2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız bende hastanede lokum, mevlütte kısmetse pide ayran tatlı birde bebek sabunlar var öyle birşey düşünüyorum
gecelik alcam beğenemedim internetten alan var mı bir de mevlütte ne giyceksiniz:KK16:

günaydın kızlar nasılsınız bende hastanede lokum, mevlütte kısmetse pide ayran tatlı birde bebek sabunlar var öyle birşey düşünüyorum
gecelik alcam beğenemedim internetten alan var mı bir de mevlütte ne giyceksiniz:KK16:

mevlut bebegın 40ı çıkınca mı okutuluyodu?

mevlut bebegın 40ı çıkınca mı okutuluyodu?

canım bende büyüklere sordum sana bağlı dediler ille 40 beklemek zorunda değilsin 20 günlükten sonrada yapabiliyormuşsun yarı kırk falan diyorlar ben o anki duruma bağlı diye düşünüyorum kendimi iyi hissedersem yapıcam 20 günden sonra çünkü gelcek insanımız çok mevlütü erken yapıp çıkarmak istiyorum kızlar her 2 annemlede konuştum bizim 100 kişiyi buluyor nasıl yapcam bilmiyorum:KK16:

canım bende büyüklere sordum sana bağlı dediler ille 40 beklemek zorunda değilsin 20 günlükten sonrada yapabiliyormuşsun yarı kırk falan diyorlar ben o anki duruma bağlı diye düşünüyorum kendimi iyi hissedersem yapıcam 20 günden sonra çünkü gelcek insanımız çok mevlütü erken yapıp çıkarmak istiyorum kızlar her 2 annemlede konuştum bizim 100 kişiyi buluyor nasıl yapcam bilmiyorum:KK16:

100 kısı mııı
oooooo cokmus canım ya:)
bende Allah kısmet ederse 40ı cıkınca dusunuyorum ama az kısı cagrmak ıstyrm
gercı bızde de az kısı cagırayim desem annem o küser bu küser
sunlar benı cagrmıstı bız cagrmasak ayıp olur felan dıyebılecegınden sayımız artabılır:)
ayy o gunler hayrlısıyla gelsınde bebegımde bende saglıklı olayımda 100 kısıye hızmet etmeye de razıyım

doğumdan bende çok korkuyorum bu benim ikinci doğumum olacak ilkimi 5.5 aylıkken doğurdum daha doğrusu gebeliğim sonlandı 2 gün sancı çektim neler neler yaşadım çok zor ama şimdide annem ve kayınvalidem günü gelmeyen ölü bir bebeği doğurdun tabiki zor olur bunda bebek kendini ittiriyor sana yardım ediyor dediler sezeryanda korkutuyor...bilmiyorum ne yapacam ama normal doğum istiyorum hayırlısı bakalım...

canım ilk doğum hep zor olur derler.. ki sen bunu ölü bir bebek dünyaya getirerek 2 katı zorlukla başarmışsın. bu doğumun daha kolay olacaktır, aksilik olmadığı sürece normali düşün derim..

evet ne heyecanlarla gittiğim bir doktor randevusu daha yalan oldu inatçı kızım yüzünü dönmüyoki dr 4 boyutlu fotosunu versin 2 kere uğraştık geçen 3. uğraşmada anca bi yüz çekebilmişti dr şimdi o da yok ağla ağla canım çıktı eve geldim uyudum kızım 1,670gr olmuş önden gidiomuş 10 gün kadar bizden böle yani:nazar::nazar::nazar:

maşallah canım.. :nazar::nazar: bu cadı kızların hepsi aynı demek. benim cimcimede yüzünü göstermedi bana. bir sonraki kontrole kaldı görme umudum.

ben mevlütte kıyafet giymeyi düşünüyorum, gecelikle felan mevlütte bulunmak hoş bir fikir olarak gelmiyor bana. etrafımda da hiç görmediğim için garipsiyor olabilirim gerçi.

