kızımın cicileri sizlerle paylasmak istedimEki Görüntüle 730940 Eki Görüntüle 730939 Eki Görüntüle 730943 Eki Görüntüle 730942 Eki Görüntüle 730941 Eki Görüntüle 730944 Eki Görüntüle 730945 Eki Görüntüle 730946 şimdilik bu kadar
Selamlar herkese,
Bizimde bugun kontrolumuz vardı, seker yüklememiz, kan idrar tahlillerimiz, d vitamini testimiz yapıldı, sonucları Pazartesi-salı alacağım. Kızım gayet iyiymis, yüzünü göstermiyor ama hep aşağı bakiyo. Pleasanta previamda düzelme olmuş, artık previa diyemeyiz dedi, ama dikkatli ol diye de uyardı yinede icim cok rahatladı. 3 hafta aralıklarla gideceğiz artık, bizden haberler böyle umarım sizlerde iyisinizdir.
tesekkür ederiz..hepimiz inşallahhhsağlıklı günlerde kullanırsınz inşallahhhhhh
gözün aydın tatlım ne güzel bak hersey yolunda..bnm kontrolümde haftaya bugün kızım ne kadar büyüdü merak içindeyim..Selamlar herkese,
Bizimde bugun kontrolumuz vardı, seker yüklememiz, kan idrar tahlillerimiz, d vitamini testimiz yapıldı, sonucları Pazartesi-salı alacağım. Kızım gayet iyiymis, yüzünü göstermiyor ama hep aşağı bakiyo. Pleasanta previamda düzelme olmuş, artık previa diyemeyiz dedi, ama dikkatli ol diye de uyardı yinede icim cok rahatladı. 3 hafta aralıklarla gideceğiz artık, bizden haberler böyle umarım sizlerde iyisinizdir.
kızımın cicileri sizlerle paylasmak istedimEki Görüntüle 730940 Eki Görüntüle 730939 Eki Görüntüle 730943 Eki Görüntüle 730942 Eki Görüntüle 730941 Eki Görüntüle 730944 Eki Görüntüle 730945 Eki Görüntüle 730946 şimdilik bu kadar
Selamlar herkese,
sagol tatlım..kot tulumu görünce bayıldım ve dayanamadım aldım corapla içinede badiyle giydiririm diye düşündüm..paylasımlar güzel oluyo heleki oda konusunda fikir oluyo hepimizeayy hepsi çok tatlı maşallah güle güle giysin kızın ama o kot tulumu nasıl giydircen kilotlu çorapla falan mı soğuk olcak malum pazartesi bende paylaşıcam aldıklarımı puantyeli yavru agzından bende de var ama alt tarafı farklı desende
Merhaba arkadaşlar,
ben özel bir hastanede kontrollerime gidiyorum ama bir kan tahlilinden bile 70 tl alıyorlar.ben de şeker yüklememi devlette yaptırdım,doktora da gitmişken ultrasona da girdim.Daha 25. haftama yeni girdim 24+0 ım.acaba yapılması gereken başka birşey var mıydı yoksa bu ayı pas geçip öbür ay mı doktoruma gtsem? siz de şeker yüklemesi hariç birşey yapıldı mı?
he anladım cnm şimdi bende dedim günde 20 fındık 20 badem valla enerjiden yerimizde duramayız...o zaman güzelmiş ama meyvede ben sınır koyamıyorum...birde kızlar mutlaka günde 1 veya 2 tane hurma yiyin ve doğuma gidecek olanlar o günde yiyin hem doğumu kolaylaştırıyormuş hemde hemen sütün gelmesini sağlıyormuş süt yapıyormuş.... çokda faydası var...
Merhaba arkadaşlar,
ben özel bir hastanede kontrollerime gidiyorum ama bir kan tahlilinden bile 70 tl alıyorlar.ben de şeker yüklememi devlette yaptırdım,doktora da gitmişken ultrasona da girdim.Daha 25. haftama yeni girdim 24+0 ım.acaba yapılması gereken başka birşey var mıydı yoksa bu ayı pas geçip öbür ay mı doktoruma gtsem? siz de şeker yüklemesi hariç birşey yapıldı mı?
arkadaşlar ya benim 2 gündür oturup kalkarken kasıklarım agrıyo dün çok gezdim yoruldum ondan mı acaba
günaydın güzel arkadaşlarım
bıönceki gun sağ bacağımda dun de sol bacağımda kramplar oldu
gece uykudan uyandırıoo ve o an ölüyorum sanıyorum
sımdı ıkı bacagımında alt kısımları yüyrken agrıo
gözünaydın previan düzelmiş artıkın ama sen genede dikkatli ol.bizler iyiyiz şükürler olsun bende gördüm bebişimi bugün renkli renkli
tesekkür ederiz..hepimiz inşallahhh
gözün aydın tatlım ne güzel bak hersey yolunda..bnm kontrolümde haftaya bugün kızım ne kadar büyüdü merak içindeyim..
Çok sevimdim canım çok geçmiş olsun
Merhaba arkadaşlar,
günaydın güzel arkadaşlarım
bıönceki gun sağ bacağımda dun de sol bacağımda kramplar oldu
gece uykudan uyandırıoo ve o an ölüyorum sanıyorum
sımdı ıkı bacagımında alt kısımları yüyrken agrıo