Göbek çizgisi bende de var ama koyu değil.
Göğüslerim biraz büyüdü ama sarkmayla beraber.
Herhangi bir sıvı da gelmiyor
Ben deterjan olarak hacı şakir matik aldım arkadaşım onu önermişti.
Eşimle sık sık tartışıyoruz biz her şey ona çok pahalı geliyor.
Sinir oluyorum bu duruma beni çok üzüyor bazen.
Ağlayınca da umursamıyor genelde.
klozette ayakta nasıl oluyor?
Merhaba kızlar,
Benim sabahtan beri dış vajinamda kaşıntı var ne yapabilirim?
Merhaba kızlar,
Benim sabahtan beri dış vajinamda kaşıntı var ne yapabilirim?
aynı canım bi çok kişide bunu çekiyor. beşiği, sallanır ana kucağını, bebek çantamı, kandurumu, hastane çıkışında bebeği taşımayı portbebemi ne onu işte, bebeğimin tüm zıbın ve ilk giyecek herşeyi daha bunun yanında örgüler falan evde giymem için pijama takımını hepsini ailem aldı. onlarında borcu var ama olsun öderiz diyorlar o kadar mahçup oluyorum ki ama eşime desem sinirleniyor gerek varmı o kadar şeye diyor. tamam şu an zorluk yaşıyoruz elinde olsa alır ama suratını döküp beni anlamıyor bende surat asıp ağladım mı yine başladık diyor vs.vs.....
karnım çok acıyor. yırtılmalar öyle fenaki öyle acıtıyorki napcam şaşırdımbiri diyor baby oil kullan diğeri nivea. inanın göbeğimi kapatmaya dayanamıyorum. işten dönünce giydiğim penyeyi hemen göğüs hizama çekiyorum. açık gezince kaşınmıyor acımıyor. Ben çk darldım bu sıkıntılardan ( Geceleri kan ter içinde uyanmaktan
DİKKAT et arkadaşım mantar olma ihtimalin yüksek. Enfeksiyon plesantayı yırtar ve erken doğum gerçekleşir. Dr.unu bi ara ne önerirse onu yap.g eçmiş olsun
karnım çok acıyor. yırtılmalar öyle fenaki öyle acıtıyorki napcam şaşırdımbiri diyor baby oil kullan diğeri nivea. inanın göbeğimi kapatmaya dayanamıyorum. işten dönünce giydiğim penyeyi hemen göğüs hizama çekiyorum. açık gezince kaşınmıyor acımıyor. Ben çk darldım bu sıkıntılardan ( Geceleri kan ter içinde uyanmaktan
Cumartesi günü rapor ve nst için doktora gideceğim. Geçmezse sorayım. Sıcaklarda çok terliyorum ondan mı acaba?
Cumartesi günü rapor ve nst için doktora gideceğim. Geçmezse sorayım. Sıcaklarda çok terliyorum ondan mı acaba?
banada kaşıntı için fitil verdi ama kullanamıyorum((
Aynen beni anlattın.
Her şey benim ailemden geldi şimdiye kadar.
Böyle düşünmek istemiyorum zaten işin maddi boyutunda değilim.
Ama düşüncesizlik gibi geliyor.
Mesela bebeğe dolap ve şifonyer alıcaz.
Yatak abimlerden gelmişti.
Çok paramız yok ama insan istiyor ki baba da biraz özensin.
Yok, her şey nerde ucuz ona bakıyor.
En pahalısını almayalım ama biraz da kaliteli olsa
Bikaç seneye elimizde kalır o baktığı dolaplar..
Evet canım nem mantara neden oluyor kuru tutmaya calış bır de ben arada sırkelı su ıle yıkıyorum
Canım mantar enfeksıyonu drken doğuma neden olmuyor dıye bılıyorum
Vajınal enfeksıyonlar erken doğum nedenı olabılıyor
Bende mantar enfeksıyonu cıkmıstı ama hıc kasıntım yoktu rutın muayenede vajınal kültür de vermiştim
Dr da sana zararı yoksa ilaç vermıycem boşuna kortızon kullanma demıstı ben de bır zararı olmaz mı dedım mantar enfeksyonu hamileleiğe zarar vermez sadece sana sıkıntı yaratır demişti :26: