Herhangi bişey yaptırmı düzelmesi için ?
Yaptıysan ve gecmediyse hastaneye git cnm acile gözük bi
İlk hamile olduğumu söylediğimde de bu teyzenin yanındaki kadın 3 yıllık evli olduğumu duyunca siz mi istemediniz yoksa olmadı mı diye sormuştu:) Patavatsızlığa alıştım galiba:)
canım bendede yanma oluyor midemde..sonra artık yanmnn etkisiyle haftada bir bazen iki kere sitfra ediyorum kuzum bende sendenm..bakalım dr ilaç yazdı sonram ne olcak bakalımm..ben halen hsitmiyorum sanırım bbeğimi heln o kdr hareketli olmasına ramen...Agresifmeleeeeeeeeeek=))
Çok sevindim haereketleri hissetmeneeeee
bende 5 gündür falan hissediyorum alenen=)
otururken görülüyor da ama yatınca gözükmüyor hissediyorum sadece
Çok güzel bir duyguymuş.pıtırcıklar=)
(bunu yazarken istifra ettim=((( böyle haftada bir oluyor bende sizde de oluyor mu???)
canımbenm banada 16 haftada gel dedi..biz seni arrız dedi..ama armadılar..ben ardım kaıdn baktı ay unutmuşum ben seni dedi hemen gel dedi..sonra aç gel dedi..şekerinede bakalım dedi..öle kuzum..ama bana yıkanma demedi..sol kolumu açtrdı..3 gn ağrım oldu ama ..bence sende ara ttalışımmbeni aile hekimliğinden arayan eden kimse yok ne zaman olcam bu aşıyı benmi arasam gitsem napsamm:44:
ayy cnaım benimm yaaa...kızın hayılrı olsun canımmmm..Gizoosumm. hosgeldin bebisimmmm....
Agresifmeleeeeeeeeeek=))
Çok sevindim haereketleri hissetmeneeeee
bende 5 gündür falan hissediyorum alenen=)
otururken görülüyor da ama yatınca gözükmüyor hissediyorum sadece
Çok güzel bir duyguymuş.pıtırcıklar=)
(bunu yazarken istifra ettim=((( böyle haftada bir oluyor bende sizde de oluyor mu???)
Agresif, tebrik ederim canım seni de. Seninki kız ya şimdi annesi, kibar kibar minik minik anne ben buradayım yapıyor..ne mutlu bir duygu, süper...
(
çok uslu çok teyzesi kibar olacak benım kız tembel diyordum vazgeçtim alınmasın kızm bana.moiraia teşekkür ederiz canım
Bugün kat görevlisi teyzeyle konuşuyorduk kızlar. Kızım olacağını söyleyince bizim için üzüldü, 'Olsun, sağlıklı olsun da' dedi. Kaldım bi an öyle:) Ben de müjde verir gibi söylemiştim:)))
ay sorma kız deyince olsun olsun birdahakıne diyorlar çok sinir bozucu sankı herkes erkek doğurmak zorunda.
saol canım Allaha şükürler olsun saniyelikte olsa benı hüngür hüngür ağlattı . merakla devamını beklıyorumagrasifbebek hareketlrini hsitmişin..ay kız ben okurken duygulndım cnm yaa.....
bu arda kv kız oldunu duyunca hiç memnn olmadı uyuz oldum..ayy kızmıı fln...
uyuz oldum yaaa...6 erkk 5 kız torunn var hangisi sana düşkün hangisine sen yakınsın...
banane bneim kızımdan yaa..ben ztn ilk bebeğimi kız istyorum..sinr kadın uyuz etti beni..sevmesn bebmi :)))
hayırlı olsun kzıın sen bakma 3. kişilere eşin ve sen mutlumusunuz bir evladınız olacak sizin bir parçanız ne farkeder kız erkek. başkasını ilgilendirmez. çok istiyorlarsa erkek kendileri yapsın erkek . insanın ağzına neler gelıyuor da söyleyemıyor.
günaaaydınnnnnnnnnn :)
sınava gidiyorum umarım verir ve mezun olur kurtulurummmmmmmm:26:
kızlar yatak odasını dip köşe 2 saattir temizledim ancak bitti ama içime sindi. şimdide salonu temizliyim yavas yavas yoksa kahrımdan hasta olucam
slm kızlarr biz geldik..
bugün dr kontrolüne gittim. bebeğim kesin erkek:)) oylamada kızı işaretlemiştim siz 1 eksik kız sayın:)
kasık ağrım sancılanmalarım oluyor dedim dinlen dedi.
aşırı ve koyu sarı akıntım var dedim , idrar-kan testi vedim.
oruç tutma kesinlikle bol su iç dedi.
ayrıntılı ultrasonu sordum başka bir dr a yönlendirdi. 380 tl ücreti. 22. hafta da yaptır, sonucu kötü çıkarsa (Allah korusun) gel muhakkak dedi.
belki işinize yarayan şeyler olur diye yazdım uzun uzun.
