primanın içeriğine bakmamıştım henüz canım,iyi oldu söylediğin...evde pamuklu su,dışarda unibaby inşallah.........
pişik kremi olarak da sudocrem düşünüyorum,siz ne düşünüyorsunuz?Hangi marka iyi acaba?
benim annemde her zaman gelemiyor ki canım. sen yurtdışındaydın sanırım senin çok daha zor
benim annemle ablam üst sokağımda oturuyor ama her zaman gelemiyolar hele temizlik için hiç gelemezler çünkü alt katımda kayınvalidem var bişey söyler diye çekiniyorum.annemle ablam bana oturmaya gelse bile 40 yılın başı annem daha benim katıma çıkmadan kayınvalidemi çağırır aşağıdan beraber çıkarlar bana.bi gün gündüz geldi annem bi işimiz vardı internetten altın alıcaz ikimizede eşimde evde,anneme kapıyı açtım hemen yukarı çıktık tam oturduk arkadan kayınvalidem 1 tas çorba koymuş guyya annemi görmemişte bize çorba getiriyo koştura koşturasanırsın her gün bize yemek getiriyo
Eki Görüntüle 743669
canım resmi bu sürekli buhar vererek temizlik yapıyor deterjan kullanmana gerek kalmadan temizliyor. arçelik buharika diye geçiyor başka markalarında var benzer ürünleri ama bunun fiyatı uygundu öyle aldım..
mikroptan ziyade soluması ve ciğerlerinin sağlığı için düşünüyorum eşimde bende lise çağlarımızdan beri sigara kullanan insanlarız gebeliğim sürpriz olduğu için öğrendiğim gibi içmeyi bıraktım ama sonuçta babasından da benden de geçmişten gelen bir kullanmışlık var. o yüzden ciğerleri değil sigara dumanı hiçbir zararlı maddeye maruz kalmasın istiyorum.
biz oğluşumla doktordan geldik:)))) boyu 40.8 cm kilosuda 1.499 gr :)))) maşaallah benim yavruma ve tüm tatlı yavrulara:)))))
biz oğluşumla doktordan geldik:)))) boyu 40.8 cm kilosuda 1.499 gr :)))) maşaallah benim yavruma ve tüm tatlı yavrulara:)))))
Herkese selamlar arkadaşlar... Doktordan şimdi geldim bebeğimiz 1 kg olmuş çok şükür herşey normal çok korkmuştum bebek kilo almıyor diye 2 kilo aldım toplam 7 ayda ama çok şükür ki bebeğimiz 1 kg olmuş magnezyum ve bir vitamin daha ilave (elevit) bunun dışında doktordan çok memnun kaldım ilk kez gittim bugün özele artık bu doktorla devam edicem inşallah...
kızlar nasılsınız bugün bizimde kontrolümüz vardı kızım 1250 gr olmuş iyi dedi şükürler olsun ini böyle sağlıkla gider bebeklerimiz 15 gün sonra yine kontrolüm var
hımm o konuda tabi haklı olabilirsin benim eşimde sigara kullanıyor ama ben daha tadını bile bilmem eşimede kesinlikle evde içirmem balkona çıkar AYYY ANNE OLMAKBÖYLE BİŞEY DİMİ BAK NELERİ DÜŞÜNÜYOSUN
OOOO maşallah kuzuna 40 cm olmuş vay canına bi 10 cm daha büyüycek tamam bu arada sağlık ocagındaki aile hekiminde yazar ilaçlarını benim hep öyle oluyo astaneye gitmene gerek yok canım
benim annemle ablam üst sokağımda oturuyor ama her zaman gelemiyolar hele temizlik için hiç gelemezler çünkü alt katımda kayınvalidem var bişey söyler diye çekiniyorum.annemle ablam bana oturmaya gelse bile 40 yılın başı annem daha benim katıma çıkmadan kayınvalidemi çağırır aşağıdan beraber çıkarlar bana.bi gün gündüz geldi annem bi işimiz vardı internetten altın alıcaz ikimizede eşimde evde,anneme kapıyı açtım hemen yukarı çıktık tam oturduk arkadan kayınvalidem 1 tas çorba koymuş guyya annemi görmemişte bize çorba getiriyo koştura koşturasanırsın her gün bize yemek getiriyo
niye çekiniyorsun canım onlar senin ailen niye gelemiyorlar ki. Allah yardımcın olsun
yok canım sağlık ocağı yazmıyor geçen gittiğimde sormuştum ilaç için kadın doğuma yönlendiriyorlarmış
bu arada arkadaşalar kızımın odası geldi ama henüz neyi nereye koycağımı kesinleşmedi bi yerleştirelim hemen çekicem yav odayı doldurdular valla magazada ufacık görünüyo mobilyalar ama evde dev gibiler ama çok güzel yaahemen temizledim içlerini hiçte kir çıkmadı valla gram mobilya kokusuda yok gerçekten
mobilyaları odayı merak ettim bekliyorum son halini:)))[/QUOTE
