2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
selamm biz geldik tanıştırıyım bu benim oluşumun 14 hftalk hali

Eklentiler

• $tellllllllllllllll 1718.jpg
    $tellllllllllllllll 1718.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar selam , bugün kontrolümüz vardı . Bizim mini junior 350 gr. olmuş :) herşey yolunda çok şükür . kalbinin odacıklarını omuriliğini midesini parmaklarını pipisini herbirşeyini detaylıca gördük :) Ayrıntılı ultrasonu sordum doktora ben gerek görmüyorum dedi .. ama kararsız kaldım .. gittiğim hastanede 300 TL fiyatı da çok pahalı ne yapsam bilemedim :KK43:

Günler ne çabuk geçer oldu.nerede 8. hafta nerede 20'li haftalar?? Allah inşallah 40'ı görmeyi nasip eder hepimize..Stressiz ve korkusuz geçer günlerimiz..

Ben konuşuyorum oğlumla, şarkı söylüyorum artık ona..yalnız tekme atıyorsa veya dönüyorsa elimi değdirince sessizleşiyor. Elimi karnımın üstünden kaldırınca yine başlıyor fırıl frıl..:KK52:

artık yeme saatleri bile belli; gün içinde hopluyor, zıplıyor, gece sızıyor o da benim gibi horul horul :KK53:

Kızlar selam , bugün kontrolümüz vardı . Bizim mini junior 350 gr. olmuş :) herşey yolunda çok şükür . kalbinin odacıklarını omuriliğini midesini parmaklarını pipisini herbirşeyini detaylıca gördük :) Ayrıntılı ultrasonu sordum doktora ben gerek görmüyorum dedi .. ama kararsız kaldım .. gittiğim hastanede 300 TL fiyatı da çok pahalı ne yapsam bilemedim :KK43:

canım devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor sigortayla ücretsiz yapmak varken niye 300lira veresinki

bugün rutin kontrolüm vardı doktarm bana kafasında kist olduğunu ama bunun ilerleyen haftalarda da gececeğini söyledi bu yüzden 3 lü tarama istedi.annelik ya içim burkuldu.yüreğim tarifi olmayan bir sızıyla kaplandı.dua ediyorum yavrum için ve herkesin yavrusu için .ne olur sizde bu güzel günlerde bize de dualarınızda yer verin.kalben,bedenen ve ruhen sağlıklı ve hayırlı evlatlarımz olur inşaallah.

kendini üzme doktorun geçici olduğunu söylemiş evet insanı tedirgin ediyor böyle durumlar rabbim dermansız dert vermesin
inşallah dualarımızla sende bebeğine sağlıcakla kavuşup ilerde anlatacaksın doktor böyle böyle demişti de ne kadar korkmuştum üzülmüştüm diye :KK34:

bugün rutin kontrolüm vardı doktarm bana kafasında kist olduğunu ama bunun ilerleyen haftalarda da gececeğini söyledi bu yüzden 3 lü tarama istedi.annelik ya içim burkuldu.yüreğim tarifi olmayan bir sızıyla kaplandı.dua ediyorum yavrum için ve herkesin yavrusu için .ne olur sizde bu güzel günlerde bize de dualarınızda yer verin.kalben,bedenen ve ruhen sağlıklı ve hayırlı evlatlarımz olur inşaallah.

İnşallah arkadaşım sağlık sıhhatle atlatacaksın bu günleri..canını sıkma; gebelik kapalı bir kutudur,her doktor bambaşka veriler söyleyip durur..ve bir tanesinin vereceği karar ne kadar gerçeği yansıtabilir ki..ben de çok yaşadım bu stresleri ve hala da yaşıyorum inan..ne kadar çok korkutuyor bu doktorlar anneleri, sabahtan akşama kadar yürek hoplaması ile geçiriyoruz gerçekten..biraz moral versinler artık..

bugün tatile çıkıyoruz kızlar .. doktoruma sordum herhangi bir sakıncası var mı yolculuğun vs. veya uyaracağınız birşey var mı diye sadece 11:00 - 15:00 saatleri arasında güneşten uzak dur dedi . Lekeler oluşur ve güneş zararlı olur sizin için diye .. onun dışında bol bol dinlen dedi 2-3 hafta sonra bebeğin hareketleri seni uyutmayacak diye takıldı :) magnezyum ve balık hapı verdi bir de demir ilacıma ek olarak

çok sevindim canım gözün aydın bak bebişte önden gidiyomuş maşallah maşalahh
baya bişiler almışsın seninkileri bir yere not etmeliyim organik banyo süngeri benim hiç aklma gelmezdi :) resimlerini ekle merak ettim bende buğün alt açma minderi aldım sosyete pazarsından nette pahalıydı pazardan uygun buldum zaten ev içinde kullanıcam bide dışarı için alıcam

idil bebe adanadaymış bende bakayım dedim bayilerine bak demen çok iyi oldu canım yaaaa teşekkür ederim bende burda oturuyorum ama buralı olmadığım için bir yer bilmiyorum