anladığım kadarıyla biz çok stres yapıyoruz kendimize. dr bütün şikayetleri sıradanmış gibi gördü. demem o ki çok takılmayalım en iyisi.
hımm bu arada benim kızamıkçığa ve kızamığa karşı bağışıklığım yok hiç geçirmedim. sordum hangi aylarda rastlanıyor korkuyorum dedim. o da bu haftayı atlatırsan bişey olmaz dedi.
pakizeg di sanırım saol cevabın için cnm. sanırım su çiçeği değilim. Allah ın izniyle bu haftayıda atlatırsam bebeği zararı olmazmış..
biiiz geldikkkkkkkkkk tatildennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
merhaba aralık anneleri.. bizim de cinsiyetimiz belli oldu:) oğlumun istediği oldu ikinci oğlum geliyor inş:) foruma bakıyorum da oglu olanların ikinci bebekleri genelde erkek.. hayırlısı:) belki bize de bir gün kız bebek nasip olur:)
mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim
ben ilk kez küçük kıpırtılar hissettim içten içe üzülüyordum ..çok şükür Allahıma göbek deliğimin hemen aşağısında önce anlayamadım hemen lavaboya koştum bekledim pıt pıt başladı çok mutluyum sevinçten ağlıyorum işyerımde .. eşimi de aradım ama keşke o da yanımda olsaydı evde olsaydık suan o da bu anımı paylaşsaydı.
gizoş hoş geldin...kızlar slm...
kızlarrr dün drdaydık kısmet olursa bir prenses geliyo...uzun zamandır minnakım kendini göstermiyodu hep bacak kapalıydı...nihayet kesin kız olduğu belli oldu...dr tahminide yanılmadı...hemen anketi oylayım...
bu sırada hareketlerden bahsetmişsiniz canım bu konuda biraz sıkkın benimki hiç hareket etmiyo..hissetmiyorum zaten onu geçtim ultrasonda bile dr zorla uyandırıyo..zar zor ellerini kollarını oynatıyo..dr normal dedi ama bu kadarda uyuşuk kız olur mu ya...2d ultrason zamanı gelsede kesin içim rahat etse..hayır ananeside tam tersi hep çok hızl hareket eder anlayamıyorum bu işi acaba bir sıkıntısı falan mı var...
selam kızlarben topiğinize ilk kez yazıyorum. aslında benim doğumum ilk hesaplara göre 7 ocak görünüyordu, daha sonra 1 hafta önden gidiyor dedi doktor, aralık ayına kaymış oldum...
benimle aynı haftada olanları merak ettim. hepinize sevgiler
gecen hafta ogrendim. benim de oglusum oluyormus.. kaydederseniz sevinirim
Kizlar bugun dr a gittim..tatilde oldugum icin nigdede hastanwye gittim.
nigdede bir tane ozel hastane var ana koca antepteki yerlerden daha guzel...dr cok ilgiliydi..
uzun sacli.top sakalli bi dr. randevusuz gittim sira yoktu hemen girdim usg 4d liydi..uzun uzun gosterdi su bagirsak su mide..su kkucuk dili :)))
Neyse ayni ayrintilu ultrason gibi bakti...en son cinsiyeti soyledi...
veeeee
kizzzzzzzz:)))
Icim burkuldu..oglana alistirmisim kendimi....ama hemen gecti bi sevinc bi sevinc evde. annem yengemde yanimizdaydi. dr un yaninda bi cigliiik a atti ki ikiside dr sasirdi. daha usg bitmeden tel. na yapisti bizimkiler saga. sola...
su an tarifsiz bi duygu var icimde.....:)))
Sevinc huzun.. huzunde kiz. oldugu. icin. degil.onu korumaa icgudusunden...
selam kızalr bugn doktra giitim ben..bebğimi gördüm kesin kız dedi..kızım geliyor tusemilda...çok yaramz bir kız olcakmışşdr öle dedi..artık koltuk tepesnde kapı kenrlrında bulrunuz hazırlıklı olun dedi...harketlisini gördüm bölesi yok dedi..resm,ni kalbni zor tutu..mincik burnu var.aynı bana benziyor kızım..renkli gösterdi..eşim bu aynıu sen dedi..232 grmmış bbeğimm ziilli kızımm..bi sırt üstü bi kafa sütü bi yan fln komk ti yani.ne kolu durdu ne bacagıı..her şeyi çok güzellmiş.bir dahaki ay şeker yüklemesi yapılcakmışş..öleymişş..ay parmklrı bile belli oldu...geelrkende odasını boyamk için şeker pembesi aldık..yarın eşim boyucakk..çok heycnlı...harekt hisdiyomuyum bilmm ama bi tuaf..hisitm şey omu bilmm..dr yakında hisdrsn acele etme dedi..sanki bagırsklrıdna gaz varmıs gbi gelicek dedi..heycnla beklıyroumm.hee birde eşi aşadymışşş 24 haftadan sonra çıkr dedi..çıkmazsa sezeryan olurmuşş bebek geceemz dedi..ama denize girmmde sakınca vrmı tatile gitcem demeyi unnutum
gizemm gelmş ttailden
cemre deniizide gördümmm
papatyamıda görmüyordum. bayadır..bende anca kendime geldim öel kzıalr..
