2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Saglikli olmasina cok sevindim benden 3 lu test istemediler hayirli bacim cinsiyet onemi yok

Evt canim 17 ci haftada basliyorlarmis igneyi vurmaya

abbowwwwwwwwwww inanmıyorum yaa biri 4 biri 6 ya mı gidiyorrr.. ay maşallahhh
yaş ise 31...
vallaa süper
sanırım bu da erkek dımı harıkaa yaa.. ama bencede 4. yü yapma..
ömrün çocuk büyütmekle mı gecıcek ayol :)
birde erkeklerin artı zorlukları oluyor... ustelık cok daha hareketlı ve muzur oluyorlar
bende oğlumda cok yoruldum cokkkk neler cektıgımı bır ben bır komşularım bırde Allahım bılır...
o yüzden bu kdr ara verdık yoksa ben çocukları cok sevıyorum..
bırde eşim istemedi.. gözü korktu adamın.. ayrıca kendisi tek çocuk. belki onunda etkisi var
ama ben 3. düşünüyorum.. tabi bu bnm ruhumun dayanıklılığına ve maddıyata bağlı
bakalım

ama sana bravooooo kızlarında buyumuşş yardımları ufakta olsa ınan dokunur..

Kizlar gunaydinn saglik ocagina gidip geldim kan aldilar test yapcaklarmis. Seker b12 falan ve tatonoz askmin ilk dozonu oldum kizlar 61 kusuratla hamile kaldim 63 kiloyum neredeyse 1.5 kilo
Almisim hadi hayirlisi
sabriyaaa ne güzel 1,5 kilo maşallah
ben 4kilo aldım şimdiden

valentinas maşallah sizee
ama 22 cm baya uzun gibi geldi bana maşallah süphanallah

ayy ne güzel gencecik yaşta 3çocuk annesi olcan hem de ikisi büyümüş artık çok zorluğu olmaz onların
2 kızdan sonra bir prens geliyo demek
sağlıkla inşallah

evet canım allahın izniyle erkek dedi dr ben istanbulda yanlızım 7 kardeşiz bütün ailem izmirde kalabalık aileyi çok seviyorum ee çalışmıyorumda senin gibi çocularıda çok seviyorum inan bana erkek değilde kız olsaydı tekrar seve seve düşünürdüm kızlarım beni yormadılar bakalım oluşum bana neyi göstercek

sağol canım umarım 1 ay sonra gittiğimde tekrar 22cm demez olurya dr işte kafası karışmıştır banada çok geldi ama oluşum ultrasona sığmadı genç yaşta annelik bi yana kaç yaşında evlendiğimi bilsen dudağın uçuklar

annem 15 yaşında evlenmiş kuzum alışkınım uçuklamaz sen söyle
ben 23te evlendim şuan 29um

he valla al benden de o kadar
durması da yok aralın peşinde bütün gün
kandırıyo bizi

çok kilo aldım dicek sonra doğurcaz patır patır aaa doğumdan çıktım baktım 50ye düşmüşüm dicek biz ortadan ayrılıcaz çatlıcaz falan işte o olucak yani sonumuzz

canm valla mahvettin beni bende yemek istiyoruuuuuuuuummmm Şimdi anladığımı söliyim he de geniş kenara içten koyuyosun sarıyon kıvırıyon işte kürdanlıyosun sonra yağda kızatıyomusun ? daha sonra mantı gibi üzerine yoğurt yağmı gezdiriyosun fırınlama filan bişi dedin :44: bide iç harcı yağda kavursam mı ? ya yapıcam bunu ben bi kere de süzekten geçmiyo

kızlaar elevitle kan ilacınıı nasıl alıyosunuuuz?
ben eleviti yatmadan önce alıyorum kan ilacı gynoferon verdi doktor onu aç karnına sabah yazdı ama akşam ikisini bir alsam olmazmı acabaa?

kız gynoferon demir ilacı değilmiydi ??? kan la demir aynı kapıyamı çıkıyo yoksa Neyse yavru kan ilacı boş midede kalmalı 2 saat yoksam işe yaramıyomuşşş

ayyy maşallah size ben hiç kalkmıyorum benim kociş sahursuz tutuyo zavallım yaaa bazen diyorum seni gebertesim geliyo bazen içime sokasım çok dengesizleştim

Allahhh Allahhh bu dr.ların hepsi ayrı alem yafff. Benim dr.um kesinlikle aşıyı yaptırmam gerektiğini söledi...Geçenlerde arkadaşımın yengesi doğum yaptı bu aşıları yapmamış bir sürü sıkıntı çekmiş doğum yaptırdığı dr.da kızmış devlet böyle bir kolaylık sağlarken neden faydalanmıyosun diye :44: bende tırsıyorum ama dr.um ihmal etme ne olur ne olmaz yaptırmalısın dedi. Ben hiç balık yemem dr.um ceviz ye son aylarda çok önemli ilaç veririm dedi sorun yok dedi :44:

kızlar siz çok kilo aldım diyen arkadaşlara sesleniyorum 3 kilo 5 kilo aldık diyenler.
ben 4 ayda 8 kilo aldım yan ben ne yapayım. daha beş ay var ve son aylarda daha çok kilo alınıyor.
ilk hamilelik rekorum 27 kiloydu. heralde bu rekoru geçicem bu sefer. bende merak ediyorum valla
kaç kiloyla sonlandırıcam hamileliğimi. ama inat ettim 83 kiloda normal doğurdum.
bu seferde 90 na yaklaşırım heralde. ve gene Allah kısmet ederse normal doğurmak istiyorum.

demir yada kan ilacı kullanıyormusun canım .bu yorgunluk uyku hali kansızlıktanta olur çünkü tetonaz aşı zamanı kan alıyırlar sağlık ocağında o zmn baktır bakalım.

ya kızlar hepiniz elevit kullanıyorsunuz benım doktorum 16.haftada eleviti kesti ve sadece demir ilacı verdi.
bu gittiğimde magnezyum isticem arada kramplar giriyor

Cemre deniz bu arada sen bursada yaşıyordun değilmi,hangi doktora gidiyorsun ,nerde oturuyorsun.doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun?başka bursadan birileri varmı bilmiyorum ama.

Evet bursadayım cnm Nilüfer ihsaniye
Acıbadem'e yakınım
Medical park a gidiyordum ama memnun kalmadım
Bayadır Esentepe tıp merkezine gidiyorum
Dr demet hnm. Ona soru sorma gereği bile duymuyorum
Herseyi detaylıca anlatıyor şimdilik memnunum
Sadece eşim hastane küçük diye tedirgin ama iki arkadasım orda dogum yaptı
Cok memnun ayrıldılar

doğru canım ben kızartma yemiyim diye fırına atıyorum ama kızartınca tadı geliyo kızart sen gül böreği yapıyosun işte bildiğin sosyete mantısı yaz çıkar.ben içini çiğden koyuyorum yapıp buzluğa atıyorum çünkü istediğimde erimeden çıakrtıp atıyorum kızarıyo hemen.
kanla demir aynı kapı kuşum evett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…