sabriya ecrine ve beğendiğniz oda takımınıza bayıldım . maşallah Allahım kızını nazarlardan korusun :)
Amin canim hepimizin evlatlarini korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabriya ecrine ve beğendiğniz oda takımınıza bayıldım . maşallah Allahım kızını nazarlardan korusun :)
Günaydın kızlar
İyi haftalar diliyorum
Insallah hayirli dogumlar nasip etsin allah biZlereHerkese günaydın :)
Ocak ayından aralık ayına geldim, benim miniş git gide öne geliyor.
İç geçirerek baktığım bu sayfalara yazabilmek o kadar güzel ki...
Allah hepimize sağ salim yavrularımıza kavuşmamızı nasip eder inşallah.
Ben 2011 aralık ayında başlayan macerama 18 nisan 2013 te bebeğimi göbeğime alarak devam ediyorum. Şimdi de onu koklayacağım zamanı özlemle bekliyorum İnşallah hepimiz için herşey güzel olur...
Amin aminMaşallah Allah bağışlasın nazarlardan saklasın
Sabriya kızına bayıldım. Maşallah ne kdr güzel
Mor Oda da harika tek kelimeyle.
İnşallah nasip olur cnm kızlarına
kızlar bugün kuzenimin eşi doğum yapacak hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum canlar. akşam kısmet olursa hastaneye ziyaretne gitmek istiyorum. hediye olarak bez pasta yapıp götürmeyi düşnüyorum nasıl olur sizce? Eki Görüntüle 761646
Günaydın herkezlere...
Gerçi bana daha gün aymadı hala gözlerim yarı kapalı evde olan hatunların yerinde olsam fosur fosur yatardım
Maşallah hepiniz minişlerinize ciciler alıyosunuz biz aha tek iğne almadık baktık dün kız kıyafetlerine aman ne tatlılardı ama yok benim kalın kociş ayrıntılıya girmeden almam diyo deli mi ne neyse Allah'ın izniyle 1 ay sonra alırız
Bu hafta sonu tatile çıkıyorum
kızlar bugün kuzenimin eşi doğum yapacak hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum canlar. akşam kısmet olursa hastaneye ziyaretne gitmek istiyorum. hediye olarak bez pasta yapıp götürmeyi düşnüyorum nasıl olur sizce? Eki Görüntüle 761646
Bence çok hoş. Sağlıkla kucaklasınlar inşallah.
Bence güzel olur.
Yapınca resim eklermisinnnn?
Heee uyurdun :) senin cocuk gelir şarkı söylerek uyandırırsa
Biraz zor uyuyosun cano
Bizde 3 Ağustos ta ayrıntılıya gireceğiz inşallah.
150 tl gireceğimiz yerde.
Demek tatil heeee
Nereye nereyeeee
Sagol canim darisi basina bakalim bu guzel kizin ikizi karnimda :) gsliba sende kiz annesi olacaksin cok tatlilar teyzesi cok birazdan aldigim kiyafetleri ekleyecegim kizlar yurtdisindangerçekmi bu yaaaa nasıl bi güzellikkkkk Allah bağışlasın canımmm çok tatlııı :))
Heee uyurdun :) senin cocuk gelir şarkı söylerek uyandırırsa
Biraz zor uyuyosun cano
Bizde 3 Ağustos ta ayrıntılıya gireceğiz inşallah.
150 tl gireceğimiz yerde.
Demek tatil heeee
Nereye nereyeeee
Sagol canim darisi basina bakalim bu guzel kizin ikizi karnimda :) gsliba sende kiz annesi olacaksin cok tatlilar teyzesi cok birazdan aldigim kiyafetleri ekleyecegim kizlar yurtdisindan
Sagol canim darisi basina bakalim bu guzel kizin ikizi karnimda :) gsliba sende kiz annesi olacaksin cok tatlilar teyzesi cok birazdan aldigim kiyafetleri ekleyecegim kizlar yurtdisindan