2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
İlk hamile olduğumu söylediğimde de bu teyzenin yanındaki kadın 3 yıllık evli olduğumu duyunca siz mi istemediniz yoksa olmadı mı diye sormuştu:) Patavatsızlığa alıştım galiba:)

hAHHAHHAHAH=))
bana eşimin patavatsız teyzei,kızım olmuyor mu yoksa dye sormuştu!!
Allahtan cahilliğine verebiliyorum insanların yoksa ben onun suratına lafı yapıştırırdım=9
onlara göre evlendikten 10 ay sonra doğum.3 tane ve hepsi erkek olmalı=)
senin teyze gibimm=)
ondan üzülmüştür=)

selam kızalr bugn doktra giitim ben..bebğimi gördüm kesin kız dedi..kızım geliyor tusemilda...çok yaramz bir kız olcakmışşdr öle dedi..artık koltuk tepesnde kapı kenrlrında bulrunuz hazırlıklı olun dedi...harketlisini gördüm bölesi yok dedi..resm,ni kalbni zor tutu..mincik burnu var.aynı bana benziyor kızım..renkli gösterdi..eşim bu aynıu sen dedi..232 grmmış bbeğimm ziilli kızımm..bi sırt üstü bi kafa sütü bi yan fln komk ti yani.ne kolu durdu ne bacagıı..her şeyi çok güzellmiş.bir dahaki ay şeker yüklemesi yapılcakmışş..öleymişş..ay parmklrı bile belli oldu...geelrkende odasını boyamk için şeker pembesi aldık..yarın eşim boyucakk..çok heycnlı...harekt hisdiyomuyum bilmm ama bi tuaf..hisitm şey omu bilmm..dr yakında hisdrsn acele etme dedi..sanki bagırsklrıdna gaz varmıs gbi gelicek dedi..heycnla beklıyroumm.hee birde eşi aşadymışşş 24 haftadan sonra çıkr dedi..çıkmazsa sezeryan olurmuşş bebek geceemz dedi..ama denize girmmde sakınca vrmı tatile gitcem demeyi unnutum
gizemm gelmş ttailden
cemre deniizide gördümmm
papatyamıda görmüyordum. bayadır..bende anca kendime geldim öel kzıalr..

canım bendede yanma oluyor midemde..sonra artık yanmnn etkisiyle haftada bir bazen iki kere sitfra ediyorum kuzum bende sendenm..bakalım dr ilaç yazdı sonram ne olcak bakalımm..ben halen hsitmiyorum sanırım bbeğimi heln o kdr hareketli olmasına ramen...
beni aile hekimliğinden arayan eden kimse yok ne zaman olcam bu aşıyı benmi arasam gitsem napsamm:44:
canımbenm banada 16 haftada gel dedi..biz seni arrız dedi..ama armadılar..ben ardım kaıdn baktı ay unutmuşum ben seni dedi hemen gel dedi..sonra aç gel dedi..şekerinede bakalım dedi..öle kuzum..ama bana yıkanma demedi..sol kolumu açtrdı..3 gn ağrım oldu ama ..bence sende ara ttalışımm
Gizoosumm. hosgeldin bebisimmmm....
ayy cnaım benimm yaaa...kızın hayılrı olsun canımmmm..

agrasifbebek hareketlrini hsitmişin..ay kız ben okurken duygulndım cnm yaa.....

bu arda kv kız oldunu duyunca hiç memnn olmadı uyuz oldum..ayy kızmıı fln...
uyuz oldum yaaa...6 erkk 5 kız torunn var hangisi sana düşkün hangisine sen yakınsın...
banane bneim kızımdan yaa..ben ztn ilk bebeğimi kız istyorum..sinr kadın uyuz etti beni..sevmesn bebmi :)))

Kızlarrrrr paşam bira önce beni tekmeledi çok güzel bir duygu bu hareketlerini hissediyordum ama ilk kez bu kadar barizdi :) 2aydır süt ve çikolata yemiyordum yedim yattım üst üste 6,7 kez tekme attı eşimin elini koydum karnıma uyuyordu tekmesine uyandı :) tekmemişti o diyo sonra bi kaç daha vurdu oda bariz hissetti :) inşallah hayırlı evlat olsun yavrum sıkıntılarımı unuttursun çok mutlu oldum . Sizleri seviyorum kızlar hayırlı günler

Kızlar çok teşekkür ediyorum destekleriniz için burayı okuyup huzur buldum güzel yorumlarınızda yazamasamda okuyorum.iyiyim şükür şimdi . Testlerde aksilik çıkmış bazı arkadaşlarında inşallah büyük bir yanlışlıktır evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun inşallah.

papatyacım çok teşekkür ederim işteyken oldu ama akşam hiç hissetmedim yada yoğunluktan anlayamadım işim bitmedi birtürlü yatağa yatınca da uyumuşum yorgunluktan. bu arada gecen hafta bende istifra ettım ama bu hafta hiç olmadı geçecek canım haftada bire inmiş artık sabır.

