2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de dün gece siparişi verdik
Bakalım ne zaman gelicek?
Marka adı vermek yasak mı?
Fotoğraf eklemeyi bilmiyorum ama sizlerin fikrini almak isterdim =)

Pek bebek için değil de genç odası gibi aldık çünkü
Gönlüme göre olmadı ama neyse :KK43:

nerden aldın canım bıde kaca aldın
bende kısmetse siparişi bu haftasonu vereceğim

sormaayın kızlar ya. onceleri başka bır hsteneye gıdıyodum ordakı dr telini verıyodu ama hasteneyede drada guvenemedım. herkes şifayı övdu nettede araştırdım buraya başladım. memnundum ama telını vermıyodu hıç
hadı onu gectım mesaı saatı dşında nobetcı dr gırecekse ben aylardır nıye ona gıdıyorumkı.çok cnm sııkıld ya neymış prosedur boyleymış

ben de özel hatsaneye gidiyorum
ama hıc bılmıyorum doktor gece felan normal dogum olursa gelıyo mu diye
yanı calısıtgım kurum anlasmalı dıe budoktora gıdıyorum gelmıyosa da sasrmam acıkcası
hastane de 2 bayan 2 erkek kadın dogumcu var bıldıgım kadryla
ve bıkac kere aradım acılde kadın dogumcu varmı dıye aksam saatı gıdecktım yoktu mesela
yanıkanamam vardı gıdıcektım ama acılde kım varsa o bakcak
ıyıde dahılıyecı varsa ne anlıycak yanı anlarda ne kadar anlıycak
oyle durumlarda hep baska hastanelere gıttım ılk zamanlar
nerde nobetcı kadın dogumcu varsa orayı buldum
hayrlısıyla dogsunda normal sezeryan farketmez saglıkla sıhhatle
bakalım artık
ama aylardr gıttıgım doktor olursa yanımda halıyle kendımı daha guvende hıssederım:)

yavaş yavaş hamiş anneler gelmeye başladıı.. :KK1:
çok seviyorum burayı yaa iyiki var. kendimi yalnız hissetmiyorum burası sayesinde :)) ...
11 TEmmuz olduk kızlaarr temmuzuda yarıladıık eee ne kaldı şurda ağustosmu kaldıı sadece :KK1:
aaahh ahhhh geçmek bilmiyo günler yaa :121::121:

Keşke ben de daha önce takip etmeye başlasaydım :KK43:
Ben zaten çoğumuzun beklenen günden önce doğum yapacağını düşünüyorum =)

günaydın göbekdaşlarr vee tontiş bebişleerrr:KK16::KK16::KK16: bugün 29+5iz oğlumlaa 30. haftayı da bitiriyoruz hayırlısıyla.... doğum yaklaştıkça bnm heyecan artmaya başladııııııı:KK49::KK52::KK52::KK52::KK52:

=)))))
Nasıl anlıyorsun hıçkırığı?
Ben tekmelerini dönmesini falan hissediyorum ama hıçkırık hayır :/
aslında anlarsın o kadar netki anlamaman mümkün değiiilll :))
aynı yerde tık tık tık tık tık zıplıyo içerde artık kafası mı çarpıyo ayaklarımı işte aynı yere vuruyosa uzun sürüyo bu bazen işte o an hıçkırıyorduurrr... :KK16: eeee bebişlerimizin ciğerleri gelişiyoo.. ciğerleri geliştikleri için sürekli hıçkırıyorlarr tombişlerr .. :KK9::KK9:

günaydın göbekdaşlarr vee tontiş bebişleerrr:KK16::KK16::KK16: bugün 29+5iz oğlumlaa 30. haftayı da bitiriyoruz hayırlısıyla.... doğum yaklaştıkça bnm heyecan artmaya başladııııııı:KK49::KK52::KK52::KK52::KK52:
aaal benden de okadar canııımmmm :KK9:şafak sayıyoruz resmen yaaa ..... :))
öyle böyle derken bak temmuzda yarı olduu ne kaldı şurdaa hadi hayırlısıı :KK9:
hemen hemen hep yakınız birbirimize benimde oğluşum olucak bakalım oğlanlar ne zmn gelicekler :KK9:
9 ay 10 gün bekletirlerseee eylülün 10unu buluruz artııkk :KK9:

Bende bu aralar bir haftadır kasığımın içine elini mi yok sa ayağınımı uzatıyor anlayamadım bu hareketleri başladı bir de sağ ve sol boşluğuma kadar uzanıyor küçük adam:KK1::KK1:

Göbek hoplıyor değilmi hava varmış gibi içinde gözle görülebiliyor :KK1:
evet tatlım görülebiliyoorr :KK1: senin küçük adam gibi benimkide yan taraflarda çoğu zaman :KK1:
eeeeeee hızlı büyüyor bebişlerimizz.. seninde erkekti bakalım ne zaman gelicekler eylülü bulucakmıyız yoksa ağustos sonumu gelirler bunları düşünmeden edemiyorum iyice artık yaaaaaaaaa :KK52::KK52:

evet tatlım görülebiliyoorr :KK1: senin küçük adam gibi benimkide yan taraflarda çoğu zaman :KK1:
eeeeeee hızlı büyüyor bebişlerimizz.. seninde erkekti bakalım ne zaman gelicekler eylülü bulucakmıyız yoksa ağustos sonumu gelirler bunları düşünmeden edemiyorum iyice artık yaaaaaaaaa :KK52::KK52:

Ceylin gelsinler artık ben çok daraldım yaa herşey çok güzel de bu mide bulantılarım geçmedi doktor artık geçmez dedi doğuma kadar idare edeksin dedi bekliyorum bir an önce...

Ceylin gelsinler artık ben çok daraldım yaa herşey çok güzel de bu mide bulantılarım geçmedi doktor artık geçmez dedi doğuma kadar idare edeksin dedi bekliyorum bir an önce...
valla Allah yardımcın olsun canımyaa.. :KK50: bazılarında 9 ay sürüyomuş galiba sen onlardansın :KK50:
o mide bulantısı ne berbat bişeydir bilirim ilk 4 ay çektim bende serum yedim hep hiçbirşey yiyemedim çok şükür 5. aydan itibaren geçti.. sende 9 ay süreceği için demiştir doktor artık dahada geçmez diye.. :KK50: sık dişini sabret Allah yardımcın olsun ne diyeyim :KK50:

canım Allah yardımcın olsun ılk zamanlar cok skntılıydı benım de mide bulantılarım
bı dönem gectı cok sukur
yıne ara ara var ama refluden dolayı sanırım bende reflü vardı
bıde doktor bıtane kalsıyum verdı suya atılıp erıyenlerden
busabah kahvaltıdan sonra ıceyım dedı resmen perişan ettı benı
aksamları evde ıcmeyı denıycem ısyerınde kötu olunca kalıyosun oyle evde enazndan uzanırım dınlenırım
oda bırbardagın yarısı kadar bıle ıcmedım yanı:KK43::-)(

kızlar beşiğimin içine yatak almam lazım nasıl bişey almam lazım yanii benim beşik bu sepet beşikler gibi içi oval sünger dediler sünger çok sert başka ne olabilir

X