Biz de dün gece siparişi verdik
Bakalım ne zaman gelicek?
Marka adı vermek yasak mı?
Fotoğraf eklemeyi bilmiyorum ama sizlerin fikrini almak isterdim =)
Pek bebek için değil de genç odası gibi aldık çünkü
Gönlüme göre olmadı ama neyse
sormaayın kızlar ya. onceleri başka bır hsteneye gıdıyodum ordakı dr telini verıyodu ama hasteneyede drada guvenemedım. herkes şifayı övdu nettede araştırdım buraya başladım. memnundum ama telını vermıyodu hıç
hadı onu gectım mesaı saatı dşında nobetcı dr gırecekse ben aylardır nıye ona gıdıyorumkı.çok cnm sııkıld ya neymış prosedur boyleymış
yavaş yavaş hamiş anneler gelmeye başladıı..
çok seviyorum burayı yaa iyiki var. kendimi yalnız hissetmiyorum burası sayesinde :)) ...
11 TEmmuz olduk kızlaarr temmuzuda yarıladıık eee ne kaldı şurda ağustosmu kaldıı sadece
aaahh ahhhh geçmek bilmiyo günler yaa :121::121:
nerden aldın canım bıde kaca aldın
bende kısmetse siparişi bu haftasonu vereceğim
şuan oğluşum hıçkırıyo kızlaar güm güm güm içimdee..
Yaratana kurban olduğummmmm...
aslında anlarsın o kadar netki anlamaman mümkün değiiilll :))=)))))
Nasıl anlıyorsun hıçkırığı?
Ben tekmelerini dönmesini falan hissediyorum ama hıçkırık hayır :/
şuan oğluşum hıçkırıyo kızlaar güm güm güm içimdee..
Yaratana kurban olduğummmmm...
aaal benden de okadar canııımmmmgünaydın göbekdaşlarr vee tontiş bebişleerrrbugün 29+5iz oğlumlaa 30. haftayı da bitiriyoruz hayırlısıyla.... doğum yaklaştıkça bnm heyecan artmaya başladııııııı
aay bende öyle düşünüyorum ağustos sonu falan gibi ama erkek annelerinin eylülü bulucanı umuyorummKeşke ben de daha önce takip etmeye başlasaydım
Ben zaten çoğumuzun beklenen günden önce doğum yapacağını düşünüyorum =)
evet tatlım görülebiliyoorrGöbek hoplıyor değilmi hava varmış gibi içinde gözle görülebiliyor
aay bende öyle düşünüyorum ağustos sonu falan gibi ama erkek annelerinin eylülü bulucanı umuyorumm
evet tatlım görülebiliyoorrsenin küçük adam gibi benimkide yan taraflarda çoğu zaman
eeeeeee hızlı büyüyor bebişlerimizz.. seninde erkekti bakalım ne zaman gelicekler eylülü bulucakmıyız yoksa ağustos sonumu gelirler bunları düşünmeden edemiyorum iyice artık yaaaaaaaaa
valla Allah yardımcın olsun canımyaa..Ceylin gelsinler artık ben çok daraldım yaa herşey çok güzel de bu mide bulantılarım geçmedi doktor artık geçmez dedi doğuma kadar idare edeksin dedi bekliyorum bir an önce...
Ceylin gelsinler artık ben çok daraldım yaa herşey çok güzel de bu mide bulantılarım geçmedi doktor artık geçmez dedi doğuma kadar idare edeksin dedi bekliyorum bir an önce...