- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Bende gün aşırı içiyorum magform diye bir ilaç ama içmediğim gunler rahatsız oluyorum doktoruma sorup hergün içmeyi düşünüyorm bundan sonrası için
Tadı nasıl peki?
Ben de aldım ama daha korkumdan içemedim =))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gün aşırı içiyorum magform diye bir ilaç ama içmediğim gunler rahatsız oluyorum doktoruma sorup hergün içmeyi düşünüyorm bundan sonrası için
Tadı nasıl peki?
herkese günaydın kızlar... dün kontrolüm vardı gittim kan akışımızda yavaşlama varmış ciğer geliştirici iğne vurunduk dün bugünde 2 ampül daha vurulacaz hareketlerini takip et dedi nst ye bağladılar evet hareketleride yavaş kan akışıda yavaş dedi p.tesi tekrar gitcem ordada durum vahim görürüse yatıuş yapacak erken doğumu engellemek için serumla falan destekle kan akışını hızlandırmaya çalışacak kanım oldu bitti koyudur nerde ne zamna kan versem hep aynını söyler hemşireler kanın çok koyu zor alınıyor diye bu yüzden korkuyorum kanımın koyu olmasımı bebişime kanın gitmesini engelliyor diye dündne beri kiraz yiyorum bol bol bebek aspirini içiyorum doktorum tavsiye etti kanı sulandırı dedi su içiyorum ve bağdat hurması yiyorum onu zaten yiyordumda çoğalttım dünden beri bütün vitamin herşey var bebiş gelişimi için önemli bird ekurandada geçiyor doğumud akolaylaştırıyormuş süt oluşumunu çoğaltıyor vs diyeneyese uzatmayayaım korkarak geçiiyorum zamanımı sürekli tekmelerini takiğ ediyorum 2-3 saate bir tekme atıyor içim rahatlıyor atmadığı zaman dürtüp uyandırmaya çalışıyorum aldırış etmiyor beyefendi o ne zamna isterse o zaman atıyor sanırım tekme... kızlar sizin bebişler kaç saate bir nasıl hareket ediyor yazar mısınız bana ona göre takip edeyim oğluşumu dr önemli hareketlerin seyrekleşirse gel dedi ama ne sıklıkta olduğnu bilşmeden seyreklini nasıl bilebilirim ki değil mi? bu mübarek cuma gününü hatrına rabbim cemil cümlemizin doğmuş veya doğacak evlatlarını annelerine bağışlasın kimsenin ciğerini yakmasın rabbim inş... aminn
Slm arkadaşlar, bende 30 haftalık hamileyim ve 2. gebeliğim.
Bugünlerde sürekli karın ağrım oluyor, ayrıca özellikle sabahları yüz, el ve ayaklarım çok şişiyor, sizlerde bu sorunu yaşıyormusunuz?
Merhaba hanımlar.
Bugün küçük Güney'le doktor randevumuz vardı.
1750 gram olmuşuz.Herşey yolundaymış.Gerizekalı doktorum gene beni dumurlardan dumurlara sürükledi.20'sinde 32 haftam dolarken ne biçim hesaplıyorsa "yok, 17-18'i gibi doluyor, sen gel, raporunu yazdır, boşuna yıllık iznini kullanmış olma" dedi.
Dalga mı geçiyor, sinir etmek için mi yapıyor anlamıyorum.
Ben 17'sinde doğum öncesi iznime başladığımda yıllık iznimden son 2 gün kalacak.Aman ne kardayım yani
Ayrıca doğum sonrasına 1 hafta atılabilecekken beni önceden doğum öncesi izne çıkardığı için önden de arkaya atacak topu topu 2-3 gün olacak.
Hay senin hesabına diyesi geliyor insanın.....
Valla kulağımın üstüne yatıp 22'si pazartesi günü gidip doğum öncesi iznime başlamayı düşünüyorum ben.Varsın 32+2'de olsun.31+5'te yazılmış izinden iyidir.
Gunydin sevgili arkadaslsrim guzel bir gun olsun Ben bugun bebegimin kiyafetlerinj utulucem odasina yerlestircem cantalarimizi hazirlamaya bslicam
Herkesciklere günaydın hayırlı cumalar güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle... Bugün nasılsınız bakalım? gün geçtikçe doğum heyecanı sarıyor beni
Bende gün aşırı içiyorum magform diye bir ilaç ama içmediğim gunler rahatsız oluyorum doktoruma sorup hergün içmeyi düşünüyorm bundan sonrası için.
