2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar bu da bişey mi
benim kayınpederim telefonda ''kızım sen benim evladımsın, siz mi istemeyip korunuyosunuz'' diye sormuştu ben şok :KK53: :KK53: :KK53:

Owww çok sert=))
Adama da baskı vardır belki arkada=p
Ondan aramıştır.
Kayın peder gelini arıyo maşallah=))

Benim eşimde bayılır ELA adını.
zaten kız olursa 3 seçenek vardı bizde HAYAT--HAYAL-ELA=)
hayat ve hayal soyadımıza uyuyor ama Hayal'i söylemek zor diye elemiştik.
günaaaydınnnnnnnnnn :)
sınava gidiyorum umarım verir ve mezun olur kurtulurummmmmmmm:26:

Gziooo geldin i okuyaadım henüz ama inşallah bitirirsin fakülteyi artık=)
Çoluk çocuğa karıştın anacım kafana kep yakışmaz bu saatten sonra=)
Beline ana kucağı yakışır=)

Kızlar nutella yemek çok zararlı mıııı??
Bi de krem peynir??
=((
Krem peynir zararlı canım, yememeye çalış. Pastorize olmayan sütlerden yapılan peynirlerle yumuşak veya küflü peynirleri yememek gerekiyor.
Nutella zararlı değildir. Ama yine de çok yeme. Hem kilo yapar hem de nihayetinde içinde katkı maddeleri var.

krem peynire güvenmem zaten normalken bile zararlıdır ama nutellayı ben de yiyorum çok kaçırmadan. bence çok zararı yoktur extra kılo yapar benceeeeeee

Kilodan korkan onun gibi olsun=))
zararı varsa azaltcam.Krem peyniri kötü peynirlerden yapıyorlar biliyorum ama şu lavaşkiri var ya(okunuşu böyle)
Ona zaafım var napam yaaa=))
Tamam azaltcam=((

Krem peynir zararlı canım, yememeye çalış. Pastorize olmayan sütlerden yapılan peynirlerle yumuşak veya küflü peynirleri yememek gerekiyor.
Nutella zararlı değildir. Ama yine de çok yeme. Hem kilo yapar hem de nihayetinde içinde katkı maddeleri var.

Tamam evdeki paket bitsin almıcam bi daha aldırmıcam da.
ANNE SÖZÜ!=)

Kızlar nutella yemek çok zararlı mıııı??
Bi de krem peynir??
=((

evet zararlı .. popo bel meme olarak sanqa gerı donebülüüüüüüüüüü :KK52:
ya o degılde nutella yerdı eskıden esım arastırsmı ıcınde cok katkı maddesı varmış bız şımdı
nestle nin chokella sını yıyoruz..

ay kahve ıcıyorum ben yaa ne kdr tıksınmıstım bı daha ıcemem dıyordum ama hergun hemen hemen ıcıyorum valla
ama yarım ıcıyorummm bırılerı kızıooooooooo :KK8::KK8::KK52:

ya o degılde nutella yerdı eskıden esım arastırsmı ıcınde cok katkı maddesı varmış bız şımdı

ay kahve ıcıyorum ben yaa ne kdr tıksınmıstım bı daha ıcemem dıyordum ama hergun hemen hemen ıcıyorum valla

Gün aşırı yarım içiyorsan o birilerine söyle abartıp kızmasın=)))

evet nutellanın zararlı olduğu hatta amerikadan birinin yüklü miktarda tazminat aldığı haberleri çıktı
ama diğerleri nutellanın yerini tutmuyo=)
öneml değil nutella sormamdaki amaç sıvı çikolata işte=)))

sen yiyorsan bende yerim banane banane=))

Gün aşırı yarım içiyorsan o birilerine söyle abartıp kızmasın=)))

evet nutellanın zararlı olduğu hatta amerikadan birinin yüklü miktarda tazminat aldığı haberleri çıktı
ama diğerleri nutellanın yerini tutmuyo=)
öneml değil nutella sormamdaki amaç sıvı çikolata işte=)))

sen yiyorsan bende yerim banane banane=))

ama sen gecen gun bana tüp çikolata almadınnnn cok gordun bana bi tüp çikolatayııııı
hüaaaaaaaaaaa :KK43:
sende yemeee :)
ben hepınızın yerıne yer kılo alırım cabuk verıyorum nede olsaa :KK14:

Hamilelikten önce Türk kahvesi içmeden işe başlayamazdım, hamile kalınca birden kestim. Bir arkadaşıma doktoru ara sıra Türk kahvesi içebileceğini, bebeğin zeka gelişimine faydası olduğunu söylemiş. Şimdi haftada bir kere bir fincan içiyorum.

doktor bana kızdı ya çok kılo almısım diye.böyle gidersem tosun olcam kocam yanımda küçük kalcak :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bende kendime liste yaptım gereksiz şeyleri yemıycem birde tuzsuz yiyorum böö hiç güzel olmuyor tatsız tuzsuz. burdan hesapladım ne yi ne kadar yemem gerekıyor
Besin Değeri ve Kalori Hesaplayıcı:
Besin Değeri ve Kalori Hesaplayıcı - Anneye Özel

günde 4 bardak süt içsek kalsiyumu karşılarız ama ben içemıyorum 1 brdk süt bir kase yoğurt. peynir sevmem yemiyorum . birkaç da ceviz badem yiyorum hergün bir de yumurta çok zor oluyor ama ne yapalım artık midem normale döndü ama balığa tahammülüm yok onun yerine semiz otu ve ceviz

