Saglikli olmasina cok sevindim benden 3 lu test istemediler hayirli bacim cinsiyet onemi yokdün bebeğimi görmenin heyecanı ve cinsiyeti öğrenecek olmanın rahatlığıyla kliniğe gittik, bebiş normaldi ama çok hareketli değildi, 3 lü test yaptırcam 20. haftada da ayrıntılı ultrason, ama benim akıllı bebişim cinsiyetini göstermedi:26: dr kıza benziyor dedi ama hata payının da olabileceğini söyledi, bir sonraki kontrole kaldı anlayacağınız.
tatanoz aşısı bu haftalarda mı oluyor? doktor söyler heralde. bende 17 haftalık hamileyim 1,5 kilo aldım doktor ve herkes çok iyi diyor.
Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
31 yaşındayım 2 kızım 20 ay arayla geldi ikisinde çok zorlandım oyüzden 6 yıl ara verdim 3 senede olmadı eşim şimdi 2de yârdimcın var diyo yaparız hemen diyo şaşkın hem yardımcılar okuyo onlarında bana ihtiyacı var biri 6 ya diğeri 4 de geçti okul çok zor performanslar,projeler,sınavlar okulda yakın ben getirip götürüyorum alışmıştık tempoya asıl zorluğu bebiş gelince görücez
sabriyaaa ne güzel 1,5 kilo maşallahKizlar gunaydinn saglik ocagina gidip geldim kan aldilar test yapcaklarmis. Seker b12 falan ve tatonoz askmin ilk dozonu oldum kizlar 61 kusuratla hamile kaldim 63 kiloyum neredeyse 1.5 kilo
Almisim hadi hayirlisi
valentinas maşallah sizeeuzun bi aradan sonra dün kendi druma gittim üçlü testi ve diğer tahlil sonuçlarımı gösterdim üçlü test maaşallah çok iyi çıkmış ama kansızlık çıkmış hemde 20 gündür kan ilacı içtiğim halde b12 bakalım ondan kaynaklı olabilir dedi devit3 gnde 9 damla gynoferon gnde 2 verdi dekavit ve oksapara devam bebişimim başını bacağını göbişini her bişeyini ölçtü erkek olduğunu oda tastikledi bebişin resminin altına yazmış 330 gr 22 cm erkek diye bide oluşum bi hafta önden gidiyomuş detaylı için 14 ağustosa randevu aldım geçmek bilmez şimdi günler allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar kolay doğumlar nasip etsin
ayy ne güzel gencecik yaşta 3çocuk annesi olcan hem de ikisi büyümüş artık çok zorluğu olmaz onların31 yaşındayım 2 kızım 20 ay arayla geldi ikisinde çok zorlandım oyüzden 6 yıl ara verdim 3 senede olmadı eşim şimdi 2de yârdimcın var diyo yaparız hemen diyo şaşkın hem yardımcılar okuyo onlarında bana ihtiyacı var biri 6 ya diğeri 4 de geçti okul çok zor performanslar,projeler,sınavlar okulda yakın ben getirip götürüyorum alışmıştık tempoya asıl zorluğu bebiş gelince görücez
abbowwwwwwwwwww inanmıyorum yaa biri 4 biri 6 ya mı gidiyorrr.. ay maşallahhh
yaş ise 31...
vallaa süper
sanırım bu da erkek dımı harıkaa yaa.. ama bencede 4. yü yapma..
ömrün çocuk büyütmekle mı gecıcek ayol :)
birde erkeklerin artı zorlukları oluyor... ustelık cok daha hareketlı ve muzur oluyorlar
bende oğlumda cok yoruldum cokkkk neler cektıgımı bır ben bır komşularım bırde Allahım bılır...
o yüzden bu kdr ara verdık yoksa ben çocukları cok sevıyorum..
bırde eşim istemedi.. gözü korktu adamın.. ayrıca kendisi tek çocuk. belki onunda etkisi var
ama ben 3. düşünüyorum.. tabi bu bnm ruhumun dayanıklılığına ve maddıyata bağlı
bakalım
ama sana bravooooo kızlarında buyumuşş yardımları ufakta olsa ınan dokunur..
