merhaba arkadşlar hayırlı hafta sonları olsun inş ben gene kızma güzel güzel kıyafetler aldım zıbın takımları aldım tulum aldım banyo havlusunu aldım ama ya zıbınları hep ayaklı aldım nasıl olcak bilmiyorum içine ne giydircez ki
merhaaba arkadaşlar bugun 75lik şeker yüklemesi yaptırdım
çok şükür sonuçlar iyi çıktı:)
kızımın kılosu 770 gr ama boyu ıcın pozısyonu uygun degıl dedı doktor
darısı diğer arkadaşların basına inşallah
canım güle güle giysin bebicik,bana etrafımdan hep ayaklıyı az almamı sölüyolar,bebek rahat edemiyormuş,ama ben yinede 3-4 tane ayaklı aldım,yrn da yine çıkıcam alışverişe bakalım neler alıcaz cimcimeye
sağol tatlım valla 6-7 tane olmuştur herhalde benim artık fazla bişey almıcam alsamda sadece alt ayaksız alcam bi çoraplarım ve çıtçıtlı badilerim kaldı yeni doğana göbeği düşünce kilotlu çorap giyitilir mi acaba aya rahat edebilirler mi ki ay çok güzel şeyler var
sağol cnm bnm yaa nasıl oliyim iyiyim şükürde buralar çok sessizleşmiş kimseler kalmamış önceleri ne güzel muabbetler ederdik şimdi giriyorum bakıyorum kimse yook :26: sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik ??Ceylin ben burdaym şimdi geldim nasılsın canım?
sağol cnm bnm yaa nasıl oliyim iyiyim şükürde buralar çok sessizleşmiş kimseler kalmamış önceleri ne güzel muabbetler ederdik şimdi giriyorum bakıyorum kimse yook :26: sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik ??
:) benim küçük adam iyi ya şükür yerinde durmuyo tekme üstüne tekme :)) benmde en son şeker tahlili yaptırdım sonuçları pazartesi almaya gitcem bakalım nasıl çıkmış bilmiyorum inşallah bişey çıkmaz senin ne güzel temiz çıkmış herşeyy ohhh maşallah otur bebişini bekle :)) :)) hazırlık falan yaptınmı aldınmı bişiler valla ben bi kaç parça şeyden başka bişey almadımAynen canım sana katılıyorum face açılmış diyorlar herkes oraya takılıyormuş ama burayıda boş bırakmasınlar ya canımız sıkılıyor hamilelikde iyi gidiyor maşalllah bütün tahliller temiz çıktı çok şükür mide bulantılarım hala ara ara devam ediyor senin nasıl gidiyor küçük adam nasıl::))
:) benim küçük adam iyi ya şükür yerinde durmuyo tekme üstüne tekme :)) benmde en son şeker tahlili yaptırdım sonuçları pazartesi almaya gitcem bakalım nasıl çıkmış bilmiyorum inşallah bişey çıkmaz senin ne güzel temiz çıkmış herşeyy ohhh maşallah otur bebişini bekle :)) :)) hazırlık falan yaptınmı aldınmı bişiler valla ben bi kaç parça şeyden başka bişey almadımhepsini bir ayda alıp geçicem diye düşünüyorum bakalım nasıl olcak :)
arkadaşlar ya benim 2 gündür oturup kalkarken kasıklarım agrıyo dün çok gezdim yoruldum ondan mı acaba
çok geçmiç olsun tatlım. ara ara benimde oluyor.seninde yazdığın gibi rahim büyüdükçe gögüs kafesine baskı yapıyormuş.herkezin karın büyüklüğü farklı oluyor mesala benim ki ayına göre büyük görünüyormuşşş görenler öyle diyor. için rahat etmiyorsa bir doktorunla konuş o nada danış allahın izniyle sıkıntı yapma canım.
canım niye boşuna panik yapıyorsun, acile gidicem diyorsun. o ağrı bendede herkeste de oluyordur. içimizde can taşıyoruz kolaymı şimdiden böyle paniğe sokma kendini
lowely üzülme canını sıkma hiç benim de bu aralar akşamları özellikle çok sıkıştırıyor yatar pozisyona bile zor geçiyorum yaptığı baskı nefesimi bile daraltıyor hiç korkma canım normal bir ağrı muhtemelen ama için rahat etmiyorsa da doktorunla bir konuş endişe yapma ama bebişi strese sokma tatlım..
kızlar sagolun..rahatladım valla sizdede oldugunu okuyunca..sabaha kadar olmadı hiç agrım bu saate kadarda yoktu şükür.ayy korktum ters giden bişeymi var diye ama normal demekki..
canım çok normal bu hiç canını sıkma ben de 24.haftada başlamıştı
sanki kızım totosunu ya da ayaklarını kaburgama dayamış gibi oluyordu
ağrıdan uyuyamadığımı bilirim
canım gecmıs olsun öncelıkle
benımde gecen hafta carsambadan berı karnımın alt kısmı agrıyordu yururken bıle cok zorlanıyodum
buugun doktor randevum vardı bebegın kafası oradayms tehlıkelı bıse oldugunu soylemedı ama dinlenmen lazım dedı
ben dde gecene hafta cok yorulmstm ısyerınde
rapor verırsenız dınlenırım dedım:) tamam dedı saolsun:)
bu aylarda böyle isek son aylarımızı düşünemiyorum benim daha ağrılarım olmuyor ama cok yorulursam karnım cok şişip gergiye geliyorcvp için tşk ederim cnm şimdi biraz hafifledi ağrılarım ama artık eskisi gibi olmadığımızıda unutmamamk lazım
Aman arkadaşlar hepimiz dikkat edelim fazla yormayalım kendimizi bende az önce markete gittim bir şeyler aldım inan benimde kasıklarım ağrıdı en dikkat etmemiz gereken döneme girdik çok daha dikkat...
son zamanlarımızda bazen gücümüz eskisine göre cok cok iyi olurmuş ozmanlarda gücümüzü tüketmeyip doğuma saklamamızı öneriyorlarherkese merhaba kızlar...herkes eski gücünün yerinde olmadığını söylemiş,aynı şeyi bugün ben düşündüm tek bir balkon yıkadım neredeyse belim kopacak sandım öyle yoruldum ki...sanırım artık iş yapamayacağız istediğimiz gibi...neyse bebeklerimiz sağ salim doğsunda...iyi haftasonları diliyorum...