2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa :KK16::KK16::KK16::KK16:
Resmen bir çığlık attım şuan:1 canım ilk bebiş senden geldi atlattın Rabbim sağlıklı sıhhati büyütmeyi nasip etsin.çokkk geçmiş olsun canım.

Hepinize cok tsk ederimmmmmm hepiniz hayirlisiyla kurtulursunuzxzzz:KK16::KK16::KK16:

Maşallah Allahım nazarlardan korusun seni ve bebeğini. Çoook erken gelmiş ama annesi iyi beslemiş bebeğini maşallah. Takip ediyordum zaten bir kaç gündür sırt ağrılarım var diyordun. Demek bebişin habercisiymiş :) Normal doğum yapmana da çok sevindim. Allah size bağışlasın bebişinizi. Sağlıcakla evine götürürsün inşallah.

Selammm kizlarrr dun sancim basladi ve suyum geldi kizimi dunyaya getirdimmm normal dogumla dunyaya geldi suan kuvozde 3 gun irada kalacakdarisi basinizaaaaaaa :KK16::KK16::KK16::KK16:
canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..ilk bebişimiz geldi hayırlısıyla..:KK9::KK9::KK16::KK16:
masallah bebişine..inşallah şu 3 günlük kuvoz dönemi kolayca gecer ve hep yan yana olursunuz..:KK52::KK52:

Ayyy şimdi okudum şoke oldum daha bebişler gelmez diodum hayırlısı olsun canım Allah sağlık sıhhat versin çokkk sevindim:nazar:

Arkadaşlar yaa dün akşamdan beri vücudumda alerji oldu kaşınıp duruyorum.kollarmda bacaklarmda kırmısı kabarıklar oldu acile gittk alerji iğnesi vurdu gönderdi, bu sabah daha da çoğaldı belim,popom bacak aramda da çıktı başka bi hastanenin aciline gittik,kan tahlili yaptı oda iğne vurdu,serum verdi geldik,şuan ama hala dolu ensem ve koltuk altlarım özellikle.böyle bi durumda olan varmıı??:KK43:

aaynen canım . kolaltımda ve bacak aramda çıktı çokk kaşınıyo ama doktora gitmedim ben. duş alıp kremleniyorum. dünde dizlerimin arkalarında çıkmış. sıcaktan diye düşündüm ben inş. bişi çıkmaz.

EGELGEÇ cim çok geçmiş olsun,inş. bi an önce kurtulursun ağrılarından
,böbrek ağrısı da zor olur yaa hamile hamileeee

sağol canım benim tek korkum erken doğumu tetiklemesin diyordum baksana alppin doğurmuş bile :KK76::KK76:

Arkadaşlar yaa dün akşamdan beri vücudumda alerji oldu kaşınıp duruyorum.kollarmda bacaklarmda kırmısı kabarıklar oldu acile gittk alerji iğnesi vurdu gönderdi, bu sabah daha da çoğaldı belim,popom bacak aramda da çıktı başka bi hastanenin aciline gittik,kan tahlili yaptı oda iğne vurdu,serum verdi geldik,şuan ama hala dolu ensem ve koltuk altlarım özellikle.böyle bi durumda olan varmıı??:KK43:

geçmiş olsun canım ne alerjisiymiş o öyle yaa inşallah çabuk geçer..

Bnde ne oldu anlamadim birden suyun geldi kizim
2 kilo 450 gram 42 cm...normal dogumla dunyaya ge
Ldi melegimmmmm...

:nazar::nazar::nazar: maşallah maşallah kızçe aceleci çıktı yaa :))
okuyunca şok oldum ilk aklıma gelen kocası yanına gelmişti oldu demek ki babasını bekliyormuş :)
güle güle büyüt canım benim kilosuna da boyuna da maşallah sende iyisin anladığım kadarıyla :nazar:
inşallah 3 gününüz çarçabuk geçer canım hayırlı olsun bebişin :KK54::KK54:

alppinn...Allah analı babalı büyütsüünn .. darısıı başımızaaaaa :)

ağrıları olann arkadaşlar,hepinize geçmiş olssuunn..Allah şifa versinn..

opsigate güle güle kullanın canım odanızı,huzurlu sağlıklı günlerde inşallaahhhh :)

Kizlar cepten yazmk Cok zor kizimin solunumda kucuk bir problem var o yuzden kuvezde benimde agrim var bir kac dikis atildi..dogum hikayemi en kisa zamnda anlatacagim benim kiz cok aceleci cikti doktorun norml oldugunu soyledi..simdilik hersey yolunda melegimi kucagima alamdim daha ama onun aglayisi kokusu dunyaya bedel..annemi simdi daha cok anliyorum melegim bna yardimci oldu ilk bagirdigim kelime anne oldu :KK14::KK14: allah en kisa zamnda sizlerinde dogum haverlerini alirimmmmm

Salsa akademide yaptim cigdem ucucunun yaninda....

Fadiyez 35 haftalik dogurdum kizimi....

