- 15 Temmuz 2006
- 737
- 5
- 40
Canım ne raporu alıcaksın?
Ben öğretmenim de o rapor işi canımı çok sıkıyor.
Sanırım doğum öncesi iznim tümüyle kaynayacak tatile denk geldiği için (
Çalışabilir raporu alıyorum cnm. Doğum sonrasına aktarabilmek için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne raporu alıcaksın?
Ben öğretmenim de o rapor işi canımı çok sıkıyor.
Sanırım doğum öncesi iznim tümüyle kaynayacak tatile denk geldiği için (
halı almak çok istedim alamam diyor, bebek arabası lazım dedim alamam diyor. arabasınıda abim ben alacağım dedi hiç ilgi yok nasılsın demez bebeği sormaz, ben ara ara bak nasıl hareket ediyor derim tamam ya der bakmaz bile tam olarak. sadece bunlarda değil beni aşağılayıcı laflar artık o kadar alıştım ki... devamlı ağlıyorum sinirden....
Neden kullanamıyorsun canım.
Neden öyle?
Derin çok mu inceldi acaba?
Bende daha olmadı ama sen benden daha öndesin.
Allah kolaylık versin.
bozmayın morellerinizi sıkmayın canınızı. karnınızdaki sübyanda üzülür gerilir. olan yine bize olur. eden ettiğiyle kalır.
nebilim benim bacım enfeksiyon yüzünden 6.ayda suyu gelmişti ne çektiğini bi allahbi biz biliyoruz inanın. bebeğimiz şimdi iyi maşallah ama hala fizik tedavilere devam. işitme görme yürüme problemleri kalacakmı gittimi belli değil. o sebepten görünce kaşıntıyı falan korktum senin adına. dikkat et. inş. kötü bişi olmaz
Canım cok gecmiş olsun 6 aylık mı doğum yaptı mucize bir bebek o halde
Neyın sebep olcagını bilemeyiz tabi Allah evlatlarımızı bize bağışlasın
halı almak çok istedim alamam diyor, bebek arabası lazım dedim alamam diyor. arabasınıda abim ben alacağım dedi hiç ilgi yok nasılsın demez bebeği sormaz, ben ara ara bak nasıl hareket ediyor derim tamam ya der bakmaz bile tam olarak. sadece bunlarda değil beni aşağılayıcı laflar artık o kadar alıştım ki... devamlı ağlıyorum sinirden....
Halıyı perdeyi ben daha söylemedim bile.
İlgi konusunda ben de çok üzülüyorum çok ihtiyaç duyuyorum.
Zaten kedi gibiyimdir hamilelikte bu ihtiyaç iyice arttı.
Tatile girdim zaten bütün gün evdeyim akşamları da dışarı çıktığı için
yalnız kalıyorum.
Çok bunalıyorum ağlıyorum ben de hep :/
Çok mutsuz ve sinirli bi hamileliğim oldu inşallah bebeğe geçmez.
Kızlar dün gece rüyamda bebeğimi doğurmuştum. Sütüm gelmemişti daha ama o emmeye çalışırken, o kadar güzel bir duyguydu ki. Sonra çok hareketlendi ,sezeryan yerine vurdu kanamaya başladı.Ben yine de emzirmeye devam ettim.
Çok güzeldi kızlar yaaaaaa:2:
her birimizin ayrı derdi var ya benim de ailem geldi hafta sonu bi kaç bişe almışlar bi hevesle gösteriyorum biizimki pek oralı değil ana kucağı getirdi ablam yiğenim kullanmıştı daha yeni bizim paşa biz alırdık ne gerek vardı diyo neyine gurur yapıyo anlamıyorum ben de kullandığım bi şeyi bebeği olan birine veririm nesi garip bide yeni sayılır yani sen biizi nasıl anlattıysan artık diyo ben sanki paramız yok alamıyoruz diyorum annemlere hevesi mi kırıyo şimdi annem bişe alcam diyoya korkuyorum eşime sölüyorum normal karşılarsa anneme al diyorum benim ki de böle garip katlancaz artık ne yapcaz mecburrr
herşeyi annene söylüyorsun diyor hayır diyorum anlamıyor. aklına gelecek her türlü hakaret, kabalıklar 1 yıllık evliyiz daha. affedip yuvam için sıkı tutunmaya çalıştım ama hep aynı başa sarıyor. bebeğim için üzülüyorum bende. benim fikrimin önemi yok doğru mantıklı olanı söylüyorum hep bana inanmıyor başkası benim söylediğimi söyleyince o zaman doğru oluyor( niye eşine bunu yapıyor beni mutlu etmesi lazım ki bende evime yuvama bağlanayım((
herşeyi annene söylüyorsun diyor hayır diyorum anlamıyor. aklına gelecek her türlü hakaret, kabalıklar 1 yıllık evliyiz daha. affedip yuvam için sıkı tutunmaya çalıştım ama hep aynı başa sarıyor. bebeğim için üzülüyorum bende. benim fikrimin önemi yok doğru mantıklı olanı söylüyorum hep bana inanmıyor başkası benim söylediğimi söyleyince o zaman doğru oluyor( niye eşine bunu yapıyor beni mutlu etmesi lazım ki bende evime yuvama bağlanayım((
Kızlar dün gece rüyamda bebeğimi doğurmuştum. Sütüm gelmemişti daha ama o emmeye çalışırken, o kadar güzel bir duyguydu ki. Sonra çok hareketlendi ,sezeryan yerine vurdu kanamaya başladı.Ben yine de emzirmeye devam ettim.
Çok güzeldi kızlar yaaaaaa:2:
çok haklısın canım çok üzüldüm seni bu psikolojiye sokmaya hakkı yok ama bebeğine kavuştuğunda önceliğin o olcak eşinin ne yaptığı nasıl davrandığı ikinci planda kalcak moralini düzeltecek bi sebebin olcak yani biraz daha sabır inşallah eşinde bebeğiniz olduğunda değişir olgunlaşır