürüp çıkayım ne olur ne olmaz dediydim annem dediki kızım biz salakmıyız o kadar insanız birimiz akıl ederiz heralde evi süpürmeyi
nolcak bu içimizdeki temizlik aşkı bilmiyorum