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaar dun benimde okadar canim sıkildiki bir kizim var ve ikincisi yolda dunn kaynanam kiz oldugunu ogrenince aaaa inanmiyorum eminmisinkj hani erkek neden degil dergibi ve sonra ne yapalim kiZim allahin dedi ben kaynanamin huyunu bilirim ve erkek bekledi kesin bende anne sen dua et oglunun evladi oldu bunlar tup bebek ne gelirse raziyiz dedik her neyse esimle konustum ben tabi agla agla oda askim neden agliyorsun durumu anlattim bos ver asil ben sansliyim ikinci sevgilim geliyor ecrinimin aynisindn geliyor bundan daha guZeli varmi ve annesi musade et ismini zayrn ben koyacagim ve guzel isim istiyorum kizimin dedi okadar mutlu oldum ve bana bize gelen herbebek bas taci bunu verene sukurler olsun dedi kizlarimda olmaya bilirdi dedi. Boyle bacilarrr ben mutluyum esimde mutlu bizim bebekler tup bebek oyuzden degeri cok cok fazlaaaa

Son düzenleme:
Uzun zamandır girmemiştim yüzlerce sayfa birikmiş okuyamadım. Benimde kızçem olacak :) ama hala doktor kararı veremedik. Hem devlete hem özele gidiyorum. Özeldeki doktorum normal doğum istiyorsan devlet hastanesinde yapacaksın diyor. Özellerde sezeryane alırlar en ufak şeyde diyor. Ben hala hastane bulamadım. İstanbul Anadolu yakasında normal doğum yaptıran özel hastane tavsiyelerinize ihtiyacım var Kadıköy civarında. Devlette yapmak istemiyorum doğumu ,kalamam 5- 10 kişi aynı odada ben yaaa. Doğumhane desen toplu doğum yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Düşündükçe fenalık geliyor. Cidden özeller en ufak bişeyde riske girmemek için sezeryane mi alıyor ?

serapbebekistiyo,
sabriya,
kaplumnrdbaaa,
drysnr,
tricia,
agresifmelek,
gzm2628

oo bugün baya kalabalık topik. günaydın herkese.

gzm2628 başarılar diliyorum sınavında.

kızlar yatak odasını dip köşe 2 saattir temizledim ancak bitti ama içime sindi. şimdide salonu temizliyim yavas yavas yoksa kahrımdan hasta olucam

oh mis gibi olmuştur evin. ertemiz oturuşunuz inşallah. güle güle krletin bu arada :)

hayırlı olsun canım erkekin :) kızamık ve kızamıkçığa benimde bağışıklığım yokmuş canım. Allaha emanetiz artık bizler ve bebişlerimiz.

biiiz geldikkkkkkkkkk tatildennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoş geldin. tatil yaramıştır umarım. ama tatil sonrası son sınav inşallah sınavı verip mezun olcaksın arkadaşım sana başarıar :)

doğru tespit oğlusu olanların tekrar oğluşları oluyor. hayırlı olsun cnm. bizinde ilki erkek ikinciside erkek. sağlıklı olsunlarda gerisi boş. sanırım sadece esra dinçel arkadaşımız oğlanın ardından kızı yakalamış durumda. onuda ayrıca tebrik ediyorum.

maşallah. bende ilk defa 6 temuuzda sabahleyin hissetmiştim tekmelemeri çok çok hafif olark. şimdi görsen çift kale maç yapıyor zannedersn içeride. biraz daha zaman geçsin daha net olacak tekmeler cnm. eminim babasıda hissedince duygulanacaktır senin kadar.

prensesin hayırlı olsun canım. sağlıkla kucağına alacağın günlerde çok yakın. kız dediğin nazlı olur annesi :)

maşallah bebişinin gelişimi çok çok iyi annesi. hoş geldin aramıza.

gecen hafta ogrendim. benim de oglusum oluyormus.. kaydederseniz sevinirim

hayırlı olsun canım oğlusun hoş geldin bu arada.