Bu arada çoğunuzun hazırlığı bitmiş maşallah benim hamileliğim biraz sorunlu geçiyor 6 aydır yatıyorum doktor kontrölleri, lavabo, namaz ve yemek dışında kalkmıyorum dolayısıyla hicbirsey almadım zaten rahatsızlandıgım için annemin yanında kalıyorum alsamda duzernleyecek bir yerim yok yani ama olsun kızımı sağ salim kucağıma alayımda gerisi hallolur nasıl olsa
Tadı nasıl peki?
hayırlı cumalar....fadiyez cnm hele şükür bitirdin...odanda gelince bir güzel yerleştirirsin sonra kalıyor doğum...ben acaba şimdi başlasammı diyorum yıkayıp ütülemeye yoksa bayramdan sonramı yapsam izine o zaman ayrılacağım oruç tutmasamda işten eve git yemek yap hemencik saat geçiyor bir pazar günü var oda yetmiyor evi temizle felan derken.bu seferde izine çıktığımdada 34.haftamda olacam ağırlaşırım yapamam diyorum off iyice kafam karıştı..ne zormuş kararı bile....
herkese günaydın kızlar... dün kontrolüm vardı gittim kan akışımızda yavaşlama varmış ciğer geliştirici iğne vurunduk dün bugünde 2 ampül daha vurulacaz hareketlerini takip et dedi nst ye bağladılar evet hareketleride yavaş kan akışıda yavaş dedi p.tesi tekrar gitcem ordada durum vahim görürüse yatıuş yapacak erken doğumu engellemek için serumla falan destekle kan akışını hızlandırmaya çalışacak kanım oldu bitti koyudur nerde ne zamna kan versem hep aynını söyler hemşireler kanın çok koyu zor alınıyor diye bu yüzden korkuyorum kanımın koyu olmasımı bebişime kanın gitmesini engelliyor diye dündne beri kiraz yiyorum bol bol bebek aspirini içiyorum doktorum tavsiye etti kanı sulandırı dedi su içiyorum ve bağdat hurması yiyorum onu zaten yiyordumda çoğalttım dünden beri bütün vitamin herşey var bebiş gelişimi için önemli bird ekurandada geçiyor doğumud akolaylaştırıyormuş süt oluşumunu çoğaltıyor vs diyeneyese uzatmayayaım korkarak geçiiyorum zamanımı sürekli tekmelerini takiğ ediyorum 2-3 saate bir tekme atıyor içim rahatlıyor atmadığı zaman dürtüp uyandırmaya çalışıyorum aldırış etmiyor beyefendi o ne zamna isterse o zaman atıyor sanırım tekme... kızlar sizin bebişler kaç saate bir nasıl hareket ediyor yazar mısınız bana ona göre takip edeyim oğluşumu dr önemli hareketlerin seyrekleşirse gel dedi ama ne sıklıkta olduğnu bilşmeden seyreklini nasıl bilebilirim ki değil mi? bu mübarek cuma gününü hatrına rabbim cemil cümlemizin doğmuş veya doğacak evlatlarını annelerine bağışlasın kimsenin ciğerini yakmasın rabbim inş... aminn
günde 10 hareket hissediyorum bazısı kasılma yalancı doğum kasılması bilirsiniz poosunu dayadı sanırmış anne adayları ama o kasılma rahmi yavaş yavaş doğuma hazırlarmıuş şimdi sabajtan beri yani 8 den beri 2 kere oynadığını hissettim oturuyorum çalışıyorum uzanınca daha çok oynuyor tabide nebilim işte ya korkyum o yüzden sizinkileri sorayım dediydim olmazsa özeldeki doktorumada bi uğrayıp hem kontrol hemde akıl alacam kaç kere oynaması lazım diye
Rahim ağzında yarayla hamile kaldım 2 ayda aşırı enfeksiyona sonrada kanamaya sebep oldu tam o duzerldi derken plasenta previa ortaya cıktı sonra enfeksiyon tekrarladı düşük tehdidi hala devam eden erken doğum riski bir sürü ilaç yatak istiratı falan işte
Herkesciklere günaydın hayırlı cumalar güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle... Bugün nasılsınız bakalım? gün geçtikçe doğum heyecanı sarıyor beni
hayırdır cnm sorun ne? neden yatarak geçiriyorsun?