şimdi baktım da elevitin içinde de kalsiyum ve demir varmış yeter herhalde :)

Son düzenleme:
ama sen gecen gun bana tüp çikolata almadınnnn cok gordun bana bi tüp çikolatayııııı
hüaaaaaaaaaaa :KK43:
sende yemeee :)
ben hepınızın yerıne yer kılo alırım cabuk verıyorum nede olsaa :KK14:

Tüp çikolatalar alüminyum kaplama içinde.
Paket isteseydin he derdim=)
Evet kısknılacak modda bir annesin maşşallah maşallah 41 kere=)
Benim bu portakallarım kesin kalır ddemedi demeyin
Hamilelikten önce Türk kahvesi içmeden işe başlayamazdım, hamile kalınca birden kestim. Bir arkadaşıma doktoru ara sıra Türk kahvesi içebileceğini, bebeğin zeka gelişimine faydası olduğunu söylemiş. Şimdi haftada bir kere bir fincan içiyorum.

Evet evet benim dr'umda demişti
Haftada bir kendime kahve ısmarlıyorum şımartıyorum demişti.
Ben 5 aydır hiç içmedim ya şimdi geldi aklıma yapan olsada içsemmmmmmmmmm=))

doktor bana kızdı ya çok kılo almısım diye.böyle gidersem tosun olcam kocam yanımda küçük kalcak :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bende kendime liste yaptım gereksiz şeyleri yemıycem birde tuzsuz yiyorum böö hiç güzel olmuyor tatsız tuzsuz. burdan hesapladım ne yi ne kadar yemem gerekıyor

günde 4 bardak süt içsek kalsiyumu karşılarız ama ben içemıyorum 1 brdk süt bir kase yoğurt. peynir sevmem yemiyorum . birkaç da ceviz badem yiyorum hergün bir de yumurta çok zor oluyor ama ne yapalım artık midem normale döndü ama balığa tahammülüm yok onun yerine semiz otu ve ceviz

Aaaaa kaç kilo aldın ki?
Ben senin haftana gelince 4 kilo almış oluru kesin.
Ben balık yiyemediğimi söyleyince balık hapı verdi onun içiyorum kuzum
Süt 2 günde 1,1 bardak.Aslında gece yatarken içmeyi severim ama artık çok gaz yapıyor bende rahasız oluyorum.
buz gibi içmem lazım çünkü ılık içince midem bulanıyo böööğğğğghhh
bana kaliyum ilacı da verdi iç diye ama nerdeeeeeee
eleviti bile unuttuğum oluyo.

Aaaaa kaç kilo aldın ki?
Ben senin haftana gelince 4 kilo almış oluru kesin.
Ben balık yiyemediğimi söyleyince balık hapı verdi onun içiyorum kuzum
Süt 2 günde 1,1 bardak.Aslında gece yatarken içmeyi severim ama artık çok gaz yapıyor bende rahasız oluyorum.
buz gibi içmem lazım çünkü ılık içince midem bulanıyo böööğğğğghhh
bana kaliyum ilacı da verdi iç diye ama nerdeeeeeee
eleviti bile unuttuğum oluyo.

canım aslında hatırlarsan ben kusmalardan çok kılo vermiştim 6 kılo vermiştim iyi olmuştu ama sonra 7,5 -8 kılo aldım hem de 2 ayda toparladım göbeğimi de görmüşsündür foto koymuştum geçen hafta artık yanlara doğru da şişmeye başladııım. balık hapı bende içiyorum bende sütü soğuk içemıyorum gerçi sıcakta içemıyorum bin taklayla çocuk gibi zar zor. bu eleviti unutma çok yararlı bence içeriğine baktım herşey var valla birsürü vitamin.

Gunaydin kizlaar dun benimde okadar canim sıkildiki bir kizim var ve ikincisi yolda dunn kaynanam kiz oldugunu ogrenince aaaa inanmiyorum eminmisinkj hani erkek neden degil dergibi ve sonra ne yapalim kiZim allahin dedi ben kaynanamin huyunu bilirim ve erkek bekledi kesin bende anne sen dua et oglunun evladi oldu bunlar tup bebek ne gelirse raziyiz dedik her neyse esimle konustum ben tabi agla agla oda askim neden agliyorsun durumu anlattim bos ver asil ben sansliyim ikinci sevgilim geliyor ecrinimin aynisindn geliyor bundan daha guZeli varmi ve annesi musade et ismini zayrn ben koyacagim ve guzel isim istiyorum kizimin dedi okadar mutlu oldum ve bana bize gelen herbebek bas taci bunu verene sukurler olsun dedi kizlarimda olmaya bilirdi dedi. Boyle bacilarrr ben mutluyum esimde mutlu bizim bebekler tup bebek oyuzden degeri cok cok fazlaaaa

sabriya takılmamakla iyi ediyorsun arkadaşım.
Kız erkek ne farkeder hayırlı sağlıklı olsun yeter ki.

