- 17 Şubat 2013
- 290
- 2
aaa..hastane arkadaşım..demek sen de medipole gidiyorsun..hangi doktora gidiyorsun canım?
yaşasın çok mutlu oldum şimdi
Ben Derya Yaşar'a gidiyorum ya sen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa..hastane arkadaşım..demek sen de medipole gidiyorsun..hangi doktora gidiyorsun canım?
yaşasın çok mutlu oldum şimdi
Ben Derya Yaşar'a gidiyorum ya sen ?
Canım ben dün doktora gittim bende de çıktı antibiyotik yazdı ve bol bol su iç dedi, senin değerlerin kaç ki benimkiler de yüksek değil yani ve iyi bir doktor
benim kızmın ismi daha evlenmeden belliydi anne karnına düşmeden belliydi ela olcak eger eylüle denk gelirse doğum ela eylül gürel olcak yoksa sadece ela ama derin ismide çok güzel bence
ben de
walla canım benim ona 2.kez gidişim..çünkü benim doktorum hande hanım dı..malesef hastaneden ayrıldı belki duymuşundur..şok oldum tabi..düşünsene 7ay ona gitmişim ve bir gün kadın çekip gitti..ve ben de ona başladım..
Zor olmuştur senin için başka bir doktora alışmak falan
Nasıl memnun kaldın mı ? sanki biraz fazla aceleci benim girmemle çıkmam 10 dk sürüyor çok hızlı konuşuyor sorucaklarımı unutuyorum..
ama işini iyi yapıyor...
Duyduğum kadarıyla doğumada girmiyormuş ..
Zor olmuştur senin için başka bir doktora alışmak falan
Nasıl memnun kaldın mı ? sanki biraz fazla aceleci benim girmemle çıkmam 10 dk sürüyor çok hızlı konuşuyor sorucaklarımı unutuyorum..
ama işini iyi yapıyor...
Duyduğum kadarıyla doğumada girmiyormuş ..
ya evet çok zor oldu..hele de hande den sonra..hande hanım epey sıcak kanlı konuşkan esprili bir bayandı..insanı rahatlatıyordu..gayet rahat bir şekilde sohbet ediyordun..ama bunda öyle değil gibi..yani klasik doktor muayenesi..yani doktora gelmişin..istediğin bilgileri veriyor..sorduğuna cevap veriyor o kadar..bi de şimdi biz önceden başka doktora gidiyorduk ya şimdi mecbur ona başladık..nasıl görüyorlar bizi bilmiyorum..iş konusunda iyi evet..detaylıca bakıyor..
ya malesef hastanedeki tüm doktorlar için aynı durum geçerliymiş..yani sezeryan olursan saat gün belli olduğu için o zaman doktorun giriyormuş.ama diğer şekilde yani ani bir normal doğumda nöbetçi kim varsa..gerçi ordaki doktorlar nöbetçi kalıyorlarmış ama..can sıkıcı bir durum açıkçası..senin nasıl olacağı belli mi? ilk mi?
kızlar egzersiz olarak neler yapıyorsunuz ben bir şey yapmıyorum henüz ya yürüyüşe de ara verdim ama başlayacağım inş. bunun dışında evde neler yapıyorsunuz???
bir de göğüs uçlarına masaja ne zaman başlamamız gerekiyor?yapıyormusunuz yapıyorsanız ne tür bi egzersiz paylaşırmısınız?
ilk başlarda belli bir ücret karşılığında geliyorlarmış eğer mesai saati dışında olursa..
Benim ilk hamileliğim Allah izin verirse normal doğum istiyorum henüz konuşmadık haftaya kontrolüm var konuşcam.
Bu arada ben sezaryen den çok korkuyorum karnımı kestiklerini falan hayal bile edemiyorum çok ürkütücü
Senin nasıl olucak doğum ?
göğüs ucu masajını 40. haftasını doldurup hala doğum başlamamış gebelere öneriyorlar
şuan denemeyin çok erken
en iyisi imkan varsa yüzme
yoksa yürüyüş
bide kegel egzersizleri tabi, ona aklına geldiği her an yapabilirsin
Bende haftaya çarşamba gidicem rapor almak için iş yerim çok uzak mahvoluyorum yollarda bu yüzden devam etmicem işe
Maşallah sana kaçıncı haftaya kadar çalışmayı düşünüyorsun ?
Benim bebeğimde tersti en son inşallah haftaya gittiğimde dönmüş olur. Sezaryen ihtimalini de düşünüyorum elbette ama inşallah gerek kalmaz
Bu arada bebişinin cinsiyeti ne ?
evet kegeli duymuştumm,onu bende yapmaya başlayım en iyisi, göğüs için masajı süt gelmesi için yapıyoruz dimi?
ben daha randevu almadım bakalım hangi gün olacak eşimle de konuşucam ona göre alıcam randevu..benim iş yerim çok yakın..sabahları otobüsle geliyorum ama işe yarım saatte varıyorum..tabi otobüsten inip yürümem dahil ben 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum..yani sağlık durumum el verirse..şu an için sorun olmaz diye düşünüyorum..tabi 37 ye gelince neler olur ne halde olurum bilmiyorum..
seninle aramızda 3 gün var canım..takvimde sana 63 bana 60 gün kaldı diye yazmış.
duyduğuma göre bebişler 32.haftadan sonra dönüyormuş..ama erken dönenlerde varmış..Allah gönlüne göre versin hepimizin..bebişim kız canım..senin?
Benim yolum 1 saatten fazla sürüyor sabahları 2 akşamları 3 vesait kullanıyorum otobüslerde 1 Allah'ın kuluda yer vermiyor onca yürüdüğüm yolda cabası... zaten doğumdan sonra çalışmıcam bebeğime bakacak kimsem oladığı için..
evet aramızda 3 güncük var senin kız abla oluyor bu durumda Benimde kızım olacak Allah'ın izniyle inşallah...
İsim ne düşündünüz benim aklıma hiç bir şey gelmiyor
evet benim minik fındık senin fındığın ablası
senin epey mesafen varmış..sıcaklarda çok daha zorlar..ben doğumdan sonrada çalışıcam .biraz annem gelip bakacak biraz kayınvalidem mecbur..uzak şehirlerdeler ama benimde burda bakacak kimsem yok...imkanlar el verse 2 yaşına ya da en azından 1 yaşına kadar çalışmazdım ama nasip napalım.. isim konusunu hiç sorma walla..benim aklıma hiçbirşey gelmiyor..hiçbirşeyi beğenmiyorum..eşim şu olsun bu olsun diye bir sürü isim sayıyor ama ben de tık yok..bu gidişle yavrum isimsiz doğacak..