2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullanın canım aldıklarınızı... bende alıp alıp kenara koyuyorum sanırım bende artık yıkayıp bişeyleri hazırlasam iyi olur. ben mevlüt yapmayacağım için sana yardımcı olamayacağım ama oğluşuma kapı süsünü ve bebek şekerlerini kendim yaptım keçeden onlar hazır bi :KK3: vaktin ve isteğin varsa yapabilirsin ama baya oyalıyorlar....

canım bi ara paylaşırsan sevinirim merak ettim

canım bizim yatma saatimiz daha gelmedi baya bi saat farkı var da ben abd deyim ama sana maşallah hala uyumamışsın ben saat 10 dedi mi başlıyorum uyuklamaya:KK9: benim çok zamanım olduğu için kendime uğraş buldum yaptım aslında zor değil netten kopya çektim yaptım bi ara foto eklerim belki.. uğraşmaya değmez belki ama ben vakit geçirmek için yaptım hoşta oldu... bazıları abartıyor süslemede gerçeten şerbet bardakları falan ooooo..:KK19:

canım fotolarını bekliyoruz artık merak ettik bir kere :KK70:

Canim bende plasenta previa totalis var bir de suyum fazla bu sebeplerden erken dogum riskim var.doktor 32 gorursek iyi dedi 36 ya kadar gelmezse 36 da alacak simdilik boyle cuma kontrolum var bakalim bi degisiklik olacak mi?

canım inşallah sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya cuma iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

merhaba kızlar,
bugün sabahtan beri pek iyi degiliz. once sabaha reglisancısıyla uyandım resmen usume ve terleme bir arada...neyse o geçti sol tarafımızda bir sancı ve karnım taş gibi oluyor özellikle ayakta. korkltum acile gittim agrı görünmüyordu açılma yoktu tekrar idrar testi istediler zaten antibiyotik kullanıyordum. bakalım yarında randevum vardı ne diyecek doktor.erken dogum korkusu aldı hepimizi allahım hayırlı dogumlar nasip etsin hepimize...

geçmiş olsun canım güzel haberler alırsın inşallah içini ferah tut bakalım..

Iyi geceler arkadasllar biz begun kizima uyku setiyle alezini aldik

hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişin tatlı uykuları olsun :KK70:

sorma canım yaa artık mimlendim :KK70: dün sabah 6da uyuyabildim ağrıdan dolayı ve geç kalktım gün boyu süründüm resmen :KK43: şimdi çok şükür ayaktayım yağmur yağdı istanbula hava rahatladı bende rahatladım :KK76:

Ever Izmir de serin 2gun dur benim de du n misafirim vardi com GEC yattik GEC kallktik dengem sasti minik oglun nasil

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

doğum zamanı geldiğinde sezeryan mı olur normal mi olur bilmiyorum ama bende bir liste yaptım hazırladım

bebişim için:

2 tane (10lu) hastahane çıkış takımı
2 ağız mendili
4 çorap/ 3 şapka/ 3 eldiven/2 önlük
1 yelek / 1 battaniye
pişik kremi/ ıslak mendil/ şampuan
bebek bezlerimiz
2 adet havlu
biberon
kirli torbası
emzirme yastığı ve ana kucağı

*bu arada ayrı bir paketleme yapıp içine 1 takım hastahane çıkış seti ve 1 adet yenidoğan bebek bezi koydum onu doğum zamanı ebeye vereceğim ki bide orada çantadan ayıklamak zorunda kalmayayım :KK34:

kendim için:
doktorumun takiplerimi yazdığı dosyam (başka doktora gitmek zorunda kalırsam diye)
3 pijama takımı 1 gecelik
1 şal (sabahlığı sıcakta giyemem diye düşündüm şalı sırtıma alırım ama)
2 paket ekstra gece pedi
kırmızı saç tokam ve tacım
6 tane iç çamaşırı
doğuma giderken giyeceğim elbisem
eve gelirken giyeceğim elbisem
çorap/terlik
telefon için şarj aleti
fotoğraf kamerası
odada dağıtılacak lokumlar için süslü kürdanlar
makyaj çantası ve ayna
diş fırçası/ diş macunu
kağıt havlu
doğumdan sonra kanamanın durumuna göre depend aldırmayı düşünüyorum

ekstra olarak şu anda dondurucuda bekleyen nar ve hurma da son anda inşallah unutmazsam çantaya girecek.. hurma kendim için hacdan geldi nar ise bebiş için doğduktan sonra ağzına damlatacağım yapabilirsem :44:

Ever Izmir de serin 2gun dur benim de du n misafirim vardi com GEC yattik GEC kallktik dengem sasti minik oglun nasil

