2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

kızlar hurmayı şimdiden bol bol yemeyin. o doğuma yakın bir zamanda yenir diye biliyorum ben. ben korkumdan çok yemiyorum erken doğum riski falan oluşmasın diye

zaten çiğden koymam canım sağol genede.ewet ya fırında değil kızartıcam ayy karnım tok olmasına rağmen canım çekti yarın kesın yapıcam herkes sosyete mantısı yıcek yarın :)))))))))))
canım o zmn marıncap daha uyguna gelir fiyatında uygunsa bidahakine ondan alırım o zaman.

slm kızlar.. size bişi sorcam hamilelikte oje ve aseton kullanmak zararlı mı??
bugün oje sürdüm ama hiç aklıma hamilelik durumum gelmesi( eşim zararlı değil mi diyene kadar??
sizler kullanıyor musunuz??

yok canım hiç alakası yok ben 2gundebir oje suruyorum.
yalnız aseton kokusu rahatsız edebilir kendınden uzak tut benı normaldede rahatsız eder zaten bende uzak tutarak yada kardeşime sıldırırırım.

kızlaar elevitle kan ilacınıı nasıl alıyosunuuuz?
ben eleviti yatmadan önce alıyorum kan ilacı gynoferon verdi doktor onu aç karnına sabah yazdı ama akşam ikisini bir alsam olmazmı acabaa?

Nasıl umursamıyorlar anlamıyorum.. Ya bebeğin eşi aşağıda ise, ya bu baskı yaptığı için oluyorsa? Ya da rahim ağzın açılmaya müsait ise rahim ağzına bebek kesesi baskı yaptığı için bu ağrı oluyorsa? Sana hiç vajinal olarak baktı mı peki?? Ufff..Kuruntu yapıyorum ama benim de karnım çok ağrıyor, bildiğin gibi değil. Hatta ağrıdan çoğu zaman yürüyemiyorum bile, sanki altımda koca bir taş inecek gibi..(

ben eleviti yatmadan önce alıyorum kan ilacı gynoferon verdi doktor onu aç karnına sabah yazdı ama akşam ikisini bir alsam olmazmı acabaa?

Gizem canım ben de doktoruma sordum elevit dışında başka ilaç alacak mıyım diye..Bana 21. haftada balık hapına başlayacaksnız dedi. Balık hapını erken alırsanız bebeğiniz şişmanlamaya başlar dedi..Hiç ne kan ilacından ne de tetanoz aşısından bahsetmedi..Ben sizden duyuyorum aşıları da..

Son düzenleme:

Bebek kan ilacı aç alınacak boş mideye
Öteki tok
Ee ikisini nasıl alcan ?
Kanı ben sabah alıyorum aç de oyle dedi
Elevitim bitti zati asır oluyor hala alamadım

Bnm Dr um kanama döneminde karından ultrasonla bakıp hersey yerli yerinde dedi
Yani rahim boyu iyi plesanta iyi vs. Saydı
Ama ascık yürüsem aynı sen gibi oluyorum bende
Sanki karnımın altında taş var baskı yapıp agrıo
Alttan bakışında belki ters giden bişey olduğu mu anlaşılıyor
Oyle olsa o riskli dönemde bakardı gerek görmedi ama

Bu arada bnm Dr umda balık hapı fln bahsetmedi
Aşıdanda bahsetmedi
Ben aşı olmucam yaaa :/ cok tırsıyorum
Hemşire aradı beni saglık ocağından
Olmazsam nolur dedim niye yapıyorsunuz dedim
Baba paslı bişey elimi fln keserse bebeğe zararı olucagını
Oyuzden önlem amaçlı yaptıklarını söyledi

Bugün ben de 23. haftada bir arkadaşım var kanamalardan çok çekti onu aradım anlatayım diye derdimi.Onun da bebeğin eşi hep aşağıdaymış, durmadan ağrısı olur, bir şey aşağı inecek gb olurmuş..Hatta bu nedenle hala arada sırada kanaması da oluyormuş ama yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladı bebeğim dedi. Önce benim gb bebek sürekli kasıklardaymış..şimdi midede ve karında da hissediyorum dedi. Bana da 8. ve 12 haftada hem alltan hem de üstten bakmıştı doktor ama problem yok demişti.. Şimdi ise daha iyi bir doktora geçtim, ağrım var yürüyemiyorum diyorum ama normal diyor. İnşallah bir şey olmaz..

Ya ben de doktora tetanozu sorayım bari..olmadı zorla yaptırtırım..Alttan da baktraağım ama işte 40 yaşında yakışıklı bir adam, ufff canım çok sıkılıyor :))

slm kızlar bu gün nihayet bebişimin cinsiyetini öğrendim bir kızım olucak nasipse doktor kız deyince çok şaşırdım bana herkes erkek bebişin olucak dedi bende rüalarımda hep erkek gördüm rüyam tersine çıktı gerçi benim için kız erkek farketmiyor sağlıklı olsun yeterli şimdi dahada heyecanlıyım artık bebişime ciciler almaya başlıyabilirim:)

kan ilacına bugün başlattı canım aşıyıda 20-24.haftalar arasında olucaksın dedii bilmiyorum bende valla duya duya sorup öğreniyorumm :))

