2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben mustela aldim umarim memnun kalirim.yalniz bi pisik kremi var bir de pisik onleme kremi var.ben pisik onleme kremini aldim.bunu her alt degisiminde surecekmisiz ki pisik olmasin eger pisik olursa o zaman pisik kremi kullanilacakmis...

kızlar nasılsınız bugün bizimde kontrolümüz vardı kızım 1250 gr olmuş iyi dedi şükürler olsun ini böyle sağlıkla gider bebeklerimiz 15 gün sonra yine kontrolüm var

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra diyelim ki 35. ci haftada istirahat raporu alsam, ya da yıllık izin kullansam bu süre doğum iznimden düşülür mü?

biz oğluşumla doktordan geldik:)))) boyu 40.8 cm kilosuda 1.499 gr :)))) maşaallah benim yavruma ve tüm tatlı yavrulara:)))))

bu arada kaşıntı için hem fitil hem krem yazdı. fitil kullanmasam mı acaba? krem kullansam kaşıntı geçmezmi. 1 ay sonra çağırdı beni yalnız vitaminler 10 gün sonra bitiyor nasıl yazdırıcam bilmiyorum tekrar burda ki hastaneye gidip yazdırırım olmazsa

hımm o konuda tabi haklı olabilirsin benim eşimde sigara kullanıyor ama ben daha tadını bile bilmem eşimede kesinlikle evde içirmem balkona çıkar AYYY ANNE OLMAKBÖYLE BİŞEY DİMİ BAK NELERİ DÜŞÜNÜYOSUN

biz oğluşumla doktordan geldik:)))) boyu 40.8 cm kilosuda 1.499 gr :)))) maşaallah benim yavruma ve tüm tatlı yavrulara:)))))

OOOO maşallah kuzuna 40 cm olmuş vay canına bi 10 cm daha büyüycek tamam bu arada sağlık ocagındaki aile hekiminde yazar ilaçlarını benim hep öyle oluyo astaneye gitmene gerek yok canım

kızlar nasılsınız bugün bizimde kontrolümüz vardı kızım 1250 gr olmuş iyi dedi şükürler olsun ini böyle sağlıkla gider bebeklerimiz 15 gün sonra yine kontrolüm var

bebişlere ne güzel haberlerle gelmişsiniz maşallah

fadiyezcim sana ayrı bir maşallah canım 2 kilo benim sadece son 15 günde aldığım kilo

yok canım sağlık ocağı yazmıyor geçen gittiğimde sormuştum ilaç için kadın doğuma yönlendiriyorlarmış

mobilyaları odayı merak ettim bekliyorum son halini:)))

kızlar hepinizden süt sıvısı geldi mi??? ve emzirme sütyeni alırken ölçüsünü neye göre aldınız?

kızlar hepinizden süt sıvısı geldi mi??? ve emzirme sütyeni alırken ölçüsünü neye göre aldınız?

Valla benden de hiçbişi gelmedi, Emzirme sütyenini 1 yada maksimum 2 tane alın diyorlar başta, çünkü emzirdikçe göğüsler büyüyormuş haberiniz olsun:) ben 2 tane alıp sonrasını duruma göre alacağım.

slm kızlar ;
bizde doktor kontrolümüz olduk bugün çok şükür iyiyiz. kilomuz 1300 g olmuş bense 15 kg aldım şimdiden kızım fazla almamış ama olsun. başı dönmüş aşağıya . benim idrarımda lökosit eritrosit hepsi çıktı. dr hem fitil hem krem hemde antibiyotık verdi inşallah geçer . bidaha ki kontrolümde 1 ay sonra

maşallah canım kızına

maşallah canım oğluna tosun olcak canım krem sadece dışına sürüyon içine fazla etki etmiyo fitili de kullan bence benim dr öyle diyo. henüz süt sıvısı gelmedi bende canım. ama sıkıp kontrol de etmiyorum hiç, iyi değil göğus uçlarını sıkmak. rahimde kasılmalara sebep oluyomuş oda erken doğumu tetikliyomuş öyle okudum ben. emzirme sütyeni bi tane aldım ben penye normalde göğüslerim büyük olunca kestiremedim 2-3 beden büyük aldım rahat edeyim diye , sütler dolunca bayağı büyürler

bendende sıvı gelmedi dolu belli ama akıntı olmadı sıkmakta zarar o yüzden kendiliğinden gelir zaten:)))) o zaman 1 tane alayım sonnra duruma göre alırım

bendende gelmedi. 1 tane aldım mı yeter ilk zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…