stok yap o zaman=)
Ben yaptım.1 tane olmaz 3 tane!!!
eşim tanesi 1 liradan malatya pazarından lıyo bana
1 tanesi 1 lira ama kocaman=)
2 tane yesem yetiyo artıyo bile.
Zaten çok severim bana da bahane oldu.
Dünde babaannem verdi bana Hac'dan gelmiş biri getirmiş ona da.
Bana bayram oldu=))
Kıymayı soğanı kavurarak yap ama=)
çiğden koyma=)
Kızaratak ye çok az yağda.oh mis.fırında tadı çok olmuyor kaçamak yap
Allah allah bana niye sivrizekalı dr um hurma ye dedi
acaba ondan mı oldu sancılarım?
sanmam ya o kaarcık hurmanın sancı yapacağını
hemen baktım marincap a
60 kapsül var içinde yağ kapsülü ıyyyyyyyyy
fiyat yazmıyor ama=)
öğrenirim ben unuttum şimdi söylerim sana canım
slm kızlar.. size bişi sorcam hamilelikte oje ve aseton kullanmak zararlı mı??
bugün oje sürdüm ama hiç aklıma hamilelik durumum gelmesi( eşim zararlı değil mi diyene kadar??
sizler kullanıyor musunuz??
Ben de hurma yemek istiyorum ama rahim kaslarını güçlendirip doğumu çabuklaştırıyor diye okumuştum. 8.ayda yemeyi düşünüyordum. Yesem mi acaba ??[/QUO
yeme yemeee :)))
MOİRAİA Drum hiç umursamadı
rahim 20.haftada çkar yukarı.
çıkana kadar baskı yapar sancı olur dedi
magnezyum verdi sadece kasılmalar azalsın diye canım
Fazlasıyla rahattı yani.uyuz olmadım da değil ama anormal durum olsa söylerlerdii bence
kızlaar elevitle kan ilacınıı nasıl alıyosunuuuz?
ben eleviti yatmadan önce alıyorum kan ilacı gynoferon verdi doktor onu aç karnına sabah yazdı ama akşam ikisini bir alsam olmazmı acabaa?
kızlaar elevitle kan ilacınıı nasıl alıyosunuuuz?
ben eleviti yatmadan önce alıyorum kan ilacı gynoferon verdi doktor onu aç karnına sabah yazdı ama akşam ikisini bir alsam olmazmı acabaa?
Nasıl umursamıyorlar anlamıyorum.. Ya bebeğin eşi aşağıda ise, ya bu baskı yaptığı için oluyorsa? Ya da rahim ağzın açılmaya müsait ise rahim ağzına bebek kesesi baskı yaptığı için bu ağrı oluyorsa? Sana hiç vajinal olarak baktı mı peki?? Ufff..Kuruntu yapıyorum ama benim de karnım çok ağrıyor, bildiğin gibi değil. Hatta ağrıdan çoğu zaman yürüyemiyorum bile, sanki altımda koca bir taş inecek gibi..(
Gizem canım ben de doktoruma sordum elevit dışında başka ilaç alacak mıyım diye..Bana 21. haftada balık hapına başlayacaksnız dedi. Balık hapını erken alırsanız bebeğiniz şişmanlamaya başlar dedi..Hiç ne kan ilacından ne de tetanoz aşısından bahsetmedi..Ben sizden duyuyorum aşıları da..
Bnm Dr um kanama döneminde karından ultrasonla bakıp hersey yerli yerinde dedi
Yani rahim boyu iyi plesanta iyi vs. Saydı
Ama ascık yürüsem aynı sen gibi oluyorum bende
Sanki karnımın altında taş var baskı yapıp agrıo
Alttan bakışında belki ters giden bişey olduğu mu anlaşılıyor
Oyle olsa o riskli dönemde bakardı gerek görmedi ama
Bu arada bnm Dr umda balık hapı fln bahsetmedi
Aşıdanda bahsetmedi
Ben aşı olmucam yaaa :/ cok tırsıyorum
Hemşire aradı beni saglık ocağından
Olmazsam nolur dedim niye yapıyorsunuz dedim
Baba paslı bişey elimi fln keserse bebeğe zararı olucagını
Oyuzden önlem amaçlı yaptıklarını söyledi
Nasıl umursamıyorlar anlamıyorum.. Ya bebeğin eşi aşağıda ise, ya bu baskı yaptığı için oluyorsa? Ya da rahim ağzın açılmaya müsait ise rahim ağzına bebek kesesi baskı yaptığı için bu ağrı oluyorsa? Sana hiç vajinal olarak baktı mı peki?? Ufff..Kuruntu yapıyorum ama benim de karnım çok ağrıyor, bildiğin gibi değil. Hatta ağrıdan çoğu zaman yürüyemiyorum bile, sanki altımda koca bir taş inecek gibi..(
Gizem canım ben de doktoruma sordum elevit dışında başka ilaç alacak mıyım diye..Bana 21. haftada balık hapına başlayacaksnız dedi. Balık hapını erken alırsanız bebeğiniz şişmanlamaya başlar dedi..Hiç ne kan ilacından ne de tetanoz aşısından bahsetmedi..Ben sizden duyuyorum aşıları da..
Bebek kan ilacı aç alınacak boş mideye
Öteki tok
Ee ikisini nasıl alcan ?
