günaydın kızlar nasılsınız çantalar hazırlanmaya başlanmış ben daha hazırlamadım biraz eksiğimde var aslında 2 hafta sonra falan hazırlarım dedim ama şimdi sizi görünce telaş yaptım birde dün adet ağrısı gibi biraz ağrım oldu korktum açıkçası
benım esyalar tamam da hıcbırı yıkanmadı hazırlanmadı
ıns daha vaktımız vardır dıye acele etmıyorum ama bende 1 2 haftaya hazırlarım
ne olur ne olmaz:)
hersey zamanında olsun ıns ama aslında 30.haftayı gecınce esyalar hazırsa yıkayp cantayı hazırlamak ıyı olur sanırım:)
walla o kadar stres o kadar panik haldeyim ki..aslında eksikleri tamamlamak 2-3 günlük iş ama ben nedense stres oldum..Ama Allahın izniyle halledicem..tek korkum erken doğum olur da hazırlıksız yakalanırım diye...
Korkacak birşey yok ki, biz bebeğin bütün eksiklerini hallettik toplasan 2,3 günü bulmadı. Dünde kıyafetlerini yıkayıp ütüledim, yerleştirdim. Ütü kısmı biraz zorladı beni onuda oturarak yaptım ne yapayım, Yorganını yastığını, süngerini havalandırdım. Tek yapmam gereken bunları yerleştrimek artık birde doğum çantasını hazırlamak çok şükü r:)
Bebeğime aldığım kıyafetler :) Örgüleri henüz gelmedi, o yüzden pek birşey ekleyemedim
Eki Görüntüle 745805
Eki Görüntüle 745806 Eki Görüntüle 745807 Eki Görüntüle 745808 Eki Görüntüle 745809 Eki Görüntüle 745810
Kendi ellerimle oğlum için yaptığım kapı süsüm
Eki Görüntüle 745811
canım oda takımın cok guzel
yakısıklı oglun saglıkla kullansın ınsallah
bu takımı ne kadara aldıgını sorabılır mıyım ben de bakıyorum da bu aralar
kokusunun cıkması ıcın en kısa zamanda sıparısı vermem lazımmış panik oldum bende
ya kızlar bu bebişler için fırça tarak aspiratör falan alıcaz ya bunları tek tek mi almak mantıklı yoksa set halinde mi? karar veremedim de..
Çok ama çok teşekkür ederim, Bez aldım gerçekten :) Allah kat kat fazlasını versin size :)
Herkese günaydınlarrr...
bizimde cumartesi kontrolümüz vardı. 27+4 te 1200 gr 39cm di. kilomuz, diğer ölçülerimiz normal, boyumuz önde çıktı. plesantamız hala aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor, bundan sonra doğuma kadar böyle gidermiş. Yine dikkat etmeye devam. son hafta su içemiyordum bunun sonucu olarakta suyumuz sınırda çıktı. bol bol su iç, sol tarafına yat mutlaka dedi doktorum. iki hafta sonra tekrar çağırdı. annesi çikolata yemesine rağmen benim nazlı kızım yüzünü hiç göstermedi, suyunun az olmasınında etkisi var dedi. bir ultrason görüntümüz bile yokkasık ağrılarımı sırt ağrılarımı sordum. hepsi normalmiş. çalışabilir raporunu 32+0 da alıyormuşuz. korktuğum konulardan biri dr eylül ayında izinli olması idi, çok şükür eylülde izinli değilmiş.
Herkese günaydınlarrr...
bizimde cumartesi kontrolümüz vardı. 27+4 te 1200 gr 39cm di. kilomuz, diğer ölçülerimiz normal, boyumuz önde çıktı. plesantamız hala aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor, bundan sonra doğuma kadar böyle gidermiş. Yine dikkat etmeye devam. son hafta su içemiyordum bunun sonucu olarakta suyumuz sınırda çıktı. bol bol su iç, sol tarafına yat mutlaka dedi doktorum. iki hafta sonra tekrar çağırdı. annesi çikolata yemesine rağmen benim nazlı kızım yüzünü hiç göstermedi, suyunun az olmasınında etkisi var dedi. bir ultrason görüntümüz bile yokkasık ağrılarımı sırt ağrılarımı sordum. hepsi normalmiş. çalışabilir raporunu 32+0 da alıyormuşuz. korktuğum konulardan biri dr eylül ayında izinli olması idi, çok şükür eylülde izinli değilmiş.
