Allah yardımcın olsun sıcaklarda zorlanacaksın ama Allah kolaylığını verir..
İsim konusunda bizde de aynısı eşim bir sürü sıralıyor ama şöyle içime sinen işte bu diyebileceğim bir isim bulamadım henüz..
İnşallah en kısa zamanda aklımıza yatan bir isim buluruz..
Canım ben çıkıyorum kendine ve prensese çok iyi bak
Canlar hamilelikte sac kestirmenin kotu oldugunu duyaniniz uygulayaniniz var mi saclarim inanlmaz uxadi ama kesiremiyoru
slm kızlar biraz geç oldu ama araniza yeni katıldım.ben 32 haftalık gebeym bugün denize girdim. bana erken doğumu tetikledigini söylediler çok korkuyorum deniz e giren var mı
ben 4 defa kestirdim canım.saç kestirmenin bebeğe ne gibi bi zararı olabilir ki.benim saçlarım röfleli diplerim çok fena çıktı onlarıda doğumdan sonra yaptırıcam inşallah o zararlı çünkü
Canım üzmeyin kendinizi sizleri görünce bende üzülüyorum vallaumarım herşey düzelir belki doğum psikolojisi ile bizlerde fazla alınganlık gösteriyoruzdur eşlerimize, sende çalışıyorsun sanırım kendin alsan kızar mı eşin?
slmkızlar
ben İzmir şifa hastnesıne gııdorum.aama prosedur hoşuma gıtmedı. ansızın gece doğum olursa felan nöbetcı dr gırermış doğuma. ne anladım ben bu işten. memnundum hasteneden ama bu durum hıç hoşuma gıtmedı.ustelık telefonunu bıle vermıyo dr
Benim ozeldeki doktorumda vermiyodu telefonunu ve gerckten sacma nobetci dr. Girmesi.bu zamana kadar iyi sabretmisin sana telefon numarasi vermyen doktorla.slmkızlar
ben İzmir şifa hastnesıne gııdorum.aama prosedur hoşuma gıtmedı. ansızın gece doğum olursa felan nöbetcı dr gırermış doğuma. ne anladım ben bu işten. memnundum hasteneden ama bu durum hıç hoşuma gıtmedı.ustelık telefonunu bıle vermıyo dr
kızlar cuma günü beşiğimiz geldi resmini ekledim.nasıl sizce cibinlik pek tarzım değil fazlalık gibime geliyo böyle nasıl durmuş sizce çok mu basit olmuş
Napmayi planliyosun yeni doktor hastane bakcanmisormaayın kızlar ya. onceleri başka bır hsteneye gıdıyodum ordakı dr telini verıyodu ama hasteneyede drada guvenemedım. herkes şifayı övdu nettede araştırdım buraya başladım. memnundum ama telını vermıyodu hıç
hadı onu gectım mesaı saatı dşında nobetcı dr gırecekse ben aylardır nıye ona gıdıyorumkı.çok cnm sııkıld ya neymış prosedur boyleymış
amiiiiiiinn canım bnmm amiiiinnnnherkeslere günaydın güzel annelerr:)
bugüzel günlerin hürmetine Allah ım isteyen herkese hayrlı evlarlar nasip eder inşallah diye dua ederek güne başlamak istedim..