2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Baktım canım. Graco var ama Evo modeli yok. Evo mothercare'larda var. Dün bi de yeni mağaza buldum, adı Picado. İnternet satışı ve İstanbul mağazası da var. Fiyat çok uygun. 100 liralık alışverişe 20 lira hediye çeki veriyor. Mothercare'larda 1300 lira.

öğlen mothercare'a bakıyım o zaman yemeğe çıktığımda.bu bize daha uyguna geliyo canım dimiii ?bundada var oto koltuk bebek arabası sonuçtaa
aaa yerii acıbademdeee :KK70: burnumun dibi valla :))

Son düzenleme:
:KK43: inş bi daha olmaz canım ikimizede ya haftaya kontrolüm var benim telde sorsam şimdi bişey demiycek biliyorum çok korktum inş kötü bişey olmaz Rabbim korusun bebeklerimizi
Eşim de aç telefon sor dedi ama doktor önemsemez kesin. Cumartesi kontrolüm var, soracağım. Âmin canım:nazar:

canım benimde negatif endişe etme , şimdiye kadar bulaşmamış sonuçta okadar çiğ ete kediye dokunmana rağmen... dikkat et bundan sonra doktorum bana çiğ ete kediye köpeğe dokunma dedi, salam sucuk sosisten uzak dur falan dedi.

Salam sosis hic yemem sucuk pizzayla yemisligim var hamilelikte, vesselam korktugum igrenc ama daha ramazanin basinda izmir kofte yapmistim, o kofte cigken tuzu bahratu yerinde mi diye cig olan kiymanin cok az tadina baktim her etten bulasirmi ya da bi seferden bide ben bunu hep yapmisimdir bir hastalik gecirseydim onceden gecirirdim degilmi.. Hamileligi kendime iskenceye cevirdim :KK43: sahurdan sona uyuyamadim doktoru ariyim diyorum oda benden bikti :KK43:(

öğlen mothercare'a bakıyım o zaman yemeğe çıktığımda.bu bize daha uyguna geliyo canım dimiii ?bundada var oto koltuk bebek arabası sonuçtaa
Çok uyguna geliyor canım fiyatı. Bu hafta stoğa girecekmiş Picado'da. Ankara mağazasını aradım, bebeğin tüm ihtiyaçlarını alırsam onlara da indirim yapar mısınız diye sordum, yaparız dediler.
istediğimiz bütün özellikler var ve ağırlığı diğerlerinin yarısı kadar. Sen de bir incele. Hatta karşılaştırma yapmalarını iste.

Çok uyguna geliyor canım fiyatı. Bu hafta stoğa girecekmiş Picado'da. Ankara mağazasını aradım, bebeğin tüm ihtiyaçlarını alırsam onlara da indirim yapar mısınız diye sordum, yaparız dediler.
istediğimiz bütün özellikler var ve ağırlığı diğerlerinin yarısı kadar. Sen de bir incele. Hatta karşılaştırma yapmalarını iste.

evet bende acıbademi aradım şimdi 29 temmuzda elimizde olucak dedi çok beğendim hayatım ben hem hafif diyosun mothercare içinde palladiumda varmış ataşehirde.ama picabo daha iyi dediğin gibi toplu alabilceğimiz o kadar çok şey varki.hello baby gibi bi mağaza işte.temmuz sonu gidip bakalım bari biz senle aynı arabayı alcaz o kesin peşini bırakmıyorum bak:KK9:

Salam sosis hic yemem sucuk pizzayla yemisligim var hamilelikte, vesselam korktugum igrenc ama daha ramazanin basinda izmir kofte yapmistim, o kofte cigken tuzu bahratu yerinde mi diye cig olan kiymanin cok az tadina baktim her etten bulasirmi ya da bi seferden bide ben bunu hep yapmisimdir bir hastalik gecirseydim onceden gecirirdim degilmi.. Hamileligi kendime iskenceye cevirdim :KK43: sahurdan sona uyuyamadim doktoru ariyim diyorum oda benden bikti :KK43:(
canım doktor değiliz tabi ama araştırdığım kadarıyla ıgg önceden geçirip geçirmediğine, ıgm şuanda bu bakterinin olup olmadığına ilişkin verileri içeriyor, sonuçta sende ikisi de negatif çıkmış, ayrıca sen bu tahlili yeni yaptırmadınmı 2 hafta öncesinde yediğin çiğ etten bakteriyi alsaydın tahlilde çıkardı, yine doktorunu ara, çok pinpirikli olmamak lazım aslında ama hamile olunca bu çok kolay olmuyor, ben de senin gibi hamileliği kendine zindan edenlerdenim, dışarıda salata yemiyorum, kozmetik hiçbir ürün kullanmıyorum vs yanlış olduğunun farkındayım akışına bırakmak lazım aslında ama herşey minikler için

