2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biz yine doktor amcayı görmeye gittik

iftadan sonra dayanamadım böbreğimin ağrısına dün kendimi çok sıktım diye oldu sandıydım ya, ondan değilmiş
bir ateş bastı belime belime vurdu ağrı kocişe kalk dedim gidelim
gittik kendi doktorum yoktu nöbetçi doktor amca baktı her iki böbrekte de genişleme olmuş dedi, sağ böbreğim de vardı solda da varmış artık o sırada benim paşa bize dil çıkardı doktor amcada oğluşuma artist şuna bak dilde çıkarıyor dedi neşem yerine geldi onu görünce pofuduk pofuduk yatıyordu
birde idrar tahlili istedi yaptırdık hemen, sonucu gösterdim, abla sen kum döküyosun birde iltihabın var dedi ağrım ondan böyleymiş ilaç yazdı ama kullanamadım verdiği antibiyotikte penisiline duyarlılığı olanlar kullanamaz türünden bir ibare var benim de penisiline alerjim var..
hala aynı sancı devam ediyor ama sebebini bilince biraz rahatladım sanırım birde oğluşumu görünce tabi
artık yarın kendi doktorumu arayıp ne yapayım diye soracağım ya da direk pazartesi yanına giderim oğluşumu bi daha göreyim
keşke çok paralarım olsaydı da eve ultrason cihazı alsaydım sabah akşam bakardım içerde napıyo diye

ayy 3 saat iyi dayanmışsın canım yaa, bi pet şişeyle halletseydin d,cem ama ayy neyse neysee

pet şişe değilde arabanın bagajında bebek bezleri vardı canım bagaja içerden ulaşabilseydim bezleri test edecektim :) ama açamadım sıktım dişimi

aynen canım geçen hafta bankaya gitmem gerekti rapor parası alacaktım, pazartesiden cumaya kadar erteledim sırf çıkmamak için arabayla aldılar da rahat ettim yoksa artık güven olmuyor oramıza buramıza

:)) napalım artık teyzesi altıma da yapsam bahanem var, bu paşa beni bu yaşta çişli kadın yaptı

yatakta dönmek bile işkence vallahi gözüm kapalı gidiyorum zorla kalkıp uyku bölünüyor tabi sancıdan napcaz az kaldı çekecez mecbuuur :))

opsigate güle güle kullanın canım çooook güzel olmuş odası da eşyaları da maşallah

Bugün çok yoruldum arkadaşlar ben temizlik yaptım ev almış başını gidiyordu temizlik yapmam gerekiyordu yaptım ama şu an belim sızlıyor yatıp dinleneyim bari

canııııımmm sanırım en sonunda temizlik yaparken doğuracaksın
sancım tuttuğunda bende evi süpürüp çıkayım ne olur ne olmaz dediydim annem dediki kızım biz salakmıyız o kadar insanız birimiz akıl ederiz heralde evi süpürmeyi
nolcak bu içimizdeki temizlik aşkı bilmiyorum

günaydın annecikleerrr bugün taaam 31+1 olduk oğlumla, kontorlümüze 6 güncük kaldı sabırsızlıkla bekliyorum oğluşu görmeyi:) kızlar gecelik pijama almadım ben halaaaa, sırf dışarı çıkmaya üşendiğimden erteleyip duruyorum, netten alıp memnun kalan var mıı??? link atabilirseniz çook memnun olurum

Herkese mutlu pazarlar annecikler...Hepinizi kocamann öpüyorum küçük jelibonlarıda

Egelgec canım evet sana katılıyorum temizlik yapmadanda olmuyor maalesef bende bir eş var evlere şenlik bütün camları açıyor evin içi her yer toz istersen gel de yapma... Ben derin temizlik işini bitirdim 15 gün önce kadın geldi heryeri sildi camları sildi tülleri yıkadım tekrar yapmaya gerek yok herhalde doğum için sadece günlük süpürüp siliyorum...

Selam kızlar,
Ben bazen bel ağrısından kıpırdayamıyorum.
Hareket ettiğim an işkence gibi.
Sizde de oluyor mu?
Kalsiyum eksikliği varmış sebebi bu olabilir mi?

Selam kızlar,
Ben bazen bel ağrısından kıpırdayamıyorum.
Hareket ettiğim an işkence gibi.
Sizde de oluyor mu?
Kalsiyum eksikliği varmış sebebi bu olabilir mi?

Magnezyum ilacı da veriyor doktorlar, kasilmalar için vermişti bana ama belime de iyi geldi mangorm diye bir ilac. Sende mutlaka soyle doktoruna da sana da yazsın. Gecicek inşallah bu ağrılar :)

Canım cok guzel olmuş odanız, sağlık akla büyüsün icinde.

Canım gecmis olsun dikkat et kendine

Cenzey sanada gecmis olsun canım,ins şimdi daha iyisindir

iyi pazarlar annecikler bugün dinleniyor galiba :)) bizim de mütemadiyen uykumuz var..

benim de kayınvalidem yaptı derin temizliği, bende öyle günlük yapıyorum ama yoruluyorum onu bile kaldırmıyor artık vücud, toz olayı maalesef berbat yerler mobilyalar silinmeden olmuyor bi de benim gibi akıllıklık yapıpta tv üniteni falan siyah aldıysan gel de hergün silme tozlar desen yapıyor

Magnezyum ilacı da veriyor doktorlar, kasilmalar için vermişti bana ama belime de iyi geldi mangorm diye bir ilac. Sende mutlaka soyle doktoruna da sana da yazsın. Gecicek inşallah bu ağrılar :)

Ya doktor bana magnezyum ilacı verdi
Ama korkudan içemiyorum.
Tadı çok kötü diyorlar
Haplarımın hiçbirini içemiyorum zaten midem ayağa kalkıyor

EGELGEÇ cim çok geçmiş olsun,inş. bi an önce kurtulursun ağrılarından
,böbrek ağrısı da zor olur yaa hamile hamileeee

Ya doktor bana magnezyum ilacı verdi
Ama korkudan içemiyorum.
Tadı çok kötü diyorlar
Haplarımın hiçbirini içemiyorum zaten midem ayağa kalkıyor

kuzum ilaclarını icmemezlik yapma sakın öğürsende ic.ben 4 gün icmedim mağnezyumu bu sabah sol dizimin arka tarafı kas katı kesilldi ilaclar ihmale gelmez.bende ilac icemeyenlerdenim ama bebek ve sağlığımz icin şart.mağnezyumun tadı soda gib ibişey

cok gecmişler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…