sağol canım ya 3 lü testi isteyince biraz canım sıkıldıSaglikli olmasina cok sevindim benden 3 lu test istemediler hayirli bacim cinsiyet onemi yok
he vallaal benden de o kadar
durması da yok aralın peşinde bütün gün
kandırıyo bizi
boyun kaç kuşum verebildin mi peki?kızlar siz çok kilo aldım diyen arkadaşlara sesleniyorum 3 kilo 5 kilo aldık diyenler.
ben 4 ayda 8 kilo aldım yan ben ne yapayım. daha beş ay var ve son aylarda daha çok kilo alınıyor.
ilk hamilelik rekorum 27 kiloydu. heralde bu rekoru geçicem bu sefer. bende merak ediyorum valla
kaç kiloyla sonlandırıcam hamileliğimi. ama inat ettim 83 kiloda normal doğurdum.
bu seferde 90 na yaklaşırım heralde. ve gene Allah kısmet ederse normal doğurmak istiyorum.
oyyy kıyamam kara sevdaluk sanırsamannen benden akıllıymış ben 14
demir yada kan ilacı kullanıyormusun canım .bu yorgunluk uyku hali kansızlıktanta olur çünkü tetonaz aşı zamanı kan alıyırlar sağlık ocağında o zmn baktır bakalım.
ya kızlar hepiniz elevit kullanıyorsunuz benım doktorum 16.haftada eleviti kesti ve sadece demir ilacı verdi.
bu gittiğimde magnezyum isticem arada kramplar giriyor
doğru canım ben kızartma yemiyim diye fırına atıyorum ama kızartınca tadı geliyo kızart sen gül böreği yapıyosun işte bildiğin sosyete mantısı yaz çıkar.ben içini çiğden koyuyorum yapıp buzluğa atıyorum çünkü istediğimde erimeden çıakrtıp atıyorum kızarıyo hemen.
kanla demir aynı kapı kuşum evett
cerol tetanoza yarın gidiyorum Allah'ın izniyle :18: az mı gitmem gerek ??? Bu arada ben hiç vitamin içmedim vermiyo hatun banabana da bu gittiğimde magnezyum verdi sol kaburgam ezilmiş gibi ağrıyo ama hiç memnun değilim ya afedersin ishal yapıyo ee ben hamişliğimden beri süt ürünleri tükettiğim için onlar zaten bağırsakları çalıştırıyodu bide üzerine magnezyum mahfoluyorum
balımmm ozaman ben içinide kızartıyım hazırladıktan sonradabenim yaptığım bir köfte var bende ona sosyete köftesi diyorum o sandım ince bulgur ve unla yapılıyo biliyosundur
testlere hiç güven olmuyo çok yakından şahit oldum risk yüzdesi neydi bilmiyorum ama hamileliği boyunca ağladı kızcağızsağol canım ya 3 lü testi isteyince biraz canım sıkıldı1/640 çıktı risk seninki kaç çıkmıştı hatırlıyormusun? gerçi bebeğimden vazgeçmeyi düşünemem, Allah hayırlısını versin bakalım
cerol tetanoza yarın gidiyorum Allah'ın izniyle :18: az mı gitmem gerek ??? Bu arada ben hiç vitamin içmedim vermiyo hatun banabana da bu gittiğimde magnezyum verdi sol kaburgam ezilmiş gibi ağrıyo ama hiç memnun değilim ya afedersin ishal yapıyo ee ben hamişliğimden beri süt ürünleri tükettiğim için onlar zaten bağırsakları çalıştırıyodu bide üzerine magnezyum mahfoluyorum
balımmm ozaman ben içinide kızartıyım hazırladıktan sonradabenim yaptığım bir köfte var bende ona sosyete köftesi diyorum o sandım ince bulgur ve unla yapılıyo biliyosundur
boyun kaç kuşum verebildin mi peki?
ben 15i falan geçsem top gibi yuvarlanırım
ay eşim de uzun, top diye oynar benle
helal sana nerde doğum yaptın özelmiydi
ben de normal istiyorum
inşallahhhhhh
oyyy kıyamam kara sevdaluk sanırsam
neyse mutluysan sorun yok
allahım herkesi yuvasında mutlu huzurlu yaşatsın...
biz ona yoğurtlu köfte diyoruuz hayatımmm fellah köfteside deniyo ama sanırıımmm mmm aşırı lezzetli ama kolum kopuyo
bilmiyorum kı canım bana doktorum 20.haftada yaptırcaksın 2.dozu 24.haftada dedi.
sağlıkocagıda 20 de gel dedi bende haftaya gidicem.ama bir arkadaş yazmış 17.haftadan snra yapıyor diye.
zaten erken olsa yapmazlar.
aa magnezyum ishal mı yapıyor gerçi kabızlıkta iyidir :))
ama vitamınsız olmaz kı sen sor gene demir yada eleviti herkes kullanıyor sonuçta .
yok tatlım yaaaslm kızlarr ben hiç kıynaşma kıpırtı hissetmiyorum hisseden var mı bu haftalardaa...
civeleği boşver pericimahahhhhben sosyete köftesi kaynanam civelek köfte diyo ama süper oluyo
canm ben hiç kabız olmam bi ayran içiyim hemen lavaboya koşarımmagnezyumda cort etti beni ...Dediğim gibi ben dr.a her gittiğimde sölüyorum akşamları pek yemiyorum çok iyi beslenemiyorum diye hatta sağlık ocağında vitamin yazdılar hayır dedi ben yediklerinden almandan yanayım ayrıca gelişiminiz olması gerektiği gibi sütünü suyunu iç normal yemeğini ye yeter dedi benimde bildiğim herkezin kullandığı ama hatun vermiyo işte aman daha iyi ilaçtan nefret ediyorum yaaa
Evet bursadayım cnm Nilüfer ihsaniye
Acıbadem'e yakınım
Medical park a gidiyordum ama memnun kalmadım
Bayadır Esentepe tıp merkezine gidiyorum
Dr demet hnm. Ona soru sorma gereği bile duymuyorum
Herseyi detaylıca anlatıyorşimdilik memnunum
Sadece eşim hastane küçük diye tedirgin ama iki arkadasım orda dogum yaptı
Cok memnun ayrıldılar
mother care'da %50 indirim varmış kızlaaar öğlen koşuyorum ben
incicim sen yine de dikkat et ağır kaldırma, duş alma dediyse almaKızlar merhaba.
Tetanoz aşımı oldum geldim. hiçbir ağrı sızı yok. 1 dkk bile sürmüyor. Bence herkes yaptırmalı.
riske atılmamalı.
incicim sen yine de dikkat et ağır kaldırma, duş alma dediyse alma
ben de aşıdan gelince ''amaaaan millet çok nazlıymış hiç ağrımıyo ki '' dedim bütün gün
ertesi güne kalmadan gece uyutmadı
çok ağrı yaptı bende
ama ben söz dinlemeyip duşa girdim aynı gün
eşim akşam kolumu streçle sardı öyle girdim
bilmiyorum ondan mıdır normal midir çok ağrıdı 2 gün