2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

halı almak çok istedim alamam diyor, bebek arabası lazım dedim alamam diyor. arabasınıda abim ben alacağım dedi hiç ilgi yok nasılsın demez bebeği sormaz, ben ara ara bak nasıl hareket ediyor derim tamam ya der bakmaz bile tam olarak. sadece bunlarda değil beni aşağılayıcı laflar artık o kadar alıştım ki... devamlı ağlıyorum sinirden....

bozmayın morellerinizi sıkmayın canınızı. karnınızdaki sübyanda üzülür gerilir. olan yine bize olur. eden ettiğiyle kalır.

bozmayın morellerinizi sıkmayın canınızı. karnınızdaki sübyanda üzülür gerilir. olan yine bize olur. eden ettiğiyle kalır.

öyle zaten canım olan bize oluyor ben ağladığımda üzüldüğümde geriliyor falan tutamıyorum dayanamıyorum bide onu istemeden üzüyorum diye ağlıyorum

nebilim benim bacım enfeksiyon yüzünden 6.ayda suyu gelmişti:KK43: ne çektiğini bi allahbi biz biliyoruz inanın. bebeğimiz şimdi iyi maşallah ama hala fizik tedavilere devam. işitme görme yürüme problemleri kalacakmı gittimi belli değil. o sebepten görünce kaşıntıyı falan korktum senin adına. dikkat et. inş. kötü bişi olmaz

Canım cok gecmiş olsun 6 aylık mı doğum yaptı mucize bir bebek o halde
Neyın sebep olcagını bilemeyiz tabi Allah evlatlarımızı bize bağışlasın

halı almak çok istedim alamam diyor, bebek arabası lazım dedim alamam diyor. arabasınıda abim ben alacağım dedi hiç ilgi yok nasılsın demez bebeği sormaz, ben ara ara bak nasıl hareket ediyor derim tamam ya der bakmaz bile tam olarak. sadece bunlarda değil beni aşağılayıcı laflar artık o kadar alıştım ki... devamlı ağlıyorum sinirden....

Halıyı perdeyi ben daha söylemedim bile.
İlgi konusunda ben de çok üzülüyorum çok ihtiyaç duyuyorum.
Zaten kedi gibiyimdir hamilelikte bu ihtiyaç iyice arttı.
Tatile girdim zaten bütün gün evdeyim akşamları da dışarı çıktığı için
yalnız kalıyorum.
Çok bunalıyorum ağlıyorum ben de hep :/

Çok mutsuz ve sinirli bi hamileliğim oldu inşallah bebeğe geçmez.

her birimizin ayrı derdi var ya:KK43: benim de ailem geldi hafta sonu bi kaç bişe almışlar bi hevesle gösteriyorum biizimki pek oralı değil ana kucağı getirdi ablam yiğenim kullanmıştı daha yeni bizim paşa biz alırdık ne gerek vardı diyo neyine gurur yapıyo anlamıyorum ben de kullandığım bi şeyi bebeği olan birine veririm nesi garip bide yeni sayılır yani sen biizi nasıl anlattıysan artık diyo ben sanki paramız yok alamıyoruz diyorum annemlere:KK1: hevesi mi kırıyo şimdi annem bişe alcam diyoya korkuyorum eşime sölüyorum normal karşılarsa anneme al diyorum benim ki de böle garip katlancaz artık ne yapcaz mecburrr

Halıyı perdeyi ben daha söylemedim bile.
İlgi konusunda ben de çok üzülüyorum çok ihtiyaç duyuyorum.
Zaten kedi gibiyimdir hamilelikte bu ihtiyaç iyice arttı.
Tatile girdim zaten bütün gün evdeyim akşamları da dışarı çıktığı için
yalnız kalıyorum.
Çok bunalıyorum ağlıyorum ben de hep :/

Çok mutsuz ve sinirli bi hamileliğim oldu inşallah bebeğe geçmez.

canım üzme kendini hormonlarda böyle yapıyo biraz takmayacağımız şeylere takılıyoruz bebeğin gelsin dünyaya kokusunu al dünya umrunda olmaz bişeyimiz kalmadı kavuşmamıza biraz sabır benim eşim sürekli pc de araştırır bebekle ilgili şeyler heveslidir ama bebeğimizi hiç sevmedin bugün derim gelir iki saniye oğlum der bu bana tepki vermiyo der gider benim gibi hareketlerine heycanlanmaz o ancak doğduğunda baba olcak ama biz karnımıza düştüğünde anne olduk zaten

Kızlar eşlerinizin ilgisizliğine çok üzüldüm
o yönden ben çok şanslıyım çok şükür
inş.sizinkilerde bebeklerini kucağına alınca değişir
babalık duygusu sonradan kazanılıyor çünkü

Kızlar dün gece rüyamda bebeğimi doğurmuştum. Sütüm gelmemişti daha ama o emmeye çalışırken, o kadar güzel bir duyguydu ki. Sonra çok hareketlendi ,sezeryan yerine vurdu kanamaya başladı.Ben yine de emzirmeye devam ettim.
Çok güzeldi kızlar yaaaaaa:2:

Kızlar dün gece rüyamda bebeğimi doğurmuştum. Sütüm gelmemişti daha ama o emmeye çalışırken, o kadar güzel bir duyguydu ki. Sonra çok hareketlendi ,sezeryan yerine vurdu kanamaya başladı.Ben yine de emzirmeye devam ettim.

