6 bin mii huuhhhAraştırıyorum tek Acıbadem Fulya özel odada tek başına normal doğum yaptırıyor diğerlerinin hepsi oğumhanede ve en az iki doğum aynı anda birde. Acıbadem uçmuş 6850 lira diyor ve SGK yok . Doğuma kadar normal doğum yapabileceğim bi yer arayacağım irtibatta kalalım canım umarım gönlümüze göre sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririz bebeklerimizi
Yarama parmak bastın canım:)) Bir türlü ne alacağıma karar veremedim. Listeler var ama kış bebeği için neyi kaç tane almalıyız kafamda net değil. Gereksiz şeyler alıp atıl kalmasını istemiyorum. En azından ilk 3 aylık kısmını şimdi alsak sonra mevsimi geldikçe diğer ayları da alırız. İndieimleri de kaçırmak istemiyorum. Bir dahaki büyük indirimde çıkamam belki, belli olmaz.kızlarr ya şu alışveriş olayına bir an önce başlamak istiyorum ama ne alacağımı bilemıyorum evde var olanları ayırdım 0-3 ay 6-9 ay olarak. giysi türünde pek sıkıntımız yok ama bakım malzemeleri gibi şeyler için de daha çok mu erken bozulur mu acaba onlar ? liste çıkarmak lazım şöyle ilk 3 ay ihtiyacımız olan şeyleri sonrasını zaten bebeğin durumuna göre alırım diyorum yanlış mı düşünüyorum şimdiden mı alıp koysak bilemedim.
kendime bişeyler alayım diyorum gecelik çamaşır gibi ama daha da şişicez ne kadar şişmanlarım bilemıyorum son aylarda almak mantıklı öyle bakıp bakıp çıkıyorum. sizler oda mobilya bakıyorsunuz ben oda yapamıyorum maalesef ama oda için yapılacak öyle güzel şeyler var ki. sadece beşik yatak odasına koyulacak o da var zaten. kapı süsü yapıcam onu araştırıyorum .
ben de kitap aldım bebeğime aktivite oyun kitapları falan. mikado çocuk tavsiye ederim ben de arkadaş tavsiyesiyle üye oldum.
siz hazırlık yapıyormusunuz liste cıkardınız mı ?
Yarama parmak bastın canım:)) Bir türlü ne alacağıma karar veremedim. Listeler var ama kış bebeği için neyi kaç tane almalıyız kafamda net değil. Gereksiz şeyler alıp atıl kalmasını istemiyorum. En azından ilk 3 aylık kısmını şimdi alsak sonra mevsimi geldikçe diğer ayları da alırız. İndieimleri de kaçırmak istemiyorum. Bir dahaki büyük indirimde çıkamam belki, belli olmaz.
Hastane çantası için de alışveriş yapmak lazım.
Kapı süsünü isme özel tasarım mı yaptırmak istiyorsun? Akşam araştırırken bir tasarımcının sitesini buldum. Ben de kızımın ismi netlesince ismine göre yaptırmak istiyorum. Siteyi evdeki bilgisayarıma kaydetmiştim. Akşama göndereyim sana.
Ben çok seviniyorum kızım olacağı için. İnşallah ikincisi de erkek olur. Kız oksa da hiç üzülmem. Evladın cinsiyetinin ne önemi var. Sağlıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar bana yeter. Sanki padişaha soy veriyoruz da erkek olsun diye uğraşacağız:)ahahhhhbabet ciyim ben ohh rahat rahat inş. arıza çıkmaz
esra cım ayrıntılı buralarda çok pahalı hastaneye göre değişiyo benim dr. um o konuda çok anlayışlı ve yönlendirdi bizi çok paralar ödemeyin dedi
off canm ne kadar stress yaptım şu yol olayını Allah'ın izniyle sıkıntısız anlatıyım inş.