şu an kıpır kıpır maşallah sıpamın tekmeleri artık can yakıyor :KK70: öğlen doktor kontrolümüz var heyecanlıyız biz
minik prenses uyudu mu peki annesi yorulmuş o da yorulmuştur..

herkese gunaydın guzel anneler
bızımde doktor kontrolumuze tam 1 haftamız var
hayrlısıyla bu hafta da geçerse ıns guzel seyler duyarsam süper olur:)

günaydın kızlar nasılsınız çantalar hazırlanmaya başlanmış ben daha hazırlamadım biraz eksiğimde var aslında 2 hafta sonra falan hazırlarım dedim ama şimdi sizi görünce telaş yaptım birde dün adet ağrısı gibi biraz ağrım oldu korktum açıkçası :KK16:

günaydın kızlar haftanın ve ayın ilk günü herkese güzel bir ay güzel bir hafta olsun inş....

haftasonu bebek odası baktık bizim kendi müşterimizden biz mobilyacılar sitesinde mobilya aksesuarı satıyoruz da mobilyacılar hep bizi tanır sever bi tane beğendim nettende resmini bulşdum paylaşayım dedim tıpkısının aynısı değil ama model hemen hemen bu şekilde 1 parçası daha var bizimkinini uzunlamasına oyuncak dolabı ilerdede kitap dizebilir :KK70: muhtelemen bunu alacaz oğluşuma :KK70:

ve herkes çantalarını tamamlamış ben bebiş eşyalarını aldım ama kendime yapmadım henüz erken diye bu haftasonu olmasada diğer haftaya kendim için alışverişe çıkıcam

bebişe bi tane 12 li hasta çıkışı aldım
6 tane penye battaniye minik zıbın takımları aldım 4-5 tane
prime ben aldım 3-6 kg olandan 2 pk 10 lu mermerşah ağız mendili toplam 20 adte yani
pufidikten bi battaniye aldık içinde şapkası patiğide vardı
çıtçıtlı badi birsürü aldım
biberon aldım emzik 3 model aldım biberonda öyle boyboy aldım set halinde nivesnın çantasını almıştım atta setmiş içinden yağ şampu sabun pudra vs çıktı ama ben dalinin almıtım zaten :KK70: dalinin konsantre yumuşatıcı ve deterjanını aldım eşyalasrımızı buhafta yıkayacaz ütüleyecez çantaya koyacaz ama eşim 1 hast çıkışı daha laacaz oda galatasaraylı olsun dedi
çok heyecanlı hele benim gibi 4 yıl bekleyipte muradına eren için tabi doğumdan sonra muradımıza ermiş olacaz ama olsun onu içimde hissetmek bile büyük nimet rabbime şükür :KK70: öyle işte sabah sabah ne çenem düştü yaww
bu arada taçta indirim vardı uyku seti ve nevresim takımınıda ordan aldıydım kundak alacam bi tanede doktorum tarama yaparken bacaklar hafifi içe doğru kundakla doğunca dedi prof doktorumuz bende tamam dedim :KK70: öyle işte

$samanyolu-bebek-odasi.jpg

canım hayırdır senın neden riskin var
kalçadan vuruyorlar hemen hemen hıc acı vermıyor yanı ben hıssetmedım
2 ampul bır gun 2 ampul sonraki gün olarak söyledı bana dr

yaa kızlar bır de yaz geldi çamaşırlar terlemeye basladı bende de korku basladı su mu gelıyor acaba dıye offff
hayırlısıyla sag salim bir kucagımıza alsaydık bebeişlerimizi korkular hiç bitmiyor

canım o ıslaklığı bende hissediyorum, acaba kanamamı oldu suyum mu geldi binbir türlü soru geçiyor aklımdan. özellikle işe gidip gelirken yaşıyorum, dışarda da insan bakamıyor doğru düzgün kendine..

Canim bende plasenta previa totalis var bir de suyum fazla bu sebeplerden erken dogum riskim var.doktor 32 gorursek iyi dedi 36 ya kadar gelmezse 36 da alacak simdilik boyle cuma kontrolum var bakalim bi degisiklik olacak mi?

canım 31.haftana gelmişsin çok şükür. inş 37ye kadar sıkıntısız ağrısız kanamasız geçirirsin, ondan sonra gelsin küçük yaramaz..

Iyi geceler arkadasllar biz begun kizima uyku setiyle alezini aldik

bak alamayacağım diye üzülmüştün.. kısmetli kızın sayesinde onu da almışsın.. iyi günlerde, sağlıkla uyusun ve büyüsün içinde..