Ne güzel yaa
Rüyada böyleyse gerçeğinde ne mutlu oluruz kimbilir =)

her birimizin ayrı derdi var ya:KK43: benim de ailem geldi hafta sonu bi kaç bişe almışlar bi hevesle gösteriyorum biizimki pek oralı değil ana kucağı getirdi ablam yiğenim kullanmıştı daha yeni bizim paşa biz alırdık ne gerek vardı diyo neyine gurur yapıyo anlamıyorum ben de kullandığım bi şeyi bebeği olan birine veririm nesi garip bide yeni sayılır yani sen biizi nasıl anlattıysan artık diyo ben sanki paramız yok alamıyoruz diyorum annemlere:KK1: hevesi mi kırıyo şimdi annem bişe alcam diyoya korkuyorum eşime sölüyorum normal karşılarsa anneme al diyorum benim ki de böle garip katlancaz artık ne yapcaz mecburrr

herşeyi annene söylüyorsun diyor hayır diyorum anlamıyor. aklına gelecek her türlü hakaret, kabalıklar 1 yıllık evliyiz daha. affedip yuvam için sıkı tutunmaya çalıştım ama hep aynı başa sarıyor. bebeğim için üzülüyorum bende. benim fikrimin önemi yok doğru mantıklı olanı söylüyorum hep bana inanmıyor başkası benim söylediğimi söyleyince o zaman doğru oluyor:KK43:( niye eşine bunu yapıyor beni mutlu etmesi lazım ki bende evime yuvama bağlanayım:KK43:((

bence de bebeklerı kucaklarına alınca baba olacklar
benım esımde saolsun almayalım etmeyelım ne gerek var demez ama cok ilgili değil malesef:)

herşeyi annene söylüyorsun diyor hayır diyorum anlamıyor. aklına gelecek her türlü hakaret, kabalıklar 1 yıllık evliyiz daha. affedip yuvam için sıkı tutunmaya çalıştım ama hep aynı başa sarıyor. bebeğim için üzülüyorum bende. benim fikrimin önemi yok doğru mantıklı olanı söylüyorum hep bana inanmıyor başkası benim söylediğimi söyleyince o zaman doğru oluyor:KK43:( niye eşine bunu yapıyor beni mutlu etmesi lazım ki bende evime yuvama bağlanayım:KK43:((

Allah yardımcın olsn canım
eğer suan hormanlarından dolayı böyle hissediyosan yakında gececektr ıns
ama esın hep boyleyse sende onun sana davrandıgın gıbı davran en azndan kafaya takmadıgını görur
ve sana nasıl davrandııgnın farkına varır
hayr bıde hamıleyz bıraz ozen yaaaaa
sinir oluyorum böyle seyler oluncaaaaaaaaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43::-)

çok haklısın canım çok üzüldüm seni bu psikolojiye sokmaya hakkı yok ama bebeğine kavuştuğunda önceliğin o olcak eşinin ne yaptığı nasıl davrandığı ikinci planda kalcak moralini düzeltecek bi sebebin olcak yani biraz daha sabır inşallah eşinde bebeğiniz olduğunda değişir olgunlaşır

bende dun gece kızımı gördumm:):): şaşkın şaşkın suratıma bakıyoduuu
bulundugum yer cok kalabalıkmıs bebegı emzırecek bos yer arıyodum felan kızımda kucagımda benı seyredıyoduuu
süperdi kesınlıklee:):):
hayrlısıyla kucagımıza alıo o gunlerı yasayınca kımbılır nasıl olıucaz:)

bende ruyamda sezeryanla doğurmustum bebegımı:):):

Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Özellikle hamileyken kötü bi tavır görünce çok üzülüyorum.

çok haklısın canım çok üzüldüm seni bu psikolojiye sokmaya hakkı yok ama bebeğine kavuştuğunda önceliğin o olcak eşinin ne yaptığı nasıl davrandığı ikinci planda kalcak moralini düzeltecek bi sebebin olcak yani biraz daha sabır inşallah eşinde bebeğiniz olduğunda değişir olgunlaşır

arkadaşlarımla falan kimseyle bişeyde paylaşmıyorum. artık o kadar alıştım ki normal geliyor bana. onun istediği gibi konuşursam herşey çok güzel ama o zaman benim karakterim kalmaz ki rol yapmış olurum. ben insanlar konusunda hep şansssızdım zaten benim sınavım böyle gelmiş böyle gidecek. eşinin seni anlamaması çok zor.

X