2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah hepimize yardım etsin..evde de olsak zor çünkü..ama az kaldı bebişlerimize kavuşmaya..inşallah sağlıkla kucağımıza alırız..sen de kendine çok iyi bak canım..bebişine de iyi bak..onu sev benim için..

Canlar hamilelikte sac kestirmenin kotu oldugunu duyaniniz uygulayaniniz var mi saclarim inanlmaz uxadi ama kesiremiyoru

ben 4 defa kestirdim canım.saç kestirmenin bebeğe ne gibi bi zararı olabilir ki.benim saçlarım röfleli diplerim çok fena çıktı onlarıda doğumdan sonra yaptırıcam inşallah o zararlı çünkü

slm kızlar biraz geç oldu ama araniza yeni katıldım.ben 32 haftalık gebeym bugün denize girdim. bana erken doğumu tetikledigini söylediler çok korkuyorum deniz e giren var mı

ben cumartesi ve pazar günü bol bol yüzdüm tıpkı eski günlerdeki gibi tek fark boyumu geçen yere hiç gitmedim,eşim bile açılmadı baba olacak ya şimdiden temkinli davranıyo

ben 4 defa kestirdim canım.saç kestirmenin bebeğe ne gibi bi zararı olabilir ki.benim saçlarım röfleli diplerim çok fena çıktı onlarıda doğumdan sonra yaptırıcam inşallah o zararlı çünkü

bende kestirdim kuaför diyor ki siz hurafelere inanmıyorsunuz sanırım evet dedim güya bebeğin ömrü kısalırmış aklı kısalırmış falan çok saçma geliyor bana. bebekleri özürlü diye aldıranlar tamam çok büyük bi sınav ama diyelim ki sağlam doğdu belli bir yaştan sonra kaza geçirdide fiziken ve beynen özürlü oldu o senin çocuğun ne yapacaksın atacakmısın yine diyorum çok zor bi sınav ama elden ne gelir. saçımızla bebeğimizin ömrünün alakası ne? saçlarımız dökülüyorda ona bakarsan.

Kizlar ayaklardaki karincalanmalar normalde benimki 10 dk devam ediyor yav..azicikta sisimis yanlari ayaklarimin..bunlarda normal dimi

kızlar cuma günü beşiğimiz geldi resmini ekledim.nasıl sizce cibinlik pek tarzım değil fazlalık gibime geliyo böyle nasıl durmuş sizce çok mu basit olmuş

Eklentiler

• $beşik.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 36

Benim de maaşım var ama kızar diye çekiniyorum.
Gerginlik çekecek halim kalmadı.
Çok teşekkür ederim ilgin için.
İnşallah bundan sonra her şey güzel olur :/

slmkızlar
ben İzmir şifa hastnesıne gııdorum.aama prosedur hoşuma gıtmedı. ansızın gece doğum olursa felan nöbetcı dr gırermış doğuma. ne anladım ben bu işten. memnundum hasteneden ama bu durum hıç hoşuma gıtmedı.ustelık telefonunu bıle vermıyo dr

çok saçma gerçekten... özel hastane değil mi orası?? nasıl vermez doktor telefonunu, ayrıca ne demek nöbetçi doktor girer, boşa mı para döküyoruz

Benim ozeldeki doktorumda vermiyodu telefonunu ve gerckten sacma nobetci dr. Girmesi.bu zamana kadar iyi sabretmisin sana telefon numarasi vermyen doktorla.

sormaayın kızlar ya. onceleri başka bır hsteneye gıdıyodum ordakı dr telini verıyodu ama hasteneyede drada guvenemedım. herkes şifayı övdu nettede araştırdım buraya başladım. memnundum ama telını vermıyodu hıç
hadı onu gectım mesaı saatı dşında nobetcı dr gırecekse ben aylardır nıye ona gıdıyorumkı.çok cnm sııkıld ya neymış prosedur boyleymış

kızlar cuma günü beşiğimiz geldi resmini ekledim.nasıl sizce cibinlik pek tarzım değil fazlalık gibime geliyo böyle nasıl durmuş sizce çok mu basit olmuş

bence çok güzel canım zevk meselesi sadelik ben de süslü şeyleri sevmem benim aldığım karyolada sade güle güle kullansın bebişin

Napmayi planliyosun yeni doktor hastane bakcanmi

Herkese günaydın tatlı hamişler inşallah güzel ve hayırlarla dolu bir gün geçiriririz bugün nasılsınız? Biz dün bebeğin oda takımını aldık çok şükür ayın 25.de teslim edilecek resimleri paylaşırım geldiği zaman...

herkeslere günaydın güzel annelerr:)
bugüzel günlerin hürmetine Allah ım isteyen herkese hayrlı evlarlar nasip eder inşallah diye dua ederek güne başlamak istedim..

Günaydın herkese
Doktor meselesi zor ya
Bu kadar aydan sonra doktor değiştirmek sıkıntı.
Hele de doğumda tanımadığın biri insanı tedirgin eder
Ben çekiniyorum öyle bi durum olmasından

herkeslere günaydın güzel annelerr:)
bugüzel günlerin hürmetine Allah ım isteyen herkese hayrlı evlarlar nasip eder inşallah diye dua ederek güne başlamak istedim..
amiiiiiiinn canım bnmm amiiiinnnn cümlemize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar inşallaaahh...
yüreğine sağlık canım... :)

Biz de dün gece siparişi verdik
Bakalım ne zaman gelicek?
Marka adı vermek yasak mı?
Fotoğraf eklemeyi bilmiyorum ama sizlerin fikrini almak isterdim =)

Pek bebek için değil de genç odası gibi aldık çünkü
Gönlüme göre olmadı ama neyse

yavaş yavaş hamiş anneler gelmeye başladıı..
çok seviyorum burayı yaa iyiki var. kendimi yalnız hissetmiyorum burası sayesinde :)) ...
11 TEmmuz olduk kızlaarr temmuzuda yarıladıık eee ne kaldı şurda ağustosmu kaldıı sadece
aaahh ahhhh geçmek bilmiyo günler yaa :121::121:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…