- 21 Ocak 2009
- 310
- 76
Hepinize cok tsk ederimmmmmm hepiniz hayirlisiyla kurtulursunuzxzzz
Resmen bir çığlık attım şuan:1 canım ilk bebiş senden geldi atlattın Rabbim sağlıklı sıhhati büyütmeyi nasip etsin.çokkk geçmiş olsun canım.Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa
canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ilk bebişimiz geldi hayırlısıyla..Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa
Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa
Arkadaşlar yaa dün akşamdan beri vücudumda alerji oldu kaşınıp duruyorum.kollarmda bacaklarmda kırmısı kabarıklar oldu acile gittk alerji iğnesi vurdu gönderdi, bu sabah daha da çoğaldı belim,popom bacak aramda da çıktı başka bi hastanenin aciline gittik,kan tahlili yaptı oda iğne vurdu,serum verdi geldik,şuan ama hala dolu ensem ve koltuk altlarım özellikle.böyle bi durumda olan varmıı??
EGELGEÇ cim çok geçmiş olsun,inş. bi an önce kurtulursun ağrılarından
,böbrek ağrısı da zor olur yaa hamile hamileeee
Arkadaşlar yaa dün akşamdan beri vücudumda alerji oldu kaşınıp duruyorum.kollarmda bacaklarmda kırmısı kabarıklar oldu acile gittk alerji iğnesi vurdu gönderdi, bu sabah daha da çoğaldı belim,popom bacak aramda da çıktı başka bi hastanenin aciline gittik,kan tahlili yaptı oda iğne vurdu,serum verdi geldik,şuan ama hala dolu ensem ve koltuk altlarım özellikle.böyle bi durumda olan varmıı??
Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa
Bnde ne oldu anlamadim birden suyun geldi kizim
2 kilo 450 gram 42 cm...normal dogumla dunyaya ge
Ldi melegimmmmm...
Kizlar cepten yazmk Cok zor kizimin solunumda kucuk bir problem var o yuzden kuvezde benimde agrim var bir kac dikis atildi..dogum hikayemi en kisa zamnda anlatacagim benim kiz cok aceleci cikti doktorun norml oldugunu soyledi..simdilik hersey yolunda melegimi kucagima alamdim daha ama onun aglayisi kokusu dunyaya bedel..annemi simdi daha cok anliyorum melegim bna yardimci oldu ilk bagirdigim kelime anne olduallah en kisa zamnda sizlerinde dogum haverlerini alirimmmmm
Salsa akademide yaptim cigdem ucucunun yaninda....
Fadiyez 35 haftalik dogurdum kizimi....
Darisiiiii basinizaaaaaaaaaaaaa
Kizlar cepten yazmk Cok zor kizimin solunumda kucuk bir problem var o yuzden kuvezde benimde agrim var bir kac dikis atildi..dogum hikayemi en kisa zamnda anlatacagim benim kiz cok aceleci cikti doktorun norml oldugunu soyledi..simdilik hersey yolunda melegimi kucagima alamdim daha ama onun aglayisi kokusu dunyaya bedel..annemi simdi daha cok anliyorum melegim bna yardimci oldu ilk bagirdigim kelime anne olduallah en kisa zamnda sizlerinde dogum haverlerini alirimmmmm
Salsa akademide yaptim cigdem ucucunun yaninda....
Fadiyez 35 haftalik dogurdum kizimi....
Darisiiiii basinizaaaaaaaaaaaaa
Birkac gundur sirt agrilarim nedeniyle haftada 2 kere doktora gidiyorduMm..nstye baglandim sancim yoktu
Doktor soguk aldigimi soyledi cunku sanciyi ona baglad kizim kendini gizlemisti
Cumartesi gunu babamiz ve teyzemle kizimin son esyalarini almj icin carsiya gittik cok yorulmustun karnim acayip sertti..o gun cok sinirliydim lavaboya gecti iccamasirinda gafif pembemsi kan gordum panik oldum hemen teyzemi aradim normal dedi ayina girince olur dedi lavabodayken sumuksu bir akinti geldi yine panik oldum ama belli etmedimcok aciktim yemek hazirladik gece saat 1 de yedikten sonra telefondan akintinin nedenini arastirirken lavaboya gitme ihtiyaci duydum kalktigimda suyum geldi tum kiyafetim islanmisti hemen esimle hastaneye gittik ve acilmam cardi sancimin artmasini beklediler butun bagirsagi bosalttilar 5 dakikada bir lavaboya gidiyordum sancilarim artti ve doktorumun gelmesini bekledik..bende heyecan ve korku giderek artti kizimmm geliyordu..daha hicbirseyi hazir degildi ne varsa cantaya koydu kucuk teyzesi..dogum odasina aldilar doktorumda geldi saat 3.30 gibi ebelerin yardimiyla ikinmayla saar 4:10 gece kizimi meydana getirdim cok zordu ma kizimin sesini duyunxa hersey bur anda gecti...cok guzel bir duygu allah herkese kolay dogum nasip etsin..cok zor olmadi kimse kormasin allah yardimci oluyor ve annem gokteki melegimin yanimda oldugunu hisssettim..bna guc verdi..annemin ismiyle yasatacagim kizimi...
Bizdennnn bu kadar kizlarrrrr sanmayin dogum yaptimdiye sizinle ilgilenmiyecegim her konuda yardimci olabilirimmm kendinize ve findiklariniza iyi bakin canlarimmmmm...