2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kızlar ilginiz için teşekkür ederim ben şimdilik çıkıyorum sonra girerim artık.

umarım hepinizin eşleri değişir benim çok şükür kocam ilgilidir arada tutar öküzlüğü ama o kadarınıda stresine veriyorum üzüldüğümü görünce hemen kıyamaz gel alalım edelim der EŞİMİN AİLESİDE ÖYLE RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜR KENDİ AİLEMDE MÜBARE RAMAZAN AYINDA HAMİLELERİN DUALARI 2 KAT KABUL OLUR HERHALDE HEPİMİZ DUA EDELİM BİRBİRİMİZE

canım geçmiş olsun senin sürekli nemlendirmen daha uygun olacak demekki çünkü karnındaki derin kasılıyor besbelli, aktardan yağ karışımı al çatlaklar için,etkisi olacaktır en azından canının acısını alır nemli tuttuğu için,hani kremler daha çabuk kuruyormuş gibi geliyor bana yağ daha uzun süre kalıyor gibi.

canım benim allah yardımcın olsun,herkesin imtihanı farklı ama sen sabırlı olmalısın ve eşinin seni anlayacağı çözümü bulmaya çalış,kendini üzme,bizlerde zaman zaman tuhaf tavırlarla karşılaşıyoruz ama onlar gerçekten bizim anne hassasiyetimizi anlamıyorlar.

bende dün ankaradan ailemle aldığım şeyleri gösterdim eşime,dışarıdaydık eve gelirken çok uykuluydu yatmak istedi ama ben bakalım bi kızımızın eşyalarına merak etmiyormusun dedim,o da sanırım beni kırmamak için baktı ama çok fazla bi tepki vermedi benim de canım sıkıldı bilmiyorum uykusuzluğuna mı vermem gerekirdi ama üzüldüm bende işte,sonra o da anladı,canım ben senin gibi tepkiler vermemem ki,tamam hepsi çok güzeller ama neticede eşya onlar bebeğimiz içinde olmayınca ben öle bişey anlayamıyorum falan dedi,erkekler işteeee

bende dün ankaradan ailemle aldığım şeyleri gösterdim eşime,dışarıdaydık eve gelirken çok uykuluydu yatmak istedi ama ben bakalım bi kızımızın eşyalarına merak etmiyormusun dedim,o da sanırım beni kırmamak için baktı ama çok fazla bi tepki vermedi benim de canım sıkıldı bilmiyorum uykusuzluğuna mı vermem gerekirdi ama üzüldüm bende işte,sonra o da anladı,canım ben senin gibi tepkiler vermemem ki,tamam hepsi çok güzeller ama neticede eşya onlar bebeğimiz içinde olmayınca ben öle bişey anlayamıyorum falan dedi,erkekler işteeee[/QUOTE]

evet canım aynen bizim kadar zaten olamazlar biri anne biri baba fark burda

Yaa kızlar ben bu isim konusunda kafayı yemek üzereyim hala daha kızıma isim bulabilmiş değilim
eşim İnci, Irmak, Nehir yada Zehra diyor ama ben hiç bir şekilde karar veremiyorum

Sizler hangi isimleri verdiniz meleklerinize ?

SONGL55 canım ben hamilelğimin 4 ayından beri bio oil diye bir yağ kullanıyorum çokta memnun kaldım henüz bi çatlamam yok kaşıntı bende de ara ara oluyo o zaman hemen sürüyorum rahatlatıyo aklında bulunsun geçmiş olsun canım

Canım biz Ada Derin koyacaktık sonradan sadece Ada olmasına karar verdik. Ama Ela ve Bade ismini de çok beğeniyorum. Senin yazdıklarından Nehir çok güzel.

benim oğluşumun adı deniz ama kızım olsaydı Nehir düşündüğümüz isimlerin arasındaydı senin altarnatiflerin arasında nehir güzel bence

kızlar idrar yollarımda enfeksiyon çıkmış zaten dün öğrendim sağlık ocağından ben söylemeden siz anladınız ondan dolayımı bu ağrılar acaba..ama ebem dediki ilaç kullanılacak kadar değil bol bol su iç dedi ama yanma felan yok ...

Canım üzmeyin kendinizi sizleri görünce bende üzülüyorum valla umarım herşey düzelir belki doğum psikolojisi ile bizlerde fazla alınganlık gösteriyoruzdur eşlerimize, sende çalışıyorsun sanırım kendin alsan kızar mı eşin?

bizde eylül düşünüyoruz ama ikinci isimde koymak istiyorum karar veremedim...

Tam olarak nasıl bir ağrı ki benim enfeksiyon geçti çok şükür ama ağrılarım hala devam ediyor daha doğrusu böbreklerimde ağrı oluyor zaman zaman, bebeğin hareketleriyle alakalı olabilir mi acaba diye düşünüyorum.. Haftaya kontrolüm var sorcam dr.

Bol su iç hatta maydanozun saplarını ve kiraz saplarını kaynat iç çok iyi geliyor ..

Canım ben dün doktora gittim bende de çıktı antibiyotik yazdı ve bol bol su iç dedi, senin değerlerin kaç ki benimkiler de yüksek değil yani ve iyi bir doktor

bizde eylül düşünüyoruz ama ikinci isimde koymak istiyorum karar veremedim...

Ben kız çocuğunda 2. ismi koyma taraftarı değilim düşünsene evlendiğinde kızlık soy ismini kullanmak istese ne kadar uzun bir isim çıkar ortaya hatta benim gittiğim hastanede var bir tane kadındoğum dr. ismi Lebriz Hale Aktün Taner

canım benim kızımın ismi de zülal inş. artık direkt öyle hitap ediyoruz zaten. eşinin dediği isimlerden de ırmak ya da nehir güzel

kızlar egzersiz olarak neler yapıyorsunuz ben bir şey yapmıyorum henüz ya yürüyüşe de ara verdim ama başlayacağım inş. bunun dışında evde neler yapıyorsunuz???
bir de göğüs uçlarına masaja ne zaman başlamamız gerekiyor?yapıyormusunuz yapıyorsanız ne tür bi egzersiz paylaşırmısınız?

benim kızmın ismi daha evlenmeden belliydi anne karnına düşmeden belliydi ela olcak eger eylüle denk gelirse doğum ela eylül gürel olcak yoksa sadece ela ama derin ismide çok güzel bence

aaa..hastane arkadaşım..demek sen de medipole gidiyorsun..hangi doktora gidiyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…