günaydın kızlar haftanın ve ayın ilk günü herkese güzel bir ay güzel bir hafta olsun inş....
haftasonu bebek odası baktık bizim kendi müşterimizden biz mobilyacılar sitesinde mobilya aksesuarı satıyoruz da mobilyacılar hep bizi tanır sever bi tane beğendim nettende resmini bulşdum paylaşayım dedim tıpkısının aynısı değil ama model hemen hemen bu şekilde 1 parçası daha var bizimkinini uzunlamasına oyuncak dolabı ilerdede kitap dizebilir
muhtelemen bunu alacaz oğluşuma
ve herkes çantalarını tamamlamış ben bebiş eşyalarını aldım ama kendime yapmadım henüz erken diye bu haftasonu olmasada diğer haftaya kendim için alışverişe çıkıcam
bebişe bi tane 12 li hasta çıkışı aldım
6 tane penye battaniye minik zıbın takımları aldım 4-5 tane
prime ben aldım 3-6 kg olandan 2 pk 10 lu mermerşah ağız mendili toplam 20 adte yani
pufidikten bi battaniye aldık içinde şapkası patiğide vardı
çıtçıtlı badi birsürü aldım
biberon aldım emzik 3 model aldım biberonda öyle boyboy aldım set halinde nivesnın çantasını almıştım atta setmiş içinden yağ şampu sabun pudra vs çıktı ama ben dalinin almıtım zaten
dalinin konsantre yumuşatıcı ve deterjanını aldım eşyalasrımızı buhafta yıkayacaz ütüleyecez çantaya koyacaz ama eşim 1 hast çıkışı daha laacaz oda galatasaraylı olsun dedi
çok heyecanlı hele benim gibi 4 yıl bekleyipte muradına eren için tabi doğumdan sonra muradımıza ermiş olacaz ama olsun onu içimde hissetmek bile büyük nimet rabbime şükür
öyle işte sabah sabah ne çenem düştü yaww
bu arada taçta indirim vardı uyku seti ve nevresim takımınıda ordan aldıydım kundak alacam bi tanede doktorum tarama yaparken bacaklar hafifi içe doğru kundakla doğunca dedi prof doktorumuz bende tamam dedim
öyle işte