yemek ve hediye olarak mevlütte ne dağıtacağım bilmiyorum hiç, ama hastane için bebekli magnetlerden aldım, birde çikolata veye şeker veya kurabiye düşünüyorum.. hangisi kısmet olursa.. aa birde lohusa şerbeti için bardaklar aldım kendim süsleyeceğim, hastanede ve mevlütte şerbet dağıtmak istiyorum kısmet olursa..

canım nabız fazlalığı yani taşikardi hamilelikte çok önemli Allah korusun nabız daha da artarsa bebeğe oksijen gitmeyebiliyormuş.. bende de zaman zaman oluyor.. ama saniyeler içinde geçiyor..sen doktorun ne diyorsa ona göre davran.. kafana göre ilaç kesip başlama.. doğumu da tam teşekküllü bir hastanede yapmalısın sonuçta.. kardiyoloji servisi ve yoğun bakım ünitesi iyi olan bi yer seç.. hepimiz Allaha emanetiz öncelikle ama önlemi de almamız lazım tatlım.. bu günlerde geçecek inşallah.. gelecek sene bebeklerimizi konuşacağız burda Allahın izniyle..

Bende de hamilelik tasıkardısı cıktı
Kardıyolojı prof gıttım
Adam kızım sen nasıl duruosun bu carpıntıyla kalbın kus gibi dedi ben de zaten uykuuzluk oluo dedım
Belok zok denen ilacın en dusuk dozunu verdi
Kadın doğumcum her gun degıl nabzın 120 lerı gecerse bır tane al dedı
Hamilelikte sık asanan bir durum
Magnexyum kalsıyum carpını mı yspıomus ben hiç duymadım bence de kafaya gore kesılmemesi lazım

Günaydın hanımlar..Gününüz ağrısız sancısız güzel geçsin..Ben bu sabah sol kasığımda ağrıyla kalktım...İnşallah tüm gün sürmez.

ben mevlütte kıyafet giymeyi düşünüyorum, gecelikle felan mevlütte bulunmak hoş bir fikir olarak gelmiyor bana. etrafımda da hiç görmediğim için garipsiyor olabilirim gerçi.

yemek ve hediye olarak mevlütte ne dağıtacağım bilmiyorum hiç, ama hastane için bebekli magnetlerden aldım, birde çikolata veye şeker veya kurabiye düşünüyorum.. hangisi kısmet olursa.. aa birde lohusa şerbeti için bardaklar aldım kendim süsleyeceğim, hastanede ve mevlütte şerbet dağıtmak istiyorum kısmet olursa..[/QUOTE]

canım bende aynı fikirdeyim gerçi burda gecelik falan giyiyorlar ama ben elbise giymeyi düşünüyorum loğusa şerbeti için nasıl bardak aldın acaba :KK16:

kızlar günaydın..
inşallah ağrısız sıkıntısız güzel birgün geçiririz bebişlerimizle..:KK16:
Ben bugün şu burun aspiratörlerine takıldım..manuel olanları yani şu alt kısmı top gibi olanları pek önermiyorlar..tecrübeli annelerden yardım istiyorum.hiç kullanmadığım hatta ismini bile hamile kalınca duyduğum burun aspiratörlerinin en kullanışlısını nasıl tespit ediyorsunuz ? :KK53::26::KK1:

egelgec cnm benim ikiside çok güzelmiş ama ben sadeliği çok seven insanım ayakkabılı olan gözüme daha hoş gözüktü üstüne ne yazdıracaksın...ben önceden alıp doğduktan sonra yazdıracam mevlüttede dağıtacam Allah kısmet ederse...lohusa şerbeti dağıtmayı bende düşünüyorum ama o gün bir gelsin bakalım....

egelgec cnm benim ikiside çok güzelmiş ama ben sadeliği çok seven insanım ayakkabılı olan gözüme daha hoş gözüktü üstüne ne yazdıracaksın...ben önceden alıp doğduktan sonra yazdıracam mevlüttede dağıtacam Allah kısmet ederse...lohusa şerbeti dağıtmayı bende düşünüyorum ama o gün bir gelsin bakalım....