Darisiiiii basinizaaaaaaaaaaaaa:KK16::KK16::KK16:

Kizlar cepten yazmk Cok zor kizimin solunumda kucuk bir problem var o yuzden kuvezde benimde agrim var bir kac dikis atildi..dogum hikayemi en kisa zamnda anlatacagim benim kiz cok aceleci cikti doktorun norml oldugunu soyledi..simdilik hersey yolunda melegimi kucagima alamdim daha ama onun aglayisi kokusu dunyaya bedel..annemi simdi daha cok anliyorum melegim bna yardimci oldu ilk bagirdigim kelime anne oldu :KK14::KK14: allah en kisa zamnda sizlerinde dogum haverlerini alirimmmmm

Canım inanki akşamdan beri seni düşünüyorum eşime bile anlattım çok heyecanlandık neyse kurtuldun ya inan ki burada herkes çok sevindi bundan sonra hep güzel haberler alırsın inşallah bebek için sakın panik yapma daha küçük mutlaka toparlıycak kendini en kısa zaman da küçük kuzunu koynuna alıp koklaya koklaya büyütürsün canım ikinizide öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

Tsk ederim hErkese tek tek alinti yapamiyorum...cepten yazmk cok zor hepiniz gayirlisiyla kucaginiza alursiniz bebislerinizi...hepinizin yazisi tek tek okudum canlarimmmmmmmmmmmm:KK15::KK16::KK16:

Amin canim ya
Ay cok heyecanlandim
Ben de 35.haftadayim
Sagsalim gelsinler de ne zaman isterlerse gelsinler
Bir an once bebisinle eve gitmen dilegiyle
Ayrica erken dogan bebisler daha cabuk buyuyor :-)
Eylul anneleri merakla dogum hikayeni bekliyor

Herkese günaydın güzel bir haberle haftaya başlangıç yaptık... inşallah bu hafta sıkıntısız geçer ağrısız sıkntısız bir hafta bizlerin olsun herkesi kocamann öpüyorum:KK54:

Birkac gundur sirt agrilarim nedeniyle haftada 2 kere doktora gidiyorduMm..nstye baglandim sancim yoktu
Doktor soguk aldigimi soyledi cunku sanciyi ona baglad kizim kendini gizlemisti:KK1::KK1::nazar:
Cumartesi gunu babamiz ve teyzemle kizimin son esyalarini almj icin carsiya gittik cok yorulmustun karnim acayip sertti..o gun cok sinirliydim lavaboya gecti iccamasirinda gafif pembemsi kan gordum panik oldum hemen teyzemi aradim normal dedi ayina girince olur dedi lavabodayken sumuksu bir akinti geldi yine panik oldum ama belli etmedim:KK1: cok aciktim yemek hazirladik gece saat 1 de yedikten sonra telefondan akintinin nedenini arastirirken lavaboya gitme ihtiyaci duydum kalktigimda suyum geldi tum kiyafetim islanmisti hemen esimle hastaneye gittik ve acilmam cardi sancimin artmasini beklediler butun bagirsagi bosalttilar 5 dakikada bir lavaboya gidiyordum sancilarim artti ve doktorumun gelmesini bekledik..bende heyecan ve korku giderek artti kizimmm geliyordu..daha hicbirseyi hazir degildi ne varsa cantaya koydu kucuk teyzesi..dogum odasina aldilar doktorumda geldi saat 3.30 gibi ebelerin yardimiyla ikinmayla saar 4:10 gece kizimi meydana getirdim cok zordu ma kizimin sesini duyunxa hersey bur anda gecti...cok guzel bir duygu allah herkese kolay dogum nasip etsin..cok zor olmadi kimse kormasin allah yardimci oluyor ve annem gokteki melegimin yanimda oldugunu hisssettim..bna guc verdi..annemin ismiyle yasatacagim kizimi...
Bizdennnn bu kadar kizlarrrrr sanmayin dogum yaptimdiye sizinle ilgilenmiyecegim her konuda yardimci olabilirimmm kendinize ve findiklariniza iyi bakin canlarimmmmm...

Birkac gundur sirt agrilarim nedeniyle haftada 2 kere doktora gidiyorduMm..nstye baglandim sancim yoktu
Doktor soguk aldigimi soyledi cunku sanciyi ona baglad kizim kendini gizlemisti:KK1::KK1::nazar:
Cumartesi gunu babamiz ve teyzemle kizimin son esyalarini almj icin carsiya gittik cok yorulmustun karnim acayip sertti..o gun cok sinirliydim lavaboya gecti iccamasirinda gafif pembemsi kan gordum panik oldum hemen teyzemi aradim normal dedi ayina girince olur dedi lavabodayken sumuksu bir akinti geldi yine panik oldum ama belli etmedim:KK1: cok aciktim yemek hazirladik gece saat 1 de yedikten sonra telefondan akintinin nedenini arastirirken lavaboya gitme ihtiyaci duydum kalktigimda suyum geldi tum kiyafetim islanmisti hemen esimle hastaneye gittik ve acilmam cardi sancimin artmasini beklediler butun bagirsagi bosalttilar 5 dakikada bir lavaboya gidiyordum sancilarim artti ve doktorumun gelmesini bekledik..bende heyecan ve korku giderek artti kizimmm geliyordu..daha hicbirseyi hazir degildi ne varsa cantaya koydu kucuk teyzesi..dogum odasina aldilar doktorumda geldi saat 3.30 gibi ebelerin yardimiyla ikinmayla saar 4:10 gece kizimi meydana getirdim cok zordu ma kizimin sesini duyunxa hersey bur anda gecti...cok guzel bir duygu allah herkese kolay dogum nasip etsin..cok zor olmadi kimse kormasin allah yardimci oluyor ve annem gokteki melegimin yanimda oldugunu hisssettim..bna guc verdi..annemin ismiyle yasatacagim kizimi...
Bizdennnn bu kadar kizlarrrrr sanmayin dogum yaptimdiye sizinle ilgilenmiyecegim her konuda yardimci olabilirimmm kendinize ve findiklariniza iyi bakin canlarimmmmm...

canım benım hayrlı ugurlu olsun kızım
sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah
Allah'ım yardımcın olmus hersey guzel olmus darısı basımıza ınşallah
baska dogum hıkayelerı de duyuyorz okuyoruz ama eylul annelerı topiğinde okuyunca bi fena oluyo insan:KK43:

X