2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar bana doktorum kalsiyum hapini birak keci peyniri yw demişti ben yiyemiyorum kartal gurmw markette keçi yoğurdu buldum onu yiyorum markasi oba tavaiye edeeim xok lezzetli vw uygun

mdaa, sen de 21. haftadasın. Senin göbeğinde gerginlik ve iğne batması gb şeyler oluyor mu? Benim bebek hareketleri hala aşağıda, yukarı 2 hafta sonra çıkar dedi doktor.O tekme attı mı alltan kasığım gerçekten acıyor ama dün ilk defa göbeğimde sağdan soldan sertleşme oldu. Bir türlü geçmedi,. Şimdi de durmadan ara ara göbekten sancı ve iğne batması gb şeyler oluyor? Acaba neden?

biz de bebeğimiz okula başlamadan tayin isticez doğuya ama giderken belkide evi satıp kocaeliye yerleştiririz eşyayı biz dogudan alırız bi kaç eşya ne biliyim hevesim vardı çok ilk bebeğimi 24. haftamda kaybettim erken doğumda ona hiç bir şey almamıştık bunda tüm heveslerimizi yaşamak istiyoruz. inşallah çok güzel bi oda yaarsınız sizde

cnm seni cennette bekleyen bir bebeğin var demekki rabbim kardeşine ve sana sağlıklı ömür versin inşallah...
haklısın ilk olunca heycan ayrı oluyor
bende oğlumda ne bulduysam almıştım :KK9: odasını hemen yapmamıştık lojman küçüktü 3 yaşında istediğimiz gibi yapmıştık odasını hala da onu kullanıyor çokta seviyor
bizim kız okula başlayana kadar biz en az 2 tayin görürüz fazlasını bilmem :KK53:
ben şimdi kıyafetlere meraklıyım hatta abisiyle babası dün bişeyler almışlar fotolarını çekeyim sizde görürsünüz çokkk tatlılar pembe pembe şeker gibiler :KK16::KK16:

Ya kızlar benim göbeğimin şekli çok acayip oğlumda karnım sarkmıştı bu hamileliğimde göbeğimin üstü şiş ve yuvarlak ama altı düz:s hiç de hoş görünmüyor:KK43:

Selam kzlar
Yeğenimi Mudanya'dan gemiye bindirdik :KK43:
İçim burkuldu giderken görevli beni içeri sokmadı
Yerini gösteririm dedim daha 11 yaşında dedim yokk olmadı

Oyle gitti garibim :KK43:(( aral çokkkkkkk üzüldü cokkkk :KK43: uzun sure gidem gemiye baktı dudağı büzldü
6 da ablam kabataiştan karşılayacak

Gezdik biraz oralarda ama cok sıcak

sağol canım:KK16: şimdi oda bakıyoruz tepe home ve çilek'te beğendik ama hangisi daha kaliteli olur acaba, haftaya pazar bitiyor kampanyaları o yüzden 1 hafta içinde alalım diyoruz

öncelikle çok sevindim amin.gerek kalmadığı için.inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiriririz.
bizde cilek mobilyada beğendik ve 31 temmuzda fiyatları artıcakmış 2 mağazaya sordum ikiside aynı şeyi söyledi.
hangisini beğendin bizimkisi safari modeli büyüyen yatak 3kapılı dolap ve şifonnyer yanı camasırlıgı 2600 dediler daha pazarlık yapmadık size ne kadar dediler pazarlık yaptınız mı hiç .bizde karar verdik haftaya alıcaz kismetse.
tepehomdedakı nasıl biz bakmadık oraya orda fiyatlar modeller nasıl

buarada tecrübeli anneler bişey sorucam büyüyen yatağın yanlarında 3 çekmece altında 2 çekmece 3 kapılı dolap içi kullanışlı acaba şifonyeri almasam mı seneye mı alsam diyorum bir sürü masraf olacak 500 tl farkediyor .yeter mi yoksa eşyalar yetmiyor mu şifonyer gerekli olur mu acaba.

Son düzenleme:
Anammm herkes ne kadar çok alışveriş yapmış:)
Ben henüz alışverişe başlamadım bikaç şey aldım sadece:) annanesi alıyo bişiyler sürekli.
Bir kaç hafta sonra toplu bir alışveriş yapamayı düşünüyorum.
Bir de ben birkaç gün öncesine kadar erkek diye biliyodum ya şuan pembe bişeylere bakmak garip geliyo:):KK1:

öncelikle çok sevindim amin.gerek kalmadığı için.inşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiriririz.
bizde cilek mobilyada beğendik ve 31 temmuzda fiyatları artıcakmış 2 mağazaya sordum ikiside aynı şeyi söyledi.
hangisini beğendin bizimkisi safari modeli büyüyen yatak 3kapılı dolap ve şifonnyer yanı camasırlıgı 2600 dediler daha pazarlık yapmadık size ne kadar dediler pazarlık yaptınız mı hiç .bizde karar verdik haftaya alıcaz kismetse.

buarada tecrübeli anneler bişey sorucam büyüyen yatağın yanlarında 3 çekmece altında 2 çekmece 3 kapılı dolap içi kullanışlı acaba şifonyeri almasam mı seneye mı alsam diyorum bir sürü masraf olacak 500 tl farkediyor .yeter mi yoksa eşyalar yetmiyor mu şifonyer gerekli olur mu acaba.

