Bebeğime aldığım kıyafetler :) Örgüleri henüz gelmedi, o yüzden pek birşey ekleyemedim
merhabalar;
ilk bebegim benim de yaşımın getirdigi gerginlik te var muhakkak
3 gündür baş agrısı yaşıyorum normal mi ? henüz arastırmadım interneti. önce siz deneyimli annelere sormak istedim.
merhabalar;
ilk bebegim benim de yaşımın getirdigi gerginlik te var muhakkak
3 gündür baş agrısı yaşıyorum normal mi ? henüz arastırmadım interneti. önce siz deneyimli annelere sormak istedim.
Herkese günaydın tatlı hamiş arkadaşlarım güzel ve mutlu bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle... Arkadaşlar Elevit kullanan arkadaşlarıma sorum olacaktı ben perşembe günü başladım bu ilaçı kullanmaya fakat 2 veya 3 kez çok afedersiniz büyük tuvaletimde siyahlaşma oldu acaba bu ilaç tan mı kaynaklanıyor onun dışında bir şikayetim yok bana yardımcı olursanız sevinirim acaba bırakmak mı gerekir?
canım o ıslaklığı bende hissediyorum, acaba kanamamı oldu suyum mu geldi binbir türlü soru geçiyor aklımdan. özellikle işe gidip gelirken yaşıyorum, dışarda da insan bakamıyor doğru düzgün kendine..
canım 31.haftana gelmişsin çok şükür. inş 37ye kadar sıkıntısız ağrısız kanamasız geçirirsin, ondan sonra gelsin küçük yaramaz..
bak alamayacağım diye üzülmüştün.. kısmetli kızın sayesinde onu da almışsın.. iyi günlerde, sağlıkla uyusun ve büyüsün içinde..
Herkese günaydın tatlı hamiş arkadaşlarım güzel ve mutlu bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle... Arkadaşlar Elevit kullanan arkadaşlarıma sorum olacaktı ben perşembe günü başladım bu ilaçı kullanmaya fakat 2 veya 3 kez çok afedersiniz büyük tuvaletimde siyahlaşma oldu acaba bu ilaç tan mı kaynaklanıyor onun dışında bir şikayetim yok bana yardımcı olursanız sevinirim acaba bırakmak mı gerekir?
Herkese günaydınlarrr...
bizimde cumartesi kontrolümüz vardı. 27+4 te 1200 gr 39cm di. kilomuz, diğer ölçülerimiz normal, boyumuz önde çıktı. plesantamız hala aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor, bundan sonra doğuma kadar böyle gidermiş. Yine dikkat etmeye devam. son hafta su içemiyordum bunun sonucu olarakta suyumuz sınırda çıktı. bol bol su iç, sol tarafına yat mutlaka dedi doktorum. iki hafta sonra tekrar çağırdı. annesi çikolata yemesine rağmen benim nazlı kızım yüzünü hiç göstermedi, suyunun az olmasınında etkisi var dedi. bir ultrason görüntümüz bile yokkasık ağrılarımı sırt ağrılarımı sordum. hepsi normalmiş. çalışabilir raporunu 32+0 da alıyormuşuz. korktuğum konulardan biri dr eylül ayında izinli olması idi, çok şükür eylülde izinli değilmiş.
Canim ben en bastan beri elevit kullaniyorumHerkese günaydın tatlı hamiş arkadaşlarım güzel ve mutlu bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle... Arkadaşlar Elevit kullanan arkadaşlarıma sorum olacaktı ben perşembe günü başladım bu ilaçı kullanmaya fakat 2 veya 3 kez çok afedersiniz büyük tuvaletimde siyahlaşma oldu acaba bu ilaç tan mı kaynaklanıyor onun dışında bir şikayetim yok bana yardımcı olursanız sevinirim acaba bırakmak mı gerekir?
canım hayırlı olsun.. sağlıkla sıhhatle bebeğin büyüsün, kullansın.. kauçuk için kullanımı daha kolay demişlerdi banada ama sağlık açısından silikonu önerdi satıcı bende silikon almıştım.zaten emziklerde biberon uçlarıda belli aralıklarda aylarına göre değiştiriliyor, biberonu alırken kolik yapıp yapmamasına dikkat ettiysen gerisi çok önemli değil olmaz sanırım..
