2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
çok sevindim haberlerine..bu testler insanın canını bazen boş yere çok sıktırıyor, benzer karışıklıkları ben de yaşamıştım, çok geçmiş olsun yarenka, yüreğine ferahlık gelmiştir artık.beni de baya bir sıkıştırdılar ammiyo diye diye ama yaptırmadım.en son doktorum da sağ olsun gerek görmedi çok şükür.peki bu resimleri sana cd olarak mı verdiler..uff keşke ben de renkli dopplere girebilseydim :KK43: neyse ben de bebikimin bir resimcağzı var onu koyayım buraya, tek yüzü bunda görünüyor ki o da yarım yamalak :KK1:

Eki Görüntüle 760540

evet canım 2 hafta çok sıkıldık ama şimdi rahatladık, canım biiir sürü resim verdi doktor:) cd vermedi çok iyi bir prof. çekti o yüzden artık cd önemli değil, bu sorun çıkmadan cd veren bir yerde çektirecektim ama olsun sağlıklı olması yeterli. resim çok net değil canım ama maaşallah ne zaman gireceksin sen

Walla benim arkadaşlarım gelse ne kdr sebze olsa yerler ama
Eşimin izbandut gibi 3 iş arkadası geliyor...
Sadece birinin hanimı var..
Hünkar beğendi olur
O zaman Rus salatası yapaym ortaya madem pilavı garnitüsüz diyosun
Çünkü o çocuk bize bir kez daa yemeğe gelmişti havuçlu olanı yapmıştım:KK1:
Kuru fasulye yerine taze yap diosn, ya da pazı yemeğı nasıl olur acaba, zeytinyagli patatesli:26:

hünkar beğendi ve pilav dışında olanlar senin tercihinde ama ana yemek bu olsun kesinlikle hem et hem sebze hem harikaaa :))
ama zeytinyağlı bana kalırsa soğuk olsun ay ne çok karıştım sen bilirsin aşkım bana yemek diyince çenem açılıyo:KK9::KK9:

Cano o hünkar begendinin daha bi hafifi oluyor :))
Ay görünce koptum kız anam iki çocukla telden ben ne yazdığımı biliyomuyum :))
Ya bilmiyorum gizo çağırmam gerek
K. Valide yardım eder sorun değil yemekler ama masa yetmez diye düşünüyorum mutfaktaki
Masaydık koyarız ortaya haftaya halıları yıkamacıya veriyorum
Diğer temizliği hallertircem

Kızlar papatyada bebeğe mobilya bakıyormuş eşiyle
Ay ne heyecanlı yaaa

aa pardon bak kaçırmışım madem daha hafif bundan sonra favorim günler beğendi ahahah:KK52:
yabancı değiller canım mutfaktakiyle birleştir nolcak yaaa çağırdığına şükretsinler ben kimseyi çağırmicam zaten bi babamlar tutuyo oruç onlarda marmariste.
kayınvalidemlerde tutan yok bide iftaramı çağırıcam ben kocama hazırlar yediririm oh rahat rahat:KK1:

ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bittim odaya hayatım ya çok güzeeel güle güle eskitsin prensesinn :) bizde modokodan alıcaz heralde başka yerde doğru dürüst çeşit yok bayramın 2.günü bakıcaz inş.şu ümraniye modoko dimi bu yakınızda üsküdardan ben kendim bile gider bakarım bi öncedenn :))

Son düzenleme:
evet canım 2 hafta çok sıkıldık ama şimdi rahatladık, canım biiir sürü resim verdi doktor:) cd vermedi çok iyi bir prof. çekti o yüzden artık cd önemli değil, bu sorun çıkmadan cd veren bir yerde çektirecektim ama olsun sağlıklı olması yeterli. resim çok net değil canım ama maaşallah ne zaman gireceksin sen

2 Ağustos dedi doktor bana. sahi önümüzdeki hafta 22, sondan sonraki 23 olmayacak mı? geç olmuyor mu ayrıntılı için? 22 diye biliyordum ben ama doktor 2 ağustos dedi.aslında bir de üniversite hastanesinde bakılıyordum ben oradaki doktorlar da 18. haftada zorlamışlardı beni ayrıntılı için..tam o sırada bebeğim uyuyordu ve ne yaptıysak uyanmadı. Doktor da " ben uyurken bakamam ayrınıtılıya,2 hafta sonra gel" diye bıraktı ultrasonu. Gitmedim tabii :KK1:

Son düzenleme:
2 Ağustos dedi doktor bana. sahi önümüzdeki hafta 22, sondan sonraki 23 olmayacak mı? geç olmuyor mu ayrıntılı için? 22 diye biliyordum ben ama doktor 2 ağustos dedi.aslında bir de üniversite hastanesinde bakılıyordum ben oradaki doktorlar da 18. haftada zorlamışlardı beni ayrıntılı için..tam o sırada bebeğim uyuyordu ve ne yaptıysak uyanmadı. Doktor da " ben uyurken bakamam ayrınıtılıya,2 hafta sonra gel" diye bıraktı ultrasonu. Gitmedim tabii :KK1:

canım 18-24. haftalar arasında yapılabiliyor, doktorum da 22. haftada yaparız demişti yani 30 temmuzda yaptıracaktım ama acil olunca öne aldık tam 20+0 da yaptırdık, sen de artık gidebilirsin bence
benimki de dün sırtını dönmüştü:KK1: doktor biraz bekle çikolata ye sonra bakalım dedi, yedim hemen döndü o zaman bakabildi:KK9:

