Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde SAT 7 mart.
4+6 iken hcg 979,8 idi. Görünmemesi normal dedi. Bende çok tedirginim:26::26::26: banada 25 inde gel dedi.
İnşallah görürüz hepimizz.
Kizlar carsambaya daha var ozamana kese gorunur insallahhh... suan 4+3um. Rabbim yavrularimizi korusun
aynı gün gidiyoruz canım doktora benim de doğum günüm doğum günü hediyesi olacak bebişimi görmek inşallah kalp atışlarını da duyarız o zaman beklemek çok zor seni çok iyi anlıyorum ben de çok tedirginim
bende 4+4üm canımmm cumaya gitcem görünür inşş :)
Günaydın Aralık ayının güzel anneleri.Gece epey kaynatmışsınız:)) Ben deli gibi uyuyorum.
Ooo uyku bendede var. Biraksinlar 2 gun deliksiz uyurum. Bide cook acikiyorum :))
İnşallah hepimiz keseciklerimizi göreceğiz. Umutluyum. Kötü düşünmemeye çalışıyorum.
SAT a göre 5+3 üzz dimi ??
bulantıların var mı?
Benim çok şükür yok şuanlık.
Göğüslerim şişti onlar acıyo. Arada kasık batmalarım var bide bel ağrım azcık
günaydın annişler yarın doktora gıtmelımıyım sızce 6+4 luyorum kap atıslarını duyarmıyımm cumaya kadar sabredemıcem:)
slm kızlar biz geldik.. alıntı yapamıyorum malesef bu bulantılar yüzünden sanırım melekti nicki umarım yanlış hatırlamıyorumdur o aklımda kaldı. aynı tür hamilelik yaşıyoruz:)) ama her şey normalmiş içini ferah tutu dr dan geldim bugün.
ewt bugün dr kotrolüm vardı. dr dan gıcık aldım ama muayenede bebeğimin kalp atışlarını gördüm:)) 6+1 günlük melekimm:)
kızlar dr o kadar iticiydiki anlatamam. ben çok panik biriyim malesef( ve ilk çocuğum o yüzden ssksız özel bir hastane tercih ettim ama pişmanım. dr a şu soruları sordum:
- Tetanoz aşııs vurulmam gerekmiş aileme hekimim söledi ne zaman olacak??
- siz ssksız bir kurumsunuz ben doğumda raporu nerden alıp çalıştığım kuruma vercem??(cevap alırsın bir hastaneden)
bana diyorki çocuğu hangi okula yollayım diye de sorcak mısın??
ukala ya. kendini bişey sanıyor. çok mu sormuşum eşimle gittik. eşimde o da önemli konu sorabiliriz yani dedi. sustu o zaman.
sizcede değiştirmeli miyim?? yoksa ben mi abartıyorum. dünya para ödedik kısıyoruz her şeyden azar yiyip geldik(
bebeğimin kalp atışına seviniyorum ama sevincimi kursağımda koydu dr müüsvettesi.
evet sanki erken ama gece uykudan uyanıyorum karnım aç die :)))Bende acıkmaya başlıyorum daha erken değil mi böyle acıkmak için ya.Acıktığımda da midem bulanıyo yiyince geçiyo:)) böyle olursa daha baştan fil gibi olurum heralde doğuma kadar
benimde SAT 7 mart.
4+6 iken hcg 979,8 idi. Görünmemesi normal dedi. Bende çok tedirginim:26::26::26: banada 25 inde gel dedi.
İnşallah görürüz hepimizz.
benımde sat 7 mart aynıyız ama benımkı gec dollenme oldu cuma gunu gormeye gıdıcez keseyı ısallah ...Merhabalar benide sat 7 mart. 5+0 da degerim 5082 idi.keseyi gorduk 21 inde kalp atusi icin cagirdi.