esselaaaaa gozunu acmaaa kızz bnm 7 kılo aldığımı duşunn vee rahatlaaa
ya sen ne ara aldın yeni yemeye başladın zaten
sabriyaaa ne güzel 1,5 kilo maşallah
ben 4kilo aldım şimdiden
valentinas maşallah sizee
ama 22 cm baya uzun gibi geldi bana maşallah süphanallah
ayy ne güzel gencecik yaşta 3çocuk annesi olcan hem de ikisi büyümüş artık çok zorluğu olmaz onların
2 kızdan sonra bir prens geliyo demek
sağlıkla inşallah
sağol canım umarım 1 ay sonra gittiğimde tekrar 22cm demez olurya dr işte kafası karışmıştır banada çok geldi ama oluşum ultrasona sığmadı genç yaşta annelik bi yana kaç yaşında evlendiğimi bilsen dudağın uçuklar
he vallaal benden de o kadar
durması da yok aralın peşinde bütün gün
kandırıyo bizi
yazdım canım bidaha yazıyımm :)
kıyma soğan pulbiber karabiber tuz iç harcı.yufkayı 4e bölüp geniş kenara ince şerit harçdan yayıp gül böreği gibi yapıp kürdanlayıp kızartıyosun.sarımsaklı yoğurt üstünede tereyağı eritippp lüpppp mideye indiriyosunnnnnn
gitmeseydin keşke kocan tek gitseydi ya:26:
kızlaar elevitle kan ilacınıı nasıl alıyosunuuuz?
ben eleviti yatmadan önce alıyorum kan ilacı gynoferon verdi doktor onu aç karnına sabah yazdı ama akşam ikisini bir alsam olmazmı acabaa?
günaydıın cannlaarr
yaa gece sahuru kaçırdık ben bikaç gündür tutamıyorum zaten de eşim için üzüldüm
iki gündür sahur hazırlayamadım ona
bide 4te uyanıp bi daha uyuyamadım dön allah dön...
Yürüme olayını bende çok istiyourm sitenin etrafında dönüyordum bi aralar ama onuda bıraktım,
bende vitamin kullananlardan değilim,doktorum folik asitten sonra demir hapı verdi gerçi oda vitamin ama burda okuduğum kadarıyla kalsiyum magnezyun alanlar fazla,
yumurta yemem hatta 6-7 yaşından bu yana ağzıma hiç ama hiç girmedi,tabiki herşeyde yumurta var ama,yumurta tadı ve kokusu gelen hiç birşey yiyemiyorum,süt içmem ,yoğurt çok nadir,doktor sıkıntı yok dedi peynir yiyormusn ,yiyorsun ondan alırsın rahat ol dedi,sadece haftada kesin ama kesin 2 gün balık yiyeceksin yemediğin zamanlarrda balık hapı alacaksın dedi.çok önemli olduğunu söyledi,
ayrıca tetenoz aşısı meselesini sordum ararlarsa istemediğini söyle dedi,eskiden gerekli olduğunu doğum yapılan ortamların steril olmadığını devletinde bunu engel olma amaçlı aşı yaptırdığını,ancak kimseyi bu iyi yerde doğum yapıyor bu steril olmayan bir yerde yapıyor diye ayyırt ettiremediği için herkesi aradığını söyledi
ben yaptırmıyorum yaptırmıyacağım.
bende 21. haftama girdim sanırsam,dün evimize bir tartı almayı başardık sonunda,3,5 kilo almışım,boyum 1,70 kilom 69 oldu,tombiş bir anne olucam galiba,ama doğumdan sonra fit olma konusunda karalıyım,:)
annem 15 yaşında evlenmiş kuzum alışkınım uçuklamaz sen söyle
ben 23te evlendim şuan 29um
yorgunluk ve uykusuzluk bende de var. akşam yemekten sonra kendimden geçiyorum.
tv karşısında göya dizi seyredicem uyuya kalıyorum. dün 22:30 da yerime yatayım bari dedim koltukda uyukluyordum.
bugünse iş yerimde masa başında kafam düşdü düşecek gözümü zor açıyorum. gittim elimi yüzümü yıkadım açılayım diye
Cemre deniz bu arada sen bursada yaşıyordun değilmi,hangi doktora gidiyorsun ,nerde oturuyorsun.doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun?başka bursadan birileri varmı bilmiyorum ama.
canm valla mahvettin beni bende yemek istiyoruuuuuuuuummmmŞimdi anladığımı söliyim he de geniş kenara içten koyuyosun sarıyon kıvırıyon işte kürdanlıyosun sonra yağda kızatıyomusun ? daha sonra mantı gibi üzerine yoğurt yağmı gezdiriyosun fırınlama filan bişi dedin :44: bide iç harcı yağda kavursam mı ? ya yapıcam bunu ben bi kere de süzekten geçmiyo
kız gynoferon demir ilacı değilmiydi ??? kan la demir aynı kapıyamı çıkıyo yoksaNeyse yavru kan ilacı boş midede kalmalı 2 saat yoksam işe yaramıyomuşşş