Canim yetiyor dolap ve cekmeceler birde odan büyük değilse büyüyen beşiği açtığında yer bulamayabilirsin şahsen bizim öyle oldu ama çilek teki odalar yanlış hatırlamıyorsam ebatlari küçük boyu falan çocuklara göre ayarlanmisti hem o modeller sürekli var sonrada alabilirsin bebek kıyafetleri o kadar minikki sığar diye düşünüyorum ben şimdi kızımın dolaplarini bölüyorum 2 ye ikisininkileede sığacak

Güzel Anneler,

Günler hızla geçiyor ve bebeğinizde bu hızla büyüyor, bazen mide bulantıları, bazen uyku bastırması, bazen duyguların yoğunluğu derken gececik günler... Hamilelik öyle güzel ve kutsal bir süreç ki doya doya tadına varın bunun, gezin, yürüyüş yapın eğlenin.

19 Martta Selimi kucağıma aldım, hamileyken hep o anı hayal ederdim, kucağıma verildiği o anı, onu koklayıp öptüğüm anı. Bu duyguyu anlatmaya kelimeler yetersiz kalır yaşamak gerekir,

Hepinize sağlıklı ve gönlünüzce doğumlar dilerim, Allah sağlıkla kavuştursun

Doğum Hikayemi ANNESİNİN PRENSİ: 268 Günlük Muhteşem Yolculuk okuyabilirsiniz.

canım bize de aynen 2600 ve 31 temmuz son gün dediler safari modeli için ama biz baby cotton modelini yani düz beyaz olanını daha çok beğendik. tepe home'da 2600 e geliyor resim eklerim ama dolap 3 kapılı olacak. ayrıca şimdi burda forumda gördüm erol mobilya varmış modelleri güzel ve kaliteliymiş hafta sonu oraya da gidip bakacağız. bunlar tepe home'da beğendiklerim
$DSC01539.jpg $DSC01540.jpg $DSC01541.jpg

canım yaaa olsun kardeşlerinde büyük şansı varmı insanın beraber olucaklar ne güzel :KK49: çok tatlı yaa . bakması zor ama büyüdükleri zamanda toplanıp geldiler mi evine senden iyisi olmaz Allah o günlere yetiştirsin inşallah:KK49: hepimizi
Haklısın beybi :KK54:
Ne güzel dua etmişsin canım inşallah,amin..

OlmaZz kuşitooo teyzeleri hepsi aynı evde yaşıyorlar
50 küsür yaşında hepsi ve hiç evlenmemişler
Babalarıyla ayn evde yaşıyorlar
Çağırırsam hepsini bir çağırmam gerekio :KK14:
Yazık yaa,böyle yuva kuramamış hayatı boşa yaşamış
En önemliside anneligin tadını alamamış insanlara çok üzülüyorum:KK14:
Ben senin yerinde olsam pratik şeyler yapar çağırırdım yine de Ramazanın güzelliği değilmi iftar sofraları zaten..
Ben dün eşimin amcası yengesi ve kuzenini,bugunde iş arkadaşını ağırladım..Haftayada c.tsi teyzesi ve evli 2 kuzeni..pazarda dayısını ailesiyle çağırdık Allah kabul etsin inş.
Bugünkü menüyü tartışıyodk geçen ya,Tarhana çrb,taze faslye,kavurma,garnitürlü pilav,etli karalahana ve kabak dolması,turşu,tatlı olarakta profiterol,dolama ve sütlü nuriye vardı:KK66:)
Bayıldılar valla,hele kavurma lokum gibi olmuştu pilavın yanında hafika gitti...işteee öyleee gece gece çenem düştü:KK36::KK36::KK53:
bugün yine alışveriş yapıcamm eylülee hava serinlesin çıkıcamm çok heycanlıyım:KK9:
Ayyy senin Eylül'ünü yesinlerrr:))
Ben eylul dogumluyum çok isterdim adımın Eylül olmasını,akıl edememiş bizimkiler:KK1:
Selam kzlar
Yeğenimi Mudanya'dan gemiye bindirdik :KK43:
İçim burkuldu giderken görevli beni içeri sokmadı
Yerini gösteririm dedim daha 11 yaşında dedim yokk olmadı

Oyle gitti garibim :KK43:(( aral çokkkkkkk üzüldü cokkkk :KK43: uzun sure gidem gemiye baktı dudağı büzldü
6 da ablam kabataiştan karşılayacak

