benimde uçlarında kararma oldu çok çirkin duruyor :) bide kocaman oldular :)
Badem yağı aynı zamanda tüylenme yapıyor göğüslerimde yok ama göbeğim tüylendi göbek deliğimden aşağıya doğru olan kısım..
Bu arada sizlerin de göbeğinde kahverengi bir çizgi var mı ? :44:
ben dün akşamda kötü oldum...belim ve kasıklarım çok ağrıdı bebeğimin hareketleride yok denecek kadar...korktum erken doğum mu diye yattım biraz geçti sahura kalktım yine aynı...eşimde işte birşey olmuyor eve gelince ağrıların başlıyor diyor...dün akşam yemek yaparken çok ayakta kaldım ondanmı acaba birde çok terliyorum...gece iç çamaşırıyla yatıyorum üstümede birşey almıyorum sonra tuvaletten çıkamıyorum ishalde var off ne çok sorunum var....şimdiden başladı acaba üşüttüğüm içinmi kasıklarım felan ağrıyor...birde sizde çok tuvalate gidiyormusunuz ben gidiyorum bir bakıyorum afedersiniz 2 damla birşey...
benimde gögüsler acayip büyüdü baya karardı çatlaklar oluştu başta çok takmıştım ama benim sağlığım ve bebeğim sağlığından önemli değil...kız kardeşimde 38.haftasında acil sezeryana alındı...çatlamadı son haftada harita gibi oldu...ama ben şimdiden çatladım...
ayy kızlar maşallah kocaman oldu bebekleriniz en küçüğünüzün karnı 31 haftalık oldu sanırım doğumlarınıza az kaldı maşallah
hayırlısıyla doğumlarınızı yaparsınız inş.
bizde 10 haftalık olduk
o kahverengi leke bende uzun süre gitmedi ayrıca göbeğimde kıllarda hiç gitmedi malesef kızlar 5 yıldır duruyorlar
nasılsnız
saglık ocagından geldım kan verdım kızımın kalp atıslarını dınledım
aslında bıraz moralım bozuk dun gece alt komsumu kocası 5 aylık bebegıyle
kapı onune koydu esımle çıkmadık adamla esım tartısır dıye ama dınledım bıraz kaldı kapıda aılesı gelıp aldı
agladım uyuyamadım gece..
rabbım boyle ınsanları bu mubarek gunlerde ıslah etsın
ayy kızlar maşallah kocaman oldu bebekleriniz en küçüğünüzün karnı 31 haftalık oldu sanırım doğumlarınıza az kaldı maşallah
hayırlısıyla doğumlarınızı yaparsınız inş.
bizde 10 haftalık olduk
o kahverengi leke bende uzun süre gitmedi ayrıca göbeğimde kıllarda hiç gitmedi malesef kızlar 5 yıldır duruyorlar
çok tşk ederim canım ama herşeyde bir aksilik çıkıyor nedense kutudan monte etmek için gereken vidalar çıkmadıbu arada izmirli hayırlı olsun güzelmiş güle güle kullanın
cok guzelmis canim besigin gule gule kullansin prensesimiz
gecmis olsun canim hemen git geciktirme tatlim
canim sanirim yok ama yapacak birseyde yok insan dayanamiyor daha sonra odeyecegiz insallah
evet canım şubat annesi olcam kısmet olursa sağol tatlım inş. herşey yolunda gider bu defa bakalım artık beklicez görcezcanım nasılsın? dün seni şubat listesinde gördüm:))) sizede maşaallah 10 haftalık olmuşsunuz:))) benim kardeşimin doğumdan sonra döküldü inşaallah bizimde gider
Hayırlı olsun hamileliğin inşallah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat olur. Rabbim gönlünden geçeni nasip eder inşallah sanada
Öyle demiyeydin iyiydi benim bi arkadaşımın yüzünde ki ve kollarında ki tüyler hamileliğinde döküldü, bende de aynısı olur diye bekliyordum ama yazıkkine olmadıama sanki biraz seyreldi o kadar..
