selam güzel anneler
canım ben hastanede çikolata dağıtırım diye düşünüyorum, eğer planlı bi şekilde doğum zamanı belliyse lohusa şerbeti de ikram edebilirim. zaten yakın akrabalar gelir hastaneye. mevlütte de tavuklu pilav tatlı sarma ayran düşünüyorum klasik olarakbirde bebek şekeri dağıtırım kendim yaptım hepsini
. ayrıca zamanım olursa küçük çocuklara kurabiye , küçük oyuncaklar gibi bişeyde düşünüyorum bakalım.
ben dalin sıvı deterjanı civil den 19,90 na aldım. sonra emin olamadım migrostan da 800g dalan roxi bitkisel sabun tozu aldım oda 4,75 gibi birşeydi. henüz ikisinide deneyemedim. şimdilik yeter diye düşünüyorum yumuşatıcı kullanmayacağım
canım benimde iki ay önce çok su gibi akıntım olmuştu dr söyledim oda bi test önerdi bana . ped akıntın olunca kullanıyosun renk değiştiriyor. adı al-sense amniyotik sızıntı test pedi diye geçiyo. içinde 3 tane var. fiyatı 40 küsür bişeydi galiba. piraz pahalı ama mecbur aldık. iki tane kullandım bişey yok. son bi taneyi saklıyorum acil bişey olursa diye. akıntın amniyotik sıvı ise ped mavi oluyo, değilse sarı kullanımı kolay. kafanı çok kurcalıyorsa al bi tane derim
canım benim iki aydır sol elim ve parmaklarımda var. şimdide ayak parmaklarımda başladı. bazen diyorum sinekmi ısırıyor parmağımı bakıyorum hiç bişey yok
doktorum normal demişti güç kaybı çok olursa nörolojiye gidersin dedi. bende gitmedim hastaneye gitmek istemiyorum hiç