- 29 Ocak 2013
- 7.988
- 1.507
Kocişte şaşırdı az evel ağlıyodun şimdi noldu diyo Armut suratlıyı kakaladılar selahattinnn Saçinı boyamışsın sarıyaaa asfalta at s....mış gibi olmuş
ayy angut demiyomu orda karnım ağrıdı gülmektennn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocişte şaşırdı az evel ağlıyodun şimdi noldu diyo Armut suratlıyı kakaladılar selahattinnn Saçinı boyamışsın sarıyaaa asfalta at s....mış gibi olmuş
iyi geceler ciciş annişler
nasılsınız? bugunde bıttı allahın izniyle 19una ne kaldıkii zaten yarın pazar heemn gecer
işallah keseyı bı gorsekk ultrason fotolarını paylasalım kızlar ...
ayy angut demiyomu orda karnım ağrıdı gülmektennn
oooh maşallahh varmı ultrason goruntusu paylaşsana nasıl bısey gorelım bızde tecrube edınırız hem...Hoş geldin cnm Bende hafta arası gittim kseyi gördü canlılıkta var dedi kalp atışını gördü
yatcaz kalkcazz yatcaz kalkcazz yatcaz kalkcazzz hoooopppp görcezzzz
oooh maşallahh varmı ultrason goruntusu paylaşsana nasıl bısey gorelım bızde tecrube edınırız hem...
kıslar belki sacma gelıcek ama hamileligimi ögrenmeden önce misafirim gelmişti haşhaşlı poaça yapmıstım.
cok fazla olmasada birkac tane yemiş bulundum.bebege bir zararı olurmuki??
şimdi aklıma geldıde tedirgin oldum birden..
merak etme bısey olmaz ben raftige gttıım bılmıyodum hanıle oldugumu valla helal olsun yavruma sıkı sıkı tutunmus hcg yukselıyo cunkı ısallahda bısey olmaz dua edıyıorumkıslar belki sacma gelıcek ama hamileligimi ögrenmeden önce misafirim gelmişti haşhaşlı poaça yapmıstım.
cok fazla olmasada birkac tane yemiş bulundum.bebege bir zararı olurmuki??
şimdi aklıma geldıde tedirgin oldum birden..
hadı hadı hadıVar var cnm hatta doktorum dalga geçti benle al sana ilk resimi face koy diye Hemen koyuyim cnm ..Bi bakim önce nereye soktum
anaaaaaaaaaaaaaaaa kıııızz ordaki yuvarlak mınık seymı kese hihihihKızlar Çarşamba gittiğimiz ilk kontrolümüz de dr verdi ilk resimimizi.Kızımın resimlerinden tecrubeliyim ama kesenin içindeki kuşu göremedim ben Bi şikayetin olmazsa 3 hafta sonra gel dedi.. Bu resim de 5+3 tük şimdi 5+6 Eki Görüntüle 685061
anaaaaaaaaaaaaaaaa kıııızz ordaki yuvarlak mınık seymı kese hihihih
bende melen çayına gıttım buz gıbı akan çayda yüzdüm rafting yaptımm cok korktum doktora sordum bısey olurmu dıyee olsaydı hcg yukselmzdı dedı.. ıkı gunde ıkı katına cıkmıs dedı bundan sonra dıkkatlı ol dedıı :18:hehehhehe Evet balımm o siyah yuvarlak şey kesecik . Valla o kadar temizliği yaptım sonra bi öğrendim dedim anamm..Hiç bişi yok dedi dr ama..
bende melen çayına gıttım buz gıbı akan çayda yüzdüm rafting yaptımm cok korktum doktora sordum bısey olurmu dıyee olsaydı hcg yukselmzdı dedı.. ıkı gunde ıkı katına cıkmıs dedı bundan sonra dıkkatlı ol dedıı :18:
ya bılmıyorumkı satım 7 mart hesaplasana kac artı kacım ben bılmıyorum :18:huuuwwww Bişicik olmaz cnm allahın izniyle değer de yükseliyomuş çok şükür beraberiz bu yolda elele Kaç haftalıksın cnm tam olarak
ya bılmıyorumkı satım 7 mart hesaplasana kac artı kacım ben bılmıyorum :18:
yok gormedı doktor ozamn ben 4+6 iken gıtmısım gormedık normalmıkiii :18: ama alttan muayıne etmedı cuma gunu kontrole gıdıcem 6 gun var 6 haftalıkken kontrole gıtmıs olcam gozukurmukı ozamn ?5+2 canım 6 haftanın içinde yanı..Kontrole ne zaman gittin en son ,Keseyi fln gördunmu
yok gormedı doktor ozamn ben 4+6 iken gıtmısım gormedık normalmıkiii :18: ama alttan muayıne etmedı cuma gunu kontrole gıdıcem 6 gun var 6 haftalıkken kontrole gıtmıs olcam gozukurmukı ozamn ?
Hoş geldin cnm Bende hafta arası gittim kseyi gördü canlılıkta var dedi kalp atışını gördü
selam canım benimde sat 7 mart ben de 4+6 iken gittim doktor baktı karından çok küçük bak dedi beyaz bir şey gösterdi ama ben de göremedim 15 gün sonraya randevu verdi hcg1199 du benim senin kaçtı