inanan bende çok merak ediyorum eşimle kayınpederim işten gelsin düzenlemesini yapıcaz şuan dağınık odada daha önce aldığımız kırmızı bir köşe koltuğum var o biraz düzeni bozcak gibii ama yarın öbürgün emzirmek için bana oturmaya ii gelcek zaten başka koycak yerimde yok bide kocaman kışlıklarımı koyduğum 2 kapılı dolabım vardı o dolapta çıktı kışlıklarım öyle beşiğin içinde duruyo bakalım onları nereye aferdrsiniz tepiştircemama mobilyaları çok güzel kızmın yaaaaaaaaaaa boy aynası bile var annesi baktı kendine odan önce kayınvalidem hamilelik bluzu almış gelmişonu giyip baktım kendime
mobilyaları odayı merak ettim bekliyorum son halini:)))[/QUOTE
inanan bende çok merak ediyorum eşimle kayınpederim işten gelsin düzenlemesini yapıcaz şuan dağınık odada daha önce aldığımız kırmızı bir köşe koltuğum var o biraz düzeni bozcak gibii ama yarın öbürgün emzirmek için bana oturmaya ii gelcek zaten başka koycak yerimde yok bide kocaman kışlıklarımı koyduğum 2 kapılı dolabım vardı o dolapta çıktı kışlıklarım öyle beşiğin içinde duruyo bakalım onları nereye aferdrsiniz tepiştircemama mobilyaları çok güzel kızmın yaaaaaaaaaaa boy aynası bile var annesi baktı kendine odan önce kayınvalidem hamilelik bluzu almış gelmişonu giyip baktım kendime
hayırlı olsun canım:))) odanın içinde uyusun büyüsün, yürüsün inşaallah. koltuk bence çok iyi olur. emzirme oturma açısından. benim evde fazla olsaydı odaya koyacaktım tek salon takımı koltuklarım var o yüzden minder falan alabilirsem çok iyi olacak
hayırlı olsun canım:))) odanın içinde uyusun büyüsün, yürüsün inşaallah. koltuk bence çok iyi olur. emzirme oturma açısından. benim evde fazla olsaydı odaya koyacaktım tek salon takımı koltuklarım var o yüzden minder falan alabilirsem çok iyi olacak
kızlar hepinizden süt sıvısı geldi mi??? ve emzirme sütyeni alırken ölçüsünü neye göre aldınız?
sağol teyzesi evet bencede çok güzel olcak hatta bi süre eşimle orda yaşıcaz çünkü salonum bebek için teklikeli çok eşya var tv yi oraya götürcez bebek biraz serpilene kadar orda yaşıcaz
sende inş gönlüne göre bulursun bişeyler
benden süt müt gelmiyo ya sadece biraz koyulaştı gögüslerim hala eski sütyenlerimi kullanabilyorum şuan emzirme sütyeni de bi beden büyük almakta yarar var ben penye rahat bişeyler almayı düşünüyorum bakalım
kızlar hepinizden süt sıvısı geldi mi??? ve emzirme sütyeni alırken ölçüsünü neye göre aldınız?
maşallah canım kızınakızlar nasılsınız bugün bizimde kontrolümüz vardı kızım 1250 gr olmuş iyi dedi şükürler olsun ini böyle sağlıkla gider bebeklerimiz 15 gün sonra yine kontrolüm var
bu arada kaşıntı için hem fitil hem krem yazdı. fitil kullanmasam mı acaba? krem kullansam kaşıntı geçmezmi. 1 ay sonra çağırdı beni yalnız vitaminler 10 gün sonra bitiyor nasıl yazdırıcam bilmiyorum tekrar burda ki hastaneye gidip yazdırırım olmazsa
bendende sıvı gelmedi dolu belli ama akıntı olmadı sıkmakta zarar o yüzden kendiliğinden gelir zaten:)))) o zaman 1 tane alayım sonnra duruma göre alırımslm kızlar ;
bizde doktor kontrolümüz olduk bugün çok şükür iyiyiz. kilomuz 1300 g olmuşbense 15 kg aldım şimdiden kızım fazla almamış ama olsun. başı dönmüş aşağıya . benim idrarımda lökosit eritrosit hepsi çıktı. dr hem fitil hem krem hemde antibiyotık verdi inşallah geçer . bidaha ki kontrolümde 1 ay sonra
maşallah canım kızına
maşallah canım oğluna tosun olcakcanım krem sadece dışına sürüyon içine fazla etki etmiyo fitili de kullan bence benim dr öyle diyo. henüz süt sıvısı gelmedi bende canım. ama sıkıp kontrol de etmiyorum hiç, iyi değil göğus uçlarını sıkmak. rahimde kasılmalara sebep oluyomuş oda erken doğumu tetikliyomuş öyle okudum ben. emzirme sütyeni bi tane aldım ben penye normalde göğüslerim büyük olunca kestiremedim 2-3 beden büyük aldım rahat edeyim diye , sütler dolunca bayağı büyürler
Valla benden de hiçbişi gelmedi, Emzirme sütyenini 1 yada maksimum 2 tane alın diyorlar başta, çünkü emzirdikçe göğüsler büyüyormuş haberiniz olsun:) ben 2 tane alıp sonrasını duruma göre alacağım.