2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğime aldığım kıyafetler :) Örgüleri henüz gelmedi, o yüzden pek birşey ekleyemedim

canım güle güle kullan hepsi de çok güzellerr,miniğini yersin sen bunları giydirdikçee,el emeği kapı süsün de çok güzell,annelerin daha doğmamış minnaklarına birşeyler hazırlıyor olması beni çok duygulandırıyor,bende battaniye ördüm bebişimeee
hepsini ağız tadıyla kullanırız inş.

merhabalar;
ilk bebegim benim de yaşımın getirdigi gerginlik te var muhakkak
3 gündür baş agrısı yaşıyorum normal mi ? henüz arastırmadım interneti. önce siz deneyimli annelere sormak istedim.

canım birşey yoktur inş. diye düşünüyorumm artık her şekilde ağrılarımız oluyor,ama hala devam ederse doktoruna danış istersen

merhabalar;
ilk bebegim benim de yaşımın getirdigi gerginlik te var muhakkak
3 gündür baş agrısı yaşıyorum normal mi ? henüz arastırmadım interneti. önce siz deneyimli annelere sormak istedim.

Canım ara ara bizlerde de oluyor baş ağrısı , artık son zamanlara yaklaşıyoruz herkesin vucudu farklı farklı tepkiler veriyor. Ama eğer çok rahatsız oluyorsan bir doktoruna danış derim, internetten araştırmak bazen iyi olsa da kafa karıştırıcı da olabiliyor. Bu arada inan hepimiz gerginiz artık bu çok normal. Herkesin tek korkusu var oda bebeklere bişi olması. Ama Allahın izni ile Eylülde hepimiz tektek güzel haberleri vermeye başlayacağız:)

kızlar uzun bi süredir de sadece uzaktan takip ediyorum burayı ,ankaradayım ailemin yanındayım 2 hafta olacak bikaç güne döneceğim inş. kızımın hemen hemen herşeyini aldım buradan inş. manisaya dönünce paylaşacağım sizlerlee,çok güzel bi duygu bu yaa,mevlam bizi hayırlısıyla kolay doğumlarla evlatlarımıza kavuştursun inş.

Ben Elevit'i 5 aydır içiyorum. İdrarda koku ve dışkıda renk değişikliği ilacın içindeki vitaminlerden kaynaklanıyor. Ayrıca düzenli ve bol su içmemiz de dışkının renk ve form değiştirmesinin bir başka sebebi. İçin rahat olsun

At ever ya babamiz kiyamadi bize o ayicikli olani aldik 240 8 taksit

Canim bende kulaniorum ayni sey en basindan beri var alma elevitten dolayi degilde maltoferdwn dolai die dusunuyorum renk olarak yani

maaşalah bebişine sağlıkla doğsun inşallah

merhabalar kızlarrrr
benim sıpa sonunda cinsiyetini gösterdi kızım oluyorrrr
doktorum da artık vitamin hapını bırakıp doğal yollarla karşılayabileceğimi söyledi ihtiyacımı
kemik ağrılarım için de normal artık dedi
vee 2 haftada 1e düşürdü kontrolleri
benim prenses 1800gram olmuş maşallah 3 haftada ne çabuk büyümüş

Canim ben en bastan beri elevit kullaniyorum
Baslarda dedigin gibiydi sonradqn normale dondu
Sen niye simdi basladin

merhaba güzel Annelerrrr
ben de kısmet olursa eylül sonu ekim başı gibi Anne olucam. ekim annelerindeyim şimdilik ama birşeyi merak ettim.
bebeklerinize aldıklarınızı paylaştığınız bir forum var mı??? varsa linkini yollamanız mümkün müdür merak ediyorum da

canım ben 6 aya yakındır kullanıyorum başlarda dediğin gibi büyük tuvaletim siyaha yakındı araştırdım nette elevit yapıyormuş.onun dışında içtiğim bi ilaç olmadı için onun yaptığını biliyodum endişelencek bir şey yok yani bi zaman sonra normale döndü.

evet cnm düşünmüyorum...benim ağustos başında doluyor aslındada 1 hafta 1 haftadır diyorum bayramda 3 gün izin var sonuçta 3 gün rapordan gitmesin...bayram tatili 11 inde bitiyor 12 sinde gider alırım raporumu...ama bir hafta için çalışır raporu alacam mecbur...

