2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar normal doğumun kilo verimine katkısı cok büyük
kesinlikle katılıyorum doğumdan sonra karnımbaya küçüldü.ertesi gün ayğa kalktım karnımı sıkıca sarma imkanım oldu ( göbeğimin kalmaması için)ve 6 ay içinde doğum öncesi kilomunda altına düştüm.burda emzirmeninde faydası çoktu.her zaman normal doğum taraftariyım yine normal olur inş.

Bende magnezyum içiyorum ama her daim içtiğimden beri kabızım=))
kişiden kişiye değişr bence canım

internette satışı varmı acaba ki?

var canım sanırım:)

mağazasına baktım uzuuun uzuun 0-3 veya 3-6 hiçbişey kalmamış uzun kollu veya badi tarzı.kışlıklar ne zaman gelmeye başlar dedim 1 aya tamamlanırmış.polar battaniye tulum vs gelicekmiş hep.
bayramın 2.günü eşimle bostancıdaki hello baby mağazasına gidicez çok büyük orası toplu alıcaz herşeyi heralde bebek arabasını odasını falanda ekim gibi alırız diye konuştuk bakalım evdeki plan çarşıya uycakmıı :))

Bende normal doğum yaptım ve kirkim cikana kadar butun kilolarimi verdim inşallah bunda da normal olur.

Kizlar misem cok bulaniyo tansiyonum da cok düştü napicam ben

Biz iyiyiz teyzesi

sıpa bugün beni korkuttu. Kalbini duyamayınca dogsun bak ben ona neler yapacam

Bende senin gibi düşünüyorum. Hep faydalı şeyler alıp gereksiz para harcamak istemiyorum. Sonuçta ilerde ona daha faydalı şeyler alırım diye düşünüyorum.

Benim de halam ve arkadasim ki doğum yaptı ikiside kıyafetlerini bana vericekler bende ozel gözümün kaldigi parçaları alirim artık kozmetik uruunleeimiz hazır paylasmistim battanniye falanda alirim diyorum cok heyecanli :)

aman allah korusun canım hakıkaten çok zor bir an yaşamısın. Allaha şükür sağlıklı bebeğin cinsiyet öğrendiniz mi inci.

Papatyacim arkadasim kervan bebeden 3000e almislar tum aksesuarlariyla beraber halisi nevresim takımı herseyi icinde haber veriyim dedim Cumartesi günü modoko ya gidicez gozune carpanlarin resimlerini çekerim fiyatları paylasirim sizinle

