2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar herkese,

Bizimde bugun kontrolumuz vardı, seker yüklememiz, kan idrar tahlillerimiz, d vitamini testimiz yapıldı, sonucları Pazartesi-salı alacağım. Kızım gayet iyiymis, yüzünü göstermiyor ama hep aşağı bakiyo. Pleasanta previamda düzelme olmuş, artık previa diyemeyiz dedi, ama dikkatli ol diye de uyardı yinede icim cok rahatladı. 3 hafta aralıklarla gideceğiz artık, bizden haberler böyle umarım sizlerde iyisinizdir.

gözünaydın previan düzelmiş artıkın ama sen genede dikkatli ol.bizler iyiyiz şükürler olsun bende gördüm bebişimi bugün renkli renkli

sağlıklı günlerde kullanırsınz inşallahhhhhh
tesekkür ederiz..hepimiz inşallahhh
gözün aydın tatlım ne güzel bak hersey yolunda..bnm kontrolümde haftaya bugün kızım ne kadar büyüdü merak içindeyim..

Zaman su gibi akıp geçiyor ne çabuk geldik 7. aya maşallah hepimize artık benimde testler tahliller bitti çok şükür ayın 16 da son aşımı olucam sonra da normal aylık kontroller şaka gibi hayırlısı ile bir de kucağımıza alsak ne mutlu olucaz:::))

ayy hepsi çok tatlı maşallah güle güle giysin kızın ama o kot tulumu nasıl giydircen kilotlu çorapla falan mı soğuk olcak malum pazartesi bende paylaşıcam aldıklarımı puantyeli yavru agzından bende de var ama alt tarafı farklı desende

Çok sevimdim canım çok geçmiş olsun

sagol tatlım..kot tulumu görünce bayıldım ve dayanamadım aldım corapla içinede badiyle giydiririm diye düşündüm..paylasımlar güzel oluyo heleki oda konusunda fikir oluyo hepimize

Merhaba arkadaşlar,
ben özel bir hastanede kontrollerime gidiyorum ama bir kan tahlilinden bile 70 tl alıyorlar.ben de şeker yüklememi devlette yaptırdım,doktora da gitmişken ultrasona da girdim.Daha 25. haftama yeni girdim 24+0 ım.acaba yapılması gereken başka birşey var mıydı yoksa bu ayı pas geçip öbür ay mı doktoruma gtsem? siz de şeker yüklemesi hariç birşey yapıldı mı?

tam olarak bilmiyyrom ama şeker yüklmesinden sonra aylık rutin kontroller var

günaydın canım
aman meyvelere dikkat et yaz meyvelerinde şeker baya var özellike karpuz da.poğaça ya dikkat.bende senin gibi karpuza dayanamıyordum her akşam midem patlayana kadar karpuz yedim.inşallah senin öyle olmaz şekerim çoktı şimdi diyetteyim.benim listemde hurma yok diyetisyenim vermedi hatta kuru siyah üzüm diyordum onu bile kaldırdı.

günaydın canım 24-28.haftalar şeker yüklemesi var onun dışında aylık kontroller dışında ilavebir şey yok bildiğim kadarıyla.

günaydın güzel arkadaşlarım
bıönceki gun sağ bacağımda dun de sol bacağımda kramplar oldu
gece uykudan uyandırıoo ve o an ölüyorum sanıyorum
sımdı ıkı bacagımında alt kısımları yüyrken agrıo

arkadaşlar ya benim 2 gündür oturup kalkarken kasıklarım agrıyo dün çok gezdim yoruldum ondan mı acaba

benimde son günlerde oluyor dün kontrolüm vardı doktoruma sordum büyümenin verdiği bir ağrı normal dedi.
bu arada bir şey sorucam canım sen bebiş odanı aldın 1.900 tl diye hatırlıyorum içinde uyku seti yok diye hatırlıyorum peki döşek varmıydı bir şey daha sormak istiyorum size indirim falan yaptılar mı?

gözünaydın previan düzelmiş artıkın ama sen genede dikkatli ol.bizler iyiyiz şükürler olsun bende gördüm bebişimi bugün renkli renkli

tesekkür ederiz..hepimiz inşallahhh

gözün aydın tatlım ne güzel bak hersey yolunda..bnm kontrolümde haftaya bugün kızım ne kadar büyüdü merak içindeyim..

Çok sevimdim canım çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim kızlar. Üçüm cok ferahladi ins. Hepimiz Dr larınızdan iyi haberler alıp öyle doneriz evlerimize.

Canım bnm Dr seker harici, ara donemdeyiz diye. bütün testlerimi yeniledi birde d vitamini testi yaptırdı. D vitamini hariç diğer tahlillerinin hiçbirine ek ücret istenmiyor benden bunu baz alarak yenilemiş olabilir.

canım muz ye bol bol ben günde en az 1 tane yiyorum eğer şekerle ilgili problemin yoksa günde 1 tane yemeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…