2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Göbek çizgisi bende de var ama koyu değil.
Göğüslerim biraz büyüdü ama sarkmayla beraber.
Herhangi bir sıvı da gelmiyor :KK12:

Ben deterjan olarak hacı şakir matik aldım arkadaşım onu önermişti.
Eşimle sık sık tartışıyoruz biz her şey ona çok pahalı geliyor.
Sinir oluyorum bu duruma beni çok üzüyor bazen.
Ağlayınca da umursamıyor genelde.

merhaba güzel anneler ve bebişleri , hayırlı ramazanlar herkese
bayağıdır giremedim netim yoktu. telefondan ara ara baktım yinede. ben çok rahatsızlandım sıcaklar mahvetti kızımla beni. ctesi acillik olduk. enfeksiyon kapmışım şansıma dr umda hastanedeydi hemen doğum katına yatış yaptırdı. kalp atışına baktı ilk bebeğimin bu aralar çok olmuş kalp durması vs :2: çok korktum gerildim. allaha şükür kızım iyi. doğum katında yatınca insan strese giriuo ister istemez. aynı odada düşük yapan biri daha vardı. insanın morali bozuluyo. rabbim herkesin yavrusunu korusun inşallah. kızlar çok dikkat edin kendinize yalnız dısarı çıkmamaya çalışın ağır işler yapmayın aman allah korusun. ben bi kaç serum yiyip eve döndüm boğazlarım hala acıyo yutkunamıyorum. acile gitmeden önce sabah dengem bozulmuştu i su gibi terliyorum bi üşüyorum. dilim bembeyaz olmuştu resmen köpük atmıştı, neden öyle oldu hala merak ediyom :44:. annem sağolsun hemen hastaneye gidelim dedi. hiç bir şeyi ihmal etmemek gerek. ben hastayken kızımda rahatsızdı heralde o gün hiç durmadı karnımda sürekli hareketli sanki çıkıcak gibi, çok huzursuzdu yavrum benim:KK14:
gece terleyip cam açık yattığım için çarptı beni diye düşünüyorum birde hergün dondurma vs soğuk şeyler hasta etti. Kızlar aman dikkat edin kendinize ve miniklerinize :nazar:

Göbek çizgisi bende de var ama koyu değil.
Göğüslerim biraz büyüdü ama sarkmayla beraber.
Herhangi bir sıvı da gelmiyor :KK12:

Ben deterjan olarak hacı şakir matik aldım arkadaşım onu önermişti.
Eşimle sık sık tartışıyoruz biz her şey ona çok pahalı geliyor.
Sinir oluyorum bu duruma beni çok üzüyor bazen.
Ağlayınca da umursamıyor genelde.

aynı canım bi çok kişide bunu çekiyor. beşiği, sallanır ana kucağını, bebek çantamı, kandurumu, hastane çıkışında bebeği taşımayı portbebemi ne onu işte, bebeğimin tüm zıbın ve ilk giyecek herşeyi daha bunun yanında örgüler falan evde giymem için pijama takımını hepsini ailem aldı. onlarında borcu var ama olsun öderiz diyorlar o kadar mahçup oluyorum ki ama eşime desem sinirleniyor gerek varmı o kadar şeye diyor. tamam şu an zorluk yaşıyoruz elinde olsa alır ama suratını döküp beni anlamıyor bende surat asıp ağladım mı yine başladık diyor vs.vs.....

klozette ayakta nasıl oluyor?

Canım tam ayakta degıl de hafıf doğrulmuş vazıyette o zaman karnın baskısı hafıflıyor ama tabı dıkkat etmek lazım afedersın sıcrama olayı fılan olmaması acısından zor oluyor ama ben oturarak yapınca ıkı dakka sonra tekrar gıtmek zorunda kalıyorum cunku tam boşalmıyor
Bı de bırkaç gundur asagıya bebek vuruyor ıdrar kacırıverecekmısım gıbı oluyor
Agırlaştık artık normal bunlar

aynı canım bi çok kişide bunu çekiyor. beşiği, sallanır ana kucağını, bebek çantamı, kandurumu, hastane çıkışında bebeği taşımayı portbebemi ne onu işte, bebeğimin tüm zıbın ve ilk giyecek herşeyi daha bunun yanında örgüler falan evde giymem için pijama takımını hepsini ailem aldı. onlarında borcu var ama olsun öderiz diyorlar o kadar mahçup oluyorum ki ama eşime desem sinirleniyor gerek varmı o kadar şeye diyor. tamam şu an zorluk yaşıyoruz elinde olsa alır ama suratını döküp beni anlamıyor bende surat asıp ağladım mı yine başladık diyor vs.vs.....

Aynen beni anlattın.
Her şey benim ailemden geldi şimdiye kadar.
Böyle düşünmek istemiyorum zaten işin maddi boyutunda değilim.
Ama düşüncesizlik gibi geliyor.

