Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay gizo ikimiz de sahurdan uyumamışız
biz bi de kaçırdık ezanı
ben de sabahtan işe koyuldum
benim de çok sık tuvalet ihtiyacım oluyo ama çok normalmiş canımgünaydınn kızlar ya sizinde sık tuvaletiniz geliyormu uykudan kalkıp yani gece gidiyomusunuz ?? 18+5 deyiz biz çok böyle tekme derecesinde hareket hissetmiyorum ben hafif bazen seğirme gibi iğne batması gibi bide ne tarafa yatarsam oraya kayıyo sanki yaa bide erkenden ben yemekten sonra uyuyakalıyorumm napıcam böyle hep yorgunluk halsizlikkk...
ay pis sapık herif yaaeşim oruç tutmaya başladı geçte olsa gece 3te uyandım ona bişeyler hazırladım bende yedim tabi
sonrada sabaha kadar uyumadım hiiiiçççççççç aptal gibiyiiimmm:26:
bankaya geldim bugün ben yokken neler olmuuşş.
hanii size anlatmıştım ya o ayakçı sapık adamı, diğer stajere geçtiğimiz pazar günü için müsaitmisin falan demiş sonrada arşivdeyken güya masajcı ya bu işte uzun zamandır pratik yapmadım haftasonu sende alıştırma yapsam yer farketmez senin evde olur benim evde demişşş faceten kıza mesaj atmış her boş bulduğunda gelcekmisin diye sıkıştırmışş kızda salak kimseye söylememiş 2 gün çekmiş bunu pazartesi yöneticiye söylemiş o gün bugündür konuşmuyomuş hiç.şok oldum boyu kadar kızları var bu adamın ya şaka gibi insanlarda ne ar kalmış ne namus elim ayağım buz oldu sinirden sabah sabah.
benim de çok sık tuvalet ihtiyacım oluyo ama çok normalmiş canım
gece de hiç uyanmazdım şimdi kalkıyorum wc için
benim bebiş seyirmeleri de az, yorgunluk halsizlik te akşamları bastırıyo
normalde geç yatardım bikaç gündür 10gibi uyku bastırıyo
benzer durumlar yani, yalnız değilsin yanlız değiliz
ay pis sapık herif yaa
niye barındırırlar böylelerini hem de banka
benim bildiğim böyleleri hemen tekmeyi yer
hangi banka ki acebaa merak ettim :44:
bilmiyorum canım ama stajın bittiği gün adamın suratına bi tükürüp öyle çıkıcam ruh hastası sapık.
ABANK kuşuum osuruktan bi banka işte
Ben de hurma yemek istiyorum ama rahim kaslarını güçlendirip doğumu çabuklaştırıyor diye okumuştum. 8.ayda yemeyi düşünüyordum. Yesem mi acaba ??[/QUO
yeme yemeee :)))
hurma nın rahim kaslarını çalıştırdığını ve dogumu kolaylastırdıgını ilk hamileliğimde ben de duymustum internetten.. 39. haftayı tamamladıgımda 40 ı doldurana kadar 1 kg yakın hurma yedim.. 40+3 de suyum gelerek gittim hastaneye, hic sancım yoktu, ebe ilk muayene de 6 cm acılman var dedi.. 1 saat icinde de 7-8 cm oldu ama bu arada da oglum anne karnında kakasını yapmıs, suyum kakalı geliyordu, yani oglumun zehirlenme ihtimali vardı.. doktor bebek yukarıda, doğmasına daha var, bu süre zarfında kaka yerse küveze girmek zorunda kalabilir dedi, biraz da kilolu (4070 gr dogdu) sezaryane alalım dedi, bu arada ufak ufak sancılar basladı..ben de riske giremedim.. sezaryen oldum.. cok da zor degildi ama sancısız 7 cm acılma ile normal doğumu kacırmak biraz üzdü tabi:)
velhâsılı kelam: ben sancısız 7 cm acılmamı hurmadan olabilir diye düşünüyorum kızlar:)
Çok geçmiş olsun. Çok şükür sağlıklı bir şekilde doğmuş bebeğin. Son haftaları hatta haftayı bekleyelim o zaman.
günaydınn kızlar ya sizinde sık tuvaletiniz geliyormu uykudan kalkıp yani gece gidiyomusunuz ?? 18+5 deyiz biz çok böyle tekme derecesinde hareket hissetmiyorum ben hafif bazen seğirme gibi iğne batması gibi bide ne tarafa yatarsam oraya kayıyo sanki yaa bide erkenden ben yemekten sonra uyuyakalıyorumm napıcam böyle hep yorgunluk halsizlikkk...
Kizlar gunaydinn saglik ocagina gidip geldim kan aldilar test yapcaklarmis. Seker b12 falan ve tatonoz askmin ilk dozonu oldum kizlar 61 kusuratla hamile kaldim 63 kiloyum neredeyse 1.5 kilo
Almisim hadi hayirlisi
gunnnaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hanımlarrrr
annelerrr gunaydınnnnn
çocuklarım ve ben uyandım kahvaltı edıcezzz..
ablamın ogluda bende ya ay ne kadar yorucuymuş yaaa
ablamla kızı gıttı ama oglu kaldı aralla oynuyorlar arada aral kızdırıyor abısını :)
ıdare edıp gıdıyoruz ıstee .. ama ıkı çocuklu olmak ne zor yauuuuu :26::26:
gizem elevitimi alıcam ama hiçç vaktim olmuyor yaa.. ascıkta asıyorum sanırım
bırde bu halde bıle dakka başı acıkıyorum ben onu alınca napcam bılmem
Bnm Dr um kanama döneminde karından ultrasonla bakıp hersey yerli yerinde dedi
Yani rahim boyu iyi plesanta iyi vs. Saydı
Ama ascık yürüsem aynı sen gibi oluyorum bende
Sanki karnımın altında taş var baskı yapıp agrıo
Alttan bakışında belki ters giden bişey olduğu mu anlaşılıyor
Oyle olsa o riskli dönemde bakardı gerek görmedi ama
Bu arada bnm Dr umda balık hapı fln bahsetmedi
Aşıdanda bahsetmedi
Ben aşı olmucam yaaa :/ cok tırsıyorum
Hemşire aradı beni saglık ocağından
Olmazsam nolur dedim niye yapıyorsunuz dedim
Baba paslı bişey elimi fln keserse bebeğe zararı olucagın
Oyuzden önlem amaçlı yaptıklarını söyledi
ben 2yi aştım 3.yü doğuruyorum bide eşim demezmi 2.den sonra çok ara verdik bundan sonra hemen 4.yü yapalım
gizem elevitimi alıcam ama hiçç vaktim olmuyor yaa.. ascıkta asıyorum sanırım
bırde bu halde bıle dakka başı acıkıyorum ben onu alınca napcam bılmem
waaowwwwwwwwwwww iyiymişşşş
peki kaç yaşındasın.. zorlukları neler
günaydın hayatımm yatarken al hiç acıkmassınn ben öyle alıyorum :))