Kanı ben sabah alıyorum aç de oyle dedi
Elevitim bitti zati asır oluyor hala alamadım
dur bakiyim yapıp yiyiim anlıyomuymuşum konuştun konuştun acıktım en sonunda bekleyemicem emrahın gelmesini falan
çiğköfteleri etli etli görüten nutellaları mideye indiren babannem zaten dinime küfreden müslüman olsa
Tabi ki.erkek olanlar15. haftada öğrendi en geç.12 . hafta da öğrenen bile oldugerçekdenmi :) evet canım ilk zaten hep içimden kız geçiyordu ama herkez erkek diyordu hala şaşkınım o heycanla anlayamadım doktorun dediğini ismi bile hazır bitek annem üzüldü duyunca kız doğurma yavrum kızları çok üzüyorlar ilerde dedi
kızlar hurmayı şimdiden bol bol yemeyin. o doğuma yakın bir zamanda yenir diye biliyorum ben. ben korkumdan çok yemiyorum erken doğum riski falan oluşmasın diye
bana da aynı ilaçtan verdi gynferonkızlaar elevitle kan ilacınıı nasıl alıyosunuuuz?
bana karında baktı rahim ağzın iyi suyun iyi falan dediNasıl umursamıyorlar anlamıyorum.. Ya bebeğin eşi aşağıda ise, ya bu baskı yaptığı için oluyorsa? Ya da rahim ağzın açılmaya müsait ise rahim ağzına bebek kesesi baskı yaptığı için bu ağrı oluyorsa? Sana hiç vajinal olarak baktı mı peki?? Ufff..Kuruntu yapıyorum ama benim de karnım çok ağrıyor, bildiğin gibi değil. Hatta ağrıdan çoğu zaman yürüyemiyorum bile, sanki altımda koca bir taş inecek gibi..(.
çok teşekkür ederim işteyken oldu ama akşam hiç hissetmedim yada yoğunluktan anlayamadım işim bitmedi birtürlü yatağa yatınca da uyumuşum yorgunluktan. bu arada gecen hafta bende istifra ettım ama bu hafta hiç olmadı geçecek canım haftada bire inmiş artık sabır.
beim midem yandığı zman eğer geçmezse tammdır sonuç istfra oluyor..ay ben bişeler hisdiyom ama omu bilmm..
sanırım net histtmde korkucakmışım gbi geliyor bana ya
öyle canım yaa..3 kişilere uyuz oluyorum çocuk benim çocum sanane..baktımda benim gbi olna çok vr burdaçok uslu çok teyzesi kibar olacak benım kız tembel diyordum vazgeçtim alınmasın kızm bana.moiraia teşekkür ederiz canım
ay sorma kız deyince olsun olsun birdahakıne diyorlar çok sinir bozucu sankı herkes erkek doğurmak zorunda.
saol canım Allaha şükürler olsun saniyelikte olsa benı hüngür hüngür ağlattı . merakla devamını beklıyorum
hayırlı olsun kzıın sen bakma 3. kişilere eşin ve sen mutlumusunuz bir evladınız olacak sizin bir parçanız ne farkeder kız erkek. başkasını ilgilendirmez. çok istiyorlarsa erkek kendileri yapsın erkek . insanın ağzına neler gelıyuor da söyleyemıyor.ne üzücü ..cahil insanlar...
iiym çok şükğür canım artık yaaa..ama çok tembel oldum..uyuyorum hep..hiç uyumamış gbi..öyle içim geçiyorkii..anlatamm..sanki o kdr hareket eden benm bebğim değil..anaya bak kızına bak..kızı hareketli anne hep uyuysunn...Mucizemmm hşgelsin hamişim=))
iyisin şimdi dimi??
Kızın da hayırlıs olsun.
kızlar ne kadar saklamış anacım sonradan sonradan atak yaptı..
Ben dün ki istifradan sonra mide yanmasından mahvoldum durmadan ağzıma acı s geldi.
Bugün mail atcam ilaç önersin bana.sana ne önerdi canımcım miden için??
hee hep atakaları sonradan cnım yaa...
ayyy cnaım bende senn gbiydim mide konsunda ama allha şükür iki gündür iiyim...
rabalis diye bir hap verdi canım aç karnına içiliyo..birde şurupğ verdi rennei duo diye...onuda yanma oldu zmn gn içinde içebilrisn dedi 3 ölçeğe kdr ama hap ii glerse içme onu dedi..kızrtmadan çikoltadan uzk dur mide yanması yağr dedi..mayalı yiyeceklerde.. öle kuzum
benm bebekte 17+5te 232 grdı kuzummoleyyy yalnız degılımmmm
yok cnm dr da ıyı dedı ama herkese bakıyorumda ondan banada cok gelmıstıııı
bu arada yanıma vişne suyu koydum tam içicemm alim dedim hopp halıya nasıl üüzldüm yaaa...silerken yine karnım ağrdı...yeni yıktrmıştım halıyı :)))
bu arda kızlr karnnzdan bakr dr eşine rahimdeki açıklığıda görr..kanrnz ağrımasınn nedemni ya gaz ya da bebn eşi aysa oldumu olurmuş..benimki aşada mesela.24. haftaya kdr çıkmazsa büyk ihtml sezeryn olcn dedi
iiym çok şükğür canım artık yaaa..ama çok tembel oldum..uyuyorum hep..hiç uyumamış gbi..öyle içim geçiyorkii..anlatamm..sanki o kdr hareket eden benm bebğim değil..anaya bak kızına bak..kızı hareketli anne hep uyuysunn...
hee hep atakaları sonradan cnım yaa...
ayyy cnaım bende senn gbiydim mide konsunda ama allha şükür iki gündür iiyim...
rabalis diye bir hap verdi canım aç karnına içiliyo..birde şurupğ verdi rennei duo diye...onuda yanma oldu zmn gn içinde içebilrisn dedi 3 ölçeğe kdr ama hap ii glerse içme onu dedi..kızrtmadan çikoltadan uzk dur mide yanması yağr dedi..mayalı yiyeceklerde.. öle kuzu