çok tşk ederim canım ama herşeyde bir aksilik çıkıyor nedense kutudan monte etmek için gereken vidalar çıkmadı
şimdi bi daha sırf vida için çarşıya gt pöf oldum
tşk ederim tatlım beğenmenize sevindik
ben dün akşamda kötü oldum...belim ve kasıklarım çok ağrıdı bebeğimin hareketleride yok denecek kadar...korktum erken doğum mu diye yattım biraz geçti sahura kalktım yine aynı...eşimde işte birşey olmuyor eve gelince ağrıların başlıyor diyor...dün akşam yemek yaparken çok ayakta kaldım ondanmı acaba birde çok terliyorum...gece iç çamaşırıyla yatıyorum üstümede birşey almıyorum sonra tuvaletten çıkamıyorum ishalde var off ne çok sorunum var....şimdiden başladı acaba üşüttüğüm içinmi kasıklarım felan ağrıyor...birde sizde çok tuvalate gidiyormusunuz ben gidiyorum bir bakıyorum afedersiniz 2 damla birşey...
benimde gögüsler acayip büyüdü baya karardı çatlaklar oluştu başta çok takmıştım ama benim sağlığım ve bebeğim sağlığından önemli değil...kız kardeşimde 38.haftasında acil sezeryana alındı...çatlamadı son haftada harita gibi oldu...ama ben şimdiden çatladım...
ondada vardır bi hayır bari akşam üzeri çık yada kaynananla çıkacaksan öğlende olur. ben tek çıkmaya artık çekiniyorum biraz sıcaktan terliyorum yorulduğumda yolun ortasında durup dinlenemiyorumda
evet canım şubat annesi olcam kısmet olursa sağol tatlım inş. herşey yolunda gider bu defa bakalım artık beklicez görcez
senin doğumun normalmi görünüyor ?
benim kıllar tam aksine çoşuyor gebelik süresince kaşlarımı daha sık aldırmak zorunda kalıyorum mesela
zaten göbektekiler falanda genelde dökülüyor benimkiler kaldı ne hikmetse
herkesciklere günaydın arkadaşlar ev işi kahvaltı vs derken anca gelbiliyoruz valla bizde dün eşimle bebeğimize deterjan almaya gittik aldıkta dalin yumuşatıcı hacışakir granül sabun aldım bezinide aldım prima yenidoğan aldık ama beyazlardan yoktu yeşillerden aldık hiç farkı yok dedi ordan alışveriş yapan bi anne sonra biberonumuzuda aldık chico normal akış ne kadar pahalı yaa 25 lira verdik sadece biberona yavaş akışlı yoktu sıra şampuanına pişik kremine gelince eşimle bebek için ilk tartışmamızı yaptık malesef sebamedlerin fiyatlarını görünce bi damlam şey bizi annelerimz sabunla yıkamış bak turp gibiyiz bilmem ne cnımı sıktı sinirlendim almadım onları bilmiyorum napcam o konuda benimde huyum pis şimdi böyle yaptı yaa gidip sebamed almam gide o alır ama genede kullnmam çok sinir etti beni
bu arada bende henüz çatlamadım çok şükür sadece gögüslerimden bazen yapışkanımsı bi sıvı geliyo yarın kontrolümüz var bakalım bebeğim ne kadar olmuş çok özledim
herkesciklere günaydın arkadaşlar ev işi kahvaltı vs derken anca gelbiliyoruz valla bizde dün eşimle bebeğimize deterjan almaya gittik aldıkta dalin yumuşatıcı hacışakir granül sabun aldım bezinide aldım prima yenidoğan aldık ama beyazlardan yoktu yeşillerden aldık hiç farkı yok dedi ordan alışveriş yapan bi anne sonra biberonumuzuda aldık chico normal akış ne kadar pahalı yaa 25 lira verdik sadece biberona yavaş akışlı yoktu sıra şampuanına pişik kremine gelince eşimle bebek için ilk tartışmamızı yaptık malesef sebamedlerin fiyatlarını görünce bi damlam şey bizi annelerimz sabunla yıkamış bak turp gibiyiz bilmem ne cnımı sıktı sinirlendim almadım onları bilmiyorum napcam o konuda benimde huyum pis şimdi böyle yaptı yaa gidip sebamed almam gide o alır ama genede kullnmam çok sinir etti beni
bu arada bende henüz çatlamadım çok şükür sadece gögüslerimden bazen yapışkanımsı bi sıvı geliyo yarın kontrolümüz var bakalım bebeğim ne kadar olmuş çok özledim
Canm ben 12. Haftadan beri idrar yaparken zorlaniyorum tam bosaltim olmuyor
Test her ay yaipiliyor enfeksiyon icin sukur bisey cikmadi
Dr da bebek baskisindan oluyor dedi
Yapabilirsen klozette ayakta daha rahat yaparsin oturnca baski daha cok olur demsti