Bebek kan ilacı aç alınacak boş mideye
Öteki tok
Ee ikisini nasıl alcan ?
Kanı ben sabah alıyorum aç de oyle dedi
Elevitim bitti zati asır oluyor hala alamadım

kanı aç alıyım sabah o zaman eleviti yine yatmadan almaya devam ederim.
alsana eleviti nideeeen ihmal ediyosunnnn

HAahahhahaha=))
bak orada haklısın he=)
gözün kaçmamış eti çiğ köftem HELALLL=))
takılıoru kuzum.
Hepimiz o buantılı uyuz günlerde dışarda yedik
ben beyaz peynirli pizza bile yedi ay o neydi ya beyaz peynirli domatesli
sandviç yiyorum sandım,=))

Tabi ki.erkek olanlar15. haftada öğrendi en geç.12 . hafta da öğrenen bile oldu
ne olacakmış adı bakalım
ismiyle yaşasın inşalaah.
kızları üzüyorlarda erkekleri üzmüyorlar mı sanki.
benim 19 yaşında erkek kardeşi var garibim 2. kızdan da kazığı yedi=((
çok üzülüyorum=((

kızlar hurmayı şimdiden bol bol yemeyin. o doğuma yakın bir zamanda yenir diye biliyorum ben. ben korkumdan çok yemiyorum erken doğum riski falan oluşmasın diye

BEN O DR U BOĞAZLAMAZ MIYIM!
BANA Hurmaları yedirdi yedirdi ya bir şey olsaydı!!
size de yanlış bilgi verdim burdaaaaaaaaa
bana da aynı ilaçtan verdi gynferon
ben blmiyordum aç karnına olduğunu bak
öyle gün arasında alıyordum.
gerçi 1 haftadır içmiyorum
başliim barii tekrardan sabahları kalkar kalkmaz atayım bi tane.

bana karında baktı rahim ağzın iyi suyun iyi falan dedi
hiç alttan bakmadı valla
bende kruntu yapıyorum bakma
rahat gibi gözüksemde içim rahat değil

Dr um bana da balık hapından aşıdan bahsetmemişti canım
ben dedim balık yiyemiyorum ne yapcam diye.
Balık hapı başlayalım o zaman dedi.
Sağlık ocağı arayıp sıkıştırıyor tetanoz aşısı falan diye,olayım mı dedim
ol ol sakıncası yok 20. haftada gt ol dedi
ben sormasam hiiiiiiiiiiiç bir şey söylemiyor
dünyanın parasını bayılıyorum bi de

Son düzenleme:

olsun yat dnlen ne olacak .
sefamız olsun saltanatımız 9 ay kullanabildiğin kadar kullan
bu haftalarda çok uykusuzluk olurmuş öyle yazıor aşağıda=)
kızartma ve mayalı şeyler yemiyorum ama çikolata yiyorum daha doğrusu nutella=((

rennie bana da vermişti ama kalmadı evde.gaviscon da olabilirmiş
o diğer rabalisden bahsetmedi bana.3 ünde randevum var sorcam onu
hem mide yanmasını hem de gaz kütleme çareyi=)

günaydınn kızlar ya sizinde sık tuvaletiniz geliyormu uykudan kalkıp yani gece gidiyomusunuz ?? 18+5 deyiz biz çok böyle tekme derecesinde hareket hissetmiyorum ben hafif bazen seğirme gibi iğne batması gibi bide ne tarafa yatarsam oraya kayıyo sanki yaa bide erkenden ben yemekten sonra uyuyakalıyorumm napıcam böyle hep yorgunluk halsizlikkk...

yorgunluk ve uykusuzluk bende de var. akşam yemekten sonra kendimden geçiyorum.
tv karşısında göya dizi seyredicem uyuya kalıyorum. dün 22:30 da yerime yatayım bari dedim koltukda uyukluyordum.
bugünse iş yerimde masa başında kafam düşdü düşecek gözümü zor açıyorum. gittim elimi yüzümü yıkadım açılayım diye

eşim oruç tutmaya başladı geçte olsa gece 3te uyandım ona bişeyler hazırladım bende yedim tabi

sonrada sabaha kadar uyumadım hiiiiçççççççç aptal gibiyiiimmm:26:

bankaya geldim bugün ben yokken neler olmuuşş.
hanii size anlatmıştım ya o ayakçı sapık adamı, diğer stajere geçtiğimiz pazar günü için müsaitmisin falan demiş sonrada arşivdeyken güya masajcı ya bu işte uzun zamandır pratik yapmadım haftasonu sende alıştırma yapsam yer farketmez senin evde olur benim evde demişşş faceten kıza mesaj atmış her boş bulduğunda gelcekmisin diye sıkıştırmışş kızda salak kimseye söylememiş 2 gün çekmiş bunu pazartesi yöneticiye söylemiş o gün bugündür konuşmuyomuş hiç.şok oldum boyu kadar kızları var bu adamın ya şaka gibi insanlarda ne ar kalmış ne namus elim ayağım buz oldu sinirden sabah sabah.

günaydıın cannlaarr
yaa gece sahuru kaçırdık ben bikaç gündür tutamıyorum zaten de eşim için üzüldüm
iki gündür sahur hazırlayamadım ona
bide 4te uyanıp bi daha uyuyamadım dön allah dön...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…