çalışır raporunu tam tarihinde al canım. sen işe dönmeyi düşünmüyordun yanlış hatırlamıyorsam maaş gününü denkleştirmek için çalışmak için çalışacaksan çalış yoksa hiç uğraşma derim. tabi en doğru karar senin yinede..
merhabalar kızlarrrr
benim sıpa sonunda cinsiyetini gösterdi kızım oluyorrrr
doktorum da artık vitamin hapını bırakıp doğal yollarla karşılayabileceğimi söyledi ihtiyacımı
kemik ağrılarım için de normal artık dedi
vee 2 haftada 1e düşürdü kontrolleri
benim prenses 1800gram olmuş maşallah 3 haftada ne çabuk büyümüş
Canim ben en bastan beri elevit kullaniyorum
Baslarda dedigin gibiydi sonradqn normale dondu
Sen niye simdi basladin
hepinizin minnoşlarını öpüyorum eylülün güzel anneleri
bir şey sorcam ikidir sütyenimde göğüs uclarına denk gelen yerde beyaz kuru leke gördüm damla gbi süt olabilir mi kafam karıştı doktoruma sormaya unuttumhiç karşılaşananız var mı?
kızlar sizden bir fikir almak istiyorum..kızıma beyaz bir bebek odası takımı aldım..uyku setini pembeli beyazlı almayı planlıyordum.cibinliği de aynı şekilde olacaktı. ama hafta sonu istediğim gibi bir uyku seti bulamayınca funna babynin beyaz uyku setini aldım ayılı..duvarlarım şeker pembesi tonunda..şimdi bu uyku setinin aynı zamanda cibinliği de varmış..onu mu alsam yoksa pembeli bir cibinlik mi taksam karar veremedim.beyazlı çok mu çiğ kalır. avizesini halısını perdesini falan da daha almadım..çok kararsız kaldım kızlar yaaa..napsam..:26:
herkese merhaba arkadaşlar ben 29 haftalık hamileyim kontrole gittiğimde doktor bebeğimin midesinin küçük olduğunu yemek borusunun olup olmadığını araştırmak için beni perinatoloji ye gitmemi söyledi tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı ?
At ever ya babamiz kiyamadi bize o ayicikli olani aldik 240 8 taksit
Canim bende kulaniorum ayni sey en basindan beri var alma elevitten dolayi degilde maltoferdwn dolai die dusunuyorum renk olarak yani
merhabalar kızlarrrr
benim sıpa sonunda cinsiyetini gösterdi kızım oluyorrrr
doktorum da artık vitamin hapını bırakıp doğal yollarla karşılayabileceğimi söyledi ihtiyacımı
kemik ağrılarım için de normal artık dedi
vee 2 haftada 1e düşürdü kontrolleri
benim prenses 1800gram olmuş maşallah 3 haftada ne çabuk büyümüş
merhaba güzel Annelerrrr
ben de kısmet olursa eylül sonu ekim başı gibi Anne olucam. ekim annelerindeyim şimdilik ama birşeyi merak ettim.
bebeklerinize aldıklarınızı paylaştığınız bir forum var mı??? varsa linkini yollamanız mümkün müdür merak ediyorum da
hepinizin minnoşlarını öpüyorum eylülün güzel anneleri
bir şey sorcam ikidir sütyenimde göğüs uclarına denk gelen yerde beyaz kuru leke gördüm damla gbi süt olabilir mi kafam karıştı doktoruma sormaya unuttumhiç karşılaşananız var mı?
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah madem bebek odası takımın beyaz bende beyaz düşünüyorum o zaman cibinliği pembe al beyazla çok kaybolur herşey çünkü bende cibinliği mavi düşünüyorum