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oy oy oy çantalar hazırlanıyo eksikler bitiyo maşallah süphanallah kızlar

benimde eksiğim,nevresim takımı,kuvet,şampuan,bez ıslak mendil biberon,bunlar kaldı onuda haftaya alıp bende yavaştan çanta hazırlamaya başlıycam inşlh,,haftaya yıkamaya başlarım hem bebişin kıyafetlerini hem kendi kıyafetlerimi,yavaş yavaş da ütülerim,zaten çalıştığım için akşamları geldikçe azar azar ütüleyebilirim,benim hazırlanmam 1 ayı bulur yine

Herkese günaydın..

Biz de kızımla 7. ayımızı bitirdik..:KK16: tam 30. haftamız doldu ve bugün 30+1 olduk..ama benim hala bir sürü eksiğim var..sizlerin çantanızı bile hazırladığınızı okuyunca iyice panikliyorum..:26::26:

bizde cumartesi kızıma mobilya baktık
büyüyen beşik ve 3 kapılı dolap baktık
alacagımız 2 parça esya odamız ufak cunku
2 tane yere baktık
bırınde 3200 son fıyat dedı diğeri 2500 dedi
ama 3200 diyen yerdekı mobılya cok guzeldı
ama bu fıyatlar bızım bütcemızı astıgı ıcın alamadık henuz bıraz daha bakalım dedık
acıkcası 2 parça sey oldugu ıcın 2bınlıralık bır butce dusunmustum ama hayrlısı artık
ıstanbulda fetıh moblyacılar carsısı var oradan baktık uygundur dıe
orada boyleyse baska yerlerde kımbılır ne kadardır:KK43:

Herkese günaydın..

Biz de kızımla 7. ayımızı bitirdik..:KK16: tam 30. haftamız doldu ve bugün 30+1 olduk..ama benim hala bir sürü eksiğim var..sizlerin çantanızı bile hazırladığınızı okuyunca iyice panikliyorum..:26::26:

benım esyalar tamam da hıcbırı yıkanmadı hazırlanmadı
ıns daha vaktımız vardır dıye acele etmıyorum ama bende 1 2 haftaya hazırlarım
ne olur ne olmaz:)
hersey zamanında olsun ıns ama aslında 30.haftayı gecınce esyalar hazırsa yıkayp cantayı hazırlamak ıyı olur sanırım:)

günaydın kızlar haftanın ve ayın ilk günü herkese güzel bir ay güzel bir hafta olsun inş....

haftasonu bebek odası baktık bizim kendi müşterimizden biz mobilyacılar sitesinde mobilya aksesuarı satıyoruz da mobilyacılar hep bizi tanır sever bi tane beğendim nettende resmini bulşdum paylaşayım dedim tıpkısının aynısı değil ama model hemen hemen bu şekilde 1 parçası daha var bizimkinini uzunlamasına oyuncak dolabı ilerdede kitap dizebilir :KK70: muhtelemen bunu alacaz oğluşuma :KK70:

Eki Görüntüle 745796

canım oda takımın cok guzel
yakısıklı oglun saglıkla kullansın ınsallah
bu takımı ne kadara aldıgını sorabılır mıyım ben de bakıyorum da bu aralar
kokusunun cıkması ıcın en kısa zamanda sıparısı vermem lazımmış panik oldum bende

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oy oy oy çantalar hazırlanıyo eksikler bitiyo maşallah süphanallah kızlar

benimde eksiğim,nevresim takımı,kuvet,şampuan,bez ıslak mendil biberon,bunlar kaldı onuda haftaya alıp bende yavaştan çanta hazırlamaya başlıycam inşlh,,haftaya yıkamaya başlarım hem bebişin kıyafetlerini hem kendi kıyafetlerimi,yavaş yavaş da ütülerim,zaten çalıştığım için akşamları geldikçe azar azar ütüleyebilirim,benim hazırlanmam 1 ayı bulur yine

evet canım ya aksamdsan akşama yapılacagı ıcın bu işler ancak biter
gercı bende bı aksılık cıkmazsa 33.haftam bayrama denk gelıyo o zaman cıkmayı dusunuyorum 37.ye kadar calısmam zor
zaten belkı doktorda calısma der bellı de olmaz ama calısabılırsın dese bıle bıraz evde dınlenmek ıstyrm kısmetse o zamanda hazırlayabbılrım ama cok beklemek ıstemıyorum
bıde kız cocukları zamanından erken gelebılır dıyolar
sezeryan olursa 2 hafta felan da erken alalım dıyolarr
cantalar hazır olsun da kafamız rahat olsun ınsallah:)

X