kesinlikle katılıyorum doğumdan sonra karnımbaya küçüldü.ertesi gün ayğa kalktım karnımı sıkıca sarma imkanım oldu ( göbeğimin kalmaması için)ve 6 ay içinde doğum öncesi kilomunda altına düştüm.burda emzirmeninde faydası çoktu.her zaman normal doğum taraftariyım yine normal olur inş.Kızlar normal doğumun kilo verimine katkısı cok büyük
bilmiyorum kı canım bana doktorum 20.haftada yaptırcaksın 2.dozu 24.haftada dedi.
sağlıkocagıda 20 de gel dedi bende haftaya gidicem.ama bir arkadaş yazmış 17.haftadan snra yapıyor diye.
zaten erken olsa yapmazlar.
aa magnezyum ishal mı yapıyor gerçi kabızlıkta iyidir :))
ama vitamınsız olmaz kı sen sor gene demir yada eleviti herkes kullanıyor sonuçta .
internette satışı varmı acaba ki?
bende gecen hafta olmuştum aşımı ama bi etkisi olmadı hatta unutup duşa girmiştim. bünyeye göre değişiyor sanırım
nasılsınız kızlar ??
ben liste yapıyorum derleyip toparlıyorum akşam tek tek paketleri açtım eskileri gözden geçirdim kullanılamayacak gibi olanları ayırdım var olanları ve almam gerekenleri not ettim kendime göre bilinçli bir tüketici olarak gereksiz birşey almamaya karar verdim tutucam kendimi. 0-3 ay ihtiyacımız olanları çıkardım sayılır sonrasına bakarız daha sonra .
Biz iyiyiz teyzesi
sıpa bugün beni korkuttu. Kalbini duyamayınca dogsun bak ben ona neler yapacam
Bende senin gibi düşünüyorum. Hep faydalı şeyler alıp gereksiz para harcamak istemiyorum. Sonuçta ilerde ona daha faydalı şeyler alırım diye düşünüyorum.
Bende normal doğum yaptım ve kirkim cikana kadar butun kilolarimi verdim inşallah bunda da normal olur.
Kizlar misem cok bulaniyo tansiyonum da cok düştü napicam ben[/QUO
geçmiş olsun ayran yapıp iç ve uzan biraz ayaklarını biraz yüksekte tut.
boyun kaç kuşum verebildin mi peki?
ben 15i falan geçsem top gibi yuvarlanırım
ay eşim de uzun, top diye oynar benle
helal sana nerde doğum yaptın özelmiydi
ben de normal istiyorum
inşallahhhhhh
Boyum 1,58 83 de doğum yaptım bir hafta sonra 70 e inmiştim
sonra 68 65 derken çalışmaya başladım zaten bebişi her sabah anneme götürüyordum. beş kat indir 4 kat yukarı çıkart derken
53 e kadar düştüm. doğumumu özel de yaptım pendik şifa hastanesinde gene oraya aynı doktoruma gidiyorum çok memnunum
doktorumdan ve hastaneden
Bende normal doğum yaptım ve kirkim cikana kadar butun kilolarimi verdim inşallah bunda da normal olur.
Kizlar misem cok bulaniyo tansiyonum da cok düştü napicam ben[/QUO
geçmiş olsun ayran yapıp iç ve uzan biraz ayaklarını biraz yüksekte tut.
ben iki gündür çok yoruldum uykuya düşkün değilim ama 11 de uyandım bugün tuz kısıtlaması yaptıgım halde yogunluktan ellerim ayaklarım şişti . ilk kalktıgımda cok şişmişti ama suanda azaldı . bugün 2 sürahi su içicem hedef koydum
boyun kaç kuşum verebildin mi peki?
ben 15i falan geçsem top gibi yuvarlanırım
ay eşim de uzun, top diye oynar benle
helal sana nerde doğum yaptın özelmiydi
ben de normal istiyorum
inşallahhhhhh
sonra 68 65 derken çalışmaya başladım zaten bebişi her sabah anneme götürüyordum. beş kat indir 4 kat yukarı çıkart derken
53 e kadar düştüm. doğumumu özel de yaptım pendik şifa hastanesinde gene oraya aynı doktoruma gidiyorum çok memnunum
nihalcim pendkte mi oturuyorsun bende pendik köprüsünün yukarı tarafında oturuyorum yakacıkta tıp mensupları nın üstünde oturuyoruz sen nerde oturuyosun
leylacım sen nerde yaptın doğumunu istanbulda mısın?kesinlikle katılıyorum doğumdan sonra karnımbaya küçüldü.ertesi gün ayğa kalktım karnımı sıkıca sarma imkanım oldu ( göbeğimin kalmaması için)ve 6 ay içinde doğum öncesi kilomunda altına düştüm.burda emzirmeninde faydası çoktu.her zaman normal doğum taraftariyım yine normal olur inş.
canım miden için rennie içebilirsinBende normal doğum yaptım ve kirkim cikana kadar butun kilolarimi verdim inşallah bunda da normal olur.
Kizlar misem cok bulaniyo tansiyonum da cok düştü napicam ben
aminn inşallahBizim de dün kesinleşti ve oğlumuz olacağını öğrendik,çokkk mutluyum ,Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
doktorun kim nihalcim? özelde hep sezryan duyduğum için özelde normal doğum yaptıran doktorları öğrenmek istiyorum[
mdaaaa yakacıktamısın canım, ben de soğanlıktayım çok yakınmışıznihalcim pendkte mi oturuyorsun bende pendik köprüsünün yukarı tarafında oturuyorum yakacıkta tıp mensupları nın üstünde oturuyoruz sen nerde oturuyosun
ben Pendik'te oturmuyorum Tuzla'da oturuyorum ama arabayla gidip geliyoruz yakın yani bize hastane
doktorumda Soner Sezer Sezgi
mdaaaa yakacıktamısın canım, ben de soğanlıktayım çok yakınmışız
gerçi tıp mensupları nerde bilmiyorum