2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Nabersin canım benim? Uzun zamandır yoktum buralarda. Az kaldı senin de, İnşallah kolayca kavuşursun yavruna. İsim düşündünüzmü buarada ? Bende 12. Haftadayım, bi sorun yok şimdilik. Öptüm senii

kızlar nasılsınız bugün temizlik yaptım açıkçası bundan sonra yapmayı düşünmüyorum çok zorlayıcı oldu halıları yıkattırmaya vercem bayramdan sonra eve derin temizlik yapılcak o zamana kadarda halı falan sermicem taşları parkeleri aldırı veririm yeter

merhaba canım h.g artık git gide zorlanmalar başladı tabi,bende bayramdan sonra halılarımı vericem yıkatmaya,sermeden de olmazmış gibi geliyor bana acaba diyorum üstlerine polar battaniye gibi bişey mi alsam o.odamın ve mutfağınkine diyorum hani doğumda da temizce kullanırım diye,camlarım falan silinecek benim de bayramdan önce acaba silsem mi diyorum korkuyorum da bi taraftan bişey olursa diye

Nabersin canım benim? Uzun zamandır yoktum buralarda. Az kaldı senin de, İnşallah kolayca kavuşursun yavruna. İsim düşündünüzmü buarada ? Bende 12. Haftadayım, bi sorun yok şimdilik. Öptüm senii

ay amanda aman atlantam minnoşuyla gelmiş...(oğluyla gelmiş diyesim geldi birden bakalım seninki kız mı olacak erkek mi) çok teşekkürler canım, ben de seni aklımdan geçiriyodum tatlım ne yaptı acaba diye.. iyi olmanıza sevindim maşallah riskli zamanları atlattın o halde canım
isim düşünüyorum ama bulamıyorum inan. eşimle mutabık olamıyoruz bu hususta
var mı bir ya da bir kaç isim önerin teyzesi
mesaj kutumu boşaltayım hemen hiç farkında değilim..

Son düzenleme:
opsigate oda çok hoş bide tamamlanınca çekersin bakarız inşaallah. çok az kaldı o beşiklerin içinde görmeye:))))) bu arada yoruldum koltuklarımı sildim çok şükür az dinlenip yemek yiyeyim bari. halıları yarın silerim artık

Ya doktor bana magnezyum ilacı verdi
Ama korkudan içemiyorum.
Tadı çok kötü diyorlar
Haplarımın hiçbirini içemiyorum zaten midem ayağa kalkıyor

Canım ben magvital kullanıyorum, tadı gazoz gibi aynı. Bende suda eriyen ilaçları sevmiyorum o yüzden gun asırı icmeye coşuyorum

Canımm napiyorsun sen önce maşallah diyeyim. Dikkat et kendine, ben dün evi topladım supurdum yemek yaptım cok belim ağrıdı,dikkat et kendine.

Arkadaşlar yaa dün akşamdan beri vücudumda alerji oldu kaşınıp duruyorum.kollarmda bacaklarmda kırmısı kabarıklar oldu acile gittk alerji iğnesi vurdu gönderdi, bu sabah daha da çoğaldı belim,popom bacak aramda da çıktı başka bi hastanenin aciline gittik,kan tahlili yaptı oda iğne vurdu,serum verdi geldik,şuan ama hala dolu ensem ve koltuk altlarım özellikle.böyle bi durumda olan varmıı??

çok geçmiş olsun canımm allah şifa versin

ne cikti tahlilinde nedediler.cok gecmisler olsun

Adet olacakmis gibi belim agriyo sol ayagima iniyor agrisi.kizlar magnezyum ilacinizi eksik etmeyin mutlaka alin.kasilmalari bel agrilarini yok etmese bile aza indiriyor

Güzel eylül anneleri iyi günler. Geçmişi ancak bitirebildim. Güzel güzel ciciler, odalar alınmış güle gule sağlıcakla kullanin inşallah:)
Ağrıları olan arkadaşlarım geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun canım

Canım büyük geçmiş olsun acaba yediğin bir şey mi dokundu dikkat et yediklerine tahlil sonucunda ne çıktı?

Arkadaşlar devletin vermiş olduğu teşvik parası diye bir şey varmış haberi olan arkadaşlar varmı acaba bu parayı nasıl alıcaz...

Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa

Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa

Amanın kız şaka mı yapıyorsun inanmıyorum nasıl oldu yahu şok oldumm hadi güle güle büyüt kaç haftalıktın canım sen

aaa çok şaşırdım canım hayırlı olsun kuzun sağlıkla büyüt inşallah... aramızda 7 gün var galiba korktum

kızın hangi kiloda boyda doğdu.. ciğer geliştirici vurulmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…