Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biiiz geldikkkkkkkkkk tatildennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nerde ücret almıyorlar
Belis markasını duydum canım nette çok fazla ürünleri var
bende onun birkaç serisini beğendim Bursa ya gittiğimde bakıcam
mudanya yolunda moremo diye bir mağaza varmış orda satılıyormuş
Bursalı anne adayları bakmak isterse haberleri olsun
mağazanın kendi ürünleride güzele benziyor bakmakta fayda var
Canim inan umurumda degil benim ailem havalara uctu evladin erkegi kizi olurmu can candir belki oda bana bu sekil soylemek istemedi ama insan sunu bekler olsun kizim hayirli evlat olsun saglikli olsun dimi ama neyse biz mutluyuz darisi olmayan kardeslerimize
selam gizem
beni de arayan olmadı. gittim sordum kayit olmak gerekiyormus hamile oldugunla ilgili. ama ben aile hekimleri dolu oldugu icin kaydimi yaptiramadim. yine de 20. hafta gel asini yapariz dediler. iki kez oluyormus. digeri ne zaman onu bilmiyorum
İlk hamile olduğumu söylediğimde de bu teyzenin yanındaki kadın 3 yıllık evli olduğumu duyunca siz mi istemediniz yoksa olmadı mı diye sormuştu:) Patavatsızlığa alıştım galiba:)
kızlar bu da bişey mihAHHAHHAHAH=))
bana eşimin patavatsız teyzei,kızım olmuyor mu yoksa dye sormuştu!!
Allahtan cahilliğine verebiliyorum insanların yoksa ben onun suratına lafı yapıştırırdım=9
onlara göre evlendikten 10 ay sonra doğum.3 tane ve hepsi erkek olmalı=)
senin teyze gibimm=)
ondan üzülmüştür=)
hadi inşallah geçersin canımgünaaaydınnnnnnnnnn :)
sınava gidiyorum umarım verir ve mezun olur kurtulurummmmmmmm:26:
ah kuzum yaaaa benim de derdim buUzun zamandır girmemiştim yüzlerce sayfa birikmiş okuyamadım. Benimde kızçem olacak :) ama hala doktor kararı veremedik. Hem devlete hem özele gidiyorum. Özeldeki doktorum normal doğum istiyorsan devlet hastanesinde yapacaksın diyor. Özellerde sezeryane alırlar en ufak şeyde diyor. Ben hala hastane bulamadım. İstanbul Anadolu yakasında normal doğum yaptıran özel hastane tavsiyelerinize ihtiyacım var Kadıköy civarında. Devlette yapmak istemiyorum doğumu ,kalamam 5- 10 kişi aynı odada ben yaaa. Doğumhane desen toplu doğum yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Düşündükçe fenalık geliyor. Cidden özeller en ufak bişeyde riske girmemek için sezeryane mi alıyor ?
tatlim biz sata göre 20+1 usgye göre 21+5 iz ve maşallah benim kız gün boyu en az 10kere hareket ediyo çok hareketli=))sen kaçinci haftandasin bi hafta öncesine kadar bende tam hissetmiyordm ama şimdi çok net hissediyorum merak etme seninki biraz nazli galiba ondandir
Bomba uyuşturucu falan taşıyomuyuz terlikle diye hahah
ayakkabı giy çıkar zor olmasın diye terlik giy bence
Kizlarr ayrintili usg ise ucretsizmis. muayene parasina 27 tl..muaye ucretimiz...extra para almiyolarmis...
20-22 haftalarda yaptir dedi..
Ben Ankara'da sıkıntı yaşamamıştım giderken ama dönüşte Edremit'te güvenlikçiler x-ray'in zararlı olmadığını geçebileceğimi söylediler. Ben itiraz ettim. Sonra tarama yapan ellerinde cihazlar var ya, onu açıp taramak istedi. Ben de geri çekilip sadece elle arayabileceklerini söyledim. Elle arama yetkimiz yok dedi. Esenboğada vardı ama diye itiraz edince mecburen aradılar elle. Sorun çıkaracak olurlarsa azıcık cazgırlık yap canım.
