2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar doğum şekli konusunda kafam karışık, normal istiyorum nasip olursa ama epidural olarak mı yoksa normali beklesem, kendime oek güvenemiyorum bilmiyorum, epidural nasıl oluyor tecrübeli arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum:KK43:

Teşekkür ederim kızlar. Üçüm cok ferahladi ins. Hepimiz Dr larınızdan iyi haberler alıp öyle doneriz evlerimize.

Canım bnm Dr seker harici, ara donemdeyiz diye. bütün testlerimi yeniledi birde d vitamini testi yaptırdı. D vitamini hariç diğer tahlillerinin hiçbirine ek ücret istenmiyor benden bunu baz alarak yenilemiş olabilir.

kontrollerinizi nerede yaptırıyorsunuz.Genelde herşey
den para alıyorlar da.

iyi pazarlar eylül anneleri
ben ekim annelerinden sızdım aranıza bişey danışmak istiyorum siz bizden öndesiniz bu şeker yüklemesini hangi hafta aralıgında yaptırdınız ben 23ün içindeyim ve sanırım 24 haftadan sonra yapılması gerekio doktor kontrolüm bu ayın sonunda geç kalmış olmam deilmi???
şimdiden cevaplar için teşekkürler :KK34:

iyi pazarlar eylül anneleri
ben ekim annelerinden sızdım aranıza bişey danışmak istiyorum siz bizden öndesiniz bu şeker yüklemesini hangi hafta aralıgında yaptırdınız ben 23ün içindeyim ve sanırım 24 haftadan sonra yapılması gerekio doktor kontrolüm bu ayın sonunda geç kalmış olmam deilmi???
şimdiden cevaplar için teşekkürler :KK34:

canım 24 .haftadan itibaren yapılmaya başlanıyor 28 e kadar

selam kızlar

ben seker yuklememı 26. haftaın bitiminde yaptırdım damardan kan aldılar
ben aclık sekerı parmaktan ölçülüyo diye bılıyorum ama ıkısını de koldan aldılar
cok sukur seker cıkmadı
28 bıtımınde 2. tetanoz asımı olacagım ınsallah
haftasonu kontrolum vardı iyi geçti şükür,
dr calışmaya devam etmeyeceksen 3 hafta sonra gel dedi iznimi baslatacak sanırım
ben de zaten artık calışmak istemiyorum agırlaşmaya basladım
bızden haberler bunlar
herkese selamlar

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
haftanız güzel geçsin inşlhhhhh...
dün cimcime yine bişiler aldk,hepsinin resmini çektim,fırsatım olursa yükliycem

günaydın teyzesinin minik lokumları ve onların güzel annecikleri :)

musmutlu huzurlu bol tekmecikli agrısız rahat bi hafta geçiririz inş.

Hanımlar en nihayetinde bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.. Bir oğlum olacakmış :),Böyle yusyuvarlak olmuş ayaklar eller hep yüzüne doğru uyuyordu :), o yüzden cinsiyetini gizlemeyemedi bu sefer :KK70:
Yüzü yandan gözüküyordu yuvarlak hatlara, tomruk bir burna sahipti ama ne babası ne de ben öyleyim bu bebiş kime çekecek merak ettim doğrusu :)

Hanımlar en nihayetinde bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.. Bir oğlum olacakmış :),Böyle yusyuvarlak olmuş ayaklar eller hep yüzüne doğru uyuyordu :), o yüzden cinsiyetini gizlemeyemedi bu sefer :KK70:
Yüzü yandan gözüküyordu yuvarlak hatlara, tomruk bir burna sahipti ama ne babası ne de ben öyleyim bu bebiş kime çekecek merak ettim doğrusu :)

günaydın
gözün aydın sevindim senin adına allah sağlıkla ve huzurla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hayırlı olsun canım.sağlıkla kucağına al.benim bebis gstermiyor hala kendini kız diyorlarda değisir diye korkuyorum.göstermeyince kız diyorlar merak ettim senikide böyle mi oldu

hayırlı olsun canım.sağlıkla kucağına al.benim bebis gstermiyor hala kendini kız diyorlarda değisir diye korkuyorum.göstermeyince kız diyorlar merak ettim senikide böyle mi oldu

Canım bana göstermediği için sadece bulunduğum ilçedeki doktor kız dedi, diğerleri göstermiyor ya da erkek dediler. Bende ikiside olabilir diye düşündüm kimseye net birşey söylemedim alışverişte yapmadım. 27. ci haftamda 4d ultrasona girdim ancak o zmn doktor kesinlikle erkek dedi bende emin olabildim.

günaydın güzel anneler ve minnakları:KK52:
şeker yüklemenin sonuçlarını bugün alacam ins çıkmaz.:18::18:
kızlar ya doktorum bebek ters dedi nasıl olacak simdi cok korkuyorum :KK5:ters olunca ne olur tecrübeliler bi cevap yazın:26:.düzelir mi acaba doğuma kadar.bugün doktorada soracamda bakalım ne diyecek:26::KK31:

kızlar gunaydın. bugun sağlık ocağından aradılar. şeker yüklemenizi yapalım dediler. yok benım hastanede yapılcak 28 haftamda dedım. tamam o zaman dedıler. aslında sağlık ocağında yaptırmak daha kolay sıra beklemıyon felan ama ne bılım drum ıllede burda yaptırca der dıye reddettım

Canım bana göstermediği için sadece bulunduğum ilçedeki doktor kız dedi, diğerleri göstermiyor ya da erkek dediler. Bende ikiside olabilir diye düşündüm kimseye net birşey söylemedim alışverişte yapmadım. 27. ci haftamda 4d ultrasona girdim ancak o zmn doktor kesinlikle erkek dedi bende emin olabildim.

her gittiğimde bacağı kapalı acmıyor acaba değisir mi:18:alısverisinide yaptım elbiseler süsülü sülü tulumlar aldım eyyvaahhh bakalım ne olacak:KK53:

Canım maşallah:nazar::nazar::nazar: tebrik ederim seni hayırlısıyla doğsun kucağımıza alalım küçük adamlarımızı benim de oğlum olacak inşallah bende 23. haftada öğrendim çok şükür...

X