Eşinde ne kadar anlayışlı ne güzel maşallah.
Şükret onun için de.
Anlayışsız olsaydı iyice gerilirdin.
İsim belli olunca bizi de haberdar et.

Henüz biz tembel hamişlerden adı kesinleşen 1 elin parmaklarını geçmez sanırım=))

şimdi baktım da elevitin içinde de kalsiyum ve demir varmış yeter herhalde :)
Ben o kadar süt içemiyorum. 1 bardak süt, 1 kase yoğurt, 1 büyük bardak ayran. Yumurtayı haftada 1-2 tane yiyebiliyorum ancak, midem almıyor. Benim doktor elevitin içindeki Demir yeter dedi. Balığa da biraz ağırlık vermek lazım galiba, kokusu rahatsız ediyor. Ceviz yeterli mi ki?

mezunumdaaaa mezunummmmmmmmmmmmmmmmm:KK9:
bittiii inanamıyorummmmmmmmmmm:21::21:

kızımıda gördüm geldim 6 günde ne kadar büyümüş yaaa :KK16:
afp testim gayet güzel çıkmışş açlık kan şekerim düşmüş gayet iyi herşey.
henüz 2 kilo almışım bunada şaşırmadım değil az almışım yememe göre:KK9:
kalça ağrıma çözüm bulamadık yeni magnezyum yazdı bide kan ilacına başlattı elevit devam.
çıkarkende 5 ağustosta görüşürüz dedi gelme zırt pırt demek istedi galiba:KK9::KK9:

canım aslında hatırlarsan ben kusmalardan çok kılo vermiştim 6 kılo vermiştim iyi olmuştu ama sonra 7,5 -8 kılo aldım hem de 2 ayda toparladım göbeğimi de görmüşsündür foto koymuştum geçen hafta artık yanlara doğru da şişmeye başladııım. balık hapı bende içiyorum bende sütü soğuk içemıyorum gerçi sıcakta içemıyorum bin taklayla çocuk gibi zar zor. bu eleviti unutma çok yararlı bence içeriğine baktım herşey var valla birsürü vitamin.

Evet evet hatırlamaz mıyım.
Bende 4 kilo verdim ama geri aldım yani 3 kilosunu
Dr un başladığın kiloya bakması lazım aslında verdiğinle niye kıyaslıyor ki.
Neyse hamur işini bırakmak lazım ben tatı hiç yeiyorum canım istemiyor ama börek çörek götür Allah götür löpür löpür

Fotonu görmez miyim=)
Ne şirin oldu göbişlerimiz şaka maka yarısı bitti yaaa=))))))))))
,ÇOK HEYECANLIIII

Evet elevit bereketli bi ilaç
herşey var içinde mübarek.
bak şimdi aklıma gelmişken eleviti ve şu mgnezym+kalsiyum ilacımı içeyim sizin hayrınıza=))

Ben o kadar süt içemiyorum. 1 bardak süt, 1 kase yoğurt, 1 büyük bardak ayran. Yumurtayı haftada 1-2 tane yiyebiliyorum ancak, midem almıyor. Benim doktor elevitin içindeki Demir yeter dedi. Balığa da biraz ağırlık vermek lazım galiba, kokusu rahatsız ediyor. Ceviz yeterli mi ki?
bilmem ki canım balığın yerini tutar mı çok yesek bu sefer şişicez ben korktum açıkcası. önce aman ne olursa olsun diyordum ama çok kılo almakta iyi değil riskleri var.

kalça ağrıma çözüm bulamadık yeni magnezyum yazdı bide kan ilacına başlattı elevit devam.
çıkarkende 5 ağustosta görüşürüz dedi gelme zırt pırt demek istedi galiba:KK9::KK9:
hadi hayırlı olsun gözün aydın canım bebişinde iyiymiş çifte mutluluk

maşallah gizem bu ne kadar iyi hber
teker teker gel bacım=))

gözün aydınnnnnnnnnnnnn
kurtuldun ohhh rahatladık yaniiiii.

sana iyi 5 inde demiş
ben 3 ağustosta gitcem.2 hafta önce gttim düşün=(((

:KK36:

tebrikler canım, çok sevindim senin adına. :KK9:
Bebiş de büyümüş, senden mutlusu yoktur şimdi.
Kalça ağrın fıtıktan olabilir mi Gizem? Benim fıtık ağrıları bazen kalçama vuruyor, şiddetli oluyor.

bilmem ki canım balığın yerini tutar mı çok yesek bu sefer şişicez ben korktum açıkcası. önce aman ne olursa olsun diyordum ama çok kılo almakta iyi değil riskleri var.

hadi hayırlı olsun gözün aydın canım bebişinde iyiymiş çifte mutluluk

saol hayatımmm çok teşekkür ederim nasıl ferahladım rahatladım üstümden yük kalktı valla :))
5 gözetmen vardı gözümü karartıp kopya çektim yoksa zor geçerdim:KK9:

X