Bizim de dün kesinleşti ve oğlumuz olacağını öğrendik,çokkk mutluyum ,Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Cuma günü kontrole gittik aslında doğum tarihi 26 temmuzdu. doktor nstye bağladı ve sancım çıktı. Sonra muayne etti (biraz acıdı ve kan geldi.) 3 cm yakın açılman var dedi(ben hala alışveriş merkezlerinde geziyodum sancıdan açılmadan haberim yok.)Bugün çocuğu almamız gerekiyor dedi. Beklersek risk olabilirdi çünkü bebeğimiz dönmemişti makat gelişliydi. Kİlosu da 4'e yakındı. Sonra tabi ben başladım ağlamaya niye ağladığımı bilmiyorum erken olduğu için biraz korktum, beklemediğim birşeydi .Sonra eşimle karar verdik ve 16:00 da sezeryana girdim. Baştan spinal istedim ama bilmiyorum benden mi kaynaklandı yoksa tam uyuşmadım mı sanki içimden birşeyler koparıldı, bağırmaya başladım, çok korktum, sonra tabi beni uyuşturmuşlar gerisini hatırlamıyorum. 16:15 gibi dünyalar tatlısı bir erkek bebeğim olmuş. Ben 17:00 gibi kendime geldim. Ayklarımı hissetmiyordum hem spinal, hem genel anestezi ikisi birden olduğu için miğde bulantım da vardı. Bebeğimi kucağıma verdiler pamuk gibiydi maşallah, bembeyaz, öptüm kokladım,zorla emzirmeye çalıştım. Müthiş bir duygu kızlar onun kokusu içine çekip, öpmek sarılmak, bütün acıları unutuyorsunuz. Gazın çıkmasını beklicez dediler 2 gün kaldık hastanede.Mutlaka kayısı konservesi yapın, çantanıza koyun kızlar, ben çok faydasını gördüm ve canınız çok yansada mutlaka yürüyün, ayağa kalkın. Çok şükür lağmana gerek kalmadı ve gazımı da büyük abdestimide rahatlıkla yaptım ve bol bol sıvı alın.Rezene çayı ve humana stil tea mutlaka yanınıza alın ve günde 3 bardak falan için. Sonra pazar günü taburcu olduk. İnsanın evi gibisi yok. Hastanede kalmak gerçekten zor. Sütüm pazartesi geldi yani 3 günde geliyor kızlar sezeryanda biraz geç iniyor endişelenmeyin, bol bol sıvı alın ve istirahat edin ve sık sık emzirin. Başlarda hiç emziremiyordum. Bebeğim çok ağlıyrodu. Meme başım küçük ve çökük olduğundan sinirlenip, avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Lansinoh elektrikli pompa aldık.(herkese tavsiye ederim çok güzel bir ürün) Sütümü sağdımve kaşıkla verdim biberona alışım beni iyice unutmasın diye. Çok korktum emziremeyeceğim diye ama sonra mucize bir ürünle karşılaştım. Avent'in slikon göğüs ucu. O kadar rahatlıkki meme ucu olmayanlar için. Bebbeğim artık rahatlıkla emiyor, çok şükür Allah'ıma. Göğüs ucunun yara olmasını da engelliyor. Mutlaka emzirmede sorun yaşayanlar bir denesein bence. Yeni doğan bebekler hep uyuyor zaten, çok rahatız yani. 3 saatte bir falan emziriyorum, gazını çıkarıyoruz, altını değiştiriyoruz,(bu arada çok kötü kaka yapıyorlar, büyük insan gibi, bi avuç dolusu) , sonra kendiliğinden uyuyor zaten. Uyansa da sevsek diye bakıyoruz. Bir de günde 2-3 kaşık rezene çayı veriyorum bebişe, bir de su veriyorum. Banyo da yaptırdık, göbek düşmesini beklemedik. Sıcakta çocuk kokuyor zaten. Gün aşırı banyo yaptırıyoruz. Şimdilik bukadar kızlar herkese hayırlı doğumlar dilerim. Allah hepinizi kurtarsın, sağsağlım bebişleri kucağınıza almak nasip etsin inşallah.

leylacım sen nerde yaptın doğumunu istanbulda mısın?
ay normal doğum yapanlardan hep öğrenmek istiyorum hangi hastane olduğunu

Bende normal doğum yaptım ve kirkim cikana kadar butun kilolarimi verdim inşallah bunda da normal olur.

Kizlar misem cok bulaniyo tansiyonum da cok düştü napicam ben
canım miden için rennie içebilirsin

Bizim de dün kesinleşti ve oğlumuz olacağını öğrendik,çokkk mutluyum ,Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
aminn inşallah
hoşgeldin canım

doktorun kim nihalcim? özelde hep sezryan duyduğum için özelde normal doğum yaptıran doktorları öğrenmek istiyorum
benim dr da bostancı central yada pendik bölge hastanesinde yapıyormuş doğumları

ben Pendik'te oturmuyorum Tuzla'da oturuyorum ama arabayla gidip geliyoruz yakın yani bize hastane
doktorumda Soner Sezer Sezgi

nihalcim pendkte mi oturuyorsun bende pendik köprüsünün yukarı tarafında oturuyorum yakacıkta tıp mensupları nın üstünde oturuyoruz sen nerde oturuyosun
mdaaaa yakacıktamısın canım, ben de soğanlıktayım çok yakınmışız
gerçi tıp mensupları nerde bilmiyorum

mdaaaa yakacıktamısın canım, ben de soğanlıktayım çok yakınmışız
gerçi tıp mensupları nerde bilmiyorum

kartal ceza eviyle aynı sokaktayız dostlar sitesinde , bizde bu evi alalı 9 ay oldu kayınvalidemler soğanlıkta oturuyorlar bizde soğanlıktaydık yeni sağlık ocagının orda titanic in arkasında oturuyorduk =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…