Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kızlar. Üçüm cok ferahladi ins. Hepimiz Dr larınızdan iyi haberler alıp öyle doneriz evlerimize.
Canım bnm Dr seker harici, ara donemdeyiz diye. bütün testlerimi yeniledi birde d vitamini testi yaptırdı. D vitamini hariç diğer tahlillerinin hiçbirine ek ücret istenmiyor benden bunu baz alarak yenilemiş olabilir.
iyi pazarlar eylül anneleri
ben ekim annelerinden sızdım aranıza bişey danışmak istiyorum siz bizden öndesiniz bu şeker yüklemesini hangi hafta aralıgında yaptırdınız ben 23ün içindeyim ve sanırım 24 haftadan sonra yapılması gerekio doktor kontrolüm bu ayın sonunda geç kalmış olmam deilmi???
şimdiden cevaplar için teşekkürler
canım 24 .haftadan itibaren yapılmaya başlanıyor 28 e kadar
kontrollerinizi nerede yaptırıyorsunuz.Genelde herşey
den para alıyorlar da.
Hanımlar en nihayetinde bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.. Bir oğlum olacakmış :),Böyle yusyuvarlak olmuş ayaklar eller hep yüzüne doğru uyuyordu :), o yüzden cinsiyetini gizlemeyemedi bu sefer
Yüzü yandan gözüküyordu yuvarlak hatlara, tomruk bir burna sahipti ama ne babası ne de ben öyleyim bu bebiş kime çekecek merak ettim doğrusu :)
Hanımlar en nihayetinde bebeğimin cinsiyeti kesinleşti.. Bir oğlum olacakmış :),Böyle yusyuvarlak olmuş ayaklar eller hep yüzüne doğru uyuyordu :), o yüzden cinsiyetini gizlemeyemedi bu sefer
Yüzü yandan gözüküyordu yuvarlak hatlara, tomruk bir burna sahipti ama ne babası ne de ben öyleyim bu bebiş kime çekecek merak ettim doğrusu :)
hayırlı olsun canım.sağlıkla kucağına al.benim bebis gstermiyor hala kendini kız diyorlarda değisir diye korkuyorum.göstermeyince kız diyorlar merak ettim senikide böyle mi oldu
Canım bana göstermediği için sadece bulunduğum ilçedeki doktor kız dedi, diğerleri göstermiyor ya da erkek dediler. Bende ikiside olabilir diye düşündüm kimseye net birşey söylemedim alışverişte yapmadım. 27. ci haftamda 4d ultrasona girdim ancak o zmn doktor kesinlikle erkek dedi bende emin olabildim.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
haftanız güzel geçsin inşlhhhhh...
dün cimcime yine bişiler aldk,hepsinin resmini çektim,fırsatım olursa yükliycem