Son düzenleme:
MODOKO DA KERVAN BEBE var ordan aldık kızlar bayıldım odaya oyuncak sandığı aynası gardırobu karyolası şifonyeri hepsi içinde 4000 e yakın bir fiyata aldık tam fiyatını söyleyemiyorum :KK50: eşimin tanıgının yeri oldugu için çokfazla indirim yaptılar sağolsunlar liste fiyatı 4500 ama nakitle giderseniz çok indirim yaparlar emin olun tavsiye ederim . mobilyacı bi arkadaşımız da yanımızdaydı malzemesini işçiliğini çok beğendi beğenmeseydi ona yaptıracaktık mobilyayı .Allaha şükür gönlüme göre bir prenses odamız oldu Rabbim hepimizin gönlüne göre versin verdiğin nimetlere şükürler olsun Allahım yavrumuzu sağlıkla büyütürüz inşallah odasında . Kız bebek bereketiyle geliyo :KK49:

çokkkk güzell bayıldım hepsi bembeyaz tam benlik :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bende oda yapamıcam :KK50: çok sık tayin görüyoruz ve zaten eşyalar her eve sığdıramıyorum inşallah yerleşik düzene geçtiğimizde içimize sinen bir oda yapıcaz kızıma abisininki gibi :KK30:
rabbim o güzel odada kahkahalarınızın çınladığı nice güzel günler aylar yıllar nasip etsin :KK16:

Son düzenleme:
ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bittim odaya hayatım ya çok güzeeel güle güle eskitsin prensesinn :) bizde modokodan alıcaz heralde başka yerde doğru dürüst çeşit yok bayramın 2.günü bakıcaz inş.şu ümraniye modoko dimi bu yakınızda üsküdardan ben kendim bile gider bakarım bi öncedenn :))

kervan bebeye gidersen bizden selam söyle =) indirim yapsınlar canım . adam akıllı mobilya satan 2 yer var dedi mobilyacı arkadaşımız modokoda hem çok kaliteli hemde aynı kalitede satanlara göre daha uygun burasıymış tavsiye ederim işçilikleride süper . inşallah harika mobilyalar alırsınız sizde

MODOKO DA KERVAN BEBE var ordan aldık kızlar bayıldım odaya oyuncak sandığı aynası gardırobu karyolası şifonyeri hepsi içinde 4000 e yakın bir fiyata aldık tam fiyatını söyleyemiyorum :KK50: eşimin tanıgının yeri oldugu için çokfazla indirim yaptılar sağolsunlar liste fiyatı 4500 ama nakitle giderseniz çok indirim yaparlar emin olun tavsiye ederim . mobilyacı bi arkadaşımız da yanımızdaydı malzemesini işçiliğini çok beğendi beğenmeseydi ona yaptıracaktık mobilyayı .Allaha şükür gönlüme göre bir prenses odamız oldu Rabbim hepimizin gönlüne göre versin verdiğin nimetlere şükürler olsun Allahım yavrumuzu sağlıkla büyütürüz inşallah odasında . Kız bebek bereketiyle geliyo :KK49:

çokkkk güzell bayıldım hepsi bembeyaz tam benlik :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bende oda yapamıcam :KK50: çok sık tayin görüyoruz ve zaten eşyalar her eve sığdıramıyorum inşallah yerleşik düzene geçtiğimizde içimize sinen bir oda yapıcaz kızıma abisininki gibi :KK30:
rabbim o güzel odada kahkahalarınızın çınladığı nice güzel günler aylar yıllar nasip etsin :KK16:

biz de bebeğimiz okula başlamadan tayin isticez doğuya ama giderken belkide evi satıp kocaeliye yerleştiririz eşyayı biz dogudan alırız bi kaç eşya ne biliyim hevesim vardı çok ilk bebeğimi 24. haftamda kaybettim erken doğumda ona hiç bir şey almamıştık bunda tüm heveslerimizi yaşamak istiyoruz. inşallah çok güzel bi oda yaarsınız sizde

slm bayanlar bugun cok yogundum hıc bakamadım neler yaptınız... ben bu gun ablamları elezıgın en menşur yerıne gidip piknik şeklinde iftarimizi actık harputa gittik cok güzel bir yer gelmenizi ve gezmenızı tavsiye ederim...iyi geceler :KK1:

bugün yine alışveriş yapıcamm eylülee hava serinlesin çıkıcamm çok heycanlıyım:KK9:

Ben kıyafet alamiyorum bebisime halam ve arkadasimin izlari var yeni dogdular onlar veecek onlarsan kiyafetler gelmeden ne alacagimi bilemiyorum ben almistim paylastim zaten ama twkrar almak istiyo insan

Kızlar bana doktorum kalsiyum hapini birak keci peyniri yw demişti ben yiyemiyorum kartal gurmw markette keçi yoğurdu buldum onu yiyorum markasi oba tavaiye edeeim xok lezzetli vw uygun

kızlar annem bir eşya yapmış bir eşya..battaniyesinde donusuna kadr..tam bir bavull çok ttalılar yaaa..analatamm size..bi kaç tanesinn resmini çektim koyarım birazdan..okşadım okşadım durudm

Merhaba hanımlar nasılsınız alışverişler başlamış biz daha cinsiyetini öğrenemedik çok nazlı benim çocuklarım oğlumda 2. Düzey utrasonda öğrenebilmiştik bundada öle olacak herhalde
2. Düzey utrason da giren var mı

mdaa kız bayıldım odasına=)modokodan mı aldın?

bizde dün baktım 4 tanesine bayıldım karar vermedik almaya kalkışınca
bütçemizi ayarayıp 1 ay içinde annemlerle gidip fikir alışverişinde buluncam=))

sonra gelsin odassıııı=)))

GİZOOOOO geçmişi okuyamadım,gittin m hello babay e?
biz dü gidecektik çok trafik vardı oraya gidemedik oda bakmaya gittik.
anlat hele=))

X