çok şükür oğlandan sonra kız bebeği olacağını öğrendiğimiz topiğin ilk ve tek annesi seni kutluyorum ve canı gönülden tebrik ediyorum.

bende izlemiştim birkaç gün önce çok tatlı olmuş yaaa.

kızçen hayırlı olsun tatlım. maşallah. bebeğin eşi içinde endişelenme bence. daha çok vakit var nasıl olsa çıkacaktır yukarıya.

hevuk canım maşallah sende tekmeleri yemişsin. daha bunlar başlangıç biliyorun. 1 haftaya kadar daha da şiddetlenecek o minicik ayaklar.

canım ne güzel eşinde çok olumlu ayrıca maşallah size. başkalarının dediğini kafana takıpta kendini üzdüğüne değmez. sakın böyle düşünme. sizin kızçeleriniz eşininde dediği gibi baş tacınız olacaklar. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

serapbebekistiyo,
sabriya,
kaplumnrdbaaa,
drysnr,
tricia,
agresifmelek,
gzm2628

oo bugün baya kalabalık topik. günaydın herkese.

gzm2628 başarılar diliyorum sınavında.

sana da gğnaydın canım ve bütün güzel annişlerimize günaydın. dün buraya tekmelerden bashetmiştim ben de minik kıpırtı gibi arada da içimde sanki balık kayar gibi hissediyordum. oğlum duymuş gibi gece tekme atmaya başladı bildiğin tekme atıyor güçlendiğini hissettim resmen. ama bana biraz aşağıda gibi gelmişti. yazılanları okuyunca bebek 20. haftadan sonra yukarı çıkıyor demişsiniz. demek ondan böyle aşağıda hissediyorum oğluşumu. yoksa göbeğim aldı başını gitti gören en az 6 aylıksın sen diyor. sadece 4 kilo aldım ama sanki hepsini göbeğime almış gibiyim. bi tek göbek çıktı, kolum bacağım popom aynı hala sanırım o yüzden göbeğim insanların gözüne batıyor bu kadar..

canım benim annemin bir kızı bir oğlu var, bana dua ediyorki insallah kızın olur, kız evlatları daha hayırlı diye:) sonuçta bizler normal yolla hamile kalamıyoruz, Allahın bize evlat nasip ettiğine şükreden insanlarız, cinsiyet ayrımımız yok elhamdülillah, bunu anlayamayan insanlara anlatmaya çalışma, sakın üzülme de, hatırlasana ecrinden önce evlat hasretiyle nasıl tutuştuğunu, Allah sağlık sıhhat versin hiç önemli değil gerisi, bakalım bizim cinsiyet bugün belli olacak bizdeki tepkileri çok da sallamıyorum doğrusu, önemli olan Rabbimin bana evlat lütfetmesi... Allah kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın

canım sakın evgör den almayın, biz yatak odamızı ordan almıştık bin pişman olduk bir sürü sorun yaşadık valla bedava verseler almam artık

sağol canımuyardıgıniçin zaten orayı netten gördüm. modokodan ya kukla bebeden yada kervan bebeden alcaz allahın izniyle 3000 civarı oralarda ama napalım kendimize alırken nasıl en sağlamını aldıysak bebeğim,zede sürekli mobilya değiştiricek kadar zangin değiliz

Kizlar tansiyonumun dusuklugunden gebericem

benimde 7-4. Olmus gecen tansiyonum. ama gayet nofmaljm
Normalde 10-6 falan olur...

Erkege o kadar hazirlamusim kii...esasen ben hep kiz istiyodum biliyosun.ama tam bi erkek anasiymisim onu anladim...:))

Erkek bebekleeini aslinfa daha seviyorum...ama kizi da cok istiyodum.
arkadaslarin cocuklarindan hep oglanlari severmisim esim soyledi. dusununce gercekten hep erkek bebekleri sevmisim....bakma kiz yokken insan deliriyor bi kizim olsun diye ama dün anladimki durum boyle degilmis...:)))) oglamun yaninda ona destek olacak baska oglanda fena olmazdi. herikiside mucize tabi...
ama halaa inanamiyorum kizim olacagina..
yazimdanda bellu gel gitler yasadigim :))))))
Yillardir kizim olsun isterdim bekarliktan beri....

Son düzenleme:

aynen benimde normalde 10 - 6 normalde bide dün çok yorulmustum cok sarstı beni de yattım 3 de sahur hazırladım eşime sonra 4.30 da tekrar uyudum sonrada 10 da kalktım yine başım çatlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…