gerçekten normalmi dedi doktorun peki canım

bişi demedi sadece ilaç yazdı fitil içeriye atılıyormuş ama ben korktuğum için yapmadım çokta gelmiyor zaten netten baktım oluyormuş dr benim rahatsız olduğumu düşündü sanırım azcık pinpirik yaptığımın farkında :)

canım doktor değiliz tabi ama araştırdığım kadarıyla ıgg önceden geçirip geçirmediğine, ıgm şuanda bu bakterinin olup olmadığına ilişkin verileri içeriyor, sonuçta sende ikisi de negatif çıkmış, ayrıca sen bu tahlili yeni yaptırmadınmı 2 hafta öncesinde yediğin çiğ etten bakteriyi alsaydın tahlilde çıkardı, yine doktorunu ara, çok pinpirikli olmamak lazım aslında ama hamile olunca bu çok kolay olmuyor, ben de senin gibi hamileliği kendine zindan edenlerdenim, dışarıda salata yemiyorum, kozmetik hiçbir ürün kullanmıyorum vs yanlış olduğunun farkındayım akışına bırakmak lazım aslında ama herşey minikler için

Ben hamileligim basinda yaptirdim bu testi, cok oldu yani ama iste testi doktora gostermedim sen cok dikkat etmissin bileydim bende dikkat ederdim :KK43: bizim sonumuz psikologda biter bu gidisle telaşe müdiresi oldum , aralik gelsede su yavrulari saglikli sihhatli bir dogursak baska bisey istemiyorummmm

Ben hamileligim basinda yaptirdim bu testi, cok oldu yani ama iste testi doktora gostermedim sen cok dikkat etmissin bileydim bende dikkat ederdim :KK43: bizim sonumuz psikologda biter bu gidisle telaşe müdiresi oldum , aralik gelsede su yavrulari saglikli sihhatli bir dogursak baska bisey istemiyorummmm
sağlıkla doğuralım inşallah:emir_bebek: ya o kadar merak ediyorumki miniğimi sürekli doktora gidip ultrasonla baktırıp bebişi görmek istiyorum hareketleri henüz hissedemediğim için...

kızlar buarada benimde çok az akıntım vardı, dr hemen fitil verdi 2 li olanlardan ama bende çok yoğun değil nasıl olsa diye kullanmadım

benimde dünden beri moralim bozuk zır deseler ağlarım dün çok ağladım neden bebek hareketi hissetmiuorum diye gecen hafta brkaç pıt pıt duydum diye çok sevinmiştim ama devamı yok hissedemıyorum bir hafta oldu benımle aynı haftada olan iki arkadaşım daha var hamile onlar anlattıkça içim içimi yiyor dönüyor yatıyor kalkıyormuş dışarıdan belli oluyormuş daha ben neyin ne olduğunu anlamadım ikide bir kalp atışı dinlemeye de gidilmez ki? uyusam geçse zaman nezamn hissedeceksem ozamn uyansamm doktr normal dedi diyorum kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum biryere kadar olmuyoooooorr :KK14::KK14::KK14::KK14:çok üzülüyorruumm

Biz hepimiz ya deliydik ya da deliriyoruz su psikolojiyi anlicak esler gerekli bide.. bende ayniyim persembe cuma bebegim okadar cok hareket ettiki korktum biseymi var diye doktoru ardim yokmus, haftasonu normaldi, dun hic hareket etmedi aksam agladim moralim bozuldu esimde aksam yuruyese cikalim sanada bebege iyi gelir dedi iiyi dedim ciktik. Eve donerkende toksoplazma nedeniyle cocugu enfeksiyon kapip kaybeden birisiyle konustum simdide buna taktim ne olucak sonumuz :KK43: benimki bugunde hareketsiz gibi bas agrin tuttu artik

X