hepinizin minnoşlarını öpüyorum eylülün güzel anneleri

bir şey sorcam ikidir sütyenimde göğüs uclarına denk gelen yerde beyaz kuru leke gördüm damla gbi süt olabilir mi kafam karıştı doktoruma sormaya unuttum hiç karşılaşananız var mı?

maşallah canım kızınaaaaa
nazlıymıs ama kendını sakladı bu haftaya kadr
benım kız 16 haftada bellı oldu:):):)

Canim ben en bastan beri elevit kullaniyorum
Baslarda dedigin gibiydi sonradqn normale dondu
Sen niye simdi basladin

Arkadaşlar hepinize çok tşk ederim inanın içim rahatladı o zaman devam edeyim bari bırakmama gerek yok...Ben perşembe günü özel doktora geçtim bana bir şikayetin varmı diye sordu benimde çok midem bulanıyor az çok biliyorsunuz balık yiyemiyorum bulantıdan dolayı deyince bana bu vitamini önerdi bunun içinde hepsi var bunu kullan dedi bir süre onun için kullanıyorum canım...

cnm süt gelmiş olabilir bu aylarda gelebiliyormuş....ama sorun değil sanırım...sadece sıkma o ilk gelen sütü bebeğine vermen gerekiyor...normal yani...ama yinede gittiğinde doktoruna sor...burda karşılaşan bir arkadaş vardı ama tam hatırlayamıyorum....

Fadiyez cnm ben hamileliğimi öğrendiğimden beri ferro sanol içiyorum onu içtiğimden beri rengi öyle elevit değil ama şimdide decavit içiyorum oda vitamin hapı hala rengi aynı alıştım artık...sende alışşan iyi olur normal birşey....

kızlar sizden bir fikir almak istiyorum..kızıma beyaz bir bebek odası takımı aldım..uyku setini pembeli beyazlı almayı planlıyordum.cibinliği de aynı şekilde olacaktı. ama hafta sonu istediğim gibi bir uyku seti bulamayınca funna babynin beyaz uyku setini aldım ayılı..duvarlarım şeker pembesi tonunda..şimdi bu uyku setinin aynı zamanda cibinliği de varmış..onu mu alsam yoksa pembeli bir cibinlik mi taksam karar veremedim.beyazlı çok mu çiğ kalır. avizesini halısını perdesini falan da daha almadım..çok kararsız kaldım kızlar yaaa..napsam..:26:

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah madem bebek odası takımın beyaz bende beyaz düşünüyorum o zaman cibinliği pembe al beyazla çok kaybolur herşey çünkü bende cibinliği mavi düşünüyorum

canım ben ataşehir de Petek Arıoğlu'na gitmiştim. 200 TL ücreti.
Sonomed diye bir yer var orada 400 TL,
İstanbul anadolu yakasında her ikiside.

At ever ya babamiz kiyamadi bize o ayicikli olani aldik 240 8 taksit

Canim bende kulaniorum ayni sey en basindan beri var alma elevitten dolayi degilde maltoferdwn dolai die dusunuyorum renk olarak yani

iyi günlerde kullansın eskitsin hemen kızın.

hadi gözün aydın canım.. maşallah bu arada. artık büyüyorlar kocaman kocaman kızlar erkekler oluyorlar çok şükür.

biz burda paylaşıyoruz aldıklarımızı canım ayrıca bir sayfamız yok.

süt gelen arkadaşlarımız olmuştu canım.. sen sakın sıkma ama geliyormu diye erken doğumu tetikliyormuş çünkü, kendi doğal yollardan geliyorsa problem değil.

kızlar bu beyazlı uyku seti aldığım set..ya bu cibinliği alıcam ya da diğer resimdeki pembeli cibinliği..sizce hangisi ?

Eklentiler

• $Funna-Baby-Daisy-Cibinlik-Tul-12_41342_1.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $Funna-Baby-Lovely-Bear-Cibinlik-_42346_1.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 25

sağol canım..beyaz kıza da uyar erkeğe de dedim..allah 2. yi nasip ederse ondada kullanırım dedim.. resimlerini ekledim bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…