Bizim de dün kesinleşti ve oğlumuz olacağını öğrendik,çokkk mutluyum ,Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
amanııınn çok yakınmışız sen taşınmadan evvelkartal ceza eviyle aynı sokaktayız dostlar sitesinde , bizde bu evi alalı 9 ay oldu kayınvalidemler soğanlıkta oturuyorlar bizde soğanlıktaydık yeni sağlık ocagının orda titanic in arkasında oturuyorduk =)
var canım sanırım:)
mağazasına baktım uzuuun uzuun 0-3 veya 3-6 hiçbişey kalmamış uzun kollu veya badi tarzı.kışlıklar ne zaman gelmeye başlar dedim 1 aya tamamlanırmış.polar battaniye tulum vs gelicekmiş hep.
bayramın 2.günü eşimle bostancıdaki hello baby mağazasına gidicez çok büyük orası toplu alıcaz herşeyi heralde bebek arabasını odasını falanda ekim gibi alırız diye konuştuk bakalım evdeki plan çarşıya uycakmıı :))
amanııınn çok yakınmışız sen taşınmadan evvel
biz de titanic otele çook yakınız ama diğer tarafına doğrumegapol tıp merkezinden girince ama bu hafta taşınıcaz
yeni ev kesinleşmedi ama az kaldı netleşmek üzere o da gümüşpınarda bi sitede
senin dediğin sağlık ocağına da annemler çok yakın
kvler nerde
maşallahbugünkü göbüşümüzü koyalım kızlar hiç paylaşım yapmıyorsunuz bitek benim mi göbüşüm çıktı
20+1
Eki Görüntüle 758769
Papatyacim arkadasim kervan bebeden 3000e almislar tum aksesuarlariyla beraber halisi nevresim takımı herseyi icinde haber veriyim dedim Cumartesi günü modoko ya gidicez gozune carpanlarin resimlerini çekerim fiyatları paylasirim sizinle
maşallah
ben böyle bir elbise giysem 9 aylık gibi çıkar göbeğim ben çok şiştim kızlaarr 7 aylıklarla yarışırım
Süper tekseferde herşey,istanbulda olmak şans Bursada çok secenek yok,ama yakın en azından sık sık gidiyoruz bakabilirim.
bebek arabası için marka inceledinmi?çok seçenek var.
bugünkü göbüşümüzü koyalım kızlar hiç paylaşım yapmıyorsunuz bitek benim mi göbüşüm çıktı
20+1
Eki Görüntüle 758769
canım karar verdik biz ona chıcco ı move trio alıcam set halinde.ağırmış biraz ama soru değil büyüdükten sonrada daha hafif bişey alırım çok beğendim çünkü bunu :))
sen baktınmı hiiç ?
ooyyy maşşaaallaah benim seninkinden daha büyük biliyomusunn hele akşamları
iç karnın küçüktür çok mu kilo aldın ki ben 5 kilo aldım bu haldeyim popom acayip büyüdü normalde baya ufaktır kz bebek popo yapar diyorlar bende kanıtlandı ilk bebek erkekti hiç böyle popo falan cıkmamıstı
Meraba Kızlar, sıcaklar beni fena halde etkiliyor hiç bişi yapmadan bütün gün yatmak istiyorum..
Kucuk oglumu 19 temmuzda dogurmustum, o gunlerde de fena helde bunalmaktaydım :)
eeee koyun sizde niye kimse paylaşmıyo
nihalcim şifanın ücretleri nasıl? muayene, doğum, tahliller vs
drundan memnunmuşsun nasıl biri?...
kızlaaaarr bugün kocişiminn ilk iftarı sebzeli et soteyle pilav yapıcam.çorbaya karar veremedimmm bi el atınnnn ocak başında karıştırmalı bişey olmasın ama