Kızlarrrrr paşam bira önce beni tekmeledi çok güzel bir duygu bu hareketlerini hissediyordum ama ilk kez bu kadar barizdi :) 2aydır süt ve çikolata yemiyordum yedim yattım üst üste 6,7 kez tekme attı eşimin elini koydum karnıma uyuyordu tekmesine uyandı :) tekmemişti o diyo sonra bi kaç daha vurdu oda bariz hissetti :) inşallah hayırlı evlat olsun yavrum sıkıntılarımı unuttursun çok mutlu oldum . Sizleri seviyorum kızlar hayırlı günler
Gunaydin kizlaar dun benimde okadar canim sıkildiki bir kizim var ve ikincisi yolda dunn kaynanam kiz oldugunu ogrenince aaaa inanmiyorum eminmisinkj hani erkek neden degil dergibi ve sonra ne yapalim kiZim allahin dedi ben kaynanamin huyunu bilirim ve erkek bekledi kesin bende anne sen dua et oglunun evladi oldu bunlar tup bebek ne gelirse raziyiz dedik her neyse esimle konustum ben tabi agla agla oda askim neden agliyorsun durumu anlattim bos ver asil ben sansliyim ikinci sevgilim geliyor ecrinimin aynisindn geliyor bundan daha guZeli varmi ve annesi musade et ismini zayrn ben koyacagim ve guzel isim istiyorum kizimin dedi okadar mutlu oldum ve bana bize gelen herbebek bas taci bunu verene sukurler olsun dedi kizlarimda olmaya bilirdi dedi. Boyle bacilarrr ben mutluyum esimde mutlu bizim bebekler tup bebek oyuzden degeri cok cok fazlaaaa
serapbebekistiyo,
sabriya,
kaplumnrdbaaa,
drysnr,
tricia,
agresifmelek,
gzm2628
oo bugün baya kalabalık topik. günaydın herkese.
gzm2628 başarılar diliyorum sınavında.
Gunaydin kizlaar dun benimde okadar canim sıkildiki bir kizim var ve ikincisi yolda dunn kaynanam kiz oldugunu ogrenince aaaa inanmiyorum eminmisinkj hani erkek neden degil dergibi ve sonra ne yapalim kiZim allahin dedi ben kaynanamin huyunu bilirim ve erkek bekledi kesin bende anne sen dua et oglunun evladi oldu bunlar tup bebek ne gelirse raziyiz dedik her neyse esimle konustum ben tabi agla agla oda askim neden agliyorsun durumu anlattim bos ver asil ben sansliyim ikinci sevgilim geliyor ecrinimin aynisindn geliyor bundan daha guZeli varmi ve annesi musade et ismini zayrn ben koyacagim ve guzel isim istiyorum kizimin dedi okadar mutlu oldum ve bana bize gelen herbebek bas taci bunu verene sukurler olsun dedi kizlarimda olmaya bilirdi dedi. Boyle bacilarrr ben mutluyum esimde mutlu bizim bebekler tup bebek oyuzden degeri cok cok fazlaaaa
canım sakın evgör den almayın, biz yatak odamızı ordan almıştık bin pişman olduk bir sürü sorun yaşadık valla bedava verseler almam artık
Kizlar tansiyonumun dusuklugunden gebericem
Oyyy kuzum cnm bnm
Esranınkininde kız olduğunu bilmiştim solda atıo dedi kızdır didimmmm tey teyyy tısss
Kız Esraaaaa ne hüznü ay bnm kızım olsa varya sevinçten kanatlanırdım :)
Ama seni anlıyorum kız cocuk erkek gibi olmuyor
Artı bi özen ve yetiştirilme terbiyesi gerekiyor.
Ama bizde oyle bi baba varki aklım kalmazdı.
Sende böyle duşun bir erkek bir kz Allahhhh super tas
Sağlıkla gelsin kızın inşallah :)
Senizin sende benim için dilemiştin sağol güzel arkadaşımmm
Yapcam yapcam bekleyin benüüüüü
günaydın kızlar herkese leyla gbiyim yaa dün çok yoruldummm
benimde 7-4. Olmus gecen tansiyonum. ama gayet nofmaljm
Normalde 10-6 falan olur...
Erkege o kadar hazirlamusim kii...esasen ben hep kiz istiyodum biliyosun.ama tam bi erkek anasiymisim onu anladim...:))
Erkek bebekleeini aslinfa daha seviyorum...ama kizi da cok istiyodum.
arkadaslarin cocuklarindan hep oglanlari severmisim esim soyledi. dusununce gercekten hep erkek bebekleri sevmisim....bakma kiz yokken insan deliriyor bi kizim olsun diye ama dün anladimki durum boyle degilmis...:)))) oglamun yaninda ona destek olacak baska oglanda fena olmazdi.herikiside mucize tabi...