Oyyy kuzum cnm bnm
Esranınkininde kız olduğunu bilmiştim solda atıo dedi kızdır didimmmm tey teyyy tısss
Kız Esraaaaa ne hüznü ay bnm kızım olsa varya sevinçten kanatlanırdım :)
Ama seni anlıyorum kız cocuk erkek gibi olmuyor
Artı bi özen ve yetiştirilme terbiyesi gerekiyor.
Ama bizde oyle bi baba varki aklım kalmazdı.
Sende böyle duşun bir erkek bir kz Allahhhh super tas
Sağlıkla gelsin kızın inşallah :)
Senizin sende benim için dilemiştin sağol güzel arkadaşımmm
Yapcam yapcam bekleyin benüüüüü
Bugün kat görevlisi teyzeyle konuşuyorduk kızlar. Kızım olacağını söyleyince bizim için üzüldü, 'Olsun, sağlıklı olsun da' dedi. Kaldım bi an öyle:) Ben de müjde verir gibi söylemiştim:)))
Gunaydin kizlaar dun benimde okadar canim sıkildiki bir kizim var ve ikincisi yolda dunn kaynanam kiz oldugunu ogrenince aaaa inanmiyorum eminmisinkj hani erkek neden degil dergibi ve sonra ne yapalim kiZim allahin dedi ben kaynanamin huyunu bilirim ve erkek bekledi kesin bende anne sen dua et oglunun evladi oldu bunlar tup bebek ne gelirse raziyiz dedik her neyse esimle konustum ben tabi agla agla oda askim neden agliyorsun durumu anlattim bos ver asil ben sansliyim ikinci sevgilim geliyor ecrinimin aynisindn geliyor bundan daha guZeli varmi ve annesi musade et ismini zayrn ben koyacagim ve guzel isim istiyorum kizimin dedi okadar mutlu oldum ve bana bize gelen herbebek bas taci bunu verene sukurler olsun dedi kizlarimda olmaya bilirdi dedi. Boyle bacilarrr ben mutluyum esimde mutlu bizim bebekler tup bebek oyuzden degeri cok cok fazlaaaa
günaaaydınnnnnnnnnn :)
sınava gidiyorum umarım verir ve mezun olur kurtulurummmmmmmm:26:
Ilk asi kacinci haftaydi kizlarrr:))))
tamam gordum 20. Hafta
Ohhhh çok iyi yapmışsın kuzumhoşbulduk canımcımmmmmmmmmmmmm tatil kötü olurmu yaaaaaaaaaa
denizede havuzada girdim çıktığım saniye değiştim ama mayomu hiç ıslak kalmadımm umarım enfeksiyon falan kapmamışımdır:26:
siz napıyosunuzz herşey yolundamıııııııııı çok geçmiş olsun okuyamadım tam geçmişi kaan rahatsızlanmış canım sanırımm:26:iyimi şimdiii ?
Evet canım,çok teşekkür ederimAysun oğlun mu hasta canım ay cok gecmiş olsun kuzuna yaaa
Bnmde yegenler evde yoruldum cocukları havuza fln soktum hava kötüleşti
Gizo hoşgeldin canımmm nasılsın nasıl gecti hemen bronz bi göbüş resmi koy :) ehuhe
Camlarım almış başını gidio nasıl halledicem bilmiyorum
En iyisi birini tutmak
bende oruc tutmak istiyorum ama doktorum tutma dedıgın için cesaret edemedım.
acaba oruc tutunca bebegin suyu felan azalırmıki?
kızlarr ya şu alışveriş olayına bir an önce başlamak istiyorum ama ne alacağımı bilemıyorum evde var olanları ayırdım 0-3 ay 6-9 ay olarak. giysi türünde pek sıkıntımız yok ama bakım malzemeleri gibi şeyler için de daha çok mu erken bozulur mu acaba onlar ? liste çıkarmak lazım şöyle ilk 3 ay ihtiyacımız olan şeyleri sonrasını zaten bebeğin durumuna göre alırım diyorum yanlış mı düşünüyorum şimdiden mı alıp koysak bilemedim.