ben hıc heveslı degılım hastane de ve evde dagıtılan suslere sekerlere:)
hastane de cıkolata ıkram ederız gelene
mevlutte de yemek oldu bıttı
ama ablam saolsun benden heveslı oldugu ıcın halledıcek bu süs püs dagtma olayını saolsun:)

Günaydın hanımlar..Gününüz ağrısız sancısız güzel geçsin..Ben bu sabah sol kasığımda ağrıyla kalktım...İnşallah tüm gün sürmez.

geçmiş olsun canım.. inş hemen geçer..

yemek ve hediye olarak mevlütte ne dağıtacağım bilmiyorum hiç, ama hastane için bebekli magnetlerden aldım, birde çikolata veye şeker veya kurabiye düşünüyorum.. hangisi kısmet olursa.. aa birde lohusa şerbeti için bardaklar aldım kendim süsleyeceğim, hastanede ve mevlütte şerbet dağıtmak istiyorum kısmet olursa..

canım bende aynı fikirdeyim gerçi burda gecelik falan giyiyorlar ama ben elbise giymeyi düşünüyorum loğusa şerbeti için nasıl bardak aldın acaba :KK16:[/QUOTE]

http://bebeksuslemeleri.net/wp-content/uploads/2012/08/03-2.jpg canım aldığım bardaklar böyle plastik tek kullanımlık, altlarına tülde aldım, süslemek içinde bebek, nazar boncuğu, ufak biberon vb alacağım.

kızlar günaydın..
inşallah ağrısız sıkıntısız güzel birgün geçiririz bebişlerimizle..:KK16:
Ben bugün şu burun aspiratörlerine takıldım..manuel olanları yani şu alt kısmı top gibi olanları pek önermiyorlar..tecrübeli annelerden yardım istiyorum.hiç kullanmadığım hatta ismini bile hamile kalınca duyduğum burun aspiratörlerinin en kullanışlısını nasıl tespit ediyorsunuz ? :KK53::26::KK1:

canım otri bebe nazal burun aspiratörleri var yeni çıkmış ben bunlardan alacağım. yedekleride satılıyor.

Valla canım benim de gönlüm sezeryandan yana bilmiyorum doğrumu yapıyoruz ama normal doğum beni çok korkutuyor gerçekten:/

benım gönlum neyden yana ahh bi bılsem
hastaneye gıttım hıc agrım sızım olmadı pıt dıye dogurdum bebekte bende saglıklıydık dıye anlatan kadınlardan olabılmek ıcın dua edıyorum sadece:)

benım gönlum neyden yana ahh bi bılsem
hastaneye gıttım hıc agrım sızım olmadı pıt dıye dogurdum bebekte bende saglıklıydık dıye anlatan kadınlardan olabılmek ıcın dua edıyorum sadece:)

Canım inşallah hiçbirimiz zorluk çekmeden söylediğin gibi çok rahat doğururuz. Benim etrafımda çok az normal doğum yapan arkadaşım var, geneli sezeryan. Normal doğum yapanlarda karşımda en zor haliyle anlattıkları için doğum mevzusunu biraz korkmuş durumdayım açıkcası. Ama içimi rahat tutup fazla düşünmemeye çalışıyorum. Düşününce hiç çıkılmıyor işin içinden. Zamanı gelince düşüneceğim:)

Kızlar bu arada benim karnım dünden beri çok sert ,patlayacak gibi hissediyorum kendimi:KK43: Normal midir ki acaba?

Valla canım benim de gönlüm sezeryandan yana bilmiyorum doğrumu yapıyoruz ama normal doğum beni çok korkutuyor gerçekten:/

benim 4. hamileliğim .ilk bebeğimi 4 gün sonra kaybettim.2 oğlum var.şimdiki bebeğim kız.3. doğumum sezeryan oldu.ama şimdi sezeryandan sonra normal doğum yaptıran doktor bulabilirsem ve herşey yolunda giderse normal doğum istiyorum.

X