Gezdik biraz oralarda ama cok sıcak

Ayyyy canım benimm korkmamıştır inşallah yolda ya
şöyle bi düşündüm de ben bırakamazdım
dünya hali bu gemiye bişey olsa o dertle ölürdüm herhalde:KK43:

mdaa, sen de 21. haftadasın. Senin göbeğinde gerginlik ve iğne batması gb şeyler oluyor mu? Benim bebek hareketleri hala aşağıda, yukarı 2 hafta sonra çıkar dedi doktor.O tekme attı mı alltan kasığım gerçekten acıyor ama dün ilk defa göbeğimde sağdan soldan sertleşme oldu. Bir türlü geçmedi,. Şimdi de durmadan ara ara göbekten sancı ve iğne batması gb şeyler oluyor? Acaba neden?

canım öyle şeyler olmuyo bana gecen hafta göbek deliğimin etrafında sızlama oluyordu acıyordu bebek yukarı çaıkmaya başlıyormus o yüzden sızlıyormus. ama benim kızımında hareketleri aşagıda belkide bebeğin yatış pozisyonundan kaynaklanıyordur canım . toplanma hisside kızım dönerken yukarı doğru toplanıyor sonra hemen iniyo hareket ediyo bu dönme hareketi diye düşünüyorum ama dönme hareketini sürekli yapamazlarmıs bebekler 1 saat içinde 4 kere oluyorsa kasılmalar başladı demekmiş kendini takiip et canım bende çok korkuyorum.

Ya kızlar benim göbeğimin şekli çok acayip oğlumda karnım sarkmıştı bu hamileliğimde göbeğimin üstü şiş ve yuvarlak ama altı düz:s hiç de hoş görünmüyor:KK43:

benimkide öyle napalım =) kız bebekde böyle oluyor demekki ! aşağıda olmasından iyidir ama canım benim kız aşağı indimi aklım çıkıyo:KK52:

mdaa kız bayıldım odasına=)modokodan mı aldın?

bizde dün baktım 4 tanesine bayıldım karar vermedik almaya kalkışınca
bütçemizi ayarayıp 1 ay içinde annemlerle gidip fikir alışverişinde buluncam=))

sonra gelsin odassıııı=)))

GİZOOOOO geçmişi okuyamadım,gittin m hello babay e?
biz dü gidecektik çok trafik vardı oraya gidemedik oda bakmaya gittik.
anlat hele=))

evet canım modokodan aldık Allaha şükür gönlümüze göre bulduk evde kapılar boyanıyor resmen tinerci olduk dünden beri bu gün de ikinci kat boyaları yapılıcak dün gece balkonda yattık :KK52: bu gece naparızbilmiyorum benim evimin bulundugu muhit çok ferah ve havası çok temiz çam ormanlarının arasındayız kartala falan indikmi nefes alamıyorum arabamızıda ev alırken sattık otosbüslerlede gezmek hosuma gitmiyo bakalım bu akşam napıcaz en kotu kaynanamlarda kalırız taksi tutup öyle çıkıcam artık eve:KK49:

günaydınnnnnnnnn :))

papooşcummmmm gitmedik hayatım hello baby'e :)
dünde maltepede dolandım dolandım tek bi çorap bile beğenemedim günümde değildimm heralde :))

evet canım modokodan aldık Allaha şükür gönlümüze göre bulduk evde kapılar boyanıyor resmen tinerci olduk dünden beri bu gün de ikinci kat boyaları yapılıcak dün gece balkonda yattık :KK52: bu gece naparızbilmiyorum benim evimin bulundugu muhit çok ferah ve havası çok temiz çam ormanlarının arasındayız kartala falan indikmi nefes alamıyorum arabamızıda ev alırken sattık otosbüslerlede gezmek hosuma gitmiyo bakalım bu akşam napıcaz en kotu kaynanamlarda kalırız taksi tutup öyle çıkıcam artık eve:KK49:

canım çok begendim odanızı. güle güle güzel günlerde kullanın inşallah. sağlıkla yatsın miniğin odasında :)

Gunaydinnnn. Kizlar dun doguruyorumnsandim dunnsabahtannberi Sol tarafimda agri basladi akaam iftarda rahim kismima 3?kere siddetli agri bicak gibi annem bisi oluyir bunkiza dedi. :) bu nasil bisiydi yaa ecrinimde boyle degildim buarada benn mobilya almayacagim kizimdan kalan oyun parkinve dolap var hayalim kizlarina seneye begendigim bir takimi ozel yaptiracagim

Birinci kizjm ecrin asmin insallah kardesiyle bu yataklarda yatmak nasip olur teyZeleri

Son düzenleme:
Herkese günaydın :)

Ocak ayından aralık ayına geldim, benim miniş git gide öne geliyor.
İç geçirerek baktığım bu sayfalara yazabilmek o kadar güzel ki...
Allah hepimize sağ salim yavrularımıza kavuşmamızı nasip eder inşallah.
Ben 2011 aralık ayında başlayan macerama 18 nisan 2013 te bebeğimi göbeğime alarak devam ediyorum. Şimdi de onu koklayacağım zamanı özlemle bekliyorum :KK16: İnşallah hepimiz için herşey güzel olur...

X