kendime bişeyler alayım diyorum gecelik çamaşır gibi ama daha da şişicez ne kadar şişmanlarım bilemıyorum son aylarda almak mantıklı öyle bakıp bakıp çıkıyorum. sizler oda mobilya bakıyorsunuz ben oda yapamıyorum maalesef ama oda için yapılacak öyle güzel şeyler var ki. sadece beşik yatak odasına koyulacak o da var zaten. kapı süsü yapıcam onu araştırıyorum .
ben de kitap aldım bebeğime aktivite oyun kitapları falan. mikado çocuk tavsiye ederim ben de arkadaş tavsiyesiyle üye oldum.
siz hazırlık yapıyormusunuz liste cıkardınız mı ?
kızlar bu da bişey mi
benim kayınpederim telefonda ''kızım sen benim evladımsın, siz mi istemeyip korunuyosunuz'' diye sormuştu ben şok
adamın canına tak etmişti 5. yılımızda böyle bi patavatsızlığa imza attı
hadi inşallah geçersin canım
ah kuzum yaaaa benim de derdim bu
sırf ; mecbur kalmadıkça normal doğurttuğu için için devlete gidebilirim
ama ordaki ilgi alaka da malum hoş beleş iyi olurdu ev alma arefesinde
özeldeki ilgi nezaket+normal doğum süper olur ama özelde normal doğuran hiç duymuyorum son yıllarda
ben özel muayenehaneye gidiyorum dr anlaşmalı olduğu özelde doğumu yaptırıyo
başlarda demiştim ben kesinlikle normal istiyorum diye
sözlerine bakılırsa mecbur kalmadıkça öyle olcak ama özel olduğu için bi tarafım hep kandırılcak mıyım acaba son dakka diyo
sen bulursan bana da söyle canikom ben de anadolu yakasındayım
Canim tecrübeli anneler bize yardımcı olsunlar liste yapalim hep beraber
Forumda bir suru liste var ama pekte toparlanmis degil
bende bi liste var bebek mağazasında hazır bi listeydi atmıştım çantamakızlarr ya şu alışveriş olayına bir an önce başlamak istiyorum ama ne alacağımı bilemıyorum evde var olanları ayırdım 0-3 ay 6-9 ay olarak. giysi türünde pek sıkıntımız yok ama bakım malzemeleri gibi şeyler için de daha çok mu erken bozulur mu acaba onlar ? liste çıkarmak lazım şöyle ilk 3 ay ihtiyacımız olan şeyleri sonrasını zaten bebeğin durumuna göre alırım diyorum yanlış mı düşünüyorum şimdiden mı alıp koysak bilemedim.
kendime bişeyler alayım diyorum gecelik çamaşır gibi ama daha da şişicez ne kadar şişmanlarım bilemıyorum son aylarda almak mantıklı öyle bakıp bakıp çıkıyorum. sizler oda mobilya bakıyorsunuz ben oda yapamıyorum maalesef ama oda için yapılacak öyle güzel şeyler var ki. sadece beşik yatak odasına koyulacak o da var zaten. kapı süsü yapıcam onu araştırıyorum .
ben de kitap aldım bebeğime aktivite oyun kitapları falan. mikado çocuk tavsiye ederim ben de arkadaş tavsiyesiyle üye oldum.
yok kuzum ya su geçici şişirir göbek yapmaz yaniKizlae bende asiri derecede su içiyorum göbeği fazla mi büyütüyor
kızlarr ya şu alışveriş olayına bir an önce başlamak istiyorum ama ne alacağımı bilemıyorum evde var olanları ayırdım 0-3 ay 6-9 ay olarak. giysi türünde pek sıkıntımız yok ama bakım malzemeleri gibi şeyler için de daha çok mu erken bozulur mu acaba onlar ? liste çıkarmak lazım şöyle ilk 3 ay ihtiyacımız olan şeyleri sonrasını zaten bebeğin durumuna göre alırım diyorum yanlış mı düşünüyorum şimdiden mı alıp koysak bilemedim.