aynen canikom biliyosun sen bu işi
ya arkadaş sinirleniyorum ama hiiiiiiiiiiben bu milleti anlamıyorum kız evlat olmassa erkekler nasıl çoğalacak nasıl dönecek bu devran bunları diyenlerin çoğuda kadın hi yuh yaneee bende karşılaştığım yeni yeni öğrenenlerden şu tekiyi alıyorum '' aaaaa hayırlı olsun erkek miiiiii hayır diyorum kızım olacak inş. heeee olsunnnnn neyse heyyyy Allah'ım ya hangi kafada yaşıyor bu millet !!! Farkında deiller heralde bunlar emanet ve Allah nasip ediyor kaderleri herşeyi önceden belirleniyor böyle cahillik olmaz ... Benim eşimde ilk hamiş haberini verdiğimde dedi dua etsene erkek olsun bi kızdım ! Dedim Allah'ın işine mi karışıyım bu konu hassas yani hayat bu elma armut istemiyoruz Rabbim bize canlı kanlı evlat nasip ediyor daha ötesi var mı ??? Hepimiz nankörüz yani oğlumuz olsa kız olsun deriz kız olsa diğeri ...Hiii herkezin gönlünden bişiler geçer hayırlısıysa mevlam nasip etsin ne diyelim Bende hep derim bi kızım bi oğlum olsun diye Rabbim inş. sağlıkla kızımı nasip etsin becerebilirsem 2. yi yaparım nasip ne olur Allah bilir ...Sinirlendim dilime vurdu yine Rabbim gönlümüze göre versin inş.
inş. kuzucum
beni 18. haftada çağırdılar :44:
Ben o kadar yetenekli değilim:) Aklımda çok fikir var, dekorasyonda becerikliyimdir ama el işi yapamıyorum. Nasıl bir şey düşünüyorsun? Bu akyi Evim dergisinde gördüm, melek kanadının ortasına melek figürü koymuşlar, pembe tüllerle bağlamışlar kapıya. Malzemeleri satılıyormuş İstanbulda. Artık biz de kendi şehirlerimizde araştıracağız.ewet canım indirimleri de kaçırmak istemıyorum ama kararsızım neyse liste cıkaralım da hele bir.
bu arada ben kapı süsünü kendim yapıcam ama o tasarımcının yaptıklarınıda görmek isterim atarsan memnun olurum canım teşekkürler.
Ben o kadar yetenekli değilim:) Aklımda çok fikir var, dekorasyonda becerikliyimdir ama el işi yapamıyorum. Nasıl bir şey düşünüyorsun? Bu akyi Evim dergisinde gördüm, melek kanadının ortasına melek figürü koymuşlar, pembe tüllerle bağlamışlar kapıya. Malzemeleri satılıyormuş İstanbulda. Artık biz de kendi şehirlerimizde araştıracağız.
Baştaki meleğe bayıldımçok güzeller ama tasarımlar bana pahalı gelıyor bende yapabilirm gibime gelıyor malzemeler ucuz çünkü . onlar gibi olmaz tabi ama sonuçta kendi ellerimle yapıcam diyorum. ben de şimdi birkaç şey gördüm melek figürlü keçeden yapılmış yapımı kolay
anne kız tacı yapıcam onun malzemeleri de satılıyor tacın ve bantın üzerine koyunca oluyr.
iştteeee yastık çok hoşuma gitti evde parça kumaşlar değerlendirilir hem de
Baştaki meleğe bayıldımBeni de heveslendirdin şimdi
kızına hangi ismi koymayı düşünüyorsun?
Ben de Ela düşünüyorum:)) çok kibar naif bir isim gibi geliyor. Babamız da ilk defa bir ismi beğendieklediğim ismi ona göre süslere bakıyorum ELA:)
Ben de Ela düşünüyorum:)) çok kibar naif bir isim gibi geliyor. Babamız da ilk defa bir ismi beğendi
Âmin canımewet bana da öyle geliyor canım
isim kardeşliği ne güzel adlarıyla yaşasınlar
selam kızalr bugn doktra giitim ben..bebğimi gördüm kesin kız dedi..kızım geliyor tusemilda...çok yaramz bir kız olcakmışşdr öle dedi..artık koltuk tepesnde kapı kenrlrında bulrunuz hazırlıklı olun dedi...
gizemm gelmş ttailden
cemre deniizide gördümmm
papatyamıda görmüyordum. bayadır..bende anca kendime geldim öel kzıalr..
Ela abimin kızının adı :)
Güzel bi isim kızlar Adlarıyla yaşasınlar
Âmin canım, hepimizin bebekleri içinEla abimin kızının adı :)
Güzel bi isim kızlar Adlarıyla yaşasınlar
Kızlar nutella yemek çok zararlı mıııı??
Bi de krem peynir??
=((