Herkese İyi Haftalar güzel anneler:)
Bizde pazar günü eşimle çıkıp bebeğin tüm eksiklerini halledip geldik, hiçbirşeyim hazır değildi ve bu artık canımı sıkmaya başlamıştı, Oğlumun oda takımını sipariş ettik, ana kucağını aldık, 2 adet hastane çıkışı, bakım setleri,su-ateş ölçer, gerekli kıyafetleri kısacası bebek arabası hariç herşeyi halletmiş olduk. ( Bebek arabasını ilk etapta almayı düşünmüyorum ilerleyen zamanlarda alırım diyorum)İlk fırsatta resimleri sizlerle paylaşacağım:) 10 gün içinde mobilyalar gelse sanırım bende 3 haftaya herşeyi hazırlamış ve oğlumun gelişini bekliyor olurum:)
Yanlız size sormak istediğim bir mevzu var, ne olur ne olmaz die 1 adet emzik ve 1 adet biberon aldım. Satıcı bayan özellikle kauçuk olanı tavsiye etti ve bende kauçuk olanı aldım. Biraz kokuyor gibi:/ ama renginden dolayı anne göğüs rengi ile aynı olduğu için bebek daha rahat oluyormuş. Ayriyetten sağlık açısından diğerlerine göre daha iyiymiş. Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Yanlış bişi aldıysam gidip değiştireyim vakit geçmeden:/
prensesine maşallah cnm...artık suyu fazla içmemiz lazım bende içemiyorum...32+0 da alınması gerekiyormuş evet benimde 3 ağustos cumartesiye geliyor bende diyorum ki kendi kendime bayramdan sonra ki pazartesi alırım ama 1 hafta içinde çalışır raporu alınırmı ki...
Herkese günaydın tatlı hamiş arkadaşlarım güzel ve mutlu bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle... Arkadaşlar Elevit kullanan arkadaşlarıma sorum olacaktı ben perşembe günü başladım bu ilaçı kullanmaya fakat 2 veya 3 kez çok afedersiniz büyük tuvaletimde siyahlaşma oldu acaba bu ilaç tan mı kaynaklanıyor onun dışında bir şikayetim yok bana yardımcı olursanız sevinirim acaba bırakmak mı gerekir?
günaydınlar herkesleree :)
babamız aradı uyandırdı hadi kalkın doktora gideceğiz dedi bir mutlulukla kalktık bakalım inşallah sıpacığım yüzünü gösterir buarada dün geceden beri karnım sertleşip duruyor gitmişken onu da bir sorayım oğlum kafasını ya da poposunu dayıyor zannettim ama bu biraz rahatsız edici bir sertlik olmaya başladı
doğum izni raporunu alacağım inşallah sonunda
canım maşallah bebişler 1 kiloyu geçti artık ben burdayım diyor baya bayaayüzünü inşallah sonraki kontrolde görürsün benimkisi de 3 kontrol de göstermedi en son geçen gittiğim de görebildim..annecik suyunu ihmal etme hem çocuk rahat rahat yüzsün içerde
Herkese günaydın tatlı hamiş arkadaşlarım güzel ve mutlu bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle... Arkadaşlar Elevit kullanan arkadaşlarıma sorum olacaktı ben perşembe günü başladım bu ilaçı kullanmaya fakat 2 veya 3 kez çok afedersiniz büyük tuvaletimde siyahlaşma oldu acaba bu ilaç tan mı kaynaklanıyor onun dışında bir şikayetim yok bana yardımcı olursanız sevinirim acaba bırakmak mı gerekir?