Mesela bebeğe dolap ve şifonyer alıcaz.
Yatak abimlerden gelmişti.
Çok paramız yok ama insan istiyor ki baba da biraz özensin.
Yok, her şey nerde ucuz ona bakıyor.
En pahalısını almayalım ama biraz da kaliteli olsa
Bikaç seneye elimizde kalır o baktığı dolaplar..

karnım çok acıyor. yırtılmalar öyle fenaki öyle acıtıyorki napcam şaşırdım:KK43: biri diyor baby oil kullan diğeri nivea. inanın göbeğimi kapatmaya dayanamıyorum. işten dönünce giydiğim penyeyi hemen göğüs hizama çekiyorum. açık gezince kaşınmıyor acımıyor. Ben çk darldım bu sıkıntılardan:KK43:( Geceleri kan ter içinde uyanmaktan

karnım çok acıyor. yırtılmalar öyle fenaki öyle acıtıyorki napcam şaşırdım:KK43: biri diyor baby oil kullan diğeri nivea. inanın göbeğimi kapatmaya dayanamıyorum. işten dönünce giydiğim penyeyi hemen göğüs hizama çekiyorum. açık gezince kaşınmıyor acımıyor. Ben çk darldım bu sıkıntılardan:KK43:( Geceleri kan ter içinde uyanmaktan

Neden öyle?
Derin çok mu inceldi acaba?
Bende daha olmadı ama sen benden daha öndesin.
Allah kolaylık versin.

DİKKAT et arkadaşım mantar olma ihtimalin yüksek. Enfeksiyon plesantayı yırtar ve erken doğum gerçekleşir. Dr.unu bi ara ne önerirse onu yap.g eçmiş olsun

Canım mantar enfeksıyonu drken doğuma neden olmuyor dıye bılıyorum
Vajınal enfeksıyonlar erken doğum nedenı olabılıyor
Bende mantar enfeksıyonu cıkmıstı ama hıc kasıntım yoktu rutın muayenede vajınal kültür de vermiştim
Dr da sana zararı yoksa ilaç vermıycem boşuna kortızon kullanma demıstı ben de bır zararı olmaz mı dedım mantar enfeksyonu hamileleiğe zarar vermez sadece sana sıkıntı yaratır demişti :26:

Bebe yagı dene ıstersen canım benım de aynı sekıldeydı ve cok kasnıyordu sebamedın bebe yagını almıstım baya azalttı hatta bır aa pişik kremı de sürdüm gecirdi baya

Cumartesi günü rapor ve nst için doktora gideceğim. Geçmezse sorayım. Sıcaklarda çok terliyorum ondan mı acaba?

Cumartesi günü rapor ve nst için doktora gideceğim. Geçmezse sorayım. Sıcaklarda çok terliyorum ondan mı acaba?

Canım ne raporu alıcaksın?
Ben öğretmenim de o rapor işi canımı çok sıkıyor.
Sanırım doğum öncesi iznim tümüyle kaynayacak tatile denk geldiği için :KK43:(

Aynen beni anlattın.
Her şey benim ailemden geldi şimdiye kadar.
Böyle düşünmek istemiyorum zaten işin maddi boyutunda değilim.
Ama düşüncesizlik gibi geliyor.

Mesela bebeğe dolap ve şifonyer alıcaz.
Yatak abimlerden gelmişti.
Çok paramız yok ama insan istiyor ki baba da biraz özensin.
Yok, her şey nerde ucuz ona bakıyor.
En pahalısını almayalım ama biraz da kaliteli olsa
Bikaç seneye elimizde kalır o baktığı dolaplar..

halı almak çok istedim alamam diyor, bebek arabası lazım dedim alamam diyor. arabasınıda abim ben alacağım dedi hiç ilgi yok nasılsın demez bebeği sormaz, ben ara ara bak nasıl hareket ediyor derim tamam ya der bakmaz bile tam olarak. sadece bunlarda değil beni aşağılayıcı laflar artık o kadar alıştım ki... devamlı ağlıyorum sinirden....

Canım mantar enfeksıyonu drken doğuma neden olmuyor dıye bılıyorum
Vajınal enfeksıyonlar erken doğum nedenı olabılıyor
Bende mantar enfeksıyonu cıkmıstı ama hıc kasıntım yoktu rutın muayenede vajınal kültür de vermiştim
Dr da sana zararı yoksa ilaç vermıycem boşuna kortızon kullanma demıstı ben de bır zararı olmaz mı dedım mantar enfeksyonu hamileleiğe zarar vermez sadece sana sıkıntı yaratır demişti :26:

nebilim benim bacım enfeksiyon yüzünden 6.ayda suyu gelmişti:KK43: ne çektiğini bi allahbi biz biliyoruz inanın. bebeğimiz şimdi iyi maşallah ama hala fizik tedavilere devam. işitme görme yürüme problemleri kalacakmı gittimi belli değil. o sebepten görünce kaşıntıyı falan korktum senin adına. dikkat et. inş. kötü bişi olmaz

X