maşallah gizem bu ne kadar iyi hber
teker teker gel bacım=))
gözün aydınnnnnnnnnnnnn
kurtuldun ohhh rahatladık yaniiiii.
sana iyi 5 inde demiş
ben 3 ağustosta gitcem.2 hafta önce gttim düşün=(((
tebrikler canım, çok sevindim senin adına.
Bebiş de büyümüş, senden mutlusu yoktur şimdi.
Kalça ağrın fıtıktan olabilir mi Gizem? Benim fıtık ağrıları bazen kalçama vuruyor, şiddetli oluyor.
O zaman bu haftasonu şöyle bol salatalık bir balık yapalım iftara bebişle içinbilmem ki canım balığın yerini tutar mı çok yesek bu sefer şişicez ben korktum açıkcası. önce aman ne olursa olsun diyordum ama çok kılo almakta iyi değil riskleri var.
hadi hayırlı olsun gözün aydın canım bebişinde iyiymiş çifte mutluluk
Kızlar nutella yemek çok zararlı mıııı??
Bi de krem peynir??
=((
O zaman bu haftasonu şöyle bol salatalık bir balık yapalım iftara bebişle için
bulantılarda ben 2 kilo verdim, üzerine ancak yarım kilo alabildim, hala -1,5 kilodayım.
saol hayatımmm çok teşekkür ederim nasıl ferahladım rahatladım üstümden yük kalktı valla :))
5 gözetmen vardı gözümü karartıp kopya çektim yoksa zor geçerdim
bende gözümü karartıp dışarda yemeyı planlıyorum gecen hafta balık yedikten sonra istifra etmiştim. dışardeylen olmaz inşallah.O zaman bu haftasonu şöyle bol salatalık bir balık yapalım iftara bebişle için
bulantılarda ben 2 kilo verdim, üzerine ancak yarım kilo alabildim, hala -1,5 kilodayım.
balığı görmeye tahammülüm bile yok et tavuk yemeye başladım ama balık asla yiyememm:26:
aynen bende yiyemiyorum sadece tek bir balık yiyebiliyorum suanda da balık mevsımı değil zaten ve buzhane balıkları hiçte güzel olmuyor .balık hapı verdi doktor çünkü balıktan aldığın omega3 diğer ürünlerdeki omega3den farklı ve bebişin beyin gelişimi için çok önemli özellikle bu haftalarda.doktorum bana doğal bir balık hapı verdi istersen veririm ismini yada doktoruna sor sende canım ama almaya çalış.
ver alırım canıım öyle bişeyle karşılanıyosa balığın boşluğu çokta iyi olur valla :))
Canım YOU PLUS OMEGA3 haftada 3gun ve iştah açtığı için akşam yatmadan al canım.
Ben çok seviniyorum kızım olacağı için. İnşallah ikincisi de erkek olur. Kız oksa da hiç üzülmem. Evladın cinsiyetinin ne önemi var. Sağlıklı olsunlar, hayırlı evlat olsunlar bana yeter. Sanki padişaha soy veriyoruz da erkek olsun diye uğraşacağız:)
Kızlar nutella yemek çok zararlı mıııı??
Bi de krem peynir??
=((
mezunumdaaaa mezunummmmmmmmmmmmmmmmm
bittiii inanamıyorummmmmmmmmmm
kızımıda gördüm geldim 6 günde ne kadar büyümüş yaaa
afp testim gayet güzel çıkmışş açlık kan şekerim düşmüş gayet iyi herşey.
henüz 2 kilo almışım bunada şaşırmadım değil az almışım yememe göre
kalça ağrıma çözüm bulamadık yeni magnezyum yazdı bide kan ilacına başlattı elevit devam.
çıkarkende 5 ağustosta görüşürüz dedi gelme zırt pırt demek istedi galiba
canm tabi ki rabbim keşke ikisinide tattırsa ama gerçekten 2 kız olmak güzel ben kardeşimle öyle büyüdüm erkekler uzaklaşıyor bir şekilde birbirinden ama kızlar öyle değil uzakta olsa biliyorsun ki bir yerlerde senin bir parçan arkadaşın var
güzelim valla ben herşeyden yiyorum normal devam ediyorum haytıma cips. çikolata, canım çekerse kola çekirdek fast food, aklına ne gelirse sadece eskiden her gün yerdim şimdi kısıtlamaya çalışıyorum o kadar ayrıca dr.um bana ne balık hapı verdi ne de vitamin kullanıyorumAllah'a şükür maşallahı var prensesimin
hayırlı olsun gizemoooooo maşallah sana gözün aydın
kız siz ne kadar çok gidiyosunuz dr.a benim ki 1,5 ayda bir çağırıyor :44: 9 temmuzda gittim 12 ağustosta gidicem oda istersen gel dedi yaniiii
kadın gel demiyoki ben gidiyorum bişeyi kafama takıp 4 gündür oynamıyo diye gittim bugün
canım krem peynır normalde de zararlı ama bende çok severim.
bende dun dayanamadım artık 5 ay sonunda nutella aldım dun biraz yedim nutella içinde kafein olduğundan zararlı kafeinde bebişe zararlı.ben kahve ve kola düşkünü olarak kahveyi sadece haftasonları kahvaltıdan snra içiyorum kolayı 5 aydır ilk kez bugun yarım bardak içtim superdı :)))))) bide arkadaşların dediği gibi katkı maddesi varmış bak onu bilmiyordum
denizcim bende canımın çektiği her şeyden yiyorum.güzelim valla ben herşeyden yiyorum normal devam ediyorum haytıma cips. çikolata, canım çekerse kola çekirdek fast food, aklına ne gelirse sadece eskiden her gün yerdim şimdi kısıtlamaya çalışıyorum o kadar ayrıca dr.um bana ne balık hapı verdi ne de vitamin kullanıyorumAllah'a şükür maşallahı var prensesimin
:
kızlar omega 3 adaçayında bile varmış şaştım kaldım ee içebilir miyiz ben bitki çayı yasak sanıyorum ama
.