Teşekkürler canım sağol. Idil bebe ürünlerini nette beğeniyordum zaten burada da turgut özal bulvarında salih bebe diye bir mağaza var orada buldum. Sadece hastane çıkışı alayım dedim dünyaları aldım :KK1:
Marka ürünler var kanserojen maddeler kullanılmayan ürünler hep. Daha çok şey alacaktım da kredi kartı eşimin olunca çok yüklenmeyim dedim yinede 300lira tuttu :KK53:
Daha alt açma minderi ,göğüs pompası, biberon, bebek çantası, mama kabı, sıcak su termosu, şampuan,kulak çöpü, pisik kremi, bebek yağı, patikli pantolon , günlük üst kıyafeti falan almadim:KK55:

Kızlar alışverişten geldik harika mobilyalar vardı kizimizin mobilyasini aldik Allahin izniyle cok sukur rabbim daha guzellerini sizlere nasip eder inşallah

Kızlar alışverişten geldik harika mobilyalar vardı kizimizin mobilyasini aldik Allahin izniyle cok sukur rabbim daha guzellerini sizlere nasip eder inşallah

İyi günlerde mışıl mışıl uyusun inşallah miniğin kuzum

arkadaşlar selam birşey sormak istiyorum gebelikte böğürtlen yemek zararlımı?nette baktım birşey görmedim daha önce bi tanıdık ahududu düşüğe sebep oluyor demişti dolapta böğürtlen var dokunamıyorum bilgisi olan var mı?

Kızımı, DuRu'yu gördük vee gelldiiik teyyzzeellerii:21:
Çokk tatlıydı miniğim, 280g 16cm (baştan popoya):nazar:, hareketliydi ve doktor amcasını ephey bi zorladı cadııı:emir_bebek::KK1:
Doktor bir ara karıştırıp "oğlunuz gayet iyi durumda" deyince eşimle birbirimize bakıp :KK53::KK53: böyle kaldık:KK1:
Daha sonra doktorun şakası olduğunu anladık tabi:KK1:
24 Ağustos color doopler randevumuz kızlar biraz geç olucak bizimki ama farketmez...
Ostimax balık yağı+Calcium tablet verdi..
Biz de haberler böyleeee:KK36::KK36:

Son düzenleme:
Kızımı, DuRu'yu gördük vee gelldiiik teyyzzeellerii:21:
Çokk tatlıydı miniğim, 280g 26cm:nazar:, hareketliydi ve doktor amcasını ephey bi zorladı cadııı:emir_bebek::KK1:
Doktor bir ara karıştırıp "oğlunuz gayet iyi durumda" deyince eşimle birbirimize bakıp :KK53::KK53: böyle kaldık:KK1:
Daha sonra doktorun şakası olduğunu anladık tabi:KK1:
24 Ağustos color doopler randevumuz kızlar biraz geç olucak bizimki ama farketmez...
Ostimax balık yağı+Calcium tablet verdi..
Biz de haberler böyleeee:KK36::KK36:

maşallaaahhh durumuzaaa yerimmm onu :))):nazar::nazar:

canımm güle güle kullansınn :)
nerden ne kadara aldın ve resim alalım lütfeeeeeeeennnnnnn :))

güle gülee kullanın canımmm nerden ve kaça aldın marka falan nedir bir de foto eklermisinnnnn

Teşekkürler canım sağol. Idil bebe ürünlerini nette beğeniyordum zaten burada da turgut özal bulvarında salih bebe diye bir mağaza var orada buldum. Sadece hastane çıkışı alayım dedim dünyaları aldım :KK1:
Marka ürünler var kanserojen maddeler kullanılmayan ürünler hep. Daha çok şey alacaktım da kredi kartı eşimin olunca çok yüklenmeyim dedim yinede 300lira tuttu :KK53:
Daha alt açma minderi ,göğüs pompası, biberon, bebek çantası, mama kabı, sıcak su termosu, şampuan,kulak çöpü, pisik kremi, bebek yağı, patikli pantolon , günlük üst kıyafeti falan almadim:KK55:

salih bebeyi biliyorum bakmıştım oraya bende bakayım orayaaa çok güzel şeyler var ordaa

maşallaaahhh durumuzaaa yerimmm onu :))):nazar::nazar:

Gizooom nassın quzum:KK23:
Yarın misafirim var iftara yaa ne yspsam ne yapsam derken şu menü çıktı..
Yayla çorbası
Pastırmalı kuru fasulye
Dana kuşbaşı kavurma
Garnitür lü pilav
Cacık ve tatlı olarakta profiterol. ..

Ayyy nasıl sence iyi mi, ekleme çıkarma yapsakmı:26:

kızlaar KIZ'ım geliyor nihayet anketi oyladım:KK1: dün detaylı ultrasona girdim her şey çok iyi amniyosenteze de gerek kalmadı, 20+0 ve 343 gram olmuş, bu da resmi:emir_bebek: $DSC01543.jpg

X